19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Sok jó dolog van. Én is már csak kocsikat gyűjtök leginkább :) HWRMT fizetős lett volna és úgy döntöttek, hogy akkor hagyják lekapcsoltatni. Már külföldiek is kérdezték mi lett a sorsa. Egyszerűen meg akarták adóztatni és sepukut követett el magán :D Elvileg lesz új, de ez az SG biztosan van. NICE pályákat kellene kiszedni. Egész jók voltak ahogy néztem :)
  • Uchiha Obito
    Ez tök jó, fogalmam sem volt arról, hogy a WR2 így moddolható... Hiába is, a Synetic-nél tudnak valamit, a régebbi játékaik N.I.C.E. is nagyon jók voltak.

Gondolom nem nehéz beilleszteni az új autókat, majd körülnézek a banner alatti linkeken, de a HWRMT nem működik.
  • Szildramor
    '93-mas Peugeot LMP és más muzeális gépek GR en :)
  • Szildramor
    Sámánnak készültek a vidik. Ja és a véleményezés az nem munka csillagom...
  • Szildramor
    Nagyon unalmas vagy. Csinálj valami hasznosat fiam. Hihetetlen egyes magyarországiak mennyire adnak a véleményükre XD
  • gögistar
    te most komolyan gondolod hogy a (2. video)2. kanyarja helyett a falon mentél?
    félre ne érts nem kritizálok de azért jobban is megmozgathattad volna kezedet
    ENNYIRE KICSUSZNI?

megértelek én is kormányon nyomom
  • Szildramor
    És köszi a 60. letöltésért ^_^
  • Szildramor
    Készítettem még egyet. Patakparti verseny végig. Sikerült nem beleesnem a patakba :D kemény az a szakasz. Elkelne egy itiner néha :)RALLI vidi <<< itt
  • gögistar
    muszáj volt ilyen hülye zenét betenni ?
    tisztára japán játékba illő de tök mindegy mert jo a vidi
  • djsaman
    Köszi Clamp jó lett a videó.:)
  • Szildramor

Kép meg lemaradt
  • Szildramor

UK Ralli video ha jól emlékszem 4 autóval és mindhárom versenyből összeállítva. Ugratás kameranézetet visszajátszásra is betehették volna programozó barátaink :) Ralli videó <>
  • Szildramor
    Rendben, be kell állítanom a Frapsot hogy bírja a videóvágó a felbontást . Valamiért nem támogatja csak a 800x600-at. Ha az össze van állítva akkor nem idő a videó elkészítése :)
  • djsaman
    Helló! Clamp Nem csinálnál youtubera egy videót az UK-RALLY-val, meg valami jó kocsival, mint a régi szép időkben.:) Nincs fent Wr2 meg stb nekem...........
  • norman001
    nem
  • sovatalevi
    Off:Norman,te mohacsi vagy?ON
  • norman001
    a haveromnak laptopja van és wifis és van egy tesója és neki az van és az apjának meg rendes gép na a rendes gép abba van bedugva az a valami nem tudom mi a neve és ők meg arról netteznek wifivel
  • Mindkillers
    Nekünk úgy sikerült ha én csináltam a játékot router nélkül és a routeres player csatlakozott hozzám. Ha a haverodnak nincs routere akkor ő csinálja a játékot,ha neki is routere van akkor sajnos nem tudok tuti megoldást,de vannak itt sokan akik nagyon okosak majd kitalálnak valamit.
  • norman001
    de nekem van routerem akkor nem is fogok tudni játszani?
  • Szildramor
  • Szildramor
    Újabb sorozat híres neves Toyotával meg BMW is akit érdekel: GR-en forumban linkelve :)
  • Mindkillers
    Van kereső az oldal alján. Ez a téma már sokszor volt. Próbáld ki az itt leírtakat: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096707757&no=14980
  • Szildramor
    Csucsu tudja a választ. Kellett volna írnia egy tutorialt. Így ha nem vetődik erre akkor várhatod :) persze sok embernek segített, de az nem jelenti azt, hogy ők is segítenek máson.
  • gögistar
    nagyon nehéz jo játék szerkesztőt találni több száz proba=1 sikeres játék
  • gögistar
    nem lehet hogy az a ping határ a baj?
    amit ha beállítunk akkor csak az alatt lehet felmenni
    Ez nem szokott egyik pillanatrol a másikra megváltozni?
  • norman001
    valaki segítsen már pls
  • Szildramor
    Egy kis csapatmunka :)
  • gögistar
    mindkiller annyit a dologrol hogy clamp hőgutát kapott (ez csak szeka ne vedd clamp komolyan)és nem mondta hogy ez csak forzába valo
  • gögistar
    légy fönt és küldöm
  • gögistar
    bármikor
  • manyadam
    átudnád nekem valmijen utón módon küldeni a régit?pl msn.en?nagyon megköszönném..msn címem:[email protected] köszi előre is
  • gögistar
    ja az uj most olvasom
    hát progi hiba
    nekem a 2008-as van meg
    mint szokás mondani:
    "nem mindig a legújabb,legdrágább,legjobb a legjobb
  • gögistar
    1. a főmappában van?
    2. nem kell a sima mentésnél kiírnia semmit ugy is elmenti
    3. ha más töltsd le a krom .reveur.de-ről ujra
    remélem segítettem
  • manyadam
    üdv.problémám akadt az uj wr2managerrel kapcsolatban nem enged menteni .kérem segítsetetk köszönöm előreis
    http://kephost.hu/share-C3CC_4C3EFA77.html
  • norman001
    nem tudunk multizni még mindig őt mindig kidobja errorrar valaki írja le pontosan hogy hogy kell megcsinálni vagy mi lehet a gond pls
  • Szildramor
    35 fok van szobában na XD megyek is iszom egy hideg sert. Tényleg törölheted ám: rajtad kívül nem sokan tudnák hasznosítani :)
  • Rezs
    Fúúú de kötekedősre itta valaki magát... :)
  • Szildramor
    Igazad van gögiszát. Kérd meg Norbit és törli a modelleket. Forza3 ba valók.
  • gögistar
    ezeket akko légyszi az sg forum "forza 3"-as oldalára tedd mert énfogtam magam és azt hittem hogy konvertálás
  • Szildramor
    Így igaz. Mennek mint a szél Forza 3-ban. Ezt én is meg tudom mondani. Koszi a kérdést XD