19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    Az akina night modhoz kellenének objektum jellegű Japán tuning autók,amelyek az út szélére kerülnének a kanyarokat megvilágítan,stb. Ha valakinek van valamije szivesen fogadom. Ha elkészülök a hegyre fel versennyel és lesznek valami autók akkor kész a pálya és ki lesz adva.
  • Szildramor
    Mindkillernek kellene segítség: útszéli autókat kellene összerakni. Aki ért hozzá jelentkezzen! /deepexel összelegozni/ Én visszamondtam mert diplomavédésem lesz és államvizsgám.. Akinek van ideje légyszi jelentkezzen nála. Köszi!
  • gögistar
    jo képek
  • bency
    Jartam ma par kort :P

• Rezs
    Értem! köszi az infot
  • Mindkillers
    Split screen módban ha játszotok (ketten ugyanazon a gépen osztott képernyőn) akkor van replay. Mi pl billenytűzet + Airflow usb-s xbox kontrollerre hasonlító cuccal nyomjuk :)

• Rezs
    Hogy van az, h itt multis replayekről szól a videó? Nálam nincs multiban replay.
  • Szildramor
    De ez az Oblivion mod. Az megvan? Valami fekete textúra van a fű helyett ha jólláttam. Erdőégés szerű :D Bocsi csak mindenki aki linkel külföldi fórumon ilyeneket linkel aztán már megkérdezem mi a bánat ez. Nálam teljesen természetes a táj. Ha hibás akkor feltöltöm a rendeset valamikor.
  • sovatalevi
    Nekem nem ijen,az utra nincs festve semmi :S
  • Szildramor
    Oblivion mod: ha nem zöld a fű nálatok akkor szoljatok plíz. Nem lehet fekete. Nincs benne feka textúra egyáltalán
  • Szildramor
    Megvan valakinek a Fantazi hill pálya? Ha nem ilyen akkor légyszi reklamáljatok. Nekem ilyen ződ éjjel is nappal is a talaj
  • Szildramor
    Fekete a fű Fantazin? Egy csomó vidin és képen feketének látszik. Nálam eredetiben nem feka :)
  • arty
    990ft
  • Mindkillers
    Ebben driftelhetsz kedvedre,nézd meg a youtube-on,írd be a keresőbe hogy "world racing 2 drift"

És ha már youtube: egy ismerősöm drift összeállítása amely az engedélyemmel Fantasy Hill-en kezdődik...

WR2 Drift tandem higliht reel
  • XxUseDxX
    jó tudom :) vissza olvastam egy keveset Remélem ez Driftre alkalmas game :) LFS az jó lenne csak nincs meg eredetibe és nemtom hogy lehet neten tolni abba nemtud valaki segíteni ??
  • XxUseDxX
    EZT MEG KELL VENNI HOGY NETEN JÁTSZHASSAK ??????????

LÉÉCI VALAKI VÁLASZT :)
  • Mindkillers
    Látom van baj az aggyal a GR-en... Szerintem nem azért szórakoznak mert azt hiszik (rosszul) hogy nincs engedély hanem mert nem bírják ha valaki az ő csapatukon kívül valami nagyobb dolgot összeeszkábál,ugyanez volt Fantasy Hill-el is,belekötöttek a még a readme-be is... Nem téma,nélkülük is elvagyunk,ez a pálya csak a miénk (Magyaroké) lesz,ők meg menjenek a nürnburgringre :D
  • Szildramor
    Ilyen lenne a Buick belső nézettel Benci :)
  • Szildramor
  • bency
    Odapisilek olyan fasza ez az auto :O
  • bency
    Most teszem is befele :D
  • Szildramor
    Nem csoda ha bepipult miatta tomi :D Tényleg ütős kocsi.
  • bency
    A kutyafajat :D
  • Szildramor
    MASERATI letöltés itt akit érdekel. Kép kicsit ezalatt látható
    Maserati GranTurismo S
  • Szildramor
    Hát nem egy nagy szám, de nem szokott fennlenni senki. Kell keresni társat is és akkor wr2 mappában van egy multi gomb - ráböksz egérrel majd aszondod neki - internet és ott beírsz egy nevet bármilyet és elvileg ennyi :)
  • gögistar
    hogyan lehet multizni interneten?
    mert má szereték
    CLAMP LÉGYSZI SEGÍTS!!!!
  • Szildramor
    Multi az jó dolog :) Majd Mindkiller ha szervez hiszen ő a szerző :D

Szerintem emiatt a kocsi miatt voltak bosszúsak annyira. Koce ingyenesen és nyitottan adta ki a lengye előtt. És bejelentette, hogy a következő kocsi Forza 3-ból lesz XD Nem tudom mért bosszankodik az a .... mikor évekig nem adja ki csak mutogatja. Utána meg minden zárva. Kész égés ez komolyan hogy még utána fel van háborodva ha valaki nem akar egy rabomobilért évekig várni :)
  • bency
    Benne vagyok!
  • sovatalevi
    Ha kiadja akkor multizunk egy jót?
  • Szildramor
    Ha Mindkiller kiadja Akinát jó lenne füstölni vele egyet :) Modellezni kell egy minimálisat belső nézetbe és kész is. Szép a belseje csak az ablakban kellene keretet szépíteni.
  • bency
    :DDDD Tenyleg nagyon jol sikerult,ma kezdtem tenni ujra a modokat a jatekba,es lattam hogy Norbee csinalta,nagyon meglepett mert tenyleg csucs munka,es tokeletes lenne egy belsovel :P
  • Szildramor
    Az egy isten. Belsőt kéne neki. Az a leges leges legkedvencem ex HWRMT-ről. Osztom a véleményed Benci! :)
  • bency
    Norbee te csinaltad a Buick GTX-et?:P Nagyon kiraly a verda,eddig nem lattam hogy te csinaltad :D Nem tudnal csinalni hozza egy jo kis interior-t is?:D
  • Szildramor
    Szal azért törölték minden harmadik üzimet az elmúlt hónapban mert sejtették hogy ma reggel fölteszek egy képet? Simán csak tomwin befolyása van akkora, ho akarja akkor elér idáig a keze. Most megszállták a fotós részt és nyomják ezerrel :) Végre nincs konkurencia. Ez van. Azt szeretik, ha nincs versenytárs. Vannak így néhányan kishazánkban is. A hatalommal való visszaélés bizony nem újkeletű. Például tomwin linkelhet sértéseket, hányással kapcsolatos gifanimációt és a megengedettnél jóval nagyobb signature-t. Na mindegy. Engedélyhez csak Mindkillernek van köze. Mindig szokott kérni. Le se szarják. Lényeg hogy ne adja ki mert az sértő a téixpróra. A filmet is linkeltem tőle. Úgy tűnik annyira kiakasztotta őket, hogy csináltak valami gány konkurenciát gyorsan. Csak éppenséggel Mindkillernek van stílusa is nem csak számítógépe XD
  • Rezs
    Nemlehet h azért mert akinára nem volt engedély?
  • Szildramor
    Hát csoda ha nem rugtak ki eddig. Mindenesetre megírtam mi történt és elküldtem egyik fejlesztőnek: Krom-bácsinak a törölt képeket. Lássák mások is miket törölnek mit provokáció... Egy Mindkiller által linkelt driftpálya már provokáció ezért törölni kell. Ez van. Megteheti és még többet is -_-
  • arty
    minden forumon vannak ostoba adminok, ez ellen tényleg semmit nem tudsz tenni :(
  • Szildramor
    Akkor lehet hogy engem dobott ki csak... :D Kurva annya. Válasz nélkül emiatt az akinás kép miatt. Mocskok de nem tudok mit csinálni. Magyarok közül senki nincs ott aki segít. Na mindegy. Ez van. Köszi az infót!
  • arty
    de most mintha nyitva lenne, nem?
  • Szildramor
    Napi Hírek különkiadás !!!

Megvan az elmentett szövege ő adminságának. Érdeke hozzáállás mindenesetre egy nap alatt nem érkezett válasz. A két link amit linkeltem a következők itt az eredeti is - elvileg beenged ha külön rákeresel :D >> GR bezárt topic
    Érdekes történet a diktatórikus viselkedésről. Gondoltam linkelem nektek .. :)