World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Amugy Ferrari 458 Italia fog keszulni?😄

:) Semmi okosság :P

Hello. Azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem a games.reveurról egy olyan valami Miscellaneous amitõl a gumifüst megvátozna de nem változott ha az addonsba be tettem mi lehet az oka vagy valahova máshova kéne tenni?
Játékon belül 94 megvehetõ autót ír, tehát berakta azt a kettõt... Csak nem találom. Elõször crackeltem, utána patch, lehet emiatt rossz?

Szildramor
Lennebb volt az a progi: írd át a menüosztályát 100-ra de csak egy kocsiét. Bár nemhiszem hogy a helye miatt nem találod. Lehet a verzió hibás.

Sziasztok! Segítség kéne... Beraktam két autót de nem jeleníti meg õket... Patchelve van a játék és crackelve + megnéztem add-on managerben is, ott megjeleníti, viszont a játékon belül nem találom sehol.

Szildramor
Hát nem olyan, mint egy káposzta gyalu a hûtõrács? De lehet tv-shopos zöldségszeletelõ is ha azt valaki jobban ismeri 😊 Lehet szeretni nemmondom. Van aki pl pálpusztai sajtot nagykanállal és széles mosollyal esetleg egy kis pacallal szivesen eltünteti a tányérjáról. De hát izlések és pofonok: különböznek. Na eszem valamit, mert már az egész szöveg a kaja körül forog 😄

Szildramor
Elvileg egy német szótár nemárt 😊 Kihírdetik a kocsit és az alapokat és meg van adva a határidõ meddig kell leadni. Azt nem tom hogyan szedik ki a wr2-es modelt úgy hogy nem esik darabokra a model. Nevezés azthiszem nincs külön. Rá kell kérdezni annál aki meghírdeti aztán ennyi 😊

És egy kis Adamraga pack légifelvétel a versenyrõl 😊

bency

Rezs
Ezekre az addoncontestekre hogyan kell nevezni? Ha lesz gépem akarok majd küldeni nekik valami szépet😊 Még nem tudom mit mielõtt kérdeznétek.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
szerintem simán idióta. Modelt lopott a Radu-Cristián rajtakapta és meggyanusította a modellezõrt, hogy tõlük lopta el... Kicsit hasonlít a stílusa nálunk politikai körökben alkalmazott stílushoz. Simán csak kevés az inteligenciaszintje aztán ennyi. És azthiszi magáról, hogy õ szarta a spanyol viaszt. Elég baj ez szerintem. Az X6-ost mért kellett lenyúlni azt nem tudo. A barátja: Salim által készített X6-os modell nem volt neki elég szép. Lenyúlta ezt a nagyonszépet GTA-ból és a végén a barátja kellett tisztára mossa a becsületét hogy azt hazudta az õ modellje. Így kell lealázni valakit aki ad neked egy több tízórás munkát a segged alá. Ti is csak a kocsiait szeretitek mellékesen. 3 hét alatt bebizonyította kemény munkával, hogy tényleg kicsinyes és ügyeskedõ. Akárhány profillal próbálkozott is mindig megszívta a végén. Azért adta ki mellékesen a kocsit mert az összes kocsiát és a Nürburgot is kiadták az orra elõtt. Ha nem adja ki: ki adjuk mi. Ilyen az alázás Tomi módra 😊 végén ti jártok jól XD
X6 is ki lesz adva szerintem

bency
Hat nem tudom mi bajotok TomWinnal ,de gyonyoru az E COUPE!

bency
En erre gondolok!

Dupi30
sziasztok.valaki elmondaná hogy kell a játékba kocsikat és pályákat beletenni? elõre is köszi

LFS World név: Dániel(hunn)

Szildramor
Jaaa: tudom melyik: a káposztagyalu hûtõrácsos - az új. Hát nem is tudom. Lesz még rendes kinézetû merci megint remélem. Ez a lexusos nem az igazi

Adamraga ezer éves modelljei viszont élményszerûek. Elküldtem neki is a LS pályát. Csak a zenék voltak neki furák azt mondta. De tényleg fura. Ki is szedtem a célegyenesnél lévõt. Csak a pörgõsebbet hagytam benn a kanyarban 😊 Max ne tegyétek be a hangfilet és kész. Jó éjt!

Szildramor
500-e?

aerolive
e 500 coupe van, txpron.

bency
Mi a nemzetkozi forum?:S Games Reveur-on pedig hova irjak?Mert irok mindenkepp,kell az a kocsi 😊

Szildramor
Nemzetközi fórumon lehet elkérni Pischitõl. Megcsinálta, de nem nyílvános. Én nem küldhetem át mert megígértem neki. Editcarján faragtam egy kicsit annak is. Próbáld meg GR-en.

bency
Nem tudod Naruto SLS AMg Mercedes keszul a jatekban?es E Coupe?Mert eddig az volt a baj hogy nincs textura,de a TDU-ba mar csinaltak E Coupe-t.

Szildramor
Köridõtesztet összehasonlítottam a valódival és úgy tûnik az editcarjaim igazolva vannak kicsit. Alul valódi köridõ - SLS Laguna Seca 😊

Szildramor
Csak azoknak küldtem automatikusank akik HWRMT tagok. Nem kell könyörögni, de csak azért elküldjem, hogy aztán mesértõdj hogy ilyenekkel zaklatlak azt én se szeretném.

bency
Koszi,megnezem 😛

Szildramor
Találtam pár hibát a pályán. Légyszi ha van valami ami hiba lehet akkor írjátok meg. A verseny a végén megtorpant - meg volt törve az ideal line - azt már kijavítottam meg a hiányzó reklámtáblák helyére tettem Ferrárisat. Van benne 4 teleport is hogy a gumifallal lezárt utak is használhatóak legyenek 😊 Üdv!!

Szildramor
Õszi és tavaszi lesz? egy kis Sakura virágzás jól állna neki 😊

Mindkillers
Köszönöm szépen! Ja,a pálya megvilágítás és fényelhelyezés végre tökéletesen megy,Akina in night már készülget,még idén kész lesz 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Újra itthon.... XD fõ az összetartás fiúk. Attól tart itt ez az ország ahól.

Szildramor
Bency értem a célozgatást jó magyaros módra: nem értesz az editcarokhoz. Itt van neked jobban tapadó verzió. Kicsit teszteltem Laguna Seccan meg Nürburgon. Ha kevés csak linkelj képet megint :9 Lambocsek

Szildramor
A pálya? Szerintem megosztom aztán elszöszölök még vele. A lényeg mükszik rajta. + egy felhõt is kaptok majd a felhõ mappába tessék tenni a felhõket ok? 😄 Holnap felteszem valahogy. Csáó!

Mindkillers
Jelzem érdeklõdést mutatok a felajánlásod iránt 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bency
Dakar,WRC 😄

Ez csak ugy 😛

Szildramor
Érdemes képeket csinálni. Most pl feltettem egyet GR-re és elrohantak a lengyelek haza 😄 Nagy a képek ereje csak jóra használják 😊

bency
Nah mostmar enis kell kepeket rakjak,megkaptam a kedvet ujra hogy Naruto is megint rak 😛 Naruto a 120 modot kb amit mondtal hogy lesz az gondolom varni fog meg vagy?

sovatalevi
Igen,a jatek mappajaba kell telepiteni/rakni.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

csontiz
Az miért van h a manager még mindig nem találja a file okat!?
Bekell tenni a játé mappájába?

sovatalevi
Nekem kell.Koszi elõre is 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Ha valakit érdekel Laguna Secca - Ferráriék házipályája akkor jelezze. Csináltam hozzá versenyt és olasz eget meg rendes kiszáradt füvet mint nálunk nyárvégén szokott lenni. Kánikula meg minden ami kell 😄 Üdv!!

Szildramor
beleteszed a mappájába wr2-nek aztán beolvassa a kocsikat aztán átírod amit átakarsz és Speichern el mented vagy alles vagyis mindent elment. Többit nem fordítottam le de ha érdekel akkor google fordító akár japánra és ról is 😊

bency
Pls mondja meg valaki hogy kell hasznalni az MCC programot?:SSS

Szildramor
Szoktam néhe, de most diplomamunkát csinálom inkább. Ha kell segítség akkor privben megdumálhatjuk 😊

sovatalevi
Naruto,akkor nem foglalkozol kocsikkal tobbet?
En megprobaltam kopnvertalni,de hat kepzelheted mi jott ki belole..semmi.xD

Szildramor
Gyenge a procid. Ha mondjuk futtatsz mellette winampot az már elég vagy van valami jó kis vírusod ami a háttérben foglalkoztatja a procidat az sem elhanyagolható a mai világban 😊 ha veszel erõsebb gépet: lehet rajta vírus is. Nekem pl azóta nem pattognak a kocsik és nem tettem fel vírusírtót természetesen XD Gomen!

Nem szaggatt, és egyszer már fenn volt a játék nekem, akkor semmi baj nem volt.
Nem szaggat a játék? 😮 Csak mert tudtommal akkor pattog ugrál a kocsi ha kevés az fps.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sziasztok!
Van egy problémám és remélem tudtok segíteni. Most telepítettem fel a játékot és akármelyik pályán megyek, ugrálnak a kocsik, vagyis inkább állandóan megcsúsznak. Mi miatt lehet ez?
Ja és a kormányt hogy kell beállítani hogy jó legyen? Ha bekapcsolva van a forcefeedback, akkor enyhe elfordítással nem kanyarodik az autó, ha viszont nincs bekapcsolva, akkor meg a nehéz tekerés miatt olyan mintha billentyûzettel nyomnám.
Szildramor

- emlékezetes nap ez a mai a polkáknak 😄 Tesóm szülinapja amúgy

Szildramor
Fõl lehet tolni a tapadást de így jobban szeretem 😄 amíg csak beta és nem szép a táj annyira addig csak izzadjon a tenyerem a kormányra XD

Hát igen, anno GTR-el sokat gyakoroltam a pályát de huuu 7 valamennyi volt a rekordom, szar a kormányom most már be is döglött és nemigen tudtam jobbat menni.

Szildramor
Lehet hogy ismeri a pályát XD én kicsúsztam 3 szor -_-

Hát a GT-R világ csúcsott nyomott széria autók közül 7:38-al 😄

bency
Ehhez irna valaki egy magyar utmutatot?