19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • gögistar

IGEN! RT nekem is ez van meg!
    3,2 gb,1,8Ghz
    Minden ok sztem!

De lehet hogy nem,,,,, de én 2000-ért kaptam meg
  • Rezs
    ÉS MÁR MEGINT IGAZAM VAN!

:)
  • Mindkillers
    Kedves Tibor. Lehet hogy nem volt jó napod és engem csesztetsz,de akkor ugyanolyan stílusban próbálok írni neked én is.

Nos Te is tudod hogy a kép készítési szöge miatt látszik nagynak a "bója". A rendőrautóról nem írtad hogy nem Te csináltad. A félmunkáról annyit hogy fél éve ugatok hogy nincs időm és régóta megkértem minden olyan embert aki valamihez is ért ezzel kapcsolatban hogy segítsen. Norbee megcsinálta a pálya alá a teknőt és a vizet,Ő mondta is hogy a többi nem az ő asztala,ígyis rajta múlott hogy egyáltalaán van pálya amit ezúton is nagyon köszönök neki.Mindenki csak sírt hogy jaj mikor lesz már kész de hogy bárki is segítsen az már nem ment. Küldtél privit hogy mit változtassak,én segítséget kértem hozzá te kibújtál alóla. Tudom vizsga,de ha azt mondod akkor hogy egy hét múlva megpróbálsz segíteni akkor megvárom.Különben meg ha szerinted félkész az sem érdekel,csináljanak jobbat,én annak csak örülök,mert élvezhetőbb,tőlem a nagy segítséggel ennyire futotta. Különben is érdekesebb pálya mint az általad istenített Adamraga eddig kiadott 30 ugyanolyan pályája amin még fű sincs és csak körbe-körbe lehet menni,de jó is az...

• Szildramor
    NA elfelejtettem lezárni elsőre. Épp karbantartottág SG-fórumot. Még szerencse, mert Norbi leszedi a fejemet XD Kicsit BMW-s utcai versenygép. Driftelni is lehet természetesen, de inkébb versenyre való. Az olasz szív azért akkor is olasz ha a tajgán rakták is össze :D Viva Italia!! Lada tuning <<
  • arty
    ez legyen (990ft)
  • [HUN]FaTaL
    itwins
  • Szildramor
    4 gigás legyen :D jó kérdés egyébként. Csucsu tudja csak legalábbis ő szokott segíteni.
  • LACEJKA
    melyik verzio kell amibe tudok kocsit tenni ???? mi a neve ???? elöre kösszi !!!
  • Szildramor
    Zárom mán XDDD
  • Rezs
    Rendben van add csak ki csak a modelleket zárd le légyszives.
  • Szildramor
    Linkelt kép Borgon Dr. Döddle. Norbi lehet hogy írt bírálatot, de az enyémben első helyen volt... Következőben valaki olyanra bízd az ilyet, aki szereti a félmunkát és nem látott még egy japánról készült videót sem. Igazából nem sértő a dolog. A német rendőrkocsi se. Nem értem a logikád ahogy tavaly se. Azért mert nincs konkurencia driftpályában és körbetáncikálnak a letöltők az nem magyarázza a félmunkat tisztelt uram. Na mindegy. Nem tüntetted fel sámán nevét se pedig övé a rendőr. Engem meg örülök hogy kihagytál. Lófaszt se értek a körmöléshegyek privben :(
  • Szildramor
    Mindkiller mért adtad ki Akinát félkészen? Vááá. MMegint mint tavaly vazz. 160 centis bólya pedig mondtam, hogy se japánban se máshól ilyen nem nagyon van. Na mindegy. Legalább a német rendőrt kicserélted. Nagy sikernek érzem...
  • Bence00111
    Igen ez tényleg a Te felnid:D A Ladákra pont illik :)
  • Szildramor
    A tied szerintem :D A csillagos japó. Tényleg norbi akartam kérdezni a spoileres ladát kiadhatom? Belsőnézetet a régit használnám. Ha jól emlékszem :D Lezárom meg minden ami kell, Csak itt lenne publikus SG-n
  • Rezs
    Fúú ezmiez a felni? Kell majd! :)
  • Szildramor
    Mi volt a baj? Ottfelejtetted a filmtöltést? :D
  • gögistar
    SIKER!!!!!
    Örömmel jelentem a megprobáltatásoknak vége!!!!!
    yiha!!!
    +track pack 4 is most jön le
  • Szildramor
    Akárhová is tesszük föl: sajna a netszolgáltatásuk hasonlóan gyenge marad. Biztosan van jó megoldás, de a legjobb ha minőségi szolgáltatást kap az ember a pénzéért :)
  • kemszi2
    nekem tökéletesen lejött ez is,nem tudom mi van itt mindenkivel:D
  • Szildramor
    Nem kidob, hanem a neted szaggat. Nem a link rosz. Menj át haverodhoz és nézd meg ott. Kollégiumban nekem is ez volt. Mert szar volt a net :D
  • gögistar
    pontosan a 2 részére kéne a link!
  • gögistar
    SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!
    Tudna vki egy új linket a bonusfileokhoz?
    Mert nekem KIDOB FOLYAMATOSAN!
    Vagy eltudjátok küldeni MSN-EN?????
  • gögistar
    akko bocs hogy lefikáztam!

NEM TUDTAM!!!!
  • bency
    Klassz a logod :) A merci eleg nagy ugratas utan keszult :D
  • Szildramor

Audi4ever :)
  • bboyatty
    Nekem a merci.
  • Bence00111
    Nekem az utolsó elötti tetszik :)
    nekem nem sikerülnek olyan jól a képek, de az összes közül talán ezaz ami használható
    Kép linkben is
  • gögistar
    a chalenger fél oldalról!!!!!!!!
    a merci nagyképű ( a szószoros értelmében) a holden(pontiac gto)monaro
    sem nagy durranás a tájkép nem hatott meg de achalenger előről,

na az aztán 2. helyezet
  • bency
    Nem nagy szam kepek,de melyk a legjobb?:D
  • bency

• Bence00111
    Sikerült, most nem szines hanem fehér xD
  • bboyatty
    Paintball VB volt. :P
    Nem tudom mi lehet, nekem el se indul a játék szóval passz.
  • Bence00111
    Tudja valaki, hogy mért ilyen a fű?

Kép
  • Szildramor
    Bonuspackban benne van. Alul linkeltem Kemszinek.
  • gögistar
    hogyan lehet plusz trafficot betenni a játékba?
    Davidson! hadjuk az egész ct-t mer még mindig nem engedélyezi!
    a dugo meg XD

CLamp a foralom az a régi kinézetü auto!
  • Szildramor
    Forgalmi dugó alakult ki egy lerobbant Audi miatt :D 45-48 körüli kígyóról van szó. Van még valamilyen játék, ahol dugó is van? :)
  • kemszi2
    na felraktam ezt a megapakkot :D a meglévő addon autóimhoz nem sokat adott.a forgalom szép lett viszont
  • Bence00111
    Az Akina trafficautóit ki csinálta meg?
  • Szildramor
    Az a baj azokkal, hogy a teljes model van betéve. Ezek optimalizálva vannak. Szép de nem nagyméretű. Nem terheli a gépet
  • Bence00111
    Te vagy az R8-azban nem? Akinának is szép trafficja van: a 2000gtr nagyon ottvan :D