World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szépek a képek 😊 sikerült nekem is végére járnom a drivernek végre. Majd teszteld le keményen 😄
Itt vannak a képek:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

:) Semmi okosság :P
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
írj egy e-mailt a gazdájának h adja oda neked. hátha szerencséd lesz😊

-Norbee: és ez? 😄
-Bency: igen épp a határon van nálam is arányokban. Még szép 😊
-Zozo: oks majd elõkeresem és átküldöm héten
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
- a driftmod az defektmentes keréksérülés és motorhûtésfixálásból áll csupán. A teljes driftmod a kocsi editcarjával együtt mûködik csak teljesértékûen. Ha a defektmentes kocsisérülés érdekel azt át tudom küldeni. Ez meg a Koce Petrov féle Ferrari 250 GTO új editcar fejlesztésem: nem ellenkormányoz menne helmut XD átvertem a gépet kicsit. Tettem rá Snyder kerekeket és egészen otthonos lett így már 😊
http://www.youtube.com/watch?v=X002RONdn2Q&feature=related
Ez egy fokkal kedvcsinálóbb! Szerintem.
Thank God, I\'m a Lada owner!
A puszta az az alföld... Ez hegy... Elég sok fával... kb. 200-300 méterenként van egy kanyar... Te melyik pályáról beszélsz??? a videón kb. 2000 méter látszik a 6579 méter hoszzú és 59 kanyarból álló pályából...
De ha gondolod készits jobbat...
Üdv.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
:) Semmi okosság :P
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Akit érdekel készülget Akina,egy kis ízelítõ a pályából videó formájában...
Akina elõzetes
Hát nincs valami nagy sikere az új WR2 utódoknak XD C11-es topicba belelapoztam és nálunk egy hét alatt van akkora termés mint nálunk egy év alatt XD mindenesetre WR2 táján nem állt meg az élet: nem csak mi vagyunk aktívak, hanem XDriveR rengeteg kocsit linkelt hetekben és TomWin is megint rászánta magát. Ami poligonszámban belefér az a legújabb játékokból minden kocsi szinte megvan nekünk. Az új NFS Shiftbõl is tettek már át és rallykocsi téren is szépen bõvül a játék J:S😛antmaster jóvoltából. A kortárs és konkurens játékok már elérhetõk nálunk is. A driftpálya konevertálás és driftgépfejlesztés terén Mindkillernek köszönhetõen hazai szinekben lett elterjesztve WR2es körökben így mi is élvonalban vagyunk és játéksokoldaluság tekintetében és minõségfejlesztésben az eredeti game már nyomába sem ér XD Marad utánunk valami az már biztos, még ha nem is lesz következõ rész, de azért 1000 autó és 40-50 pálya azért nem mindennapos 😊 TXpros oldalon kiírja IP alapján világtérképen érdeklõdõk adatait és japánok is vannak a rendszeresen visszalátogatók közt ezért már érdemes sok mangásat linkalni. Na tiszteletem mindenkinek 😊
Megjelent az új Synetic fejlesztés. Akit érdekel a demo fáradjon át a Crash Time trillogiához és nézze meg elfut-e még a gépén 😄SG fórum -> C11 Highway Nights Demo itt
A Civic modellje szép lett, igényesen meglett csinálva és máris letöltöm hogy kipróbálhassam, de a videójában az elején stílusos volt az animés kezdés, de a végén az a reklám már inkább egy saját animés videónak kellene szerepelnie, nem így betoldva a végére.
Letöltés után lehet feltolom SLM-re is a jármûvet, ha nincs ellene kifogásod. Szeretem gyûjteni a 3M-s dolgokat (magyar-modder-made) 😊
- nem tudtam befejezni még a hondácskát, mert fûtésszerelés és szobaköltöztetés volt. Elnézést minden érdeklõdõtõl. Holnapra mindenképp felteszem valahová és a Suzuki belsõt is megcsinálom amennyire lehet. Egy Seát GT videó ha valakit érdekel Seat Cupra music video itt >>
-> egyszerû kis zenés videó, kis animereklámmal a végén. Annyit melóztam a kocsival, hogy erre már nem szántam idõt. Az arányok teljesen egyediek. Kicsit rajzosabbra csináltam ha már lehetett. Elsõkerekes editcar még fejlesztés alatt van meg nekem is szoknom kell, mer tényleg olyan a vezethetõsége, mint a Touge Batle-s videón: jó a tapadása, de kapkodni kell a kormányt néha mert egybõl kicsúszás van nem olyan mint hátsókerekesnél, hogy van elõtte figyelmesztetõ súszkálás. Keményen meg kell dolgozni vele ammár bittos 😄 Katt a kis képre fenn és akkor indul a hondavideó 😊