World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
sok szerencsét!
Úgy döntöttem, kicsit visszatérek játszani, mert megúntam a sok új játékot...😊)
Viszont akadt egy kis próblémám, ami a következõ:
A wr2-t természetesen nem töröltem le eddigsem, de átmásoltam win7 alá, lepatcheltem, és eltûnt az összes pálya, sehogy nem tudtam se belerakni, se visszacsinálni, ezért wr2 reinstall következett!
A játék feltelepítõdött, minden okés vele mindaddig míg be nem szerettem volna másolni valami kiegészítõs pályát!
A file-okat bemásoltam, elindítom wr2 managert, de amikor bepipálok mindent (pipa nélkül se) nem engedi elmenteni a beállításokat, a következõ hibaüzenettel érvelve: "file access denied".
Próbáltam már néhány beállítást, a kiegészítõs pályát is kitöröltem de valahogy nem akar menni!
Nincs valakinek valami ötlete?<#wow3>#wow3>

de közbe kapd be jelezik
sry
de azért kösz a válaszodat<#mf1>#mf1>
És egy kis driftes téma: illegális erdei-drift - vagyis hogyan driftelnek a profik éjjel, forgalommal Akinán 😊 Katsuhiro és a Toyota Trueno itt >>

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Ha nem:
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
<#email>#email>
Egy kérdés a modderekhez inkább: ilyen típusú kerék van valakinek raktáron? Csak egy GT-R kereket találtam hasonlót AirOn Racingen. de nem akarja DePex belõni a tengely pontot sehogysem rajta. Plíz ha látott valaki hasonlót: írjátok meg. Elõre is kösz ^^
http://i788.photobucket.com/albums/yy170/jones76_uk/TVRT400R.jpg

DAM_TEMP_HEAT 0.02f //% Motorerhitzung pro Sekunde
DAM_TEMP_GEAR 5.0f //Temperaturerhöhung durch Übertouren
DAM_TEMP_NITRO 6.0f //Faktor für Temperaturerhöhung bei Nitro
DAM_TEMP_MIN 100.0f //Minimale Wassertemperatur
DAM_TEMP_MAX 130.0f //Maximale Wassertemperatur
DAM_TEMP_MOTOR 0.00000000001f //Motorschaden pro Sekunde bei 100% Überhitzung *edit*
DAM_TIRE_DRIFT 0.0000000000025f //Faktor für Reifenschaden durch Drift *edit*
DAM_TIRE_2WHEEL 0.00000000002f //Prozent Schaden pro Sekunde Fahren auf 2 Rädern
DAM_TIRE_DIST 300.0f //Fahrbare Kilometer, bis Reifen komplett abgenutzt ist *edit*
DAM_TIRE_TEMP 0.000000000005f //Prozent Schaden durch Überhitzung
DAM_TIRE_GRIP 0.000000000005f //Gripreduzierung bei 100% Reifenschaden *edit*
DAM_TIRE_SCHLUPF 20.0f //Schlupferhöhung bei Reifenplatzer *edit*
DAM_BRAKE_HEAT 15.0f //Prozent Erhitzung bei Vollbremsung bei 100 km/h
DAM_BRAKE_COOL 1.5f //Prozent Abkühlung bei 100 km/h
DAM_BRAKE_TEMP 0.01f //Prozent Schaden durch Überhitzung
DAM_SHOCK_FACTOR 2.0f //Faktor für Schaden bei Federdurchschlag *edit*
DAM_SHOCK_OFFROAD 2.2f //Faktor für Federschaden bei OffRoad-Fahrzeugen *edit*
DAM_CRASH_HULL 10.6f //Schaden durch Crash *edit*
DAM_CRASH_BRAKE 5.3f //Schaden durch Crash
DAM_CRASH_CHASS 3.3f //Schaden durch vertikalen Crash *edit*
DAM_CRASH_MOTOR 15.2f //Schaden durch frontalen Crash *edit*
DAM_CRASH_GEAR 20.75f //Schaden durch frontalen Crash
DAM_CRASH_ANIM 20.25f //Auswirkung auf Klapperteile
DAM_GEAR_SCHALT 0.005f //Schaden durch Schalten bei hoher Drehzahl
DAM_GEAR_DELAY 3.0f //Maximale Schaltpause bei 100% Getriebeschaden
DAM_HULL_STREAM 4.0f //Maximale Windschattenerhöhung bei 100% Karosserieschaden
a damagesim.txt file tartalma
ezekre írd át az értékeket!
Naruto privát ment!
Ha valakit érdekel voltunk hétvégén a Carstyling Tuning Show-n és lõttem néhány képet:
Carstyling Tuning Show 2010
erõs törés, nincs gumikopás, nitro nem tesz kárt, magas fordulatszám sem ééééés asszem ennyi
ez akkor a legjobb ha multiba én csinálom a szerót és mindenki meglepõdik hogy kapásból összetörik! XD
1.re moviemakerrel próbáltam: csináltam egy Dirt 2 crash videót utána ezt de nekem van 1 olyan hibám hogy pár nap használat után 20 percenként kifagy a moviemaker! Pont kész lettem ezzel a videóval is amikor beszart de ilyenkor már kiírni se engedi. (pár nap szünet)
jött a sony vegas 9.0: nem eredeti nem és nem raktam fel mert q bonyolult
a barátom a vegas 8.0át ajánlotta: ez mûködött is! mikor kész voltam kirtam aviba és letöröltem a projectfilet majd megnéztem a full hd avi videómat: !62Gb! és nem lehetett lejátszani mert nem bírta betölteni
ezután mondta haver hogy wmv-be írjam ki: újra megcsináltam a videót!!!
<#violent>#violent> ÉS NEM LEHETETT WMV-BE KIÍRNI MERT NEM TÁMOGATTA!!!!!!
másik haverom a vegas 7.0át ajánlotta: felraktam és SIKERÜLT KIÍRNOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
úgyhogy sony vegas 7.0át használok! XD
Naruto! te láttad a driftes videómat? már régi és már itt is volt fent de a te commented nincs ott! Norbeeé már annál inkább! 😄
http://www.youtube.com/watch?v=9RVlMUKc0FM
ja és mi az a GR? XD
alap, h azzal játszol, ott aztán figyelni kell a kocsira, ha nagyon kihuzatod a gépet, akkor is megy fel a % 😊))
Forza.
Azt a kék mitsubishi galant evo-t te csináltad? semmi bajom vele csak a hátsó lámpát javítani kéne sztem. Ha gondolod majd elmagyarázom hogyan kell. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=-V5VSdSXoxs

@Krist: Azzal én is megszívtam rendesen 😄 Átírta az egész guminyomot és semmit nem mutatott. Kell cserélni az egész stdstuff mappát szinte. Demót leszedtem és onnan másoltam át. Van másik guminyomom ha érdekel. Kicsit saját fejlesztés már mert átalakítottam