World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz de már letöltöttem a krom.reveur.de-rõl
az egyik go kartot (amit games.reveur.de-rõl töltöttem le) pack ban volt nagyon feltuningoltam................
ja és smicy már rég nem engedi és nem frissíti a szerkezstõ
Smicy2
hwrmt.extra.hu
nektek se jön be? 😮

Charade GTti

Gögistar ha gondolod vegyél fel msn-re és megbeszéljük a gondjaidat: [email protected]

mármint az info
SEGÍTSÉG!!!!!!! nem tok berakni pályákat a wr2-be. pedig games.rev....-ról
mindent úgy csináltam ahogy mondta bence0111. azt mondja,hogy nincs frontand/blablablabla......... segírség!!!!???
senki sincs fönt?
na végre megvan a 24 óra
Szildramor
Elvileg az újabb wr2 managerek a pályákat és a kocsikat is egy gombnyomásra megveszik neked 😊 WR2 Manager <<

Befejeztem a legális driftpálya modot. Hülyén hangzik, de már lassan 10 éve van ilyen bajnokság japánban. Nagysevességû hajmeresztõ félõrülteknek 😄 Van egy plusz égbolt is, még Laguna Secahoz készítettem, de ide is hangulatos nyarat varázsol. Jó versenyzést és vigyázni a gumifalakkal 😄
D1 GrandPrix map mod

GhostR1der
valaki segítseen!
szoktam single playerben versenyezgetni, és olyan pályákra is tudok menni amik nincsenek megvéve.. ott a piros karika, és ugyanúgy be tudok menni. eddig nincs is semmi gond, de split screenben csak a megvett pályákat mutatja... 😞 mit csináûljak, hogy meg tudjam õket venni?

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Szildramor

Limo v2 - egy szebb belsõ nézet ami a leglátványosabb változtatás. Minõségi textúrákkal cseréltem le az eredetit: balesetezés esetén leesnek az ajtók, és az ablaktörlõk meg tükrök lógnak belsõnézetben is. Kicsit a szineket is változatosabbá tettem meg a lámpákat is finomította. A kocsi súlya 3 tonna, de azért lesöpör szinte mindent ami az útjába kerül. Természetesen driftelésre is alkalmas XD Letöltés itt > Vámpír Limo 😊

Szildramor

Na újabb rekord született wr2-ben: Adamraga 17 darab pályát adott ki egy hét alatt TIZENHÉT darab vaz 😊 Összesen 77 darab pályám van már ezekkel együtt. A tizenhetedik nálam van: valamikor kiadom: EXKLUZÍV forumon csak SG fórumon lesz tölthetõ. A megnyitott útszakaszokkal egy D1 stílusú driftpálya lesz nagy sebességû erõdrifteléshez. Katta aképre (remélem beengedi SG 😊

Mindkillers
Ja és azért úszott az autód mert lightwave-ben be kell állítani hogy a pálya legalsó pontja a magasságtengelyen 0-án vagy kicsit fölötte legyen,mert a wr2 a 0 alatti koordinátákat víznek veszi és úsztat XD

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Igen,én csinálgatom,és igen rFactor,és igen,tegyünk alá valamit,és igen a jövõhéten átküldöm és megkérlek hogy tegyél alá valamit 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
Nem voltam nyelvtanilag teljesen a helyzet magaslatán mikor ezt írtam😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

CMR2-be (nem dirt2!!) van. RBRhez elkezdték de nem fejezték be. Asszema CMR2est átkonvertálták Rfactorra. Illetve valamelyik Gran Tourismoba is van/lesz.

Rezs
Köszönöm de lesz mostmár nemsoká gépem😊 Tudom ezt mondom már egy ideje...

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
VÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓ<#beka2> nagyon patent😊 Te csinálod? Múltkor láttam már hasonló képet én is. Valamelyik autó gr-en ilyen háttérrel volt reklámozva😊 Rfactoros? Te csinálod? Én is elkezdtem de feladtam😊 kéne dobni alá egy nagy fotót, mint a vizet, hogy ha lenézünk a szakadékba akkor ne a semmit lássuk.

Szildramor
Nem hosszú ez egy kicsit? 😊 nem látom a végét.
Ez a modell van valami játékban? Nem nagyon figyelem az újakat

Mindkillers
Norbee!

Meglepetéééééésss!

Nézzd csak mi készül: (Pikes Peak)

Szildramor
TISZTELT FÓRUMOZÓK!!!
Akinek van olyan régi gépe amin elfut a WR2 és nem használja légyszi segítsen csapatunk fõmodellezõjének mert leállt az élet!! Alkatrészeket is elfogadunk. Köszönet minden segítségért!!!

Szildramor
Norbi de már fél éve nincs géped. Valamelyik barátodnál csak össze tudod ütni. Nem méndom, hogy gyere át a város másik végére, de csak van megoldás. Nekem csak két éve van gépem vagy 3 de elõtte is csináltam filmfesztiválos plakátot meg aikidos plakátterveket. A saját gép csak annyiból jó, hogy mindig ottvan. Komolyan mondom támogatókat fogok szerezni neked.

Rezs
Túl sok a polygon. Mondjuk a fákat vagy ilyeneket le kell törölni róla és késõbb stkitben betenni õket. Ha így sem megy akkor ha lesz gépem megnézem h modelezéssel lejjebb tudom-e nyomni a számot.

Mindkillers
Norbee,Clamp! Tudtok segíteni?
A hungaroringet akarnám megcsinálni,de az stkit azt írja importáláskor hogy : Surface count exceeds alwed 256 Akkor most mi van? Túl sok a surface,túl részletes?

Csakhogy ez még nincs kiadva.<#idiota>

sacko98
Ja és Norbee itt egy Yugo Rally version.
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=YUGO

sacko98
Ha valaki tud konvertálni rfactorból annak ezt a szép ZX-et ajánlom.
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Citroen%20ZX%20Supercopa

Sanyi

Szildramor
Kár hogy annyira elfoglat vagy. Összeüthetnénk nálunk is valamelyik este.

Rezs
Mondtam h nincs most gépem esetleg 7végén lesz itt egy kölcsön toplap azon fut a wr2 akkor kitudom próbálni. Összeírom és átküldöm.

Szildramor
Norbi meg eltünt. Már összeírtam neki és elküldtem a pályás dolgokat. Mi legyen akkor? Kiadod így?

Mindkillers
Na modt sikerült,csak túl sok a surface vagy mi van és nem olvassa be az stkit

Mindkillers
Ezeket annakidején megtaláltam én is csak nem tudtam egyiket sem rendesen kicsomagolni,csak a pannoniaringet.

Szildramor
Ez a modell megvan valakinek? Dornier DoX. vagy mi de nagyon állat 😄

Dornier Do X.

ja igen a 3. az az EMG-s verzió 😛

Szildramor
Remélem beengedi a képet. Alá teszem linkben is azért 😊

Hunga

Fú hallod nagyon vágod ezt a témát 😄 asszem van még 1 hungaroring is rfactorcentralon, de valszeg azsem a mostani😞

Ez a 88as hungaroring. A gp4es az a 88-2003ig lévõ verzió(egy sikánnal kevesebb). Az EMG-s verzió meg a 2003 utáni(husszabb célegyenes, 2 kanyar változott meg).

A pannóniaring teljesen más pálya, sárvár környékén. Osztrák tulajdonú pálya, de 3-4 éve már ott is rendeznek autós gyorsasági futamokat.

Ez a Hungaroring? vagy ugyanez a pannoniaring? Innen vagy innen
letölthetõ rfactorhoz

Szildramor
Ati-WRC talán vagy valaki írta, hogy tud valami áttehetõt. Vissza nem olvasok vaz. 16000 lassan XD nem annyira sok, de akkoris 😊 Közben meg Adamraga kiadott egy raklap pályát. Nem számoltam meg, de nyolc-tíz pályát tuti 😊 Linkelem a letöltést akit érdekel szedegesse le szép lassan XD
Adamraga pályapack <>

Mindkillers
Az sajnos (még) nincs. A Hungaroringre vadásztam én is de csak ezt találtam...

Az tesztelés - javítás hogy áll?

Szildramor
Hungaroring megvan? Ennek is szép a vonalvezetése de forma1 miatt hozzászoktam már. Ezer évvel ezelõtt még belenéztem néha 😄

Mindkillers

Mindkillers
Amúgy van a tarsolyomban pannoniaring is ,csak elég széles lett és nincs kedvem újracsinálni,de abból is csinálhatnánk egy driftpályát 😊

Szildramor
Történelmi nap a mai politikai szempontból: a választások tisztaságát a japán nagykövet és küldöttsége személyesen ellenõrizte nagy meglepetésre 😄 El is mentettem a videót, mert ilyet még nem igen láttam kishazánkban. Ennek tiszteletére pályát adok ki tisztelt uraim XD Megtudakolom a nevét és valahová beteszem mert ennyit megérdemel. D1 - Grand Prix pálya, Adamraga megnyitotta rajta a lezárt útszakaszokat. Így már tényleg alkalmas driftversenypályának. Ki kell cserélnem a mindent rajta hogy japános legyen, de amennyire talán a képen is látszik nagyon szép íveket lehet menni rajta nagysebességgel és erõs gépekkel persze mert az ívek néha nagyon nagyok. Mellette készül még két kocsi is. Kaptam engedélyt már az R8 tuning kiadására Audi4ever-tõl így napokban azt is kiadom 😊 Lesz még egy peugeot 205 ralligép is meg pár apróság. Norbi majd írj valami választ, hogy küldhessem Mindkillernek a vélyeményezést. Jó éjt ^_^

Szildramor
Egy limuzint is megosztok. Sikerült helyretennem a kerekeit, mert c11-ben kicsit zavarosak a dolgok wr2-höz képest. Erõs, hangos és nem kicsi, de azért lehet vele tépni. Driftelésre is alkalmas persze lendület azért kell hozzá, mert nem 2 kiló 😄 Na majd nézek még valamit. Kampánycsendre is legyen valami szórakozás. Minden nyitva: szabadon modolható! Jó éjt!
C11 - Limuzin -

Szildramor
Jaj szépen feltöltöttem egy alkatrészet hajnalban és a többit meg töröltem 😄 Csodálkoztam is mért ment föl egy pillanat alatt. Vigaszdíjként teljesen befejeztem a CLS-t is. Belsõnézettel nem kevés munka volt De megérte mert szép 😊 Holnap lehet teszek még fel egyet XD Csáó!
Ferrári gétéó remélem tölthetõ verzió 😊
- és a plusz vigaszdíj: CLS merci tuning
Mercedes CLS AMG -tun- Jó hétvégét!

arty
reklamálnék!! a ferrari rosszul került fel, a modell maga van kilinkelve...

Forza.

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

köszönöm!!

Forza.

Szildramor
Na így kerek a történet: mert ahogy a mondás ís tartja nálunk 3 az igazság XD Klasszikus, kicsit régiesítettem, szineket meg rendszámot meg mindent. Így talán gyûjtõknek is elfogadható a kerék. Hangot érdemes felülírni, mert Adamraga feljavított hangpatch-ébõl legóztam össze. Minden nyitva és minden modolható és megosztható. Következõ vagy R8-as tuning lesz vagy RX8-as 😊 Jó éjt!!

Ferrari 250 GTO -mod-

Szildramor
Befejeztem a Veyronokat is: spoilerrel és nélkül. Tapadás és szinek meg driver amire így hírtelen emlékszem. Lehet még pár dolog. Ja meg lámpák. Teszteltem kanyargóson és versenyezhetõ. Már csak Mexico pálya kellene és teljes lenne az örömöm 😊 Szép napot!

Veyron pack

Szildramor
Összeraktam végre a csomagot. Adamraga engedély meg minden 😄 Teszteltem editcarokat és kerekek meg féktárcsák, gumifelirat és szinte minden textúra meg lett újítva. Részletek mellette olvashatók. Összes UK-packban lévõ editcart hozzáigazítottam, így nem fog elhúzni a gép és kiegyenlített a üzdelem. Szerintem ez a TVR olasz formaterv lehet bár vannak szép angol kocsik is, de ez egy toszkánai tályra hasonlít leginkább és Tuscan névre hallgat. És aki tudja, hogy mennyire egyeduralkodóak a digók formatervezésben talán igazat ad nekem az elõítéletemért 😊 Jó tesztelést mindenkinek és jó hétvégét!

TVR Tuscan 400R pack