World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sikerült a belsõ nézetet modellereznem. Fele z1 másik fele z2. Holnap csinálok egy vidit is de már késõ van 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
zoliii: Nekem is ez volt ezért letöltöttem egy wr2 managert és ott a pálya fülre kattintva kihoz egy listát a pályákról és az általad berakott pályák mellett be kell rakni a pipákat.
Hogy lehet pályát betenni a játékba? Én mappa szerint másoltam be, de a játékban nem látom a pályát <#rinya>#rinya> Kéne egy kis nfo! <#nevetes2>#nevetes2>
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
@Csabó: nemtom mikor leszek. Költözködöm meg átrenezek. Valamikor jövõ héten rendezõdik talán.
@Levi: Nekem megvan a teljes. Ha kell átküldöm majd.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Sajna nem lett valami jó kép de megteszi😊
csak bénázok még a belsõnézettel egy kicsit XD
Roland: látszik abal tükör így nem akadok fel ha elõzgetek vele
:) Semmi okosság :P
Drift video!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
@Bency! A frapsnál a hangbeállításoknál válaszd a stereo mix-et és a windowsban a vezérlõpultban a hangbeállításoknál a felvételhez résznél pipáld ki csak a stereo mix csúszkát és állítsd be kb negyed hangerõre.Ezzel szabályzod a felvétel hangerejét.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.