World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Akina készülget,az utolsó V3 éjszakai verzió van hátra,csak nincs mindig idõm foglalkozni vele. Idén kész lesz.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sovatalevi
Egy kerdes:Az Akinat ,mikor adjatok ki? 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Próbáld meg letölteni a legújabb wr2managert esetleg. Nekem is ez a file acces denied volt xp alatt aztán letöltöttem a wr2man (0.3i) asszem ez az.
sok szerencsét!

CrackSzerintem próbáld meg ezzel.(Az eredeti Exe-rõl csinálj Biztonságit)
xp alatt se megy, tehát nem a kompatibilitással lesz a probléma! <#fejvakaras>

Szerintem próbáld meg Kompaatibilitással.
Asszem nekem is ezt írta ki de ment.
Üdv. újra mindenkinek! <#taps>

Úgy döntöttem, kicsit visszatérek játszani, mert megúntam a sok új játékot...😊)
Viszont akadt egy kis próblémám, ami a következõ:
A wr2-t természetesen nem töröltem le eddigsem, de átmásoltam win7 alá, lepatcheltem, és eltûnt az összes pálya, sehogy nem tudtam se belerakni, se visszacsinálni, ezért wr2 reinstall következett!
A játék feltelepítõdött, minden okés vele mindaddig míg be nem szerettem volna másolni valami kiegészítõs pályát!
A file-okat bemásoltam, elindítom wr2 managert, de amikor bepipálok mindent (pipa nélkül se) nem engedi elmenteni a beállításokat, a következõ hibaüzenettel érvelve: "file access denied".
Próbáltam már néhány beállítást, a kiegészítõs pályát is kitöröltem de valahogy nem akar menni!
Nincs valakinek valami ötlete?<#wow3>

Szildramor
Egy kis drift-reneszánsz ha már ekkora az aktivitás 😄 Elvileg fenn van AironRacingen, de nemtom belõni a tengelyt DepExel. Na mindegy: nem is nagyon van kocsi ami alá tegyem. Építgetni meg nincs most idõ. Majd nyáron esetleg csinálok ehez a kerékhez egy kocsit 😊

Szildramor
Mennyit enged betenni az új? Én ezernél lemaradtam 😊

uhh bocsa aszitem ez vigyorgo fej
de közbe kapd be jelezik
sry
megoldodott a problémám Naruto , le szedtem a a gamesröl a 0.3 verziót és arra tovább pakolhatom a cuccot.
de azért kösz a válaszodat<#mf1>
sacko98
Belekezdtem egy Fiat 131 turbo-ba remélem tetszik:http://sacko98.multiply.com/photos/hi-res/6/13?xurl=http%3A%2F%2Fsacko98.multiply.com%2Fphotos%2Falbum%2F6%23photo%3D13

Szildramor
Ki kell dobni a ladákat a trabantokat és a moskvicsokat és menni fog 😄

hi, egy olyan problémám van hogy a WR2Man be már 1024 autót addonoltam be és többet nem engedd. a range check error hiba üzenetet irja ki. ilyenkor mi a gond és mi a teendõ ha még további addonokat akarok betenni?
Szerintem kéne a játékba még pár rallys szakasz, meg autó. Leginkább a Subaru Impreza S14 kéne. Mellesleg mi van azzal a régi Suzuki Swifttel? Készülget?
Szildramor
Onnan találtam ide a vididtõl 😊 Szegény porschetulajdonos srác szerintem a visszapillantót bámulta és elnézte a kanyart XD azért elég ciki lehetett egy kanyarban elõés után így kiszállni a versenybõl 😄

És egy kis driftes téma: illegális erdei-drift - vagyis hogyan driftelnek a profik éjjel, forgalommal Akinán 😊 Katsuhiro és a Toyota Trueno itt >>

Rezs
Köszönöm láttam már... beteg állat másik videón aston martint kerget meg porschekat hagy ott😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

én is voltam a tuning show-n állat volt
Szildramor
Ezt a videót Norbinak ajánlom 😄

VW Race-Taxi T1 kisbusz és a Porsche csatja 😊

Szildramor
Sikerült a keréktuning TVR-en 😊 jippié!!

Rezs
Láttam nagyon patent😊 Meg az 1es golfok is tetszettek😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Nagyon szép lett 😊 Grat az elsõ járgányhoz! Ha az átlátszóságán változtatni szeretnél simán vedd le mtkitben alapra mindent. Csak akkor kell változtatni a beállításokon ha textúrás a karosszéria. Linkelj be fotót adatokról és akkor könnyebben tok segíteni. Grat mégegyszer!

THX! 😄

Mindkillers
@ Norbee! Nem tudom megnézted e a képeket és ha igen kiszúrta e a szemed a turbós lada...

Ha nem:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sacko98
Próbálkozok összehozni egy Csajkát Remélem tetszik: http://sacko98.multiply.com/photos/hi-res/6/12?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F12
<#email>

Szildramor
DriftElek - linkeltem vididet németekhez 😄 Baleset a köbön német fórumra!! 😊

Szildramor
Köszönöm Drift-Elek 😊

Egy kérdés a modderekhez inkább: ilyen típusú kerék van valakinek raktáron? Csak egy GT-R kereket találtam hasonlót AirOn Racingen. de nem akarja DePex belõni a tengely pontot sehogysem rajta. Plíz ha látott valaki hasonlót: írjátok meg. Elõre is kösz ^^

http://i788.photobucket.com/albums/yy170/jones76_uk/TVRT400R.jpg

DAM_TEMP_COOL 0.04f //% Motorabkühlung pro Sekunde
DAM_TEMP_HEAT 0.02f //% Motorerhitzung pro Sekunde
DAM_TEMP_GEAR 5.0f //Temperaturerhöhung durch Übertouren
DAM_TEMP_NITRO 6.0f //Faktor für Temperaturerhöhung bei Nitro
DAM_TEMP_MIN 100.0f //Minimale Wassertemperatur
DAM_TEMP_MAX 130.0f //Maximale Wassertemperatur
DAM_TEMP_MOTOR 0.00000000001f //Motorschaden pro Sekunde bei 100% Überhitzung *edit*
DAM_TIRE_DRIFT 0.0000000000025f //Faktor für Reifenschaden durch Drift *edit*
DAM_TIRE_2WHEEL 0.00000000002f //Prozent Schaden pro Sekunde Fahren auf 2 Rädern
DAM_TIRE_DIST 300.0f //Fahrbare Kilometer, bis Reifen komplett abgenutzt ist *edit*
DAM_TIRE_TEMP 0.000000000005f //Prozent Schaden durch Überhitzung
DAM_TIRE_GRIP 0.000000000005f //Gripreduzierung bei 100% Reifenschaden *edit*
DAM_TIRE_SCHLUPF 20.0f //Schlupferhöhung bei Reifenplatzer *edit*
DAM_BRAKE_HEAT 15.0f //Prozent Erhitzung bei Vollbremsung bei 100 km/h
DAM_BRAKE_COOL 1.5f //Prozent Abkühlung bei 100 km/h
DAM_BRAKE_TEMP 0.01f //Prozent Schaden durch Überhitzung
DAM_SHOCK_FACTOR 2.0f //Faktor für Schaden bei Federdurchschlag *edit*
DAM_SHOCK_OFFROAD 2.2f //Faktor für Federschaden bei OffRoad-Fahrzeugen *edit*
DAM_CRASH_HULL 10.6f //Schaden durch Crash *edit*
DAM_CRASH_BRAKE 5.3f //Schaden durch Crash
DAM_CRASH_CHASS 3.3f //Schaden durch vertikalen Crash *edit*
DAM_CRASH_MOTOR 15.2f //Schaden durch frontalen Crash *edit*
DAM_CRASH_GEAR 20.75f //Schaden durch frontalen Crash
DAM_CRASH_ANIM 20.25f //Auswirkung auf Klapperteile
DAM_GEAR_SCHALT 0.005f //Schaden durch Schalten bei hoher Drehzahl
DAM_GEAR_DELAY 3.0f //Maximale Schaltpause bei 100% Getriebeschaden
DAM_HULL_STREAM 4.0f //Maximale Windschattenerhöhung bei 100% Karosserieschaden

a damagesim.txt file tartalma
ezekre írd át az értékeket!

Naruto privát ment!

Szildramor
Gyönyörû 😊 le a kalappal: visszafogott rendes utcai tuning. Nem az osakai nagyvárosi magamutogatós. Ezt szeretem 😊

Mindkillers
Talán így: kép

Mindkillers
Ja és Naruto! A kép készítése közben eszembe jutottál az autóról:

Mindkillers
Hatalmas a videó,Gratulálok hozzá!

Ha valakit érdekel voltunk hétvégén a Carstyling Tuning Show-n és lõttem néhány képet:

Carstyling Tuning Show 2010

Szildramor
Át lehet írni simán win jegyzettõbbel vagymi. Én csak a motormelegedést és a gumikopást írtam át driftelés miatt. Fene se fog állandóan gumitcserélni 😄

Törésmodot feltöltöd valahová?
Szildramor
Nem néztem meg a másikat mer nemtetszett a zene XD Ezen a zene miatt néztem végig igazából. GR - Games Reveur fórum. Légyszi küld már át a 7.0-át mert enyém szarakodik kicsit 😊

saját sérülésmod!
erõs törés, nincs gumikopás, nitro nem tesz kárt, magas fordulatszám sem ééééés asszem ennyi

ez akkor a legjobb ha multiba én csinálom a szerót és mindenki meglepõdik hogy kapásból összetörik! XD

A Lancert nem n csináltam de én is nagyot röhögtem amikor elõször láttam XD

1.re moviemakerrel próbáltam: csináltam egy Dirt 2 crash videót utána ezt de nekem van 1 olyan hibám hogy pár nap használat után 20 percenként kifagy a moviemaker! Pont kész lettem ezzel a videóval is amikor beszart de ilyenkor már kiírni se engedi. (pár nap szünet)
jött a sony vegas 9.0: nem eredeti nem és nem raktam fel mert q bonyolult
a barátom a vegas 8.0át ajánlotta: ez mûködött is! mikor kész voltam kirtam aviba és letöröltem a projectfilet majd megnéztem a full hd avi videómat: !62Gb! és nem lehetett lejátszani mert nem bírta betölteni
ezután mondta haver hogy wmv-be írjam ki: újra megcsináltam a videót!!!
<#violent> ÉS NEM LEHETETT WMV-BE KIÍRNI MERT NEM TÁMOGATTA!!!!!!
másik haverom a vegas 7.0át ajánlotta: felraktam és SIKERÜLT KIÍRNOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#worship><#worship>

úgyhogy sony vegas 7.0át használok! XD

Naruto! te láttad a driftes videómat? már régi és már itt is volt fent de a te commented nincs ott! Norbeeé már annál inkább! 😄
http://www.youtube.com/watch?v=9RVlMUKc0FM

ja és mi az a GR? XD

arty
sérülés mod
alap, h azzal játszol, ott aztán figyelni kell a kocsira, ha nagyon kihuzatod a gépet, akkor is megy fel a % 😊))

Forza.

hogy törik ilyen hamar össze? g**i gyorsan felmegy a sérülések száma és van olyan ütközések amikor nem kéne annyira sérülnie és a videóban pedig 100%ra törik a kocsi , az hogy lehet?
Rezs
*lancer 😊

Rezs
Nagyon jó videó!
Azt a kék mitsubishi galant evo-t te csináltad? semmi bajom vele csak a hátsó lámpát javítani kéne sztem. Ha gondolod majd elmagyarázom hogyan kell. 😊

Szildramor
Igen: photoshop-al készülnek. Drift_Elek te milyen progival csináltad filet? 😊

bency
Adobe Photoshoppal csinalod ezeket a kepeket?

:) Semmi okosság :P

Szildramor
Tedd fõl GR-re is 😄 kurvajó lett

Szasztok! new video! (4x vágtam össze mert folyton beszartak a vágóprogik XD)

http://www.youtube.com/watch?v=-V5VSdSXoxs

Szildramor

Szildramor
Vááá. Imádom ezt a gépet. Licsit finomatottam a belsõn és hihetetlen imádom már 😄 Na lépek tanulni. Csõ!

Szildramor
@ Töki: lehet hogy azért rosz egyébként, mert az új verziók alapból patchelve vannak. Szedd le és tedd fel mégegyszer csinálj bele addons / autos mappát és nézd meg megy-e úgy

@Krist: Azzal én is megszívtam rendesen 😄 Átírta az egész guminyomot és semmit nem mutatott. Kell cserélni az egész stdstuff mappát szinte. Demót leszedtem és onnan másoltam át. Van másik guminyomom ha érdekel. Kicsit saját fejlesztés már mert átalakítottam