19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#15689 Az csak nitróval lehetséges. Szétégne a motor szerintem de ez csak játék szal belefér :D -
gögistar #15688 kiprobáltam 326 helyet majdnem 500-at mentem vele (489+)
jo a hangja
-
Még egy Novitec :) -
gögistar #15686 nagyon kösz!!!
de még mindig nem válaszoltatok arra hogy hogyan lehet beletenni a pályákat a játékba.? -
#15685 jó lett, a zene címe mi? :) -
helyette egy másik :) -
#15683 Nagyon hangulatos lett :) Zene is illik meg a kamerában a vakító fény mikor belevilágít a reflektor. Sose mondanám meg, hogy ehez a játékhoz sosem csináltak a gyártók éjszakai modod XD Szép lesz :) Én meg megcsináltam a ferrárir Gögi: még nem tették fel GR-re a kocsit, majd holnap szerintem. Ez egy kicsit erősebb meg más a lámpája, de mindkettőt le lehet szedni mert átneveztem. Köszönet Kocenek a szabad modolásért! Jó száguldást :) F430 v2 mod
-
#15682 Unalmamban csináltam világítós AE86-ot csak az elejével foglalkoztam és kocsikáztam akina night modban:
Akina Night mod beta test video -
gögistar #15681 hol???
jól néz ki
szeretném letölteni DE HONNAN
????? -
#15680 Kiadták a Ferrari 430 Scuderia Spider 16m-et :D Következő a Ferrari California lesz :)
-
#15679 Jól hangzik :) A parkoló kocsik világítását meg tudom oldani. Kerekeket depexel rá kell hegeszteni. Nem sok idő. Amit elfelejtettem mondani az a fű. Még Sámán technikájával csináltam alacsonyabb fű és egy egységre két darab is jutna. Vagyis alacsonyabb és sűrübb fű, de nem lassítja a játékot, mert ugyanakkora felület van felosztva gazdaságosabban. Azt még ki lehetne próbűlni. A fű textúra és a szín összekombinálása sem hosszú idő: a kikevert fűszíneket, mint egy terepszínű ruha beolvassa a progi és ráteríti a begenerált fűfelületre. Így sokszínű lesz a fű. Nekem vizsgaidőszakom van most, de amennyire tudok ráérek azért. Majd szólj ha valamiben segíthetek. Japó rendőrkocsinak meg örülök máris :)Sok sikert!! -
#15678 Ja rendőraztó lecserélve a Te japán stílusú rendőrautódra a Fantasy Hillből :) -
#15677 Akina: Útszéli "nagyvasak" letakarítva,éjszakai modban üres parkolók,nyilak pályatartozékok így nem lehetnek kissebbek. Kéne segítség,az éjszakai hangulatos objektum autók készítésében. Kromot megkérdeztem a bal oldali közlekedéssel kapcsolatban,várom a válaszát. Ha megoldható akkor éjszaka lancer,lexus,rx8,skyline,240sx közlekedne,szigorú xenon viágítással ami az úton is látszik. Ezeket nem tudom berakni objektumnak mert traffic autók és nincs kerekük,csomagolgatni meg alárakni meg újratextúrázni nincs időm. Ötlet??? -
#15676 este?
de a fő kérdés hogy mivel? :) -
#15675 Gőzöm sincs milyen játékokból vannak ezek, de már a mienk. Kocsi, pálya minden XD F430-as cabrióra várok éppen. Remélem hamar kidobják
-
#15674 csatlakozom!mikor??? -
#15673 vmikor egy közös csapatás? :) -
Javított GTupa: a ferrári tapadása és pár apróság is helyére került. Aki versenyre is használná nekik jól jöhet :) GT cup V2 B -
#15671 Esetleg megoszthatom az összes hangot és akkor csak talál valamit amit tud használni. SZólj ha nem sikerült megoldani és akkor feltöltöm. -
#15670 Elnézést kérek!!!Nem csináltam Addons mappát!:S
Most már jó!! -
#15669 Igen!Mindent úgy csináltam ahogy kellett!De nem jeleníti meg a garázsba!! -
atiwrc #15668 Hello!
Lenne egy kérdésem, leszedtem a games reveurról, amicu l200-ast és nincs hangja, nem is csomagoltak mellé, valahol meg lehet nézni hogy egyáltalán milyen nevü wavokat kereS? -
#15667 jó helyre másoltad?
World Racing 2\AddOns\Autos
? -
#15666 SZiazstok!Nem tudjátok hogy mért van az hogy beraktam az autókat és a játékba már nincs benne!Nem látom a garázsba az autókat! -
#15665 XDriveR a txpro szíve volt. Kár hogy már nem dolgozik. Volt stílusa, tudott önzetlenül adni nyitott editacokat és volt szíve. Sokat tett a játékért és a gyíkfing téixprosok becsületéért is. Mióta nincs azóta nem sokat érnek. Mert szív nélkül mint tudjuk nem sokat ér az élet. Zombulni persze lehet... -_-
-
+ egy zenés vidit is csináltam belőle akit érdekel :)WR2 a hódítók dala a címe XD Itt leszedheti akit érdekel WR2 a hódítók dala ( zárójelben mondom, hogy szinte minden autós játék büszkeségeivel rendelkezünk mán XD -
#15663 Egy kis rendhagyó háttérkép Maya kultikus díszekkel :)
-
#15662 Nah buszken jelentem! Ma visszateszem a WR2-ot! -
#15661 Gőzöm sincs mi lehet. talán egy mappából 3 kellene csinálni vagy 3 entert nyomni és elindul. Nem emlékszem hány verziót tettem fel. Szerintem csak egy mappa van benne. -
gögistar #15660 nekem is ez van a d1-gp nél -
#15659 Jujj ezt de ruhellem :D -
#15658 tipp?
-
gögistar #15657 hogyan ÉS honnan??? -
gögistar #15656 ki nézi aforma 1-et???
-
gögistar #15655 hogyan tudtad berakni őket?
-
#15654 Pályáim száma a mai napon ennyi :) Egész hangulatos szám. Nem sok kell a 100-hoz :D
-
gögistar #15653 így is úgy is
-
gögistar #15652 fasza az aston meg a kitt is
clamp van weboldalad???
mert má elkéne
(bár tök mindegy,meert a games.reveur.de-ről le tom tölteni
-
#15651 Köszi :) van még pár szép, vagy 96 darab pályára bővült egy hét alatt az állomány meg ez az Aston se kutya. GR-en szedhető a beérett termés. A txpro dinasztia leáldozott sugarai után egész termékeny időszakát éli a WR2 történelem. Bár Kálmán már eltemette a játékot utolsó levelében, de nekem lett igazam szerencsére. Vannak dolgok aminek köze nincs a divathoz. Ettől válnak értékessé :)
-
#15650 fasza kocsik :)