World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak akkor ha megkapom a mini coopert és valami régi kocsit!!!
az itt található mini coopert honna a fenébõ lehet letölteni???
Mert én már a képekrõl is imádom!!!<#wow1>#wow1><#taps>#taps><#email>#email><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#worship>#worship>
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ui: amely pályának a képei fenn vannak a 28-aadik oldalon!
én sem írtam semmit meg nem is kértem XD
TXPron et az üzenetet kaptam:
Hi!
One more such request, out of request topic and you will get ban!!
this is the last warning!
Én nem is kértem semmit sõt írni sem írtam még, max letöltöttem onnan.😄
Mind1 nem érdekel banoljanak, ha akarnak úgy sem voltam aktív tag, ezt rád bízom.XD
www.atomicmedia.hu
Keresõbe írd be a nevét hátha mégis megvan!
UK rallye fotó: lengyeleknél beszoltak a várak miatt mert nem angolok. Gondoltam ha már UK rallye gyorsan átneveztem Unreal Kingdom pályának így az is belefér XD

:) Semmi okosság :P

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
a playlogic/world racing 2 mappába csinálj egy Addons mappát bele pedig egy Autos mappát. Oda tedd a letöltött kocsit.
ha van motoren2 mappa is mellékelve a kocsihoz azt a playlogic/world racing 2 be tedd
Driver: atyla
megteheted azt is h a mûködõ profilod nevét átírod Amexre leokézod majd visszaírod ami addig volt, így kapsz egy csomó pénzt
------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!