19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • gögistar
    hogyan tudom a profilba beirni vmit?
    mert ez a ismeretlenség ez hülyeség
  • gögistar
    mien két profil nekem csak a gögi van
    ja egyébként a különböző témák miatt
  • Szildramor
    Azon gondolkodtam

mért hagysz ki minden sor

után annyi helyet Gögi? két profilod van és a másiknak is engedsz egy kis levegőt? :D
  • gögistar
    park házba=parkolo házba
  • gögistar
    a traffic jol jönne remélem jo is lesz

a txpro ha csak hülyéségként csinálta akkor menjenk a kacsa segge alá ha nem akkor jobb lenne minnél hamarabb megcsinálni

kössz a fordítást ratgab

Clamp ugye nem husszal fognak menni?
    autopályán lesz a végsebesség 120?
    remélem így jo lesz
    az autokat beletudod tenni a pályába? mert akkor a park házba elkéne pár ember (autok nem emberek)

a drift meg XXXDDD
  • Szildramor
    Földrifteltem a csigafeljárón. Egész jó ez a pálya. Egyik legjobb komolyan Synetikesekből. Jön már a következő rész, gótikus székesegyház már biztosan lesz benne :)
  • Szildramor
    Elkészítettem a CT-Stadt térképét teljesen mellékutcákkal mindennel. Valamikor héten megosztom :)
  • Szildramor
    Kamu volt az egész. Mint mindig ez is hazugság volt. Újraindította aztán egész héten GR-en sírt a szájuk. Na de a bofátlanság néhány kultúrában nélkülözi a jóízlést is így mit van mit tenni :D nem elég hogy letíltotta a töltéseket most csak reklámra használ minden más oldalt.
  • Szildramor
    Már megint modelt loptak ha jól értem :) aztán jött a harakiri :D
  • ratgab
    Ha nem bánjátok én vettem a fáradtságot és érthetően lefordítottam nektek:

"Kedves támadók,

Abban az esetben, ha megsértettünk titeket a témák kitörlésével, melyekben a modjaitok voltak találhatók kérjük olvassátok el az alábbi magyarázatot. Kérjük értsétek meg, hogy ez nem TXPRo csapat hibája, de egy nagy hiba. Sok ember köszönt meg olyan autómodelleket Tool831 csapattársunknak, amelyeket nem ő készített. Ezt Tool megpróbálta megállítani, mert nem akarta az elismerést mások (modellek eredeti készítő) munkájáért bezsebelni.

Tool blokkolni akarta a felhasználói modok közzétételét, oly módon, hogy kikapcsolja azt a kategóriáta fórumban, mivel a közzététetel felfüggesztésének csak ez volt az egyetlen módja. Sajnálatos módon azonban, ezzel törölt minden fórum témát, amelyek nem visszaállíthatóak. Az alapvető lépése ezen témák törlésére vonatkozóan nem került megbeszélésre a többi adminnal, de ti alapvetően megérthetitek ezen lépését, ami sajnos káosszal végzödött az előre nem látható technikai következmények miatt.

Még mindig szivesen látunk mindenkit az oldalon, ha engedélyezitek az újrakezdést. Mi a TX Pro csapat nem akadályozunk meg titeket abban, hogy feltöltsétek modjaitokat, ez egy nagyon kínos szituáció, amit sajnos nem lehet olyan gyorsan tisztázni, mint szeretnénk.

Mérhetetlenül sajnálom, hogy ez a dolog így történt ahogy, de sajnos ez egy olyan szitú, amikor csak azt lehet mondani, hogy Van ilyen (shit happens- ami elromolhat el is romlik). Kérjük ne támadjátok a TXpro csapatot és tekintsünk egyenes fejjel a jövőben az oldalon eltöltött konfliktusmentes időkre."
  • manyadam
    rossz volt az a verzió amit feltelepítettem..:)
  • Imrusssss
    Kedves támadókat,

Abban az esetben, ha úgy érezte, megsértette a törlését szálak az Ön addons benne, kérjük, olvassa el ezt. Kérjük, megérti, hogy ez nem a hibája TXPro csapat, de nagyon rossz hiba. Miatt több embernek megköszönni a csapat tagja Tool831, megpróbálta megállítani az emberek megköszönte az autók ő didnt teszi, mert ő didnt akar reput a munka a többi ember.

Szerszám akarta megakadályozni kiküldetés felhasználói modok mellett megbénít, hogy a kategória a fórumon, mert valójában az egyetlen módja, hogy abba. Sajnos, ez a törölni az összes szálat, amely fizikailag nem lehet visszaállítani. Az alap hatása eltávolítja a szálak nem egyeztetett a többi adminoknak, de esetleg megérteni a motivációt ezt a lépést, hogy véget ért a felfordulás miatt előre nem látható műszaki következményekkel járhat.

Még mindig várjuk ezen az oldalon, ha hagyjuk, hogy újra kell indítani újra. Mi, a TX Pro csapat, nem akarják akadályozni, feladása, a modok és konverziók, ez csak néhány nagyon rossz helyzetben, hogy nem lehet tisztázni olyan gyors, mint kellett volna.

Őszinte bocsánatkérést a helyzet, hogy történni, mint ez, de ez csak az egyik volt ilyen helyzetben, amikor vidám semmit, de mondják, hogy "szar történik". Kérjük, megtagadják a támadástól TXPro csapat és nézzünk előre, hogy a konfliktus-mentes idő van.

Üdvözlettel,
    TomWin - TXPro csoportvezető
  • Szildramor
    Hello Kitty a város alatt :)
  • gögistar
    ez a fordítás:
    Amennyiben az te filc sértés a törlése fonalaknak kiegészítőddel ban az, kérem olvas ez. Kérem ért az ez nem volt a hibája a Txpro csapatnak, de egy nagyon rossz hiba. Köszönhető többeknek megköszön csapat tagunk Tool831, ő kipróbált megállni emberek megköszön őt autó ő didnt csinál, mert ő didnt akar haszon hírnév a munka of mások .

Eszköz keresett tömb elküldés felhasználó szigorlat letiltás az cathegory a fórum, mert ez valóban az egyetlen út megállni az. Sajnos, ez törölve összes fonalak fizikailag melyik nem lehet visszahelyez. Az alapvető tevékenysége elmozdítás a fonalaknak nem egyetért -val az egyéb admins, de te május végül ért az indokolás ennek tevékenység az befejezett egy rendetlenségben mert unforseen technikai fontosságnak.

Te még isten hozta erre a helyre , ha hagysz az hogy újraindít újra. Mi, a TX Profi csapat, nem akar megállni te -ból elküldés szigorlatod és átváltás, ez éppen néhány nagyon rossz helyzet az nem tudta hogy törölve fel mint gyors mint az kellene van lesz.

deepest bocsánatkérésem a helyzet történni így , de ez csak egyetlen egy ezek helyzetnek hol te ferdeség bármi de mond "szar történik". Kérem, megtagad -ból támadás Txpro csapat és hagy nekünk vár egy conflict-free idő itt.

Baráti üdvözlettel ,
    Tomwin - Txpro csapatvezető

nem a legjobb mert kicsit hülyén hangzik
  • gögistar
    szivesen manyadam mi volt a baj?
  • gögistar
    assszem logitech a budaörsi media marcban vettem

de sztem megtelálhato minden media mark-ban

mint mondtam nem vagyok otthon ugyhogy nemtom de lehet hogy megtom mondani mert felhívom majd anyámat a kresz könyv iránt

segédmotorosit szeretnék kapni

• manyadam
    üdv!szeretném megköszönni a segítséget itt is elsőorban Davidson231,és Gögistar.nak hogy ilyen odaadással segítettek megoldani a problémámat a WR2 managgerrel kapcsolatban..:) mivel hogy sikerült megoldani a problémámat..még egyszer köszönöm Szépnapot mindenkinek:)
  • Szildramor
    CLS ablakot mos :)
  • lordt0m
    Ez(nincs kedvem most fordítani, meg mennem kell amúgy is :D):

Dear attackers,

In case that you felt insulted by the deletion of threads with your addons in it, please read this. Please understand that this wasn't the fault of the TXPro team, but a very bad mistake. Due to several people thanking our team member Tool831, he tried to stop people thanking him for cars he didnt make, because he didnt want to gain reputation for the work of other people.

Tool wanted to block posting user mods by disabling that cathegory on the forums, because it's actually the only way to stop that. Unfortunately, this deleted all threads physically which can't be restored. The basic action of removing the threads was not agreed with the other admins, but you may eventually understand the motivation for this action that ended in a mess because of unforseen technical consequences.

You still are welcome on this site, if you let it be restarted again. We, the TX Pro team, do not want to stop you from posting your mods and conversions, this was just some very bad situation that couldn't be cleared up as fast as it should have been.

My deepest apologies for the situation to happen like this, but this was just one of these situations where you cant do anything but say "shit happens". Please, refuse from attacking TXPro team and let us look forward to a conflict-free time here.

TomWin - TXPro team leader
  • Davidson231
    Mi lett a Txpro oldallal?
  • Szildramor
    UK, nemrég lett kiadva.
  • Smicy2
    ez melyik pálya?
  • Szildramor
    Megjelent a Mercedes-Benz C63 AMG GR-en. Szépen muzsikál meg kell hagyni :)
  • Uchiha Obito
    Na az egész jó lehet, meg tudod adni a pontos típusát? Mert én is kerestem olyat, amit a PS2-vel, meg PC-vel is tudok használni, de csak valami gagyit láttam 10000-ért, amihez még pedál se volt... Én most Xbox 360 controllerrel tolom, az se rossz.
  • gögistar
    nekem 13000FT-omba került de kompaktibilis ps2-3-ra sőt sztem 1-re is
    +pc ja és lehet hogy xbox is
    a játékban nem találni olyan hű de nehéz autokat
    kivéve ha az nem egy teherauto vagy busz
  • Szildramor
    Olcsó kormány, de Logitech. Pontos és megbízható. Olyan íven megyek amit a tapadás még kibír. Érdemes volt, csak ajánlani tudom. Nicet még nem üzemeltem be. Mgpróbálom kiszedni belőle a cuccokat, de nem hiszem, hogy nyitja az stKIt progi. Na majd kiderül :)
  • Uchiha Obito
    Hú, ne is mondd, akkoriban volt egy 486 100 MHZ-es gépünk, kemény 2 mb video rammal, és csak álmodtam arról, hogy egyszer szaggatás nélkül fog futni a NICE xD de még így is élvezhető volt

Ez a limó nagyon durva, gondolom jó nehéz vele menni. Milyen kormányt használsz? Én is gondolkodom egy beszerzésén, gondolom a 3000 Ft-os olcsó cucc nem lehet valami minőségi :D
  • Szildramor
    Egy kis limós száguldás városban :)Limós videó << itt

• gögistar
    nem tudnátok megmondani mi van a txpro-val???
  • Szildramor
    Majd Games Reveur-ról szerintem ha kiadja Paintmaster de nem tudom mikor.
  • trymeee
    hej Szildamor azt a lancert honnan lehet leszedni
  • Szildramor
    Megtaláltam N.I.C.E.-t :) küldöm címet levélben.
  • Szildramor
    A skodák miatt találtam rá én is :) Volt egy Skoda reklám játék és sokáig azt hittük az a 83 mega a teljes. Aztán kiderült, hogy nem 83 mega hanem 20-22 giga a játék már túlzások nélkül :) NICE-vel nem játszottam, nem volt akkoriban számgépem. Rákerestem és találtam pár vidit, de korához képest tényleg minőségi volt annak idején. Nagyon elkanyarodtak azóta a témától. Pálya szempontjából sajnálom kicsit ezek voltak az igaziak N.I.C.E. video <<
  • Uchiha Obito
    Igen, nagyon hangulatos volt, mint a N.I.C.E., mind pedig a NICE 2: BreakNeck. Mind a kettő megvolt nekem eredetiben, sajnos kölcsön adtam régebben őket, és elkallódtak, volt osztálytársaknál... hú de bánom, mert most meg sehol nem találni egyiket se a neten. Esetleg neked megvannak?

Hogy ne csak offoljak: nézegettem a games.reveur.de oldalt, és valóban rengeteg autó van :O durva, simán felül múlja a Gran Turismo 4-et, főként hogy itt sok régi ismerős autó is fellelhető, Pl. a Skoda 120, Wartburg és Lada nagyon üt xD
  • Szildramor
    Sámán kedvenc kocsija start után
  • gögistar
    neked is szép vasárnapot!
  • gögistar
    A modderekhez tartozom csak nem a legjobbakhoz
    btom most nagy a pofám de te szart se tudsza munkáimrol
  • gögistar
    Ja és itt nem tok dolgozni

ÉS sztem nem dolgozás a kritikálás

pl:

TE CLAMP például még mindig az akinán rágodsz

EZ gyerekes

tom nem vagyok felnőtt de az mégis tulzás hogy ok nelkül (mindjárt megmagyarázom)szekálni mindenkit

És azért ok nélkül mert te vagy olyan hogy kinem törölnéd á nem mégis miért is csinálnád hogy ha valami nem a legjobb te csak azért is csinálod

mégis ezt hogy bírja mindkiller?

megis van
    ŐT nem érdekli ha valaki bunko mert azt otthagyja a seggén ülve!!!!!!!
  • Szildramor
    Nem olvastam el. Nézek inkább valamit. Szép vasárnapot minden moddernek. Zöldfülüek meg hűsöljenek inkább.
  • gögistar
    Uchiha Obito:
    games.reveur.de-t ajánlom mert tulajdonképpen az a synetic játékainak
    legfőbb modderolási oldala

Clamp nem a te csillagod vagyok
    ja és ha annyira érdekel trafo-t szereltem a simsonomra
    apám uraljára meg trafotartot csináltam
    szüleim elválltak tehát nem vagyok hazai pályán=nem tok konvertálni
    a munkárol annyit, hogy ha tudok akkor 4 órát is ülök egy auto előtt
    mivel gta sa-bol vannak az autoim

A TRAFO MEG A MOTOROK GYUJTÁS KAPCSOLÓJA!