19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • csabóbp
    Tibi mi van veled?:) rég hallotam felőled :( van még visinátád?:D:D ce mai faci?:D
  • GhostR1der
    köszi a linket
  • adikakk
    Segítsetek kérlek szépen.
    OFF
    Az erdélyben élő emberek kb 90% magyarul beszél és fehér a börük tehát aki Erdélybe él nem feltétlenül cigány=roma azok kicsit arréb lakna kelet felé nem akarok senkit se védeni csak gondoltam közlöm ezt veletek.
  • Szildramor
    Forza 3-ból 4 ajtós Astine Martin akit érdekel most lett megosztva :)
    Asone Martin Rapide Forza 3-ból

• adikakk
    Nem a kereket nem de én Deep Expolerben állitom a modell méretét de mindig belövöm és amikor viszahivom a modellt eredeti méretbe van Mind gyere fel msn kérlek.
  • Mindkillers
    Nem állítottad be az autó méretét. Én Lightvawe-ben szoktam belőni ott elég pontosan lehet. Ha máshogy nem köldök neked egy autót .lwo-ban jó méretben,és azt ha megnyitod,majd a sajátodat akkor össze tudod hasonlítani és a jó méretűhöz igazítani a tiédet. A kereket ugye nem hagytad alatta a modellnek?
  • sovatalevi
    Igy van :)
  • adikakk
    Iszonyat nagy fejjel lefelé van és kicsit csuszik lefele.
    Segítsetek pls.

• adikakk
    Na bennvan a bömös de csak a játékba menübe nem látszodik és a játékba is hatalmas akkora mint a fél pálya meg kicsit lemegy a földszint alá a modell ezek miért vannak?
  • adikakk
    Pár renderem nézétek meg
  • adikakk
    Jó napot.
    Pár renderem megosztom veletek kérésre bárkinek csinálok rendert.
    Vélemények jöhetnek.
    Sry a nagy képméretért.

• GhostR1der
    jöhet nekem is privátban
  • Szildramor
    Nem véletlenül a Székelyek őrizték a határt :)
  • sovatalevi
    Oke,bennem bizhatsz.
  • Szildramor
    Pischtitől német fórumról. Majd átküldöm csak ne küld tovább.
  • sovatalevi
    Ez a Hoonda honnan van?Nagyon jol nez ki :)
  • Mindkillers
    Na te duplán kissebbségi írtam neked privit. Innentől kezdve okos enged,szamár szenved. Mivel te kezdted,bár a mai napig nem mondtad meg hogy miért (mert nem éljeneztettem magam sehol sem) ezért Én engedek és te szenvedsz. Ha mégegy ilyen választ írsz csak annyit válaszolok hogy : SZAMÁR

Foglalkozz a többiekkel,játszd el az istent nekik,te kis bevándorló XD
  • Szildramor
    Mellékesen megjegyzem: aki szarul kiad egy pályát mások nevével tűzdelve majd hazugsággal vádol meg és lebukik privek miatt, aki fotókkal akarja bizonyítani az igazát és ezzel bizonyítja saját hazugságát és mindezek után még cigányozik: az bizony az én szememben nem sokat ér. Átcsúsztál egy olyan kategóriába, amit csak seggarcoknak szoktam nevezni.

Most komolyan mondom: ennél alább nem süllyedhetsz nálam, így ha cigány kerekeket hánysz: akkor is lejárattad magad nemkicsit és nem két napra. Mellékesen erdélyi vagyok csillagom. Ha nem tetszik a szövegem: legközelebb ne hazudj és ne légy balfasz és akkor nem kell hallgatni a litániát. Komolyan mondom néhányan ebben az országban összetévesztik a folyamatos mellébeszélést a megalapozott és egyenes hozzászólással. Nekem nem kell eladnod semmit. Bizonyítottad fotókkal már hogy hazudtál. Norbi nélkül NEM indulhatott el egy kocsi sem, mert WR2-ben egy material és nem megy át rajta mert belógott az útra.
    Te vagy a legnagyobb csalódás itt fórumon. Még a bencike féle modellkijátszás GTA-s modderektől és dupla- vagy kitudja hány profilozásos ügyeskedés is kispályás ehez képest. Szememben nulla vagy. Következőben PRIV-ben kérem a mosdatlan zöldségeket csillagom mert senki nem kiváncsi a mellébeszélésedre, én legkevésbé... Na csöcs!! ^^
  • Szildramor

• Szildramor
    Mesedélutánnak vége mindi. Ájjá le. Privbe járasd le magad legközelebb. Felképellek #Ð elsőre egy M1 procar sorozattal: olaszos forma németes szívvel. HD vidi itt akit érdekel >> [/IMG]M1 race
    [IMG]http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/152/d/7/BMW_r_by_Kannagi_Nagi.jpg
  • Szildramor
    Honda vs Mi procar :)
  • Mindkillers
    Norbee csinálta a pálya alá a teknőt és a vizet ezért jár neki a külön köszönet ami a redme-ben benne is van.
  • Mindkillers
    Fogalomzavarban szenvedsz.

A Te neved nincs a readme-ben. Te mondtad a clamp valami rajzbrigád. A Te neved itt a fórumon Szildramor,máshol tiberio-san :)

Én sem és Norbee sem vagyunk szerzők,és modellezők,mert nem készítettünk és nem modelleztünk semmit. Én konvertáltam,Norbee eltávolított. Egy készítő van,de egyikőnk sem az :)

Te amúgy roma vagy "csillagom"? Vagy meleg vagy "drágám" "puszi a hasadra"?

Nos Norbee nélkül már 2 éve is indult a pálya,amikor még sehol sem voltál,de tavaly ő segített gyorsan és egyszerűen leszedni a fákat amit köszönök is neki,de ettől még mindig nem vagyunk szerzők.

Az a baj hogy rajtad kívül senki nem játsza a királyt. Mikor éljeneztettem magam bárkivel is? Nos? Naugye. Pont ezért nem értem hogy miért kezdted el ezt az egészet.

Neked anyakomplexusod van. A csöcsözésböl gondolom. Gyerekkorodban valami komoly trauma érhetett téged.
  • Szildramor
    Ezennel bizonyítottnak találom Mindkiller félmunkáját az általa mellékelt valódi fotók és a linkelt eredeti privek tükrében. Így a Readme-be jogtalanul feltüntetett nevemet töröltesd Games Reveure oldalról és Borg-ról. Mint a képek is mutatják: ahogy az én ügyemben is ügyeskedés és magyarázkodás történt így a Norbee modellező szerepe és társalkotói státusza is ügyeskedés által lett "kifelejtve" a készíTŐK sorából. A sok bizonygatása a nemlétező igazadnak tisztázta az indítékod: egyedül akartad sikerre vinni ezt a félmunkát. Ha annyira küzdöttél az alacsony minőségért akkor megérdemled hogy egyedül felelj érte. Leszel szives a pályát javítva újratölteni eme két oldalra. Más nevével és az általad vállat munkával nem vállalok sorsközösséget mert gagyi. Mégegyszer kérem: szedesd le és töröld belőle a nevem. Szépen csendben. Aki ismer nemzetközi fórumról tudja jól: nem szoktam annyiban hagyni az ilyet. Norbi nevét meg tüntesd csak fel társszerzőnek csillagom. Nom fog fájni hidd el. Nélküle nem játszghatnád a driftkirályt mert el sem indulna a pálya. Ez az utolsó kérésem. Több tanácsot ne kérj fölöslegesen, mert magadból csinálsz hülyét mint most is és az nem érdekem. Nekem a minőség csak a fontos. Az hogy milyen ember vagy nem izgat. Szerintem a csöcs megtisztelő számodra. Önmagában egy érték is lehet...
  • Szildramor
    Ezt a pályát 160-an töltötték le drágám. Mondtam is hogy ott nézd meg: 3 szor megigérted aztá ennyi XD Puszi a hasadra
  • Mindkillers
    Ha a kép kedvéért elállítod stkitben a méretet,a levegőbe lógatod,és jó szögből fényképezed akkor tényleg nagynak látszik :)

-A csöcs az a női mell(bár lehet nem ismered),én hímnemű vagyok.
  • Szildramor
    A bökkenő azzal, hogy kinek nincs fogalma a valóságról ott van komám, hogy Clamp stKitben állította be a méreteket ami egy program. A fotón készült lápafos egészen pontosan az én verziómra hasonlít ami a felső

>>> 0.6 a mérete az objektumnak: azaz majdnem fele te csöcs. megírtam privben is aztán megesküdtem neked 3 hét mulva határidőre ( bár nemtom mire gondolt XD ) és akkor okosabb lettél és köszi a fotót: itt a bizonyíték hogy balfasz vagy mert magad ellen bizonyítottál. Fele akkora mint nálad. Útszéli bogyót is nézzl majd mennyivel kisebb. Nem járok arra.
  • adikakk
    Köszönöm a tipeket Norbee jo ujra itt látni valamikor dumálunk majd?
    Igen még deepexem nincs de minya leszedem eddig anélkül csináltam a modellt.
  • Mindkillers
    Hihi pipacsos az út széle XD

Ja ha már az út széle:ma fényképeztem véletlenül a következő 2 képet. Nos ha már a való életről nem mindekinek van fogalma ezért mutatom.

A teljesen széria gyári magas (nem lapos sportkocsi) Audi tetejéig ér a való életben az állítólagosan hatalmas villogós tábla:

És ugyanazon autó egy útszéli műanyag útjelző mellett. Végülis csak majdnem olyan magas mint az autó...

• Mindkillers
    Adi! Nekem is volt régen ilyen a Smart-al.Ami megoldotta az az hogy lightvawe-ben beállítom a modell méretét és elmentem .lwo-ba,utána ezt a mentett modellt megnyitom Deep Exploration-nal és mégegyszer elmentem .lwo-ba. Vagy felülírod vagy új néven mented mindegy. Ezután jön az mtkit,stb,stb.
  • Rezs
    Ja és a kocsi mappájának is ugyaz a neve!
    Main folder and file name mask: e30
    ezt elfelejtettem az előbb.
  • Rezs
    az összes .mox-nak .mtl-nek stimmelnie kell az editcarban lévő filenévvel.
    pl.:
    e30.mox
    e30.mtl
    e30_r_vl.mtl
    stb
    editcar:
    file name mask: e30
  • kemszi2
    megvan minden fájlja?
  • adikakk
    Ott se látszik nem tom mi lehet probálok rájönni de eddig semmi.
  • gögistar
    a pályára fellépve látszik a kocsi?
    mert engem ez nem zavar csak ha a pályán sincs rajta
  • adikakk
    Jó napot.
    Be konvertáltam a bomost de nem látszodik a modell de nem fagy ki a játék meg semmi mentem is vele csak nem látom a kasznit meg semmit.
    Az editcar kész válto motor teljesítmény beállitva stb....
    Segítsetek pls.

• Szildramor
    SOha nem vagyok fenn msn-en te csöcs. Lassan fél éve. A te idegi állapotod változik folyamatosan mikor titkosítva felmész. UK ralli és a digó démon hogy komoly dolgokról is legyen már szó :)
  • Mindkillers
    Kérd meg Szildramort bármire-> Mindig van más dolga...

Írj neki MSN-en-> Nem válaszol pedig egyfolytában változik az állapota tehát a gép előtt van.

Megigér egy határidőt-> 3 hétig húzza,majd azt mondja neki erre nincs ideje (FH)

Ez is szórakoztató :D
  • adikakk
    Jó 8
  • adikakk
    Nekem 5 6év munkám van játék modolásokba nem 1 2 napos honapos dolog a modolás hosszu évek telnek el mire megtanulod a játrékokat modolni a wr2 t nem tul nehéz modolni de van sok más játék amit könyebb és nehezebb modolni.