19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16407 Sok jó dolog van. Én is már csak kocsikat gyűjtök leginkább :) HWRMT fizetős lett volna és úgy döntöttek, hogy akkor hagyják lekapcsoltatni. Már külföldiek is kérdezték mi lett a sorsa. Egyszerűen meg akarták adóztatni és sepukut követett el magán :D Elvileg lesz új, de ez az SG biztosan van. NICE pályákat kellene kiszedni. Egész jók voltak ahogy néztem :) -
Uchiha Obito #16406 Ez tök jó, fogalmam sem volt arról, hogy a WR2 így moddolható... Hiába is, a Synetic-nél tudnak valamit, a régebbi játékaik N.I.C.E. is nagyon jók voltak.
Gondolom nem nehéz beilleszteni az új autókat, majd körülnézek a banner alatti linkeken, de a HWRMT nem működik. -
#16405 '93-mas Peugeot LMP és más muzeális gépek GR en :)
-
#16404 Sámánnak készültek a vidik. Ja és a véleményezés az nem munka csillagom... -
#16403 Nagyon unalmas vagy. Csinálj valami hasznosat fiam. Hihetetlen egyes magyarországiak mennyire adnak a véleményükre XD -
gögistar #16402 te most komolyan gondolod hogy a (2. video)2. kanyarja helyett a falon mentél?
félre ne érts nem kritizálok de azért jobban is megmozgathattad volna kezedet
ENNYIRE KICSUSZNI?
megértelek én is kormányon nyomom -
#16401 És köszi a 60. letöltésért ^_^
-
#16400 Készítettem még egyet. Patakparti verseny végig. Sikerült nem beleesnem a patakba :D kemény az a szakasz. Elkelne egy itiner néha :)RALLI vidi <<< itt
-
gögistar #16399 muszáj volt ilyen hülye zenét betenni ?
tisztára japán játékba illő de tök mindegy mert jo a vidi -
#16398 Köszi Clamp jó lett a videó.:) -
Kép meg lemaradt -
UK Ralli video ha jól emlékszem 4 autóval és mindhárom versenyből összeállítva. Ugratás kameranézetet visszajátszásra is betehették volna programozó barátaink :) Ralli videó <> -
#16395 Rendben, be kell állítanom a Frapsot hogy bírja a videóvágó a felbontást . Valamiért nem támogatja csak a 800x600-at. Ha az össze van állítva akkor nem idő a videó elkészítése :) -
#16394 Helló! Clamp Nem csinálnál youtubera egy videót az UK-RALLY-val, meg valami jó kocsival, mint a régi szép időkben.:) Nincs fent Wr2 meg stb nekem........... -
norman001 #16393 nem -
#16392 Off:Norman,te mohacsi vagy?ON -
norman001 #16391 a haveromnak laptopja van és wifis és van egy tesója és neki az van és az apjának meg rendes gép na a rendes gép abba van bedugva az a valami nem tudom mi a neve és ők meg arról netteznek wifivel -
#16390 Nekünk úgy sikerült ha én csináltam a játékot router nélkül és a routeres player csatlakozott hozzám. Ha a haverodnak nincs routere akkor ő csinálja a játékot,ha neki is routere van akkor sajnos nem tudok tuti megoldást,de vannak itt sokan akik nagyon okosak majd kitalálnak valamit. -
norman001 #16389 de nekem van routerem akkor nem is fogok tudni játszani? -
#16388 -
#16387 Újabb sorozat híres neves Toyotával meg BMW is akit érdekel: GR-en forumban linkelve :)
-
#16386 Van kereső az oldal alján. Ez a téma már sokszor volt. Próbáld ki az itt leírtakat: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096707757&no=14980 -
#16385 Csucsu tudja a választ. Kellett volna írnia egy tutorialt. Így ha nem vetődik erre akkor várhatod :) persze sok embernek segített, de az nem jelenti azt, hogy ők is segítenek máson. -
gögistar #16384 nagyon nehéz jo játék szerkesztőt találni több száz proba=1 sikeres játék -
gögistar #16383 nem lehet hogy az a ping határ a baj?
amit ha beállítunk akkor csak az alatt lehet felmenni
Ez nem szokott egyik pillanatrol a másikra megváltozni?
-
norman001 #16382 valaki segítsen már pls -
#16381 Egy kis csapatmunka :)
-
gögistar #16380 mindkiller annyit a dologrol hogy clamp hőgutát kapott (ez csak szeka ne vedd clamp komolyan)és nem mondta hogy ez csak forzába valo
-
gögistar #16379 légy fönt és küldöm
-
gögistar #16378 bármikor
-
manyadam #16377 átudnád nekem valmijen utón módon küldeni a régit?pl msn.en?nagyon megköszönném..msn címem:[email protected] köszi előre is -
gögistar #16376 ja az uj most olvasom
hát progi hiba
nekem a 2008-as van meg
mint szokás mondani:
"nem mindig a legújabb,legdrágább,legjobb a legjobb -
gögistar #16375 1. a főmappában van?
2. nem kell a sima mentésnél kiírnia semmit ugy is elmenti
3. ha más töltsd le a krom .reveur.de-ről ujra
remélem segítettem
-
manyadam #16374 üdv.problémám akadt az uj wr2managerrel kapcsolatban nem enged menteni .kérem segítsetetk köszönöm előreis
http://kephost.hu/share-C3CC_4C3EFA77.html -
norman001 #16373 nem tudunk multizni még mindig őt mindig kidobja errorrar valaki írja le pontosan hogy hogy kell megcsinálni vagy mi lehet a gond pls -
#16372 35 fok van szobában na XD megyek is iszom egy hideg sert. Tényleg törölheted ám: rajtad kívül nem sokan tudnák hasznosítani :) -
#16371 Fúúú de kötekedősre itta valaki magát... :) -
#16370 Igazad van gögiszát. Kérd meg Norbit és törli a modelleket. Forza3 ba valók. -
gögistar #16369 ezeket akko légyszi az sg forum "forza 3"-as oldalára tedd mert énfogtam magam és azt hittem hogy konvertálás
-
#16368 Így igaz. Mennek mint a szél Forza 3-ban. Ezt én is meg tudom mondani. Koszi a kérdést XD