World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Kicsit megkésve de BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bency
BOLDOG UJ EVET!!!!<#taps><#taps><#taps>

:) Semmi okosság :P

BÚÉK!!!!!!!!
arty
ti nem olvastok? 😉

"elhalasztom a karácsonyi packot határozatlan idõre. elment a kedvem ettõl az egésztõl. játszon az akinek hat annya van és 4 profilja és semmi egyéb dolga csak ügyeskedni amiért jutalmat kap.... nekem ez már sok volt vazz. tiszteletem" by szildramor #15201

Forza.

sovatalevi
De nemlehet az hogy ünnepek,minden,és közben a modelleket is készíti,nemtud ide is jönni?Mert van az h Naruto ez,Naruto az.Kicsit gondolkodjatok.Elfoglalt lehet o is fõleg az Ünnepekkor.Egyszerre ti sem tudtok mindent elvégezni.Próbáljatok meg készítsetek a modelleket közben ünnepeljetek,és meg fórumozzatok is.Varjatok türelemmel én olyannak ismertem meg narutot,hogy amit megígér ha rögtön nem is de kis idõvel teljesíti.Szóval ne izguljatok.Tudom én meg egy modellet sem keszitetem/fejeztem be de véleményem nekem is van!!!!!!!Koszi....

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bency
Veszem eszre 😛

Naruto elvan tünve és baszik élet jelet adni magáról 😄
bency
NARUTO!!!!!!!! 😄
Itt van mindjart 2010 de uj modellnek hire hamva nincs 😞

papi08
Üdv, ismét én vagyok😄
Ha valaki segít beállítani a multit, szívesen vállalom krúzok szervezését és lebonyolítását.

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Sziasztok!
Ismét neki álltam a játéknak!
Két dolgot szeretnék írni.
1.A patch telepítése közben EZT a hibát írja ki.
A játék nem az alapértelmezett helyre van telepítve.
Viszont! Volt egy Setup.reg nevû fájl, azzal hozzáadtam rendszerhez az elérési útját.

2. Ezzel együtt szeretném újra indítani a wr2addons.blog.hu-t.
Ehhez keresek szerkesztõket, itt pm formájában, vagy [email protected] e-mail címen.

Elõre is köszönöm a kérdésre adott válaszokat illetve a szerkesztõ kolegák jelentkezését.

13 éve itt. Szép idő.

Nandoo 27 miután bemásoltad indítsd el a wr2 man nevû programot jelüöld ki bal fent a felhasználó nevedet és katints felül a save all changes gombra lépj ki ezután a wr2man-ból és utána indítsd nel a játékot és keresd meg a kocsikat amiket letöltöttél!<#eplus2>

hali! valaki elmondaná hogy a letöltött dolgokat pl. autók. hogyan tudom használni? mert a leirtak szerint bemásoltam az Addons/autos mappába tömöritve is meg kibontva is... de a játékban sehol nem találom 😞
pls valaki segitsen köszi elõre is...😊

de Norbee ha megadod az e-mail címed átküldöm neked a képet!
Aztán majd meglátjuk mit szólsz hozzá

Rezs
A Probléma😞eredete görög = "elénk dobott dolog")
Eredetileg: megoldandó logikai, matematikai vagy geometriai feladvány.
A sajtó, az értekezletek és nyilatkozatok nyelvében: nehézség, gond, baj, akadály.
A mindennapi nyelvben: gond, baj, bánat, nehezen megoldható feladat, bökkenõ, panasz, kifogás.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Megpróbáltam átkonvertálni egy polonez 1500-at és csúnya vége lett:

Vaéaki nem tudja mi lehet a probléma????

bency
Patch....olvass vissza kicsit pls

Hali! nekem ojan gondom lenne hogy, a játék elindul, de nem tudok semmitsem kezdeni vele mármint akármire megyek (Carrer, Free Ride,)
nem tölti be és valami Load Operation Failed-et ír, aki tudna ebben segíteni annak megköszönném 😊

Csucsu2030
Inkább crackeld és akkor nem kell érvényes serial után kajtatni!

szerintem

Helló azt szeretném kérdezni h nem e tud vki nekem egy serial key-t a WR2-höz? Elõre is köszönöm😊 Sala
sovatalevi
Naruto,nem adsz ki valami modelleket?mar unom aregiket.koszi....

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bency
Hello,ha tort verziod van akkor keress hozza egy jo cracket vagy tedd fel a patch-et hozza,es kell menjen,ha eredeti akkor meg nem tudom,de akkor is a patch-et javasolom.

Sziasztok!

Szeretnék ezzel a játékkal játszani,de feltelepités után nem indul.
Nem tudom melyik fájlt hova kell másolni mit kell vele csinálni,tudnátok segiteni?

Köszönöm!

Roland
bency
Esetleg koszonni,vagy megkerni legalabb?<#lama>

Nekem az a gondom,hogy a játék nem enged tovább 74%-nál,és nem tudom,hogy miért nem.Pedig minden versenyt megnyertem,minden aranyra van teljesítve.
tipp???
bency
BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!

Sziasztok !

<#wave><#vigyor2>Boldog Karácsonyt Kívánok Minden Fórum Tagnak!!!!<#vigyor2><#wave>
bency
Ohhh 😞 Remelem visszajon a kedved!

Szildramor
elhalasztom a karácsonyi packot határozatlan idõre. elment a kedvem ettõl az egésztõl. játszon az akinek hat annya van és 4 profilja és semmi egyéb dolga csak ügyeskedni amiért jutalmat kap.... nekem ez már sok volt vazz. tiszteletem

Szildramor
jaj vaz: akkor te az én kocsimat linkelted a detomazot olaszpackból? neked sem lesz gerincferdülésed egyhamar csillagom. Tudod mi árulkodó? A vezetõbácsi ruhája mert ez még borgról van szedve és nemsokára törölték is amikor te még nem ügyködtél. Elõbb az a modelkijátszás GTA-s modderektõl aztán ez. Legyé má férfi fiam! Sunnyogó tönymörgõ ügyeskedés nálatok az elismert otthon? Szégyeld magad...

Szildramor
Na így már érthetõbb XD Mucuskám: érted márt mért Hülye..csáztalak le a modelles ügyködésed miatt? xD legközelebb koncentrálj arra: mit is csinálsz 😊

szép a segged kiscsaj...
Tod még mi a szép a hülye képek linkelgetésében?
Kedves Naruto...

Persze minden rosszándék nélkül...

köszönöm.
elmentem.
Bélaa10 figyu egyszerû:
www.wr2addons.tk

Szildramor
XDDD ok, rendben.... loololol XDD

szerettem volna egy kis oldalt ami összegyûjti a magyarok által készített kocsikat pályákat! de most mondta Bence 00111, hogy van már ojan.
valaki meg tudná mondani a cimét pls???
Szildramor
...oldalamról XDD ezt magyarázd el XDDD ne megyek ajándékot venni. Tetszett a mûsor de van még munka mára ^_^

Üdv!
Van már olyasmi!
Davidson231 a szerkesztõje.

Szildramor
ez szép XD elõbb lebukik tomvin mert németnek adja ki magát erre jösz te és a másik profiloddal válaszolsz? xDDDDD gyíkfingok vaze. Amin nem csidálkoztam el viszont, hogy az elcsórt modelleket rendre lezárod. Hát mindn tiszteletem az öregé XDD

bocs oldaláról xD
megpróbálok csinálni én is egy kis blogot vagy oldalt ami wr2-vel foglalkozik és feltennék rá néhány magyar autót ha nem baj 😄
ugyanúgy az oldalamról csak a zárt topickba fogom megírni ha kész.
köszi szépen!😊

Szildramor
Bocs LEVI 😄 kicsit siettem nem szándékos. A falrahányt borsóra meg találtam egy jó kis képet XD

bency
a Zart topik hol van>?Vagy mi honnan fogjuk tudni letolteni az autokat?

bency
Nagyon szep!<#eljen>

ha törölné az oldalam az az én bajom lenne (le van mentve az egész)
ok belinkelhetem levi topicjába is ha gondolod.
nem állok neki karácsony elött veszekedni. Te is megnyugodhatnál kicsit és koncentrálj arra ami szép és kedves Neked. Hallgass karácsonyi zenéket stb.
Az A8-at leszedtem az oldalról. Belinkelem esetleg a zárt topickba.
a Fõköcsögöt meg mit érdekel téged hogy az õ belsejét használom? ha már õ is annyi embernek kitett akkor megérdemli... nem fogom a kocsijaimat itt reklámozni mostantól hanem a zárt topickban. ( így nincs veszélyben ez a fórum se) Sztem kössünk tûzszünetet ha csak az ünnepekre is. de ahogy gondolod. Boldog karácsonyt addig is! 😊
ennyit sem írtam még ide xD

Szildramor
A belsõnézetes bmw-d a fõköcsögé, audi tuning is tom kié és a ferrári miatt töröltette nemrég Adamraga oldalát. Azért csinálta levi a zárt topicot hogy használjuk. Korm bácsi A8-át nemtom mért kell. Az az ember tényleg normális. Na mindegy. Falra hányt borsó...

Toyota Corolla '77+wr2 damage

Letöltés itt

Szildramor
Szerintetek ki hívhatja magát mesternek aki nagyképû és köcsög és nem német csak annak adja ki magát ha pályát kell lopni? XD