19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • 12346
    jaja, ezzel ne foglalkozz. ~harmadikra el szokott indulni.
  • trymeee
    nálam is ez van
    itt a megoldás:(nálam működött)
    amiko kiírja megnyomod az entert
    aztán megint , és megint
    nálam amiko 3-szorra megcsináltam gond nélkül bejött
  • arcsika01
    Már a menü jó, igaz 1.1.1-es verzó!:)

Most ez a baj:'( minden kocsinál és pályánál ezt írja, de raktam be már kocsit és map-ot is és még is:'( mit tegyek? VALAKI PLS

• Rezs

>>Link<<
  • gögistar
    na micsoda megkönnyebbülés!
    a mozilla szar a internet explorer meg sima ügy
  • gögistar
    valaki légysives priviben vagy sem de küldje el a part2-t mert errort mutat amikor le szeretném tölteni előre is köszönöm!
  • gögistar
    clamp megvan a h2-es limuzin az kicsivel sztem hosszabb.De így elnézve az is simán lemegy
  • gögistar
    a part egy és part kettő ugyanaz a pálya?(ct-stadt)
  • arcsika01
    1.4.1-es verzióm van! elfelejtettem írni most látom.
  • arcsika01
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy mikor bemegyek a menübe akkor csak 1x tudok entert nyomni utánna se ESC se ENTER nem jó. Nem tudom mi lehet a baj, régen is játszottam vele és akkor nem volt vele baj, de most meg nem tudok se új kariert csinálni, se a régi karierem-ben menni! a Demó verseny megy, de ott is mikor már kijön az eredmény semmit nem tudok nyomni!:(
    Lécci segítsetek előre is köszi.:)

Üdv.
  • Szildramor
    Esc - Menu - HUD és a mirror alula :)
  • sovatalevi
    A felso tukrot mivel is kell elohzoni?
  • Szildramor
    Nem annyira szűk kívülnézetből :D De 60 felett azért nagyon kell lesni a tükröt XD
  • WarLock0722
    Nem tudom ismeritek-e ezt a videót, de nézzétek meg :)
    http://www.youtube.com/watch?v=wHoEvUt5OpE
  • gögistar
    ez a weboldal szép és jo cak az a baj vele hogy regisztrálni kell
  • trymeee
    ezt én is megtaláltam
    mondjuk merci E63 al nem túl könnyű itt femenni....
  • Szildramor

Parkolóház csigafeljáróval CT-Stadt :)
  • Szildramor
    Nemtom. Lengyeleket kerülöm. Spanyol meg német fórumokat látogatok csak, de amint látjátok megéri :)
  • sovatalevi
    Tomwinnak van egy Peugeot 307cc -je.Nem,tod honnan szedhetem le?TxPron nincs fenn.
  • Szildramor
    Van még másik német fórumon is: Zaiendo.de pár lappal ezelőtt ott lesz a link hozzá. Egy város meg egy autópálya
  • trymeee
    Ez aztán a pálya!
    hol lehet még ilyen jóo pályákat találni????
  • 12346
    ez zsíros gyorsan kipróbáltam, hogy kb milyen. van furcsaság bőven, de sztem fogok még rajta járkálni nem keveset^^
  • Szildramor
  • Szildramor

Egy újabb várost találtam forgalommal. CT-Autobahn teljes város alatti alagútrendszerrel. Szimpatikusnak tűnik. Még dolgoztam rajta kicsit meg jelzőtáblák kellenének és egész elfogadható. Akit érdekel itt letöltheti. Két részes és van benne egy hibás file. Amit kiír azt ne másoljátok ki és működni fog. Sok szerencsét :)Forocoches Spain

• trymeee
    Multizás törölve
  • trymeee
    ha tetszik nektek akkor legközelebb lesz egy ilyesmi
    csak más kocsival

Itt letölthető

Ja ,és egy érdekes honlap
  • biliard10
    én megyek :D
  • arty
    13:30?? nyáriszünet? :D mázlista...
  • trymeee
    Figyelem! ma délután 13:30-tól wr2 multi

Szükséges addonsok:
    A pálya:
    Pálya (ROC)
    A kocsi:
    Kocsi (ROC)

A multi neve: semir1
    Aki eljön annak köszönöm
  • 12346
    ok:) písz^^
  • Szildramor
    Béke 12 XD
  • 12346
    100-ra vettem volna, hogy dobsz majd egy ilyen "mutass föl valamit" szöveget. ez az egyik legbutább, közhelyesebb bevágás. neked is van véleményed olyanról, amiben nem vettél részt, vagy nem értesz hozzá, de van összehasonlítási alapod. alapvető emberi tulajdonság. gyógyegér.
  • Szildramor
    @DJ.Sámán: köszi a cikket :) Mióta Norbi gépe lerobbant fél éve nem sokan modelleznek nálunk. Reméljük sikerül összehoznia egy használhatót. Köszi mégegyszer!!

@123: Mégegyszer mondom: nem tudom ki vagy. Ez nem baj. Tessék valamit felmutatni aztán jöhet a kritika is bolgár és francia modderek munkájára.
  • djsaman
    Bocsánat a link lemaradt.:)

Ide katt!
  • djsaman
    Helló, régen voltam már itt:)!

Írtam az oldalamon egy cikket ami szerintem modereknek igen hasznos lehet
    Általam ismert legjobb modell megosztó, letöltő oldalt ismerteti. Szerintem nincs is nála jobb ingyenes kategóriában. Hasznos lehet hiszen jó kocsik, járgányok is találhatóak rajta.;)

Ha cikkel kapcsolatos hozzászólást akartok írni, akkor írjátok már meg a cikknél lévő hozzászólásokhoz. Nem kell hozzá regisztráció! És ha kérhetném kulturált hozzászólásokat írjatok.
    Köszönöm!

Üdv: Kálmán.
  • 12346
    modok újabban legfőképp innen szedhetők le. multizni meg a "MP Lounge 2.exe"-re nyomva tudsz (helyi háló/netes).
  • 12346
    ok^^ ez csak vélemény volt mangaman. rengeteg, tényleg szép és érdekes mod van, amik mutogatásra érdemesek, és mutogatjátok itt is. pl a nem rég berakott XFR, X6, és egyéb, utcán méginkább előforduló, igényesen összepakolt vasak. Rezs munkáiról nem is beszélve. külön figyelgetem, hogy mizu velük. már amennyire tudom. de az ilyen randa, szárnyas ferrarikra, és egyéb ruhaszárítós otromba izékre - amikkel soha senki nem találkozik élőben - tényleg van igény?
    ...és ennek adtam hangot utólagos engedelmeddel:c amúgy sztem ne képzelj magadról túl sokat.
  • XxUseDxX
    Helló...

Valaki segítene nekem hogy hogyan tudnék multizni ?
    Meg hogy honnan szedjem le a kiegészítőket amiket ti tettetek be a game.be mert leszedtem a World Racing 2őt és nem tom hogyan kell multizni :/

előre is Köszi
  • gögistar
    bocs nhogy téged hibáztattalak
  • Szildramor
    4-5 nap múlva lesz kész a végleges. Most írta ki GR-en. A cob file hiányzott de könnyű elkészíteni csak kicsit érteni kell mtKithez. Jobb megvárni azt a pár napot a véglegesig szerintem