World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
nagyon jó. megy.
létezik valahol nagyobb mennyiségû traffic addon? a games.reveur-ról már leugrasztottam mindent, amit lehetett. de pl ilyen ratyi ferrari gto-k meg hasonlók nem tudom hogy passzolnak a forgalomba:/

12346
öhf:c ez így elsõre mókásnak hangzik. sztem hétvégén megpróbálok vele elbalf***kodni. köszi szépen😊
amúgy nájszosnak tûnik az akina^^

Mindkillers
Nem létfontosságú. A zmodeler 1.07b és a Zmodeler2 (regisztrált) megnyitja a .dff-eket A .txd-ket pedig Txdworkshop-al tudod .tga-ba konvertálni.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sovatalevi
elkezdtem enis konvertalni.a 3d max studio letfontossagu?anelkul nem lehet?Vicecitybol...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
valaki linkelne a konvertalos videot?koszi elore is.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Rezs
Még nincs de a kis kölcsön gépen van zmodelerem úgyhogy udok segíteni valamit ha kell😊 Késõbb felhívlak és kommunikálunk.😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

bency
Amugy nem tudjatok hol lehet portot nyitni Win7-en?

:) Semmi okosság :P

bency
NARUTO teljesen eltunt? :S

arty
Várjuk, thx 😊

Forza.

Mindkillers
Még nem. Elkészítem a V3-at is (éjszakai) és utána. De Ti fogtok tudni róla leghamarabb,az tuti.

@Norbee! 1000 éve nem kommunikáltunk! Van már végre új géped?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
Fúúdepatent😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

arty
letölthetõ... ?

Forza.

Mindkillers
És ha már traffic,akkor kész van Akina V1 és V2 és a közlekedés is!

V1 Nyár:

V2 Õsz:

Mindkillers
Az adott pálya .slt fájlját F4-el megnyitod és át kell írni az adott autók nevét.

Pl.:az "mk_wag1" autót kicseréled mondjuk "Golf5"-re. Az a lényeg hogy az addon traffic verda könyvtárnevét írd bele pontosan. Ha pl. rövidebb az új név mint az eredeti és elcsúszik a többihez képest az adott sor akkor ne javíts bele,hagyd úgy!

Ha pluszban teszel bele autót akkor a legfelsõ számsor harmadik számát át kell írnod.

PL:

25 200 18 220 201 0
Fontosak a paraméterek 1,3,6 , a 2,4,5 paraméternél midig a standard adatok szerepelnek (200,..,220, 201)
25: az autók száma melyek megjelenítõdnek
Ésszerü 50-ig, max.99 a performance függvényében.
18: az autók száma az alábbi lista alapján (minimum:01 autó a listáról, maximális mennyiség a listán) Vigyázz ha az érték nagyobb, mint az autók száma a listán, mert a rendszer leállhat.

12346
szesz fiatalok^^

tudnak valaki infóval szolgálni, hogy hogy kell belehegeszteni a játékba az addon traffic járgányokat?

Bocs a fogalmazásomért xD

Ezlehet h segíteni fog neked Benci😊
Wr2 manageres cucc win 7-hez, csak németül xD
de fordítóval lefordítod és viszonylag érthetõ nekem ki:ez jött ki.
Remélem segíteni fog ha fennáll még a probléma😊

Megin Help
Csinálok egy pályát Scenery Editor-al meg Scenery Toolkittel.
Az a gondo hogy mikor belelépek a wr2-be akkor nincs otta a mapp.
bency
Miert van hogy a Wr maneger azt irja ki palya aktivalasnal hogy Acces Denied!? :S

bency
Nah a 3ik verzio amit letoltottem megy jol,mennek a mod-ok is meg minden 😛 Ugyhogy ma kepozon lesz 😄

Kössz :-D
Csucsu2030
Csak itt,
csak most,
csak neked 😄
CRACK <#felkialtas> a WR2-höz

arty
vegyétek meg!

Forza.

zoliii
Nekem simán megy a WR2 Windows 7-tel is 😄
Amúgy meg a kompatibilitást állítsátok XP SP2-re!
Én a TV tuner kártyám progiját így tudtam feltelepíteni a Win7-re 😄
Azóta is müxik a progi 😄

Csucsu egyszer te adtál nekem egy másik krekket amivel mûködnek az addonok.Na ahoz nemtudnál adni egy Linket??
JA.
Csucsu2030
Próbáltátok már rendszergazdaként futtatni?

bency
Nah bazd,nekem is ezt irja ki pont es nekem is WIN 7 van...mar ujrainstalaltam es csak ezt irja ki :SSS X(

HELP
Windows 7-re raktam fel a játékot de valamiért nem indul.
Azt mírja ki hogy Internal error when accessing one of the application's libaries.Contact your Customer support. error code: 1275.
sovatalevi
Naaaaaarruutoooo mikor adsz ki par kocsit??

bency
Emberek,miert van itt ekkora pusztulas?
Amugy Win7-et raktam es nem tudom megtalalni hol a francba kell portot nyitni,a tuzfalnal is teljesen mas :| 😄

kösz de már megoldotta valami! haverom felrakta kinyitotta a portokat meg minden multizni akartunk és ezt írta ki akkor is amikor enyém volt a szeró meg akkor is amikor az övé volt. ha máshoz csatlakoztunk akkor mindkettõnknek jó volt aztán újra megpróbáltuk és akkor már az én szeróm is jó volt

Csucsu2030
Ki kell nyitni a tûzfalon két portot. TCP 54323 és UDP 54324
Ha routered van, akkor a routert is állítani kell!

ha starting multiplayer failed van azzal mit lehet csinálni? elõre is thx

Csucsu2030
StarForce update kell hozzá!
Feltettem a DATA-ra, onnan (is) le tudod szedni.
Arra figyelj még, hogy rendszergazdaként futtasd!

bency
Hat igen,de nem er annyit 😄 , en azert ezt jatszom mert a TDU nem megy jol :|,de mivel ez is hasonlo meg minden,jo most ez is,ha lenne folytatas ugyse menne 😛

arty
valóban nem azért kell játékot venni, hogy tökéletesen menjen az eredeti. szimplán csak támogatod vele a fejlesztõt, hogy legyen folytatás ... 😊

Forza.

bency
Ezt a jatekot nincs miert megvegyem mikor tokeletesen ment eddig a jatek...csak most van valami szar vele! :S

arty

Forza.

bency
Starforce Protection :|

arty
csak nem valami sztárforszos warezverzio... ?

Forza.

bency
Visszatertem 😄
De van 1 problema....WIN 7-em van,es feltettem a jatekot megint,de mikor elinditom keri hogy inditsam ujra a gepet hogy az instal bejefezodjon,de hiaba inditom ujra,csak keri hogy inditsam ujra :| Mit lehetne csinalni>?

Hali!
Valaki tud nekem adni telepítõkódot a játékhoz?
Vagy olyan linket ahonnan le tudom szedni?
Köszi😊
ja és még1szer kiemelném hogy menüben és játék közben is 9 fps!

sejtettem hogy ezt monja valaki de "régen" vettem fel videókat wr2-bõl és ott bõven volt 25 fps! 1ik pillanatról a másikra megbolondult!

arty
kevés a géped

dirt képe homályosabb, könnyebben tömörithetõ, talán ezért eszik kevesebb CPU-t... audio gondra még ötletem sincs 😊

Forza.

a baj hogy nekem se! XD
Pedig pont most akartam felvenni 1 trick videót (360 180 donout boomerang burnout drift revese 180...)
így most rákényszerültem a Dirt 2 crashes videóra XD

bency
Fingom nincs :S

Na hogy ne haljunk ki ennyire itt 1 kérdés!

nem tudjátok véletlen hogy ha frapsolok a wr2-ben akkor miért esik le 9 fps-re még a menüben is? csak a wr2-ben csinálja még a dirt2-ben is megvan 14 fps game közben! ja és ezt eddig nem csinálta! Meg van 1 másik problémám is! a frapsom (letöltöttem meg haveroktól szereztem már 86 félét) nem vesz fel hangot még nagyon régen vett fel kb 2 éve azóta nem 1ik gameben sem (a beállítások pedig jók)

elõre is THX 😊

biliard10
tiom nagyon késön de buék mindenki hali naruto gyere fel msn enre