19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16163 Témakép pályázatra nem nevezek szerintem, mert annyi képem van, hogy még a német meg a lengyel topicot is megtűzdeltem már vele. Sok sikert mindenkinek :)
-
#16162 Azt neked írtam. Leszarom mit gondolnak róla. Lényeg hogy legyen valami kontroll a dolgok fölött. Ennyi volt a mondandó lényege. Ha olvastad az a lényeg :) -
#16161 CLAMPüzente:
Ezaz :D a logókötelezettség már csak azért is jó, mert visszatalálnak játékhoz.Éljen Norbi:)
-kicsit egoista vok h betettem a végét is. De ami a 2 mondat közt volt azt te is érzed, hogy nem teljesen nevezhető békés eszmecserének a wr2-ről. -
Bence00111 #16159 Látom belendültél, csak így tovább:D -
#16158 Első feladat: Új témakép pályázat
kitételek:
- A kép maximális mérete: 800*300 képpont
- A képen szerepelnie kell a World Racing2 logojának
- Legyen rajta egy eredeti autó(vagy valami utalás a játék original értékeire)
- Legyen rajta legalább 1 addon (autó, pálya stb)
- Nem lehet rajta olyan dolog ami törvénybe, etikába ütközik! Ha egy addon autó felkerül dobjatok egy e-mailt a készítőjének!
- Képeket várom priviben a legszebbeket ide is kiteszem és együtt szavazzuk meg, hogy melyik legyen a nyerő.
- Kérdések itt, vagy priviben.
Kellemes rajzolgatást mindenkinek! -
#16157 Na urak egyelőre ezt az egy oldalt szabadítottam meg a gyűlölködéstől/veszekedéstől. Nem szeretek és nem is szeretnék a jövőben ezzel foglalkozni. Van sokkal több dolog amit a fórumért és a közösségért megtehetünk, minthogy egymást mészároljuk. Inkább tanítsuk a fiatalokat. -
#16156 Szokjá hozzá XD örülök hogy nem bece vagy hasonló rókabélák neve szerepel ott. tomwin meg fizetőssé teszi téixprót vagy mi a ződség XD sokat űlt a napon sz is... -
Bence00111 #16155 Most vettem csak észre a változást :)
kép
:) -
norman001 #16154 honnan lehet letölteni hogy tudjak betenni kocsit meg az mplounge2 is kéne -
#16153 Jóvanna. Hazafele taálkoztam egy sünnel. Az úton sétált. Nincs bajom az állatokkal egyébként, de annak is mondtam hogy buta vagy tesó. Holnapra lenyomatot csinálnak belőled. Szerinted érdekelt? XD Helyes kis állat volt az is csak butus ^-^ -
#16152 ha nem muszáj nem kell szítani veszekedést -
#16151 Gyere má vissza Norbi! Kellene már néhány régi jól bevált nem sunyi értelmes ember ide. Sok már a róka. Utálom a sunyi állatokat Wartburgot a népnek!! :D -
#16150 Húú ez isteni :) Egy nem roncs Wartburgod van hozzá? Szép balatoni emlékek fűznek ehez a bádogkockához :D Grat: nagyon szépek! -
#16149 szerintem gyári
kár hogy az itthoni drift még messze van ettől.bár én évente csak egyszer megyek ki megnézni a rabócsiringre.Még mindig többre tartom a rally-t:D -
#16148 az jó hogy megvetted,balhézás ellen meg már döntöttünk házigazdát választottunk:D -
Bence00111 #16147 Ez se semmi azért :)
kép -
#16146 Azt a brutális kormányszöget figyeljétek 2:10 -nél!
-
Bence00111 #16145 Helló:) -
andorka84 #16143 köszönöm mindenkinek aki eddig,és után is felpakol új autókat!jó ismerem már elég régóta a games.reveu.-rt!De itt is találok indig jó letöltéseket,
és hozzá tenném nekem eredeti a game,mert megvettem,mert ér/t annyit,még többet is.Én még 1990Ft-ért vettem meg. :)de azt hiszem jól jártam ezzel a játékkal! -
andorka84 #16142 Helló Skacok! -
gögistar #16141 norbbee lécci hatuod ezen a héten add ki mert érdekel engem klassz
ha most lehetne tapsolnék mint állat ugyanis:
a taps a legnagyobb kitüntetés -
norman001 #16140 ezt honnan lehet leszedni? -
norman001 #16139 hali most teszem fel a játékot azt honnan lehet letölteni hogy tudjak betenni kocsit meg az mplounge2 is kéne -
Bence00111 #16138 Platós skodát lehet? :) -
itt -
Itt az autószállító erre lehet skodát is tenni. -
Bence00111 #16132 A kasztni nagyja is jólett:D -
#16128 BMW Motorsport :)
-
Bence00111 #16127 A lökösöket le tudtam gömbölyíteni, de a kasztnit csak elrontani tudtam:P -
#16126 Arra az autószállítóra gondoltam bocsi :D Utánfutó csak a kamionosoknak lenne jó. A c11-ben meg már fejlesztették de ott meg a senkit se érdekel. Voltam a Cobra 11-eseknél héten és tavaj decemberi üzenet még azon az aktuális oldalon van. Nem nevezhető sikeresnek ezek után :) -
#16125 Előbb kijavítom majd a model hiányosságait, aztán majd lehet a variációkon gondolkodni. -
Bence00111 #16124 negyedannyit sem ér az a szar barkas mint Norbi-é -
#16123 Egyik Barkast sem adtam ki még.
Azért nem mert a wr2 nem támogatja az utánfutó-efektet. Mint pl a c11-ek (lakókocsi nyergesvontatós stb) Voltak próbálkozások, de nem működik, vagy igen csúnya. -
Bence00111 #16122 elég durva, meg kéne csinálni. Sajnos ez a model elég hiányos, nincs benne motor, meg csomitartó se :(
Viszont van hozzá egy "bodykit"-em :D -
gögistar #16121 bence000111 oldalán van barkas -
gögistar #16120 a matt fény nem is olya hülyeség nem?
-
gögistar #16119 szoval a horpadásokról annyit ha nem durva add ki fényezzéssel
úgy talán eltünik
VAGY MATT FÉNYEZÉST CSINÁLJ HOZZÁ AZ ELTAKARJA RÁADÁSUL MÉG ÁRNYÉG SEM MUTATJA MEG NEM? -
gögistar #16118 mennyi 1500?
a skoda skodát vontató párost szerintem érdekes lenne
EGYÉBKÉNT mit szoltok az ötleteimhez?
JO MI? -
#16117 Vontatós ki lett adva? Sima barkaszt is meg kéne csinálnod. Kiadtad végül? Nincs meg vazz. Túl sok a mappám. Nem találom pedig alig ezerötszáz a kocsim :) -
#16116 Gondolom láttad a másik Skoda packot semmi sem lehetetlen, de a skoda vontat skodát-t() azt nem lehet szépen megcsinálni. Autószállító az nem gáz, volt már itt kép Barkas autómentőről is.