World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyik go kartot (amit games.reveur.de-rõl töltöttem le) pack ban volt nagyon feltuningoltam................
ja és smicy már rég nem engedi és nem frissíti a szerkezstõ
mindent úgy csináltam ahogy mondta bence0111. azt mondja,hogy nincs frontand/blablablabla......... segírség!!!!???
Befejeztem a legális driftpálya modot. Hülyén hangzik, de már lassan 10 éve van ilyen bajnokság japánban. Nagysevességû hajmeresztõ félõrülteknek 😄 Van egy plusz égbolt is, még Laguna Secahoz készítettem, de ide is hangulatos nyarat varázsol. Jó versenyzést és vigyázni a gumifalakkal 😄
D1 GrandPrix map mod

szoktam single playerben versenyezgetni, és olyan pályákra is tudok menni amik nincsenek megvéve.. ott a piros karika, és ugyanúgy be tudok menni. eddig nincs is semmi gond, de split screenben csak a megvett pályákat mutatja... 😞 mit csináûljak, hogy meg tudjam õket venni?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Limo v2 - egy szebb belsõ nézet ami a leglátványosabb változtatás. Minõségi textúrákkal cseréltem le az eredetit: balesetezés esetén leesnek az ajtók, és az ablaktörlõk meg tükrök lógnak belsõnézetben is. Kicsit a szineket is változatosabbá tettem meg a lámpákat is finomította. A kocsi súlya 3 tonna, de azért lesöpör szinte mindent ami az útjába kerül. Természetesen driftelésre is alkalmas XD Letöltés itt > Vámpír Limo 😊
Na újabb rekord született wr2-ben: Adamraga 17 darab pályát adott ki egy hét alatt TIZENHÉT darab vaz 😊 Összesen 77 darab pályám van már ezekkel együtt. A tizenhetedik nálam van: valamikor kiadom: EXKLUZÍV forumon csak SG fórumon lesz tölthetõ. A megnyitott útszakaszokkal egy D1 stílusú driftpálya lesz nagy sebességû erõdrifteléshez. Katta aképre (remélem beengedi SG 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Ez a modell van valami játékban? Nem nagyon figyelem az újakat

Meglepetéééééésss!
Nézzd csak mi készül: (Pikes Peak)

Akinek van olyan régi gépe amin elfut a WR2 és nem használja légyszi segítsen csapatunk fõmodellezõjének mert leállt az élet!! Alkatrészeket is elfogadunk. Köszönet minden segítségért!!!
A hungaroringet akarnám megcsinálni,de az stkit azt írja importáláskor hogy : Surface count exceeds alwed 256 Akkor most mi van? Túl sok a surface,túl részletes?
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Citroen%20ZX%20Supercopa
Sanyi
A pannóniaring teljesen más pálya, sárvár környékén. Osztrák tulajdonú pálya, de 3-4 éve már ott is rendeznek autós gyorsasági futamokat.
Adamraga pályapack <>

Az tesztelés - javítás hogy áll?

C11 - Limuzin -

Ferrári gétéó remélem tölthetõ verzió 😊
- és a plusz vigaszdíj: CLS merci tuning
Mercedes CLS AMG -tun- Jó hétvégét!

Ferrari 250 GTO -mod-
Veyron pack
TVR Tuscan 400R pack
Ez a Hungaroring? vagy ugyanez a pannoniaring?