World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Én txpro fórumróél szedtem. Ott talán más verzió van fenn. És egy igazi ferrári formaterv: jobb mint a pirinporosak 😊

sziasztok Naruto mikr leszel msnen fontos beszélni valom van veled a gr-es uj leon cupráról vmiéért nem tuok játszani vele :S:S:S pls irj ha vagy fontos
atylaRO
ez milyen map honnan lehet letolteni koszi😊

Driver: atyla

Szildramor

szépek a képek 😊 sikerült nekem is végére járnom a drivernek végre. Majd teszteld le keményen 😄

Mindkillers
Oké,már várom!

Itt vannak a képek:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Mindkiller küldöm a Hondát, csak újraterveztem a tapadását kis idõbe telt. Remélem így élethûbb lesz a vezethetõsége 😊

Szildramor
SZép tényleg. Remélem az én linkemet is beengedi SG 😄

bency
Nekem nem volt szerencsem meg,szerintem most is stilusos!

:) Semmi okosság :P

Szildramor
Ezeket imádom 😄 az alsóban ültem még ezer éve. Stílusos BMW volt nagyon 😊

bency
Nah jah,ezt is elfogadnam,de en konkretan ilyesmire gondoltam :

Szildramor
Aha 😊ezt pl

bency
Nah en meg csak most tettem be a SHIFT-es modelleket,es megkell mondjam ,nagyon nagy mind,ami a legszebb a GT-R,nah de az E36 az is szuper!Meg fognak konvertalni?

Szildramor
Hát a kerék design by Norbee™ 😄 Ezt a finomabb kinézetût megtudod modellezni ami az Import tuneren van? Úgy néztem a hátsó spoiler formája megegyezik csak a széleit kellene finomítani. Van remény géped újraélesztésére?

Rezs
Nekem? Mit reklámoztál nekik? Szép autó és szép model ha lesz gépem megcsinálom az útkaparót az elejére, és szépítem a belsõnézetet.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor

Na nyomtam egy kis reklámot Norbinak is tx-re 😄

Szildramor
Mindkiller: nem látszanak a linkelt fotóid Borgon legalábbis nálam nem jöttek be

Szildramor
Gazdájának? Ez ugyanaz az nfs model. Köszi de ez a gyalu nem az amit én linkeltem. A Norbi modellje szebb. Majd elkérem tõle a spoilert.

írj egy e-mailt a gazdájának h adja oda neked. hátha szerencséd lesz😊

Szildramor
Ez az egy kis spoiler amit hiányolok még róla, esetleg elõre is egy olyan fekete peremvédõ kerékhez. Norbi tudsz valami hasonlót? Elvileg szabadon lehet modolni és megosztani Koce mindenkinek megengedi 😊

bency
Ez szep viszont nagyon!

Szildramor

-Norbee: és ez? 😄
-Bency: igen épp a határon van nálam is arányokban. Még szép 😊
-Zozo: oks majd elõkeresem és átküldöm héten

zozo117
Naruto defektmentes kocsisérülés érdekel és persze a japán autókat kedvelem és egy japán autó érdekelne 😄 mert eddig eredeti autókkal probáltam keresztbe menni de nem sikerült

bency
Kicsit hosszu lett a hata,de nem rosz!

Rezs
Revell-Ferrari retus😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor

- a driftmod az defektmentes keréksérülés és motorhûtésfixálásból áll csupán. A teljes driftmod a kocsi editcarjával együtt mûködik csak teljesértékûen. Ha a defektmentes kocsisérülés érdekel azt át tudom küldeni. Ez meg a Koce Petrov féle Ferrari 250 GTO új editcar fejlesztésem: nem ellenkormányoz menne helmut XD átvertem a gépet kicsit. Tettem rá Snyder kerekeket és egészen otthonos lett így már 😊

zozo117
üdv mindenkinek a drift modot honnan lehet le tölteni a játékhoz valaki tudna linket ?

Szildramor
Most fásítja Mindkiller. Nálam csak kopasz verzió van és nem álltím neki még. Szerintem hamar végez vele 😄

atylaRO
az a palya privat vagy honnan lehet le szedni?😊 ha nem privi at kuldod?😊

Driver: atyla

Szildramor
nem lehetne simán odaírni, hogy itt egy videó még kedvcsinálónak? Nem éretm ezt a szarkeverõ stílust. Biztosan a tehetetlenség és a tettvágy és alkotni akarás hiánya teszi ennyire rosszmájúakká a faszlóbákat. Aki ahelyett hogy munkája eredményét linkelné fel fórumra veszi a fáradságot, hogy véleményét hangoztassa ennek a buggyant földgolyónak bármely történésével kapcsolatban: arról megvan a véleményem. És nem az én véleményem a lényeg: az aki úgy éli le az életét hogy nem tesz le semmit az asztalra az nem is élt igazából... Ne arra legyen büszke bárki is, hogy mit mondott életében, hanem hogy mit csinált. Verseny az jódolog akkor ha van célja. A verseny célja nem a másik legyõzése és lealázása kell legyen. Tessék szebbet mutatni, jobbat mutatni és egymásnak a tiszteletet megadni. És bárki bármit feltesz és fellinkel és még ha nem is tökéletes, de dolgozott vele és fejlõdni fog benne ezért ALAÕBÓL MINDEN TISZTELETEM AZ ÖVÉ - bárki is legyen az. A többiek meg lehúzhatják magukat a felejtés végtelen rötyifolyamán 😛

Szildramor
hú vazzeg: jól mutatja a kommented a hazai aktivitást az élet minden területén. Egylevegõre bármirõl véleményt tudtok mondani két semmittevés között. Akiknek mindenrõl van véleményük ugye, mert van idejük véleményezni más munkáját 😛 A D1 baleset a nagysebességû drifthez vonatkozik a Kaido videó meg az erdei versenyeket mutatja be mert kategóriájában egyedülálló -Genki- Japán fejlesztés és a hozzászóláshoz passzol. És ezt a szmájlit utoljára egy szélsõbalos használta egy vitánk során, amennyiben utólag azzal mentegetõztél hogy csak viccbõl írtad: emiatt az orros szmányli miatt nem hiszek neked

Penge88
Hát igen, bár szerintem a létezõ legszarabb videót tetted be :-))

http://www.youtube.com/watch?v=X002RONdn2Q&feature=related

Ez egy fokkal kedvcsinálóbb! Szerintem.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Szildramor

- Na így néz ki a pálya Bency 😊

Mindkillers
Kedves Bency.

A puszta az az alföld... Ez hegy... Elég sok fával... kb. 200-300 méterenként van egy kanyar... Te melyik pályáról beszélsz??? a videón kb. 2000 méter látszik a 6579 méter hoszzú és 59 kanyarból álló pályából...

De ha gondolod készits jobbat...

Üdv.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Ja értem mire gondolsz már. Neked ez a típusú D1 pályadrift kanyar az igazi 180 KmQórás sebességgel D1 gigadrift , mi meg a hegyi illegális driftért vagyunk inkább oda mert ott a szalagkorlát is + kihívás belsõ nézetbõl 😊 Kaido Drift style - hát igen: neked a nagy széles versenypályák tetszenek szerintem inkább.

Szildramor
Ez csak az eleje. Keress rá térképre gugliban

bency
Kicsit puszta,nagyon keves a kanyar,ha van akkor az nagyon kicsi!Semmi jo Drift kanyar!

Mindkillers
Te küldtél nekem annakidején lada modellt O_o ? Ez norbee tökéletesre csiszolt zsigája 😄

Loool... ez még aza modell amit én küldtem? 😮

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szildramor

linkeltem lengyelekhez is 😄

Mindkillers
Helló mindenki!

Akit érdekel készülget Akina,egy kis ízelítõ a pályából videó formájában...

Akina elõzetes

Szildramor
Bocs csak össze vissza kapkodok. Még Mindkiller pályáját sem szedtem le: most jött vissza a netem aztán egyszerre mindent akartam XD Köszi a bírálatot. Nem akarlak lelombozni, de én csak egy mezei modder vagyok nem én modelleztem a hondácskát. 3 verzióból állítottam össze alkatrészenként és az alkatrészek arányai vannak összehangolva és finomítva hogy Nagis finomságú arányai legyenek XD Most tanulgatom modellert. Van pár NFSU model amit még Sámán rövidke aktív korszakában szedett ki nekem: arra eddzek hogy full minõségi legyen. Textúrásást talán Norbi megcsinálja nekem ha addig nem tom megtanulni olyan szépre, de belsõ nézetet találtam már a régi saját építésû Honda Civic DOHC-nak szal meg lesz csinálva mindenképp 😊 Hát röviden ennyi lenne és bocs a késõi üzenetért: közben szobát építem át aztán fejetetején áll minden ^_^

ALIENwoods
ezt neked címeztem: #14785

Szildramor

Hát nincs valami nagy sikere az új WR2 utódoknak XD C11-es topicba belelapoztam és nálunk egy hét alatt van akkora termés mint nálunk egy év alatt XD mindenesetre WR2 táján nem állt meg az élet: nem csak mi vagyunk aktívak, hanem XDriveR rengeteg kocsit linkelt hetekben és TomWin is megint rászánta magát. Ami poligonszámban belefér az a legújabb játékokból minden kocsi szinte megvan nekünk. Az új NFS Shiftbõl is tettek már át és rallykocsi téren is szépen bõvül a játék J:S😛antmaster jóvoltából. A kortárs és konkurens játékok már elérhetõk nálunk is. A driftpálya konevertálás és driftgépfejlesztés terén Mindkillernek köszönhetõen hazai szinekben lett elterjesztve WR2es körökben így mi is élvonalban vagyunk és játéksokoldaluság tekintetében és minõségfejlesztésben az eredeti game már nyomába sem ér XD Marad utánunk valami az már biztos, még ha nem is lesz következõ rész, de azért 1000 autó és 40-50 pálya azért nem mindennapos 😊 TXpros oldalon kiírja IP alapján világtérképen érdeklõdõk adatait és japánok is vannak a rendszeresen visszalátogatók közt ezért már érdemes sok mangásat linkalni. Na tiszteletem mindenkinek 😊

Szildramor

Megjelent az új Synetic fejlesztés. Akit érdekel a demo fáradjon át a Crash Time trillogiához és nézze meg elfut-e még a gépén 😄SG fórum -> C11 Highway Nights Demo itt

csá berakok pályát és amikor kiválasztom a pályát a játékban akkor failed ezt írja ki. Please help me....
ALIENwoods
Megnéztem a Civic-s és a Seat-os videót is, a zeneék jók amiket beraksz hozzájuk, de szerintem gy jól, izgalmasra megvágott 3 perces videónál nem kell több ahhoz hogy az felkeltse az ember érdeklõdését és letöltse a jármûvet amit készítettél 😊.

A Civic modellje szép lett, igényesen meglett csinálva és máris letöltöm hogy kipróbálhassam, de a videójában az elején stílusos volt az animés kezdés, de a végén az a reklám már inkább egy saját animés videónak kellene szerepelnie, nem így betoldva a végére.

Letöltés után lehet feltolom SLM-re is a jármûvet, ha nincs ellene kifogásod. Szeretem gyûjteni a 3M-s dolgokat (magyar-modder-made) 😊

Szildramor

- nem tudtam befejezni még a hondácskát, mert fûtésszerelés és szobaköltöztetés volt. Elnézést minden érdeklõdõtõl. Holnapra mindenképp felteszem valahová és a Suzuki belsõt is megcsinálom amennyire lehet. Egy Seát GT videó ha valakit érdekel Seat Cupra music video itt >>

Bence00111 a barkas amit mondtál hogy fenn van txron azt melyik könyvtárban lehet megtalálni a kocsikban???

Szildramor
Estére összeütöm. Akit érdekel EG6: jelezze privben 😄

Szildramor

-> egyszerû kis zenés videó, kis animereklámmal a végén. Annyit melóztam a kocsival, hogy erre már nem szántam idõt. Az arányok teljesen egyediek. Kicsit rajzosabbra csináltam ha már lehetett. Elsõkerekes editcar még fejlesztés alatt van meg nekem is szoknom kell, mer tényleg olyan a vezethetõsége, mint a Touge Batle-s videón: jó a tapadása, de kapkodni kell a kormányt néha mert egybõl kicsúszás van nem olyan mint hátsókerekesnél, hogy van elõtte figyelmesztetõ súszkálás. Keményen meg kell dolgozni vele ammár bittos 😄 Katt a kis képre fenn és akkor indul a hondavideó 😊