World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Kiadták a Ferrari 430 Scuderia Spider 16m-et 😄 Következõ a Ferrari California lesz 😊

Szildramor
Jól hangzik 😊 A parkoló kocsik világítását meg tudom oldani. Kerekeket depexel rá kell hegeszteni. Nem sok idõ. Amit elfelejtettem mondani az a fû. Még Sámán technikájával csináltam alacsonyabb fû és egy egységre két darab is jutna. Vagyis alacsonyabb és sûrübb fû, de nem lassítja a játékot, mert ugyanakkora felület van felosztva gazdaságosabban. Azt még ki lehetne próbûlni. A fû textúra és a szín összekombinálása sem hosszú idõ: a kikevert fûszíneket, mint egy terepszínû ruha beolvassa a progi és ráteríti a begenerált fûfelületre. Így sokszínû lesz a fû. Nekem vizsgaidõszakom van most, de amennyire tudok ráérek azért. Majd szólj ha valamiben segíthetek. Japó rendõrkocsinak meg örülök máris 😊Sok sikert!!

Mindkillers
Ja rendõraztó lecserélve a Te japán stílusú rendõrautódra a Fantasy Hillbõl 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Akina: Útszéli "nagyvasak" letakarítva,éjszakai modban üres parkolók,nyilak pályatartozékok így nem lehetnek kissebbek. Kéne segítség,az éjszakai hangulatos objektum autók készítésében. Kromot megkérdeztem a bal oldali közlekedéssel kapcsolatban,várom a válaszát. Ha megoldható akkor éjszaka lancer,lexus,rx8,skyline,240sx közlekedne,szigorú xenon viágítással ami az úton is látszik. Ezeket nem tudom berakni objektumnak mert traffic autók és nincs kerekük,csomagolgatni meg alárakni meg újratextúrázni nincs idõm. Ötlet???

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Smicy2
este?
de a fõ kérdés hogy mivel? 😊

Charade GTti

Szildramor
Gõzöm sincs milyen játékokból vannak ezek, de már a mienk. Kocsi, pálya minden XD F430-as cabrióra várok éppen. Remélem hamar kidobják

Ricsi234
csatlakozom!mikor???

Smicy2
vmikor egy közös csapatás? 😊

Charade GTti

Szildramor

Javított GTupa: a ferrári tapadása és pár apróság is helyére került. Aki versenyre is használná nekik jól jöhet 😊 GT cup V2 B

Szildramor
Esetleg megoszthatom az összes hangot és akkor csak talál valamit amit tud használni. SZólj ha nem sikerült megoldani és akkor feltöltöm.

Ricsi234
Elnézést kérek!!!Nem csináltam Addons mappát!:S
Most már jó!!

Ricsi234
Igen!Mindent úgy csináltam ahogy kellett!De nem jeleníti meg a garázsba!!

Hello!
Lenne egy kérdésem, leszedtem a games reveurról, amicu l200-ast és nincs hangja, nem is csomagoltak mellé, valahol meg lehet nézni hogy egyáltalán milyen nevü wavokat kereS?

Smicy2
jó helyre másoltad?

World Racing 2\AddOns\Autos

?

Charade GTti

Ricsi234
SZiazstok!Nem tudjátok hogy mért van az hogy beraktam az autókat és a játékba már nincs benne!Nem látom a garázsba az autókat!

Szildramor
XDriveR a txpro szíve volt. Kár hogy már nem dolgozik. Volt stílusa, tudott önzetlenül adni nyitott editacokat és volt szíve. Sokat tett a játékért és a gyíkfing téixprosok becsületéért is. Mióta nincs azóta nem sokat érnek. Mert szív nélkül mint tudjuk nem sokat ér az élet. Zombulni persze lehet... -_-

Szildramor

+ egy zenés vidit is csináltam belõle akit érdekel 😊WR2 a hódítók dala a címe XD Itt leszedheti akit érdekel WR2 a hódítók dala ( zárójelben mondom, hogy szinte minden autós játék büszkeségeivel rendelkezünk mán XD

Szildramor
Egy kis rendhagyó háttérkép Maya kultikus díszekkel 😊

bency
Nah buszken jelentem! Ma visszateszem a WR2-ot!<#taps>

:) Semmi okosság :P

Szildramor
Gõzöm sincs mi lehet. talán egy mappából 3 kellene csinálni vagy 3 entert nyomni és elindul. Nem emlékszem hány verziót tettem fel. Szerintem csak egy mappa van benne.

nekem is ez van a d1-gp nél
bency
Jujj ezt de ruhellem 😄

:) Semmi okosság :P

Smicy2
tipp?

Charade GTti

hogyan ÉS honnan???
ki nézi aforma 1-et???
hogyan tudtad berakni õket?
Szildramor
Pályáim száma a mai napon ennyi 😊 Egész hangulatos szám. Nem sok kell a 100-hoz 😄

így is úgy is
fasza az aston meg a kitt is
clamp van weboldalad???
mert má elkéne
(bár tök mindegy,meert a games.reveur.de-rõl le tom tölteni
Szildramor
Köszi 😊 van még pár szép, vagy 96 darab pályára bõvült egy hét alatt az állomány meg ez az Aston se kutya. GR-en szedhetõ a beérett termés. A txpro dinasztia leáldozott sugarai után egész termékeny idõszakát éli a WR2 történelem. Bár Kálmán már eltemette a játékot utolsó levelében, de nekem lett igazam szerencsére. Vannak dolgok aminek köze nincs a divathoz. Ettõl válnak értékessé 😊

sovatalevi
fasza kocsik 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Csak a gyûjteménybe csináltam eleinte, de végül ez lett a kedvenc játékom a játékon belül. Olyan mint egy más játék. A menettulajdonságot szeretem benne a legjobban, de persze a modellek is szeretnivalók 😊
És ami megújult: menettulajdonságok finomítva, grillek, gumiszélességek, lámpák és lámpabúrák, alternatív belsõnézet és motorhangolás 😊 Kedvenc pályám az - Oulton Park Circuit TRD3 - össze vissza dobálja az út és a vonalvezetése is bitangjó. Ajánlom mindenkinek. A kanyarstabilitásuk amire figyeltem
fejlesztésnél. Olyan szinte, mint egy másik játék ezzel a belsõnézettel. Igazából a kocsik miatt csináltam meg. Imádom a modelleket és kicsit tökéletesítettem a gyûjteménybe 😊 Jó játékot és természetesen én sem zárok le semmit rajta. Köszönet Adamraganak az engedélyért ^_^ Üdv!
GT Tuning Cup kettes verzió

Szildramor
Nemtom egyezik-e, de Krom bácsié a legjobb közlekedés miatt 😊 amikor elõzgetik egymást az kurvára idegesítõ. Minden barom jobb oldalon halad és mikor arra jársz sorba kikanyarodik. Ez a legjobb 😊 Krom mester honlapja

Smicy2
mégis jó ^^

Charade GTti

Smicy2
autópályához tud vki linket adni?
mert innen vmiért nem tudom normálisan leszedni?!

Charade GTti

Szildramor
Diablonek ilyen lesz. CSináltam bele kormányrudat is met elég távol van a vezetõ. Ferrárinak is kész. Belsõ nézetben 340 körül nem nagyon figyelgettem, de a hangulata mevan - illetve a hang az tökéletes. Nem tudom hogyan konvertálja Adamraga, de meseszépen muzsikálnak 😊 A porsche van még hátra. Holnap végére járok.

Szildramor

Õket is megszépítem kicsit: grillek rendesen átlátszóak lesznek a hûtõ látszon mögötte meg a lámpákat és editcarokat finomítom. Belsõ nézetet Limuzinnál kifejlesztett módszerrel csinálom meg. Egyrészt mert Adamraga szerint bitangsok meló lenne a teljes belsõt modellezni így viszont ha jó minõségú textúrákkal picit távolabbról nézi az ember: a hatás megvan és azért mégis csk a belsõ nézetbõl vezetés az igazi. Valamikot a héten kiadom a csomagot. Engedélyt kérek bár Adamraga nem foglalkozik ilyenekkel. Két hét alatt kiadott 17 pályát és vagy 50 kocsit minden nyitva és semmi fenyegetõzés meg ilyenek ha valaki belenyúl 😊 ettõl függetlenül azért kérek tõle mert jófej és bírom a búráját. Jó éjt!

Mindkillers
Minden ki lesz adva,csaknem akarok fél munkát kiadni. Akina:80%-os,Pikes Peak 35%-os

sovatalevi
Mikor adjatok ki az Akinat?Mar varom 😊Ha gondoljatok odaadom az oldalamat..a cim : www.world-racing.atw.hu

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

jóvanna😄 honnan tudtam volna h mit állítottál rajta 😄
Mindkiller, ez kilesz adva?

Szildramor
Javítva, csak felül kell írni Limo mappában. 3 narancs ledbõl egy baloldalon villogott. De megvolt a kétharmad így is XD Limo V2 mappába

Rezs
Igen késõbb gondoltam erre is de akkor már nem volt gépem. És valaki meg folyamatosan bizonygatta, h én állítottam vizet valahova.
Más:
Most van nálam gép épp szedem le a pályát nemsoká megyek és tesztelem.😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Clamp egy nagyon picike gond van a limo v2-vel az indexxel pontosabban a jobb indexnél mind a két oldali mûködik de ez csak hátul tapasztalható!
Én már kijavítottam csak szólni akartam ez ügyben!<#nyes>

Szildramor
Én nem vagyok tag 😄 Kiléptem még õalapítósága miatt és le is kopott rövidúton. Sajnos a honlap így is törölve lett...

sovatalevi
hasznaljatok .atw-t...az is jo szerintem...

Szildramor
Követkzõ tuning ez az R8 lesz. Engedély megvan és kormány is össze van legózva már. Belsõ nézetet kell brlõni még és megosztom õt is nemsokára.

t est c nter
azért írtam (Nemzetközi Geofizikai Év nekem tartózkodás mellett) fogadja el (B u z i kijavitas)a simat
A legjobb Verseny: HUMMER H3 dragster ÉS vizsgálati központ 1 balra (CRAZY)
ha tudjátok próbáljátok MEG. élvezd a hülye ellenfeleket
Én kormányon játszok, es tartózkodás mellett nyomom tövig! így irányítható !!!!!!!AJÁNLOM!!!!!!!
Szildramor
Sajnos bezárták. Minden ingyenes oldalt bezártak. Fizetni kellene a használatért vagy mit olvastam. Le vannak szarva. Pénzért máshol is lehet... 😊

egyébként nem