World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Edd meg inkább azt a rétest. Növésben vagy

Figyu naruto elõször is tomwin milyen nemzetiségû másrészt ha kell csinálok neki almás rétest vagy valami különleges ételt!!!
csak akkor ha megkapom a mini coopert és valami régi kocsit!!!

Szildramor
Írjál Tomwinnek. Szereti a gyerekeket...... vacsorára XD

http://www.youtube.com/watch?v=NcnRSElBt5A&feature=related
az itt található mini coopert honna a fenébõ lehet letölteni???

ge rii mi lett a pályáddal amiben van egy csomó jó kiváló berendezés mint pl a közért a vasútátjáró meg minden???
Mert én már a képekrõl is imádom!!!<#wow1><#taps><#email><#nevetes1><#nyes><#eplus2><#worship>

gerge93
sehonnan.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

és ge rii pályája az honnan tölthetõ le???

sovatalevi
honnan tolthetem le a polish roads s2-t az eredetit,idojarasvaltozas nelkul?elore is koszi.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
ehunnvan-e: Akagi és vezeti a fõnök AKAGI drift

Szildramor
txprosok nem adják ki. Van fenn videó róla youtuben. Rövidke kicsit és széles. Nem egy veszélyes driftterep 😄

Honnan lehet letölteni a lambo pályát???<#vigyor2>

Ge rii-nek a magyar pályája honnan tölthetõ le???
Ui: amely pályának a képei fenn vannak a 28-aadik oldalon!

oroszul anyáznak az szép lehet XD meg is keresem minnyá 😊

Szildramor
Ja én is.Véletlenül XDriver mindenkinek elküldte az üzenetet. Valaki szemétkedett vagy nemtom de láttam hogy már oroszul anyáztak meg ilyenek XD Nem az ami pályával kapcsolatos. Majd átküldöm csak izzót kell vegyek. UK rallys volt a másik 😊

ilyet énis kaptam. lehet h pont az inaktivitás a bajuk nemtom 😊
én sem írtam semmit meg nem is kértem XD

djsaman
HAHAHA LOL!
TXPron et az üzenetet kaptam:
Hi!
One more such request, out of request topic and you will get ban!!

this is the last warning!

Én nem is kértem semmit sõt írni sem írtam még, max letöltöttem onnan.😄
Mind1 nem érdekel banoljanak, ha akarnak úgy sem voltam aktív tag, ezt rád bízom.XD

www.atomicmedia.hu

affenébe biztos???
Keresõbe írd be a nevét hátha mégis megvan!

nincs meg <#violent><#felkialtas><#eplus2>
nem találom !!!!!!!!!!!!!!!!!
Szildramor
lehetne egyet simán 😄

UK rallye fotó: lengyeleknél beszoltak a várak miatt mert nem angolok. Gondoltam ha már UK rallye gyorsan átneveztem Unreal Kingdom pályának így az is belefér XD

bency
Szerintetek nem kene kesziteni valami nagyon popec festest a Nissan Silvia S15-re?

:) Semmi okosság :P

Csabóbp a kocsiiii holvan?

Szildramor
Sámán: küldtek privet pályáddal kapcsolatban TXpron. Lehet neked kellene válaszolni rá

Szildramor
Úgy látom, hogy modeller megnyitja, de szétesik az AX. Norbi vagy Sámán talán tud segíteni.

http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=151&start=14&orderBy= 3oldal és az utolsó aelõtti kocsi (citroen ax)
Szildramor
Trueno express vidi és a megszépített driftkerék Norbinak köszönhetõen. A végén látszik a kocsin is, mert belsõnézetbõl mentem kivételesen XD A robogós remélem túlélte. Gonosz ez a játék: minden motorosért hibapont jár pedig õ jött nekem. Nem is értem XD AE Trueno videó a képre kattintva érhetõ el HD minõségben ( a Youtube szerint )

Szildramor
A kupak textúránál utánanyomoztam és úgy tûnik csak az alsó angol verziónál volt kupakdísz. A japánoknál simán lukas az a rész és kilátszik a tengely. Az alap keréken van tengelyvég: vágható. Mindkét verzió lehet szép. Ami neked szimpatikusabb: ez az a részlet a kocsin amit max az néz meg aki látott már ilyet vagy van egy neki otthon és õk nem ezen a fórumon szoktak mászkálni 😊 Oks akkor este ^ _ ^

Rezs
Tehát növelnéd az ET számát😊 rendben megoldom, meg texturázni kellett a kupakját, és volt még vmi? Msnen este(délután) megdumáljuk.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor

Szildramor
Norbi: a küllõket kinnebb lehetne tolni a driftfelnin? Azt néztem hogy a fékeknek és a felfüggesztésnek ennél a nem szélesített gépnél csak így maradna hely ahogy itt a C10-es képen látszik. Az elsõ peremnél lenne jó helyen. De a képen jobban látszik. Ki lehet tolni a féktárcsát és a küllõket?

Szildramor
Az apró betüs részen nálam olvashatod a receptet 😊 Elvileg multiban és simán is ez a módszer. Próbáld ki °^_^°

atylaRO
jo estet😊 lenne meg egy kerdesem h,kell palyakat be tenni a jatekba koszi😊

Driver: atyla

Szildramor
Köfi 😊

Rezs
Van majd küldök

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Ilyen típusú felni van valakinek?

régebben mûködtek?

istenfegyvere
mitõl van az ,hogy nem ismeri del a kocsikat azt irja 0 kocsi van bent viszont van legalább 80 db kb.léci válaszoljatok minél elõbb:elõre is kõszi

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

bármikor

atylaRO
koszi nagyon szepen😊

innen
a playlogic/world racing 2 mappába csinálj egy Addons mappát bele pedig egy Autos mappát. Oda tedd a letöltött kocsit.
ha van motoren2 mappa is mellékelve a kocsihoz azt a playlogic/world racing 2 be tedd

atylaRO
sziasztok szeretnek kocsikat tenni be a jatekba es a lassam a kormanyt meg mondjatok h,kell berakni a kocsikat es honnan lehet letolteni kocsikat koszi 😊

akkor lehet h másik crack kell. más nem jut eszembe 😊
megteheted azt is h a mûködõ profilod nevét átírod Amexre leokézod majd visszaírod ami addig volt, így kapsz egy csomó pénzt

istenfegyvere
igen torrentrõl szedtem le, de ezelõtt is ezt használtam, de emlékszek, hogy vmivel babrálni kellett, de elfelejtettem, hogy mit is.

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

torrent játék?

Istenfegyvere szerintem az lehet a gond volt a kapott fájlokban valamilyen korlátozás!

istenfegyvere
ja és kõszi a mentést!

istenfegyvere
megint én vagyok ,azt akarom kérdezni,hogy mitõl van az ,hogy nemenged a mentést betõlteni ,mert nem enged le menni. ez mitõl lehet?

Yugo skala vagy trabant 601-es nincs meg valakinek belsõnézettel?

bboyatty
Itt van!<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

istenfegyvere
hellosztok!lenne olyan kérésem nem tudtok valahonnan szerezni world racing 2-be 100%mentés-t?elõre is köszönöm