World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan az elmentett szövege õ adminságának. Érdeke hozzáállás mindenesetre egy nap alatt nem érkezett válasz. A két link amit linkeltem a következõk itt az eredeti is - elvileg beenged ha külön rákeresel 😄 >> GR bezárt topic
Érdekes történet a diktatórikus viselkedésrõl. Gondoltam linkelem nektek .. 😊
Érdekes dolog történt Bames Reveure fórumon tisztelt uraim. Linkeltem egy képet és egy videót teljesen WR2 témával kapcsolatosan és törölték a majd az egész topicot bezárták. Tegnap rámtámadt az egyik modder de keresztkérdéseimre, miszerint mért csak a mi üzeneteinket és képeinket törlik: nem válaszolt és szégyenbe maradt. Talán így akarta tisztára mosni magát XD Bezárta az egyész topicot. Mindenesetre az akinás vidit már mindenki látta és sokan az írt üzenetét is így szívás van neki. De azért jól látható, hogy a cenzúra nem csak a szocik kiváltsága, hanem szemmel láthatóan német fórumon is visszaélnek a hatalommal ahól tudnak 😊
Megörökítettem azért az utókor számára 😊 Íme >>

Forza.
>> http://i395.photobucket.com/albums/pp40/Nightrider_BR/Misc/1251421154143.gif
KÖSZI
HÁLÁS
VAGYOK

NEm tom berakni a
pályákat a wr2-be
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT !!!
:) Semmi okosság :P
csinálj még autokat

Ez meg GR-en a kis kiagészítõm ami üzenet alatt lóg XD

És egy kis Novitec Rosso mod: kicsit jobb gyorsulás, mint az elõzõnél és teljesen átalakított részletek. Belsõ, driver, kerekek stb. Akit érdekel itt letöltheti F430 Novitec Rosso Spider mod

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Na,kész van a fordított közlekedés is 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
A zene: Dela soul - Ring ring ring
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
jo a hangja
de még mindig nem válaszoltatok arra hogy hogyan lehet beletenni a pályákat a játékba.<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>?

Akina Night mod beta test video
jól néz ki
szeretném letölteni DE HONNAN
?????