19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16245 Jo kis kocsi :)
Am a Dustert megcsinalhattak volna jobban is :D -
#16244 Vantage 400R tölthető GR-en :)
-
#16243 Am XP-d van? -
#16242 Ertem.nem tudom akkor mi lehet ha eredeti nem szabadna csinalja ezt. -
KisZwiebel #16241 Igen. -
#16240 Eredeti a jatek? -
KisZwiebel #16239 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nekem nem telepedik fel a WR2, elindítóm a telepítőt, egy darabig megy is, majd amikor hiányzik 3-4 "csík" a telepítésből, akkor kilép, és csak a Playlogic / World Racing 2 mappát telepíti fel, amiben mindössze egy MP Lounge 2.exe fájl van, amivel a játékot nem tudom indítani. Sem a Start menüben nem tudom elindítani, sem a vezérlőpultból kitörölni. Egyik helyen sem található meg.
Ha valaki tud segíteni a problémámban, kérem tegye meg
Előre is köszönöm! -
#16238 Jó kis gép. Grat a konvertáláshoz.
És egy eredményhírdetés: 3:1 :)
-
#16237 Punto törésteszt
http://sacko98.multiply.com/photos/album/6#photo=23
Sanyi -
#16236 Most egy punto-t csinálo XD
http://sacko98.multiply.com/photos/album/6#photo=22
Sanyi -
#16235 Egy hónapos új C11-ből. Ha jól emlékszem két oldallal előrébb van hozzá a link. És most ahllottam: újabb részt adnak ki. Ha másért nem is de lesznek új pályák WR2-be :) -
#16234 ez melyik pálya? -
#16233 A poén az, hogy a káros anyag kibocsájtásban két legmocskosabb és elgtöbb szenynezést kibocsájtó állam kína és amcsik. A két szélsőséges buta ország. Őket sújtaná az árvíz és a tornádó csak akkor nem bánom, de így nem fer -
Drift Elek #16232 és hogy a wr2 témánál maradjunk akkor mi a teendő ha multinál ezt írja:
Starting multiplayer failed!
Unable to connect!
pedig haver is és én is kinyitottuk mind a 2 portot megpróbáltam 4 haverral és ők is 1mással ráadásul a game is eredeti
köszi! :) -
Drift Elek #16231 hát ha 2 fok előtt meg tudjuk állítani amire jó esélyünk van ha kicsit visszafogjuk magunkat akkor nem lesz gáz (szó szerint XD) de ha nem akkor megszívtuk :S
ja te meg hozzátetted hogy amcsik meg kína! Van 1 olyan egyezmény is hogy nem telepíthetnek fegyvert a holdra! rengeteg oszág aláírta már, de 1 olyan sincs köztük aki 1általán képes lenne eljutni a holdra! azért ez is bíztató :S -
#16230 +6 foknál már egész érdekes buta amerikai sci-fi szerű lesz. Apokaliptikus viharok. Hátőő: kurva kínaiak meg amcsik miatt csak nem pusztúl ki a föld. Japánban aláírt Kyotói egyezményt néhány ország utasította csak el: a legnagyobb bunkók: azt se veszik észre, hogy ha kipusztúl a világ az ő hatalmuk is annyit ér... -
Drift Elek #16229 tudom nem ide illik de ha már szóba került erre nézzetek rá! megéri!
engem megfogott!
http://www.globalisfelmelegedes.info/index.php?option=com_content&view=article&id=141:mit-tesz-bolygal-a-klvoz-ismertetkrokra&catid=26:mi-vat&Itemid=51 -
gögistar #16228 "globális felmelegedés"
-
#16227 Mennyit esik mááá??? hát nóóórmáális? Lassan egy hónapja esik vazz =_= -
#16226 Audi R15 TDI :)
-
#16225 Ez is betegül finom modell: a belső nézet és a normál modell ugyanaz. Bitang részletesek LeMans 24 órás 2008-2010, de még dolgozik rajta. Beta itt >> LeMans gépek <<
-
#16224 pont ma találkoztam egy ilyennel gyöngyház fehérben.nem rossz :) -
#16223 gyönyörűek a forza modellek -
#16222 Kiadták ezt is akit érdekel >> BMW X6-M Power :)
-
#16221 -
Jaguar XFR - forza3-ból tölthető ittt akit érdekel :) Forzas Jaguar <> -
Drift Elek #16219 hát a Charger a legjobb driftre sztem, de igazából rohadt nagy Subaru fan vok! :D
de azé a H3 dragster drift ott van! XD -
#16218 Látom nagy kedvenced a General Lee Charger:) -
#16217 Köszi Norbee! :)
Elek! Belenéztem,tetszetős,csak majd kb 10-05 perc múlva újra ránézek,addigra hátha befelyezik a konvertálást és akkor már tuti jó lesz a minőség -
Drift Elek #16216 http://www.youtube.com/watch?v=iV-qU-mHX-I
Új dift videó!
(még lehet hogy gyenge a minősége de elvileg HD lesz) -
#16215 Megvolt:) -
#16214 Koszi ,de lejott.Nekem is Google Chromeval.IE-vel,es Mozzilaval nem. Jo kis palya. -
Bence00111 #16213 Nekem Google Chrome-al simán lejött. Ha nem jön le szólj, akkor felrakom valamilyen tárhelyre, vagy átküldöm e-mailben ha gondolod. -
gögistar #16212 oksa érdemes mert van rajta pályaudvar körbe körbe járkáló focisták
medence a térképet körbefogó dombon lévő pálya bevásárlo központ
nagy panelházak fára csavarodott a1-es audi
összeségében király. ja és van traffic is -
#16211 EN nem tudom leszedni,97 % nal megakad :S mi lehet?megprobaolm mas bongeszovael. -
gögistar #16210 http://www.games.reveur.de/en/worldracing-2/addons/fans/scenario/single/97/Bahnhof.html
na ezt a pályát érdemes letölteni -
gögistar #16209 norbee
a barkas autoszállító ,a teherautos baj amit mondtál?
mert a igen csináld meg úgy hogy a hátso kerék csak textúra felhuzva -
Davidson231 #16208 Scanialevi egyetértek veled hogy miért nem lehet belső nézetben is irányjelző fényt beállítani! Kéne erre egy jó mod! -
Bence00111 #16207 Neked működik?
Csak azt nem tudom mi az az AVR box, az unlimited nitro működik, meg az indexhang is. -
#16206 Azt nem lehet valahogy megoldani,hogy az Interiorban is villogjon az index?