World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Kaptam engedélyt a TVR-ekre Jipiééé 😄

SziasztoK!

Nekem ez a multi nem akar összejönni. Amikor csatlakozok egy szerverhez, akkor egy fekete ablak jön ki, és azt írja, hogy Failed to connect multiplayer vagy vmi hasonló. Ugyanezez van, ha valaki hozzám csatlakozik.
Szildramor
Regelsz az oldalra és megkérded - vagy segítenek, vagy nem. Lezárják a modelleket vagyis taknyok lehetnek szerintem, de próba -> cseresznye 😊

Én a Dirt 1-re tippelek. Mellesleg a Subaru Impreza WRX STI a GR-en(az új) Dirt 2-tes modell? Ha igen akkor hogyan lehet onnét konvertálni?
Szildramor
Honnan lehet áttéve? Melyik játék?

Rezs
Most nézem h féltik a képeiket... Az escudo pikes peak képeit tessék nézni GR-en. 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Aztaa!!!
Ez a pálya remélem az a pálya😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Régi játék ez, de gazdagabb mint bármelyik az újak közül 😊 Az Aston martin nemsokára ki lesz adva. Koce készíti. RX8-at meg belsõnézettel szeretném. Van már és nincs lezárva. Kérek engedélyt GR-e és kiadom õt is. Végre minõségi belsõ is lesz hozzá 😊 Héten valamikor kiadom. Spoilert még Norbee vágta nekem. Szerintem egyik legszebb RX-ek közül ezzel a seggel 😊

Szildramor
Teljesen új Editcar fejlesztés. Eddigi legprecízebb a hátsókerekesek közt. Forgalomban is egy sávban bõven driftelhetõ hibátlanul. Talán ennek van legtöbb köze az igazihoz. Nyomatékleadás és lóerõ egyensúly plusz egy új tapadási együttható ami miatt ilyen megbízható. Csak belsõ nézetbõl teszteltem, kormánnyal és váltóval. Adamraga semmi tíltást és kikötést nem ír kocsi mellé, de azért megkérdeztem tõle, már csak azért is, mert GR-en gyakran levelezünk és így azért mégis más 😊 A Koce féle GT-R is kész van csak át kll néznem majd. Mindkiller Akináról összeírtam és átküldtem észrevételeket Norbinak. Valamikor egyeztetünk neten vagy személyesen. Addig még kiadok pár ezt-azt. Rajzot nem linkelek nyugi 😊 Jó hétvégét és jó nosztalgiázást WR2-vel!!
Nizmo 350Z Drift spec

Szildramor
A rajz egyébként elég komoly. Takenashi Eri a manga készítõje súlyos beteg lett és mûtéten esett át. Most tudtam meg a hírt. Remélem visszatér és folytatni tudja munkáját és nem töri derékba karierjét. Lassan egy éve visszavonult családjához. Ennek a tudomásomra jutott hírnek állít emléket ez a rajz. Norbi kiegészítése nagyon jó és tényleg jó érzékkel egészítette ki a rajzomat. Mindezzel együtt gondoltam jó tudni, hogy mi van a hátterébe, mert a szomoruság Tsugumi arcán sajnos valódi. A kép csak SG-re került fel. Valójában töröltem a galériámból és csak devi adatbázisában aktív még. Gondoltam elmondom mi van a hátterében. És jöjjenek az autók: Adamraga Nismo - HWRMT tuningcenterben készült a fotó CT-Autópályán

Szildramor
És kéremszépen: HWRMT produkció - megihlettem Norbee mûvészurat és csinált neki izléses harisnyát. Ez az igazi csapatmunka kéremszépen XD Én sem hagytam annyiban: gif animációt szerkesztettem belõle és beszineztem hogy ha már japán és ennyit esik az esõ mostanában legyen egy kicsit szinesebb. Már nem csak mint modder csapat, hanem mint animációs különítmány is beírtuk magunkat a történelembe. Katt a képre 😊

Szildramor
Youtuben írjál neki. Oda szokott felmenni gyakran, mert van egy párszázezres zenemixe meg tesz fõl újkat. DJ-Saman keresõszóra elvileg be is adja

Mindkillers
Írtam naki privit,remélem elolvassa. Más:hogyan lehetne a gyári wr2-es pályákat .lwo-ba vagy valami hasonlóba visszkonvertálni,hogy más játékokba betehetõek legyenek a gyári pályák?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Ha már itt a tavasz és lassan kiadatik Akina pálya: linkelek egy mangát is. Remélem nem veszitek zokon: most fejeztem be. Látom GR-en elég nagy számban forgolódnak hazafiak. Átmentetek totál nézõbe 😄 Éljen a tavasz és a 2010-es D1 briftbajnokság nyitószezon. Égjenek a gumik és libbenjenek a miniszoknyák a cseresznyevirágok színben és illatokban gazdag tündértáncában! Hola z_z

Szildramor
Sámán talán tudja. Ha kérsz tõle segítséget akkor ad ám. Csak kérni kell

Mindkillers
HELP! A 3D Ripper Dx-el milyen az optimális pozíció mentésnél? Mert csak úgy próbából NFSC-ben mentegettem,de nagyon nyomorékok lettek a modellek. Amúgy 5 sec alatt akkora darab pályát ment ki az autón kívül hogy csak na 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Fejlesztek hozzá egy másik editcart. Ez még az eredeti Koce alapokon van. Válófokozatokat már áttettem és tapadást is. Lesz v2 és teszek hozzá narancs színt is mert bár azzal reklámoztam, de elfelejtettem beletenni 😄 héten kiadom

Szildramor
Ez csak házi tuning. Versenyvidiket néztem eredeti japánt és bizony elõzgetik az újabb gépek a kpgc-t közben. ha szupergépet akarsz persze az is van, de az már profi szintû és ülések nélkül, bukócsõ és kitudja mi benne már a gt-r alap 😊 KPGC Motorsport 1971

Mindkillers
Jó lett a gép,nagyon kezesbárány de szerintem lehetne egy csipetnyivel erõsebb. Már az eredeti autónál is meglepõdtem mert nem hiszem hogy annakidején egy 2000-es gép csak ennyit tudott. Elég csak megnézni a régi Group B-s rally gépeket mint pl. az Audi Quattro. De ez csak én szerény,buta,laikus véleményem,mindenesetre sokkal jobb mint az eredeti!

Rezs
köszöntem! a napokban leszedem és teszt

Szildramor
Köszi! 😊

Mindkillers
Kész vagyok,Clamp & Norbee privát ment!

Mindkillers
A privátban megbeszéltek folyamatban!

arty
Nem olyan.

Forza.

Szildramor
Na összeraktam és átneveztem, hogy ne ütközzön a Koce alapgéppel. Tapadás driftelésre van belõve, de nyitva van minden kivéve a kerekeket, mert az Norbié és afölött nem rendelkezem 😊 Mindkiller eltünt a pálya kiadás így nemtom mikor lesz végül, de gyakorolni akkor is kell 😄 Már 3 GT-R is van hozzá, majd nézek még valamiket és megosztom ha olyanok. Szép napot és jó driftelést. Hola!

KPGC10 tun

Dj Tommy
Még nem, eddig csak egy Ford Puma-t raktam bele<#kacsint>
Most szedek le 2 pályát, meg egy kocsit.

Valamikor kéne multizni<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

bency
😛 Enis gondolkoztam rajta....de boven eleg a Warez verzio is mert pont olyan az is 😊 Enis vasaroltam mar amugy onnan 😛
Telepakoltad mar moddal?😄

:) Semmi okosság :P

Igen Akina ki lesz adva pár napon belül!<#ravasz1><#eplus2><#vigyor2><#eljen><#email><#nevetes1><#taps>
Yeeeeees!
Királyak vagytok fiúk!

CsuTy89
Hmm, Akina? Jól hangzik, várom már.

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

Dj Tommy
Igen ott<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Szildramor
900 forintért ezer kocsi és hatvan pálya XD bár tuti több van már. Adamraga is kiad egy pályát meg egy Rallyross csomagot subarukkal meg mitsukkal. Kár hogy Sámán nem folytatta. lehetett volna még pár szép cucc wr2-be.

bency
Annyit mindenkepp meger 😛 CD Galaxisba vetted?

sovatalevi
Akina,Ezzazz 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Dj Tommy
Én most vettem meg a gamet, 890ft-t megért<#nyes>

Szildramor

Szildramor
Holnap megosztom GT-R PGC10-es tuningot. Lejárt a modolási idõm sajna mára. A napokban mindenképp ki lesz adva akina premierre legyen mivel nosztalgiázni 😊 Új menettulajdonságok, driftelhetõség, belsõ nézet, vezetõbácsi és japán rendszám.

Szildramor
Jaaj már azt hittem egy igazi ronda Subaru WRC lesz -_- Ha Subaru akkor wrx sti 2002-es. Akkor még volr egyéniségük és õk voltak a legcsúnyábbak. Azóta a GT-R négykerekese már lepipálta õket japánban. Németeknél meg lepipálta a porsche GT GT2-t és GT3-at nürburgon szal akkor már inkább a mult mikor még "szépek" voltak a Subaruk 😄 De azért ügyesek ám. Jó munkásemberek a javából. Adamraga rallycross csomagjára várok mert lesz hozzá egy jó kis zúzós páyla is vagy kettõ. Reméljük hamar kiadja 😊

Jött egy Subaru Impreza: http://www.games.reveur.de/en/wr2/addons/fans/car/single/1328/Subarum-Impreza-WRX.html

Ezt a Dirt 2-bõl konvertálták?
Szildramor
Norbi: leszel valamikor felénk? Ezt a pályatesztelést le lehetne zavarni egy pohár "gyümölcslé" mellett is pillanatok alatt. Tavaly talán volt is hasonló 😄

és linkelem a driftgépek vadmacskáját nagyobban is. A körmei nem látszanak pedig a körmök miatt válik nagyon vaddá XD Katt a képre

Még ilyeneket! 😊))
sacko98
Good locsolóvers:

Zöld erdõben jártam.
Zöld trabantot láttam.
A H/9-ben nyomult,
Néha fel is borult.
Aszfaltot és murvát evett,
Egyszer talám bajnok lehet!!

Trabant 601

Rezs
Válasz ment!

Mindkillers
@CLAMP & NORBEE: Private Message

Szildramor
Igen: kicsit megtépték hozzáértõ kezek.... de már gyógyulgat #Ð

Rezs
bibis lett szegény?

Szildramor
Jó akkor mégegy 😄

Szép!
Szildramor

Húsvéti piros 😄

bency
Jo locsolast!😛 Sok piat 😄

Szildramor
Hátsó kerekeket megizmosítottam kicsit így hitelesebb sportautó hangulatú. A logót meg cseréljétek le: az eredetit hagytam benne és nem a legszebb. Bár esik az esõ, de azért mennyetek locsolni 😄 Csáó! Kiegészítés GT-R