19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Napi Hírek:

Érdekes dolog történt Bames Reveure fórumon tisztelt uraim. Linkeltem egy képet és egy videót teljesen WR2 témával kapcsolatosan és törölték a majd az egész topicot bezárták. Tegnap rámtámadt az egyik modder de keresztkérdéseimre, miszerint mért csak a mi üzeneteinket és képeinket törlik: nem válaszolt és szégyenbe maradt. Talán így akarta tisztára mosni magát XD Bezárta az egyész topicot. Mindenesetre az akinás vidit már mindenki látta és sokan az írt üzenetét is így szívás van neki. De azért jól látható, hogy a cenzúra nem csak a szocik kiváltsága, hanem szemmel láthatóan német fórumon is visszaélnek a hatalommal ahól tudnak :)
    Megörökítettem azért az utókor számára :) Íme >>

• arty
    :D
  • Szildramor
    Biztonsági driftzónába belelógott így fizetnie kell XD
  • arty
    nehogymár az álló autó legyen a hibás, mert ez a vadbarom kockáztatja MÁS kocsiját, testi épségét :)
  • Szildramor
    Azt néztem, hogy a jelzőlámpánál álló kocsi a záróvonalra állt. Tökéletesen átfért volna, de ezzel nem számolt, hogy van olyan japán aki ilyen pesti stílusban rááll a zebrára pofátlan módon XD mi észre se vesszük az ilyet mán
  • arty
    remélem mostanra halott :)
  • Szildramor
  • Szildramor
    Éjjeli japó kamikazedift :)

>> http://i395.photobucket.com/albums/pp40/Nightrider_BR/Misc/1251421154143.gif
  • gögistar
    NAGYON
    KÖSZI
    HÁLÁS
    VAGYOK
  • Szildramor
    szedd le íz új csomagot GR-ről és ott megvannak a mappák előre csak be kell másolna őket. Majd WR-manager progival beolvasod a kocsikat kipipálod a nevedet és elmented majd elindítod a játékot és kész :) Közben meg 101 pályára nőtt a szám mert Adamraga megint feltett vagy hetet :)
  • gögistar
    SEGÍTSÉG!!!
    NEm tom berakni a
    pályákat a wr2-be
    ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT !!!
  • Szildramor
    Nem bírtam ki XD még egy képet linkelek
  • bency
    Uristen mar mennyi kerdes....nezz mar te is utana kicsit
  • gögistar
    kiktől vannak az autok?
  • bency
    1000 mod aligha :DDDDD En nem csinalok autokat...
  • gögistar
    a te műveid?
  • bency
    www.games.reveur.de
  • gögistar
    akko hol vannak az autook?
  • bency
    Nincs weblapom :P
  • gögistar
    benci mi a weblapodd?
  • gögistar
    jól néz ki!
    csinálj még autokat
  • Szildramor
    Bocs de hiperaktív vagyok ma :D Elkészült az R8. Már csak belsőnézetet kell megcsinálni és megosztom. Holnap nem linkelek semmit megigérem XD
  • Szildramor
    Ami kimaradt az hogy ez 2008-ban egy videón látott kocsi volt. Az akkori rengeteg addonból az egyik és nem volt meg nekem és akkor fórumon kérdeztem és Norbi volt az egyetlen aki válaszolt a kérdésekre. Mindenki leoltotta a kicsiket. Rég volt már tán igaz sem volt :D Sokat változott azóta a wr2 topic. Remélem sikerül egy gépet összehoznia Norbinak megint. Sokat tett a játékért. Igazi segítőkész ember ^_^

Ez meg GR-en a kis kiagészítőm ami üzenet alatt lóg XD
  • Szildramor
    Az első képem talán :D Még Norbi azonosította be hogy ki Ő. Jó kis gép... már XD
  • Szildramor
    Jóvanna. Mindenki hagy maga után valamit. Ki többet ki kevesebbet. Csak így tovább
  • bency
    Jajj hat ezzel a 4 keppel xD
  • Szildramor
    Valami kocsi ilyesmi. Azt mondtad visszatértél :)
  • bency
    Atto fugg mi kene !? :D
  • Szildramor
    Aztán mid va? :D
  • bency
    Visszatertem! :D

• Szildramor
    Kerék Adamragától azt effelejtettem odaírni :) Ilyen lett a belső
  • Szildramor
    Ladaman: legyegyszerűbb egy profilt csinálni AmEx néven akkor kapsz 100000 pénzt majd profil mentése más néven és visszacsinálod a saját nevedre és ennyi XD Sok sikert!

És egy kis Novitec Rosso mod: kicsit jobb gyorsulás, mint az előzőnél és teljesen átalakított részletek. Belső, driver, kerekek stb. Akit érdekel itt letöltheti F430 Novitec Rosso Spider mod
  • ladaman
    Hello amiket berakok kocsikat miért nem tudom megvenni a választ előre is köszi
  • sovatalevi
    Nagyon szep :)
  • Szildramor
    Hát ez Q-va jó :D Grat szép munkához! Istenien fest :)
  • Mindkillers
    :)

Na,kész van a fordított közlekedés is :)

• Szildramor

borítóterv a filmedhez XD
  • Smicy2
    köszi :)
  • Mindkillers
    Haha,ezt a zenét még fiatalkoromban játszottam iskolai bulikban :)
    A zene: Dela soul - Ring ring ring
  • gögistar
    tom. de még mindig nem válaszoltál és tatok