19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#15569 Youtuben írjál neki. Oda szokott felmenni gyakran, mert van egy párszázezres zenemixe meg tesz fől újkat. DJ-Saman keresőszóra elvileg be is adja -
#15568 Írtam naki privit,remélem elolvassa. Más:hogyan lehetne a gyári wr2-es pályákat .lwo-ba vagy valami hasonlóba visszkonvertálni,hogy más játékokba betehetőek legyenek a gyári pályák? -
#15567 Ha már itt a tavasz és lassan kiadatik Akina pálya: linkelek egy mangát is. Remélem nem veszitek zokon: most fejeztem be. Látom GR-en elég nagy számban forgolódnak hazafiak. Átmentetek totál nézőbe :D Éljen a tavasz és a 2010-es D1 briftbajnokság nyitószezon. Égjenek a gumik és libbenjenek a miniszoknyák a cseresznyevirágok színben és illatokban gazdag tündértáncában! Hola z_z
-
#15566 Sámán talán tudja. Ha kérsz tőle segítséget akkor ad ám. Csak kérni kell -
#15565 HELP! A 3D Ripper Dx-el milyen az optimális pozíció mentésnél? Mert csak úgy próbából NFSC-ben mentegettem,de nagyon nyomorékok lettek a modellek. Amúgy 5 sec alatt akkora darab pályát ment ki az autón kívül hogy csak na :D -
#15564 Fejlesztek hozzá egy másik editcart. Ez még az eredeti Koce alapokon van. Válófokozatokat már áttettem és tapadást is. Lesz v2 és teszek hozzá narancs színt is mert bár azzal reklámoztam, de elfelejtettem beletenni :D héten kiadom -
#15563 Ez csak házi tuning. Versenyvidiket néztem eredeti japánt és bizony előzgetik az újabb gépek a kpgc-t közben. ha szupergépet akarsz persze az is van, de az már profi szintű és ülések nélkül, bukócső és kitudja mi benne már a gt-r alap :) KPGC Motorsport 1971
-
#15562 Jó lett a gép,nagyon kezesbárány de szerintem lehetne egy csipetnyivel erősebb. Már az eredeti autónál is meglepődtem mert nem hiszem hogy annakidején egy 2000-es gép csak ennyit tudott. Elég csak megnézni a régi Group B-s rally gépeket mint pl. az Audi Quattro. De ez csak én szerény,buta,laikus véleményem,mindenesetre sokkal jobb mint az eredeti! -
#15561 köszöntem! a napokban leszedem és teszt -
#15560 Köszi! :) -
#15559 Kész vagyok,Clamp & Norbee privát ment! -
#15558 A privátban megbeszéltek folyamatban! -
#15557 Nem olyan. -
#15556 Na összeraktam és átneveztem, hogy ne ütközzön a Koce alapgéppel. Tapadás driftelésre van belőve, de nyitva van minden kivéve a kerekeket, mert az Norbié és afölött nem rendelkezem :) Mindkiller eltünt a pálya kiadás így nemtom mikor lesz végül, de gyakorolni akkor is kell :D Már 3 GT-R is van hozzá, majd nézek még valamiket és megosztom ha olyanok. Szép napot és jó driftelést. Hola!
KPGC10 tun -
#15555 Még nem, eddig csak egy Ford Puma-t raktam bele
Most szedek le 2 pályát, meg egy kocsit.
Valamikor kéne multizni -
#15554 :P Enis gondolkoztam rajta....de boven eleg a Warez verzio is mert pont olyan az is :) Enis vasaroltam mar amugy onnan :P
Telepakoltad mar moddal?:D -
Davidson231 #15553 Igen Akina ki lesz adva pár napon belül!
Yeeeeees!
Királyak vagytok fiúk! -
#15552 Hmm, Akina? Jól hangzik, várom már. -
#15551 Igen ott -
#15550 900 forintért ezer kocsi és hatvan pálya XD bár tuti több van már. Adamraga is kiad egy pályát meg egy Rallyross csomagot subarukkal meg mitsukkal. Kár hogy Sámán nem folytatta. lehetett volna még pár szép cucc wr2-be. -
#15549 Annyit mindenkepp meger :P CD Galaxisba vetted? -
#15548 Akina,Ezzazz :) -
#15547 Én most vettem meg a gamet, 890ft-t megért -
#15546 -
#15545 Holnap megosztom GT-R PGC10-es tuningot. Lejárt a modolási időm sajna mára. A napokban mindenképp ki lesz adva akina premierre legyen mivel nosztalgiázni :) Új menettulajdonságok, driftelhetőség, belső nézet, vezetőbácsi és japán rendszám.
-
#15544 Jaaj már azt hittem egy igazi ronda Subaru WRC lesz -_- Ha Subaru akkor wrx sti 2002-es. Akkor még volr egyéniségük és ők voltak a legcsúnyábbak. Azóta a GT-R négykerekese már lepipálta őket japánban. Németeknél meg lepipálta a porsche GT GT2-t és GT3-at nürburgon szal akkor már inkább a mult mikor még "szépek" voltak a Subaruk :D De azért ügyesek ám. Jó munkásemberek a javából. Adamraga rallycross csomagjára várok mert lesz hozzá egy jó kis zúzós páyla is vagy kettő. Reméljük hamar kiadja :)
-
lordt0m #15543 Jött egy Subaru Impreza: http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/car/single/1328/Subarum-Impreza-WRX.html
Ezt a Dirt 2-ből konvertálták? -
#15542 Norbi: leszel valamikor felénk? Ezt a pályatesztelést le lehetne zavarni egy pohár "gyümölcslé" mellett is pillanatok alatt. Tavaly talán volt is hasonló :D
és linkelem a driftgépek vadmacskáját nagyobban is. A körmei nem látszanak pedig a körmök miatt válik nagyon vaddá XD Katt a képre -
lordt0m #15541 Még ilyeneket! :))) -
#15540 Good locsolóvers:
Zöld erdőben jártam.
Zöld trabantot láttam.
A H/9-ben nyomult,
Néha fel is borult.
Aszfaltot és murvát evett,
Egyszer talám bajnok lehet!!
Trabant 601
-
#15539 Válasz ment! -
#15538 @CLAMP & NORBEE: Private Message -
#15537 Igen: kicsit megtépték hozzáértő kezek.... de már gyógyulgat #Ð
-
#15536 bibis lett szegény? -
#15535 Jó akkor mégegy :D
-
lordt0m #15534 Szép! -
Húsvéti piros :D -
#15532 Jo locsolast!:P Sok piat :D -
#15531 Hátsó kerekeket megizmosítottam kicsit így hitelesebb sportautó hangulatú. A logót meg cseréljétek le: az eredetit hagytam benne és nem a legszebb. Bár esik az eső, de azért mennyetek locsolni :D Csáó! Kiegészítés GT-R -
#15530 Boldog husvetot mindenkinek:)