19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • gögistar
    már értem ezek a forza 3 -hoz mennek? clamp?
  • Szildramor
    Ja mégse: ne kérdezd tőle és akkor megválaszol rá. Tudom hogy bután hangzik, de van értelme :)
  • Szildramor
    Mindkiller megválaszol. Állandóan privben zaklat az ötleteivel. Kérdezd tőle.
  • gögistar
    a wr2-be hogyan lehet beteni pontosan
  • gögistar
    hogyan lehet átteni őket?
    mert nálam szinte csak tga fájlok vannak
  • Szildramor
    Új Moddellek tölthetők AirOn Racing oldalon akit érdekel. Forza3-as szép részletes közvetlen link itt >> AirON Racing <<
  • Szildramor
    Kiadom még ezt a 205-ös modot is. Teljesen saját convertálás. Hangot Adamragatól a ralliversenyzőt meg Paintmastertől kaptam. Egyelőre ennyi lesz ralliügyben :)
  • Szildramor
    Benzinkút van rajta. Narancs üzlet meg levél kávézó néven tesssék keresni

Közlekedést nem tervezek rá. Nagyon szűkek az utak, de lehet rá készíteni aki szeretne. És örülök, hogy mindenki tudja már hogy BETA :) Mindkiller üzenetét sem értettem igazán. Gondoltam megírom neki, hogy az övé nem Beta és gond nélkül kiadta félkészen, de nincs értelme ilyeneknek. Majd beszélek Kálmánnal. Ha sikerül a textúrázás a váraknak akkor lesz következő. Addigi is písz!
  • TomAss75
    Szia CLAMP!

Megnéztem a UK Rallye-t. Nagyon szuper pálya! Gratulálok a készítőknek,
    szerintem ez lesz az eddigi legjobb pálya addon. Szép grafika, remek vonalvezetésű utak, élvezet rajta vezetni! Tudom, hogy ez még BETA, de a kész pályán majd elkelne sétakocsikázásnál térkép, egy minimális forgalom, és néhány benzinkút ahol javítani lehet az autót.

Kitartást a további munkához!
  • Rezs
    Nagyon szép lett. Láttam ezt a kasznit neten de egyik-másik nagyon kókány módon lett fényezve, de ennek a lámpái is jók.(ami külön öröm nekem:)
  • Szildramor
    Még van munka vele. Games Reveuron tettem egy igéretet aztán tartanom kellett a határidőt :) Majd lehet hogy folytatom, de mindenki azt mondja, hogy a versenyek jók. GR en sem támadtak szal betának úgy tűnik megteszi. Szép nyarat mindenkinek!
  • gögistar
    el kell ismerni ami jo az jo
    csak ne lenne az a vacak fafal
    de egész jo
    tényleg!
    mint a toca 3-ban
    ami nagy szo mert az egy jo játék,

de nem jobb a wr2nél
  • Szildramor
    Köszi az ötvenedik letöltésért ^-^
  • Szildramor
    Egyszerüen írd át a menüszámát. Szokott olyan lenni, hogy nem szereti. 200 fölé érdemes és akkor látszik. Lehet hogy ez a bajod neked is ha nem látod.
  • norman001
    segítsen valaki pls
  • Mindkillers
    @Norbee! Egy kis csemege neked. Építettem egy RC autót,és elsőnek egy nyers,kivágatlan,festetlen VFTS kasztnit vettem hozzá,amit utána kimaszkoltam,fújtam és felmatricáztam nagyjából és utána próba következett. Nem nagy kaland,bárki tud ilyet csinálni,sőt még jobbat is biztos,csak gondoltam téged érdekelni fog. :)

• norman001
    world racing 2
  • Mindkillers
    WRZ Verzió?
  • norman001
    segítsetek pls
  • norman001
    hali a nem tudunk multizni a haverommal mert van bent egy kocsi amit betettünk és mind 2-nknek meg van de mégis azt jelzi hogy nekem nincs meg ha meg én csinálok egy szerót akkor meg neki meg próbáltuk gyári kocsikkal de amikor arra megyek hogy launch neki be van pipálva a ready de én belépek a játékba őt meg kidobja rögtön az asztalra
  • sovatalevi
    Interiorosok?
  • Szildramor
    SL65 AMG kicsit napszívta :D
  • Davidson231
    Figyelem ki vannak adva Gögistar barátom autói!
    Nemsokára készen lesz egy autó tőlem is, de addig is itt tölthetitek le Gögistar autóit: Gögistar addon autói
  • gögistar
    lehet hogy mtkit a rossz vagyis nem jo a konvertácio
    mert nálam gta-bol konvertáláskor adja ki ezt
    TÉNYLEG:
    NEM hazugság davidson reményem szerint hamarosan kiadja autoimat már csak fel kell tennie a weblapjára
    NEM vicc én csináltam az autoKAT
  • Davidson231
    Letöltöttem Artmasterpaint-től az opel kadett c-jét de amikor megpróbálom berakni a kocsit a játékba ezt írja ki a Wr2 man: Range check error!
    Ha kiveszem az autosból a kocsit máris jó mi baja lehet?
  • bboyatty
    Nem vitás. Eddig is világos volt számomra.
    OFF vége.
  • gögistar
    bocs a szarozásért de semmivel nem jobb mint a xp
  • gögistar
    apám szerit (és ezt hidjétek el mert az egyik legnagyobb világhírű számítógépes cégnél dolgozik)a Vista egy nagy szarkalap a 7-es meg csak egy gyorsan megcsinált szar . bocsi a véleményért de ez így van .apám új barátnőjének is egy vista-ja van (elég szar)
    ez azt jelenti hogy;
    az xp a király
    sajna de ez a kegyetlen igazság
    a 7-es csak uj konfigurácio de nem más mint a xp
    tudjátok miért csináltak 7-est?
    mert a vista felháborítást keltő volt és a 7-est gyorsan javításnak kiadni
    ugyanolyan szarok
  • Szildramor
    Szerintem gép miatt lehet. Régi gépem nem volt erős de minden futott rajta. Ami régen futhatott persze. Sokáig válogattam hogy olcsó is legyen és fosson is rajta minden. De most már nagyon olcsók. Tápom volt gyenge, de az sem az XP miatt. AZt cseréltem aztán ennyi. Lehet szerencse kérdés is nem tagadom
  • sovatalevi
    Nekem nem megy :S
  • bboyatty
    Ne is tudd meg mi az. Fő nekem eleget tőle a fejem.
    Nem az XP-vel lesz gond hanem evel a fos géppel.

Felraktam a játékot, állítottam a compatibility-n és ugyan az van, fekete képrenyő ->destop... :(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Warez a game, szerintem ez meg is magyarázza.
  • Szildramor
    Kék halál? Hmm. XP olyan precíz nekem soha semmi baja nem volt. Se ződ halál se kék se semmi. AZt se tudom miaz. Régi gépemen se meg újon is szépen fut. Biztosan jobb a hete, mert sokan felteszik
  • bboyatty
    Ok megpróbálom.
    Köszi mindent.
  • Bence00111
    nekem Xp alatt is, és 7 alatt is tökéletesen megy a játék.
    esetleg, ha nem próbáltad, akkor a kompatibilitásnál állísd windows xp-re.
  • bboyatty
    Xp alatt mindig kékhalálom van, 7-es alatt is szokott lenni de ritkán. Azért használom inkább a 7-est. Ha nem elnne jobb már rég visszatettem volna az XP-t, gondolkodás nélkül.
    Akkor nincs ötlet?
  • Szildramor
    XP a király, de gondolom ez nem hat meg :D
  • bboyatty
    Erre esetleg valaki?
  • Szildramor
    UK Ralli beta akit érdekel: a kibővített pályával DJ Sámán modellező munkájának köszönhető. 3 futam és hozzá tartozó emberkék megy ilyesmik :) v0.4-es beta, de a versenyek azok helyre vannak téve rendesen. Ralli vagyis a másikat ne várjátok. Érdemes levenni a szintjét mert fenn fog akadni hogy ne zavarjon mert ralliban az idő az ellenfél :) Jó szórakozást mindenkinek!
    v0.4 Rallis Beta <>

• Mindkillers
    Hohóóó,az East Block-os "Zsigulimuzin!" Királyság :)

• bboyatty
    Nekem is akadt probléma a játékkal.
    Felinstalálom és mikor idnitom elfeketedik a képernyő aztán visszajön a destop és kész. Akárhányszor próbáltam ez volt.
    Windows XP alatt gond nélkül futott, most 7 alatt ezt műveli.
    Esetleg ha tudja valaki a megoldást az leírhatná.
    Kössz előre is.

További szép napot.