19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#15969 És hogy ne csak a szócséplésé legyen a főszerep: két újdomságot találtam egy ismeretlen német fórumon: egy autópályát és egy várost. A tavalyi BW pályák az új C11-ből. Az egyik nagyon szép, forgalommal és minden ami kell BW-Stadt nagyon részletes kitörhető kerítésekkel és ugratókkal, vonatsinek ilyesmik :) BW-Stadt << A másik meg BW-Autobahn: nagy autópálya, de ez még kidolgozásra vár. Kicsit zöldséges és kaotikus, de jó nagy :) Akit érdekel itt megtalálja BW-Autobahn <BETA>
Mindenkinek jó szórakozást és linkelek pár fotót is róla így eldönthetitek letöltitek-e. Telepítéshez tanács: BWAutobahn mappát készítsetek de ott lesz alatta németül. Google fordító akinek magas :) És akkor a képek >>
Nagyvárosi zsongás, de tényleg hatalmas
És a félkész autópálya. Ez sem kicsi, de a másik szebb. Közlekedést majd linkelek valamit.
Egy híd az ötből vagy mennyi van meg a vár :)
-
Bence00111 #15968 ennél azért komolyabb kéne inkább. olyan mint az extra.hu-s volt. Blogspot jó egy embernek, de HWRMT-nek azért már komolyabbnak kéne lennie -
#15967 new hwrmt saját -
#15966 Részemről befejeztem: a pályát tessék leszedni GR-ről és a readme szöveget kicserélni a valóságra. Ez a minimum. Gögi fijam te meg nem értem mihez kihez írsz körmondatot. Téma lezárva. Mindkiller dolgait nem nekem kell magyaráznom és nem neked kell mentegetned. Úgy is mondhatnánk az már az ő dolga. Békítősó, balázs-só, mónikasó... Légyszi ilyen komolytalan dolgokat felejtsük el. Ez nem békétlenségről szól hanem bunkóságról. Senki nem veszett ösze senkivel csillagom. Teszem azt ha te otthagyod a kutyaszart az úton majd a közterületis megbüntet érte: nem jár semmiféle lelki folyamattal mindez ha érted mire gondolok. Otthagytada szart: megbüntetett a közterületis és ennyi. Az a kis szöveg amit soha nem olvasol el: hiányzik belőle Norbi szerepe és munkája. A pályát készíteTTÉK: Norbee és mindkiller. Ez a helyes sorrend ha becsüljük a másik munkáját is annyira ha már nélküle nincs is pálya, hogy megemlítsük őt. Békülj meg ezzel Gögi de az is elég ha megérted. Már akkor sokat tettél fényes jövőd alakulásáért már nem a TV képernyője előt... :)
Fehér limó sterintem jó jel. Témát részemről lezártam. Mindkiller se mosakodjon szerintem inkább végezze el azt amit már tavaly is megspórolt: szembesüljön azzal, ha nincs Norbi: nincs pálya - ergo ha kihagyta a nevét belőle: ő sem létezik ha érted mire gondolok...
-
Bence00111 #15965 kell kezdeni újat. kéne találni valakit aki ért a html kódokhoz és ráis ér. -
#15964 Ertem...csak csak az a gond h asszem ezt a nevet nem lehet valtoztatni,es aki csinalta nincs ideje meg 1et csinalni :S /...
-
#15963 Jó estét.
Én jelentkezek wr2 modolonak de sztem HWRMT legyen a név ammint indul a game azzonal modolok.
-
Bence00111 #15962 Maradnia kéne sztem a HWRMt névnek és címnek, úgy az igazi:D -
#15961 www.world-racing.atw.hu -
Bence00111 #15960 milyen oldal? -
#15959 Az oldalt Biztositom !!!... -
gögistar #15958 CLAMP,MINDKILLER !!!!!!!!!!!!!
a csatát azonnal befejezni!!!
NEM vok modder (de szeretnék lenni csak nem tom hogy kell)
DE ez kicsit sok
CLAMP kösz a tanácsokat
MINDKILLER kösz akinát
Nem tom mi a baj de ez csak adok kapok lesz
(legalább szép és jobb pályák,autok lesznek a harc közben hihihihih)
A pofázás nem old meg mindent,sőt ront a helyzeten
MERT 2 ILYEN JO MODDER-T RÉG PIPÁLTAM,ÉS LÁTTAM
ÚGYHOGY LEGYETEK BÜSZKE MAGYAR MODDEREK (tényleg kéne egy külön honlap)
ÉS CSINÁLJATOK OLYAN KIRÁLY CUCCOKAT AMIKELL EGY ORSZÁG WR2-ZŐI BOLDOGAK LEGYENEK
UI.:elmegyek költőnek 12 évesen XXXXXXDDDDDDD -
Bence00111 #15957 Mentem egy versenyt Akinán, nem egyszerűen vertek meg :P -
#15956 Hát úgy tűnik Mindkillernek elvitte a cica a nyelvét vagy az ügyvédjével konzultál befürdés után :) Mindenesetre ha mindkiller logikájával gondolkodom, akkor Sámán modellezése UK rallin elhanyagolható hiszen felhők szinét és a benzinkút zenéjét én csináltam hozzá XD Ha norbi csinálta a modellező munkát akkor társszerző nem csak Akinában hanem Fantazy Hillben is. Akibe szorult egy kis jóérzés: figyel másokra is mikor átgázol a Borgra meg GR-re ünnepeltetni magát... Norbi társszerző csillagom, mert nélküle egy autó sem ment volna végig a fák miatt. De gondoltam hogy ilyen vagy: se MSN-en se Skypen egy emberi érzés vagy megjegyzés sem hangzott el tőled. Késszvana pálya?... átküldöd?..., megvana kocsi?... átküldöd? na akkor csá............ Norbi társszerző lenne ha szorult volna beléd egy kis jóindulat :P
Uk rallye és Integrale: rallye pilótával, belsőnézettel és eredeti kerekekkel. Sámán sajna nem tudja folytatni, mert nem találjuk a modelt. Esetleg Norbinak megvan, de nemhiszem mert nem volt már gépe akkor. Kiadom a nevemben XD Jó na: viccnak is rosz... :)
-
#15955 Hú hát végigolvastam a lekezelő szöveget. Ki hazudott mikor? Hmm. A pályára írt bírálatok és minden privis szöveg MEGVAN még. Nem szoktam törölni. Nem tudom hírtelen mit is mondhatnék. Linkeltem az írt idézeteket. Hozzá a képeket. A lekezelő stílusodhoz nem mondok semmit. Ha valaki hazudik az nem én vagyok csillagom. Nekem nem érdekem. Nem gondolod vazz, hogy állímvizsgára készülök és ennyi eszem nincs, hogy bizonyíthassam: szándékosan adtad ki szarul... Neked ez megteszi: ezzel nincs is baj.
Ami viszont már rám is tartozik: megkérlek töröltesd GR ről a pályát és cseréld le a Readme szöveget: Norbi modellező munkáját és Sámán modellező munkáját kérem feltüntetni mit és hogyan dolgoztak és a CLAMP-ot meg törölni. Mint a képek is mutatják: semmi közöm a dologhoz így számomra sértő, akinek meg sok munkája fekszik benne nekik tessék feltüntetni mit hogyan mert az meg azért "hiányos" enyém meg fölösleges... Ez a minimum ha már nekik is munkájuk fekszik benne. Semmi sértődés, de félmunkához nem adom a nevem. Tanácsot is csak akkor ha megfogadják :P
Semmiféle betát nem ígért Mindkiller, mint ahogy a kép is mutatja csak én találtam ki mindent... ha neked a szavad csak ennyit ér, akkor nem tok mit hozzáfűzni csak ezt a két fotót. Többi is megvan. A szavad viszont kevesebbet ér mai naptól...
-
#15954 Jó akkor tartok neked egy kis bemutatót hogyan szoktam ilyen esetben eljárni. Először is a küldött priveket bemásolom, aztán a megnyugtató válaszod. Végül a képeket az el nem végzett javításokról.
Privek tőlem:
1- "A másik az útjelző nyilak és bólyák. A méretüket érdemestükörmagasság alá csökkenteni ( kb 0,6 stkitben ) mert akkor a pálya is tágasabb érzetet nyújt. A nyilak formája és szine az akina modomban használtak közül szokott kikerülni, de küldök egy filmet is. A nyilak mérete FantaziHill modon be van állítva. 0,6 - 0,4 körül volt ha jól emlékszem >> http://www.youtube.com/watch?v=pxZvGcE3B2g&fmt=18 <<
2- ... És még valami ami eszembe jutott és talán lehet változtatni: a startlámpát kellene eltüntetni mert utcai verseny és nem illik oda. Helyére egy 3D-s csajt kendővel ruha nélkül vagy bármi jó csak ne startlámpa persze csak ha megoldható. Adamraga talán tudja, mert ő rendszeresen anélkül készíti.
Válasz tőled > "Végrehajtom az összes módosítást amire gondoltam és utána lesz beta 2. Ha küldök neked itt csomagolva traffic autókat mit pl a képen a lexus és az rx8 akkor megcsinálod nekem objektumnak az éjszakai modhoz?"
Az alsó a "javított" pálya felül meg az FH mod
Bólyakicsinyítés meg a többiek...
.startlámpa...
.villogómonstrum
Ezek után megkérlek töröltesd GR ről a pályát és cseréld le a Readme szöveget: Norbi modellező munkáját és Sámán modellező munkáját kérem feltüntetni mit és hogyan dolgoztak és a CLAMP-ot meg törölni. Mint a képek is mutatják: semmi közöm a dologhoz így számomra sértő, akinek meg sok munkája fekszik benne nekik tessék feltüntetni mit hogyan mert az meg azért "hiányos" enyém meg fölösleges... Ez a minimum ha már nekik is munkájuk fekszik benne. Semmi sértődés, de félmunkához nem adom a nevem. Tanácsot is csak akkor ha megfogadják :P -
#15953 jah:D
azt pont nem ismerem de pont elég amit láttam tőlük a rossz pc játék sorozatban :D -
#15952 :D
world racing 3 helyett így született meg a code of honor 25 ... -
#15951 hykao mondogatta mindig hogy megy ki és akinek kell annak hoz belőle:D akkor is gondoltam már rá ,hogy megveszem,kár hogy már ezzel a cityinterakítvot támogattuk:D -
#15950 ez igaz - de kintről, ha nagyon akartam volna, megvehettem volna korábban :) -
#15949 jaja bár a wr2 sokáig itthon nem is volt kapható -
#15948 én is :) de annyit is simán megért... ha jönne harmadik rész és nem csesznék el ugy, mint az utolso cobra11-et, megjelenéskor venném :) -
#15947 Nem tudok rola télleg a cobrákat nyomják ki sorba ment pm. -
#15946 amúgy nem tudja valaki mi újság van a synetic háza táján?nagyon ráálltak a cobra 11-re ,nem röppent még fel infó véletlenül wr3-ról? -
#15945 én még 2k-ért vettem :P
amúgy ez mindig nagyon tetszett a borítón :D
", és a rengeteg tuning lehetőséget kihasználva növeld tovább teljesítményüket, és tedd egyedivé megjelenésüket." -
#15944 Hát elég erös gépem van lásd az aláírásom
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 1GB DDR5
win7 64bit
és régen nem csinálta ezt amikor megvetem még a régi gépel se.
-
#15943 nem csak a 2 gigás exe virusellenőrzése tart sokáig? mert ott nekem is beáll kicsit a gép... -
#15942 megvan a game eredetiben de nem jó mert beteszem már kicsit fagy a gép és a telepités elején kifagy.
-
#15941 ne vergődj tovább ...
ennyit remélem megér! -
#15940 World Racing 2 [FULLDVD][Multi]
ezt a verziot szedtem le.
-
#15939 Hát ujrainditotam aztán a gép leellenörizte azt a meghajtot ahol a game van crackeltem mini imaget probáltam de semmi lehet hogy win7 nem fut:S
valaki linkelne cracket mert probáltam párat de azok rosszak voltak.
-
#15938 Már ujrainditotam akk keresek cracket.
thx a tanácsot mind és bence am mind tudunk beszélni valamikor? -
#15937 A képen azt írja hogy a telepítés kész,indítsd újra a gépet. -
#15936 Amugy tudnátok segíteni a problémámban? #15932#
Amugy Rezs és Bence munkái is jok vmikor jó lenne egy konferenciát csinálni skypon vagy valahol szerintem.
-
#15935 Mindkiller tudunk valamikor beszélni.
Látom ebbe a forumba is megjelent a veszekedés kár inkabb öszekéne tartanunk nekünk magyar modoloknak de ti tudjátok sztem jó pályát csináltál mind és Szildramornak is szépek az alakitásai.
-
#15934 Nos nézzük: félkész = 50% hmmm,tehát még 15 négyzetkilóméter hegy,fű,fa stb,és 6 km út hiányzik... Továbbá nincsenek textúrák,illetve nagyon hiányosak,és fekete fehérek,néhol szinesek,nincsenek tereptárgyak és a víz is hiányzik alóla. Pálya vonalvezetés nincs és forglom sem. Ez az 50% vagyis félkész.
Tehát te ezt látod. Fura mások nem... Menj el szemészhez. Aztán ne hazudj hogy azt mondtad küldjem át a véglegeset hiszen te magad írtad:inkább kihúzod magad a dolgok alól. pfff nevetséges vagy. Az hogy mások már kész autóit alakítgatod de nagy szám. Lehet hogy textúrázni tudsz de attól még nem kellene az egekben járnod. Te vezetni szoktál? Azok a villogós táblák 1m magasak plusz 20 cm villogó a tetején a való életben.
"Leírás: 500 x 1000 mm, horganyzott lemez KRESZ tábla. EG fényvisszavető felülettel
Táblacsere: 1. típusú jelzőtáblának felel meg.
Állandó jelzés esetén 2014. december 31. után csak mellékutakon alkalmazható.
Ideiglenes jelzésként 2011. december 31. után csak mellékutakon alkalmazható.
Iskolai KRESZ parkban hasznosítható: tájékozódjon a lehetőségekről ügyfélszolgálatunkon.
Táblacsere tájékoztató a csatolt dokumentumban olvasható.
Cikkszám: 300000131
Nettó ár: 14352 Ft
Bruttó ár: 17940 Ft"
A másik:tanulj meg helyesen írni kispajtás. Már vártam mikor találsz meg engem is magadnak... Legalább egyszer már minden aktív fórumozóval eljátszottad hogy te vagy az isten... Vered magad de mire?
Én egy szót sem szóltam sosem hogy milyen frankó pályát csináltam,tudom hogy nem nagy valami és nem is éljeneztetem magam veled ellentétben. Te meg minden nap fényezed magad. Ma pl. Norbee munkájával.
És akkor még te vered magad... -
Davidson231 #15933 Clamp hagyd már békén Mindkillert légy szíves hát mindenki szerint nagyon jó pályát készített de ez a lecseszésed ez már vérig sértő! Szóval ha neked nem tetszik töltsd le az alapályát és kezdj vele valamit amit csak akarsz, de a másikat aki foglalkozik vele ne szekáld!!!!! -
#15932 De van egy nagy gond win7 van meg az eredeti wr2m beszart a telepitésnél megfagy:S
Leszedtem egy 4gb os verziot erre ezt dobja ki.
-
#15931 Jó napot.
UJra elkeztdem modolni a játékot látom hogy ti is csináljátok Szildramor Norbee és Mindkiller jó lenne összefogni és kidobni valami ütös dolgot.
Amugy nagyon szépek a munkáitok és sajnálom ,hogy megszünt a HWRMT
De alapihatnánk mi is csapatot.
-
#15930 Csak annyit mondok Mindkiller, hogy tavaly is eljátszottad ugyanezt szal nem volt meglepetés. Már vártam mikor adod ki a félkész pályát. Mellesleg megkértem hogy küldje át a véglegesnek megbélyegzett verziót. Azóta is küldi. Mondom mégegyszer: nem sértő a félmunka. Tavaly is ehez szoktak hozzá gondolom így ezt várták. Betonból kinövő keskeny startlámpa akkor is volt, másfél méteres villogók is giganto obiektumok is. Szerintem nem véletlen volt a félmunka tavaj sem meg idén sem. Észre sem veszed már.... Jobb is hogy nem küldtél végleges verziót még azt hittem volna, hogy változott valami a tavaly kopaszon kiadott Fantahill óta. Egy névtalanül beletett Sámán rendőrkocsival gazdagodott :P Ha már említetted a nevedet most szedetném le GR-ről és Borgról is, de tudom hogy semmi közöm hozzá így az már úgy lesz hagyva ahogy uda lett ...aszva. Ez is történelem.