World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
létezik valahol nagyobb mennyiségû traffic addon? a games.reveur-ról már leugrasztottam mindent, amit lehetett. de pl ilyen ratyi ferrari gto-k meg hasonlók nem tudom hogy passzolnak a forgalomba:/
amúgy nájszosnak tûnik az akina^^
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
@Norbee! 1000 éve nem kommunikáltunk! Van már végre új géped?
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
V1 Nyár:
V2 Õsz:

Pl.:az "mk_wag1" autót kicseréled mondjuk "Golf5"-re. Az a lényeg hogy az addon traffic verda könyvtárnevét írd bele pontosan. Ha pl. rövidebb az új név mint az eredeti és elcsúszik a többihez képest az adott sor akkor ne javíts bele,hagyd úgy!
Ha pluszban teszel bele autót akkor a legfelsõ számsor harmadik számát át kell írnod.
PL:
25 200 18 220 201 0
Fontosak a paraméterek 1,3,6 , a 2,4,5 paraméternél midig a standard adatok szerepelnek (200,..,220, 201)
25: az autók száma melyek megjelenítõdnek
Ésszerü 50-ig, max.99 a performance függvényében.
18: az autók száma az alábbi lista alapján (minimum:01 autó a listáról, maximális mennyiség a listán) Vigyázz ha az érték nagyobb, mint az autók száma a listán, mert a rendszer leállhat.
tudnak valaki infóval szolgálni, hogy hogy kell belehegeszteni a játékba az addon traffic járgányokat?
Csinálok egy pályát Scenery Editor-al meg Scenery Toolkittel.
Az a gondo hogy mikor belelépek a wr2-be akkor nincs otta a mapp.
:) Semmi okosság :P
Amúgy meg a kompatibilitást állítsátok XP SP2-re!
Én a TV tuner kártyám progiját így tudtam feltelepíteni a Win7-re 😄
Azóta is müxik a progi 😄
Windows 7-re raktam fel a játékot de valamiért nem indul.
Azt mírja ki hogy Internal error when accessing one of the application's libaries.Contact your Customer support. error code: 1275.
Amugy Win7-et raktam es nem tudom megtalalni hol a francba kell portot nyitni,a tuzfalnal is teljesen mas :| 😄
Ha routered van, akkor a routert is állítani kell!
Feltettem a DATA-ra, onnan (is) le tudod szedni.
Arra figyelj még, hogy rendszergazdaként futtasd!
Forza.
Forza.
De van 1 problema....WIN 7-em van,es feltettem a jatekot megint,de mikor elinditom keri hogy inditsam ujra a gepet hogy az instal bejefezodjon,de hiaba inditom ujra,csak keri hogy inditsam ujra :| Mit lehetne csinalni>?
Valaki tud nekem adni telepítõkódot a játékhoz?
Vagy olyan linket ahonnan le tudom szedni?
Köszi😊
dirt képe homályosabb, könnyebben tömörithetõ, talán ezért eszik kevesebb CPU-t... audio gondra még ötletem sincs 😊
Forza.
Pedig pont most akartam felvenni 1 trick videót (360 180 donout boomerang burnout drift revese 180...)
így most rákényszerültem a Dirt 2 crashes videóra XD
nem tudjátok véletlen hogy ha frapsolok a wr2-ben akkor miért esik le 9 fps-re még a menüben is? csak a wr2-ben csinálja még a dirt2-ben is megvan 14 fps game közben! ja és ezt eddig nem csinálta! Meg van 1 másik problémám is! a frapsom (letöltöttem meg haveroktól szereztem már 86 félét) nem vesz fel hangot még nagyon régen vett fel kb 2 éve azóta nem 1ik gameben sem (a beállítások pedig jók)
elõre is THX 😊