World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Javított GTupa: a ferrári tapadása és pár apróság is helyére került. Aki versenyre is használná nekik jól jöhet 😊 GT cup V2 B
Lenne egy kérdésem, leszedtem a games reveurról, amicu l200-ast és nincs hangja, nem is csomagoltak mellé, valahol meg lehet nézni hogy egyáltalán milyen nevü wavokat kereS?
+ egy zenés vidit is csináltam belõle akit érdekel 😊WR2 a hódítók dala a címe XD Itt leszedheti akit érdekel WR2 a hódítók dala ( zárójelben mondom, hogy szinte minden autós játék büszkeségeivel rendelkezünk mán XD
clamp van weboldalad???
mert má elkéne
(bár tök mindegy,meert a games.reveur.de-rõl le tom tölteni

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
És ami megújult: menettulajdonságok finomítva, grillek, gumiszélességek, lámpák és lámpabúrák, alternatív belsõnézet és motorhangolás 😊 Kedvenc pályám az - Oulton Park Circuit TRD3 - össze vissza dobálja az út és a vonalvezetése is bitangjó. Ajánlom mindenkinek. A kanyarstabilitásuk amire figyeltem
fejlesztésnél. Olyan szinte, mint egy másik játék ezzel a belsõnézettel. Igazából a kocsik miatt csináltam meg. Imádom a modelleket és kicsit tökéletesítettem a gyûjteménybe 😊 Jó játékot és természetesen én sem zárok le semmit rajta. Köszönet Adamraganak az engedélyért ^_^ Üdv!
GT Tuning Cup kettes verzió
mert innen vmiért nem tudom normálisan leszedni?!
Charade GTti

Õket is megszépítem kicsit: grillek rendesen átlátszóak lesznek a hûtõ látszon mögötte meg a lámpákat és editcarokat finomítom. Belsõ nézetet Limuzinnál kifejlesztett módszerrel csinálom meg. Egyrészt mert Adamraga szerint bitangsok meló lenne a teljes belsõt modellezni így viszont ha jó minõségú textúrákkal picit távolabbról nézi az ember: a hatás megvan és azért mégis csk a belsõ nézetbõl vezetés az igazi. Valamikot a héten kiadom a csomagot. Engedélyt kérek bár Adamraga nem foglalkozik ilyenekkel. Két hét alatt kiadott 17 pályát és vagy 50 kocsit minden nyitva és semmi fenyegetõzés meg ilyenek ha valaki belenyúl 😊 ettõl függetlenül azért kérek tõle mert jófej és bírom a búráját. Jó éjt!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Mindkiller, ez kilesz adva?
Más:
Most van nálam gép épp szedem le a pályát nemsoká megyek és tesztelem.😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Én már kijavítottam csak szólni akartam ez ügyben!<#nyes>#nyes>

azért írtam (Nemzetközi Geofizikai Év nekem tartózkodás mellett) fogadja el (B u z i kijavitas)a simat
ha tudjátok próbáljátok MEG. élvezd a hülye ellenfeleket
Én kormányon játszok, es tartózkodás mellett nyomom tövig! így irányítható !!!!!!!AJÁNLOM!!!!!!!