19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Az csak nitróval lehetséges. Szétégne a motor szerintem de ez csak játék szal belefér :D
  • gögistar
    kiprobáltam 326 helyet majdnem 500-at mentem vele (489+)
    jo a hangja
  • Szildramor

Még egy Novitec :)
  • gögistar
    nagyon kösz!!!
    de még mindig nem válaszoltatok arra hogy hogyan lehet beletenni a pályákat a játékba.?
  • Smicy2
    jó lett, a zene címe mi? :)
  • Szildramor

helyette egy másik :)
  • Szildramor
    Nagyon hangulatos lett :) Zene is illik meg a kamerában a vakító fény mikor belevilágít a reflektor. Sose mondanám meg, hogy ehez a játékhoz sosem csináltak a gyártók éjszakai modod XD Szép lesz :) Én meg megcsináltam a ferrárir Gögi: még nem tették fel GR-re a kocsit, majd holnap szerintem. Ez egy kicsit erősebb meg más a lámpája, de mindkettőt le lehet szedni mert átneveztem. Köszönet Kocenek a szabad modolásért! Jó száguldást :) F430 v2 mod
  • Mindkillers
    Unalmamban csináltam világítós AE86-ot csak az elejével foglalkoztam és kocsikáztam akina night modban:

Akina Night mod beta test video
  • gögistar
    hol???
    jól néz ki
    szeretném letölteni DE HONNAN
    ?????
  • Szildramor
    Kiadták a Ferrari 430 Scuderia Spider 16m-et :D Következő a Ferrari California lesz :)
  • Szildramor
    Jól hangzik :) A parkoló kocsik világítását meg tudom oldani. Kerekeket depexel rá kell hegeszteni. Nem sok idő. Amit elfelejtettem mondani az a fű. Még Sámán technikájával csináltam alacsonyabb fű és egy egységre két darab is jutna. Vagyis alacsonyabb és sűrübb fű, de nem lassítja a játékot, mert ugyanakkora felület van felosztva gazdaságosabban. Azt még ki lehetne próbűlni. A fű textúra és a szín összekombinálása sem hosszú idő: a kikevert fűszíneket, mint egy terepszínű ruha beolvassa a progi és ráteríti a begenerált fűfelületre. Így sokszínű lesz a fű. Nekem vizsgaidőszakom van most, de amennyire tudok ráérek azért. Majd szólj ha valamiben segíthetek. Japó rendőrkocsinak meg örülök máris :)Sok sikert!!
  • Mindkillers
    Ja rendőraztó lecserélve a Te japán stílusú rendőrautódra a Fantasy Hillből :)
  • Mindkillers
    Akina: Útszéli "nagyvasak" letakarítva,éjszakai modban üres parkolók,nyilak pályatartozékok így nem lehetnek kissebbek. Kéne segítség,az éjszakai hangulatos objektum autók készítésében. Kromot megkérdeztem a bal oldali közlekedéssel kapcsolatban,várom a válaszát. Ha megoldható akkor éjszaka lancer,lexus,rx8,skyline,240sx közlekedne,szigorú xenon viágítással ami az úton is látszik. Ezeket nem tudom berakni objektumnak mert traffic autók és nincs kerekük,csomagolgatni meg alárakni meg újratextúrázni nincs időm. Ötlet???
  • Smicy2
    este?
    de a fő kérdés hogy mivel? :)
  • Szildramor
    Gőzöm sincs milyen játékokból vannak ezek, de már a mienk. Kocsi, pálya minden XD F430-as cabrióra várok éppen. Remélem hamar kidobják
  • Ricsi234
    csatlakozom!mikor???
  • Smicy2
    vmikor egy közös csapatás? :)
  • Szildramor

Javított GTupa: a ferrári tapadása és pár apróság is helyére került. Aki versenyre is használná nekik jól jöhet :) GT cup V2 B
  • Szildramor
    Esetleg megoszthatom az összes hangot és akkor csak talál valamit amit tud használni. SZólj ha nem sikerült megoldani és akkor feltöltöm.
  • Ricsi234
    Elnézést kérek!!!Nem csináltam Addons mappát!:S
    Most már jó!!
  • Ricsi234
    Igen!Mindent úgy csináltam ahogy kellett!De nem jeleníti meg a garázsba!!
  • atiwrc
    Hello!
    Lenne egy kérdésem, leszedtem a games reveurról, amicu l200-ast és nincs hangja, nem is csomagoltak mellé, valahol meg lehet nézni hogy egyáltalán milyen nevü wavokat kereS?
  • Smicy2
    jó helyre másoltad?

World Racing 2\AddOns\Autos

?
  • Ricsi234
    SZiazstok!Nem tudjátok hogy mért van az hogy beraktam az autókat és a játékba már nincs benne!Nem látom a garázsba az autókat!
  • Szildramor
    XDriveR a txpro szíve volt. Kár hogy már nem dolgozik. Volt stílusa, tudott önzetlenül adni nyitott editacokat és volt szíve. Sokat tett a játékért és a gyíkfing téixprosok becsületéért is. Mióta nincs azóta nem sokat érnek. Mert szív nélkül mint tudjuk nem sokat ér az élet. Zombulni persze lehet... -_-

• Szildramor

+ egy zenés vidit is csináltam belőle akit érdekel :)WR2 a hódítók dala a címe XD Itt leszedheti akit érdekel WR2 a hódítók dala ( zárójelben mondom, hogy szinte minden autós játék büszkeségeivel rendelkezünk mán XD
  • Szildramor
    Egy kis rendhagyó háttérkép Maya kultikus díszekkel :)
  • bency
    Nah buszken jelentem! Ma visszateszem a WR2-ot!
  • Szildramor
    Gőzöm sincs mi lehet. talán egy mappából 3 kellene csinálni vagy 3 entert nyomni és elindul. Nem emlékszem hány verziót tettem fel. Szerintem csak egy mappa van benne.
  • gögistar
    nekem is ez van a d1-gp nél
  • bency
    Jujj ezt de ruhellem :D
  • Smicy2
    tipp?

• gögistar
    hogyan ÉS honnan???
  • gögistar
    ki nézi aforma 1-et???
  • gögistar
    hogyan tudtad berakni őket?
  • Szildramor
    Pályáim száma a mai napon ennyi :) Egész hangulatos szám. Nem sok kell a 100-hoz :D
  • gögistar
    így is úgy is
  • gögistar
    fasza az aston meg a kitt is
    clamp van weboldalad???
    mert má elkéne
    (bár tök mindegy,meert a games.reveur.de-ről le tom tölteni
  • Szildramor
    Köszi :) van még pár szép, vagy 96 darab pályára bővült egy hét alatt az állomány meg ez az Aston se kutya. GR-en szedhető a beérett termés. A txpro dinasztia leáldozott sugarai után egész termékeny időszakát éli a WR2 történelem. Bár Kálmán már eltemette a játékot utolsó levelében, de nekem lett igazam szerencsére. Vannak dolgok aminek köze nincs a divathoz. Ettől válnak értékessé :)
  • sovatalevi
    fasza kocsik :)