19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
gögistar #16487 viszonylag közel vagy -
gögistar #16486 én tárnokon mert akkor elküldeném valahogy a játékot
valodi!
2000Ft volt -
Bostax #16485 Budapest. Miért, :) -
gögistar #16484 bostax bocs nem érzékelte az s betűt
-
gögistar #16483 hol laksz botax?
-
gögistar #16482 http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?p=52266822#post52266822
ezt másold a webhelyhez -
Bostax #16481 Ja, hogy ami van nekem most wr2 manager az lehet nemjó verzió és azért lép ki és ezért kéne beszerezni valahonnan valami másikat, csak kiprobáltam már vagy 5-öt de mindnek ugyanaz a hibája. -
#16480 BW-stadtról (ami ugyanaz mint a CT stadt?) tudtok linket adni pmben?köszi (K) -
#16479 Minek neki másik név, ha a gameplay ugyanaz lesz? -
Bostax #16478 Még nem mert még sajnos nem láttam fönt msn-en :S -
gögistar #16477 megmondta mi volt a baj?
-
Bostax #16476 köszönöm gögistar. -
gögistar #16475 olvasom gr-en:
lehet hogy lesz dirt 3 és grid 2??????
adjanak ki uj névvel játékot ne pedig lenyomjanak egy régit
na mindegy a gyüjtő legalábbb utána járhatnak
nem tudnak uj nevet feltalálni
ezt se lehet érteni
bár ha egy név bejött akkor a második(ha nem is hasonlít az elsőre)
is jo lehet
ezt ők "Marketingesek" tudják -
gögistar #16474 szerinted nem tom megadni?
priviben megy -
Bostax #16473 Nem ismerem az msn-jét de ha tudja a megoldást akkor beszélnék vele ha valaki megadja. -
gögistar #16472 az a baj hogy nem mindig van itt sg körül
illetve nem ír de ezt nem én szponzorálom -
gögistar #16471 abban c11 es autok vannak meg még olyan ok amiket msnen láttam először
davidsonnak msn-jét ismered? -
gögistar #16470 aha csak az a gond hogy nem mindeggyik szar
davidson barátomnak is internetes moddolt verziója van -
Bostax #16469 Jah boccs. nem olvastam végig amir irtál :P kicsit kóma van este felé, igen internetről szedtem. -
Bostax #16468 Nos, nem multiba akarok játszani ha igy értetted. -
gögistar #16467 kedves boxtas:
internetes?
mert akkor azzal van a baj ahogy manyadam-nál is vot
az internetről leszedett tartalmazhat rossz dolgokat
internetes=internetről leszedett cucc
majd ha ez a baj akkor davidson231-et ajánlom
nagy részben ő segített manyadamnak
bocs lehet hogy csak szösz vagy piszok van a monitoron de nem tom leszedni:
[email protected] -
gögistar #16466 kedves czegenyi:
megértelek ha most nem is szombat felé fent leszek msn-en
címem(e-mail):
[email protected]
végy föl visszajelöllek és tudunk beszélni
nyugi hamarosan otthon leszek
pénteken délelőtt vagy délután már fent leszek
addig jelölj -
Bostax #16465 Sziasztok. Nekem egy olyan problémám van, hogy berakom wr2 manager fájlt a játék főkönyvtárába, de amikor elinditom progit kiír valami hibát és be is zárja. Sajna így meg nemtudom használni pályákat. Valami ötlet? -
czegenyi24 #16464 Ha valakinek megvan a polish road v1.o verziója légyszíves tőltse fel????Vagy valaki mondja el hogy kell használni a stkit-ett??Előre is köszi -
#16463 Megyek nyaralni, de még utoljára egy találmányt azért megosztok. Aki még nem ismerné: Catalunya versenypálya és Ausztrál GT klasszikus versenygépek tölthetőek itt Ammods Showroom Szép nyarat mindenkinek ^_^
-
#16462 Bentley Speed 8 extrrarészletes Forza3-as Adamragatól :)
-
TomAss75 #16461 Köszi! -
#16460 Borgról -
TomAss75 #16459 Szia Clamp!
Ezt a gyönyörű Monaro-t honnan lehet letölteni? -
#16458 1972-es GTS Monaro :)
-
#16457 Új kocsi Kostadintól :)
-
#16456 Ja és azért nem adják ki a kibővítettet, mert nem tudnak modellezni. Videóra ha rákeresel látszik: nem tudnak két utat összekötni se nem hogy térképet kibővíteni. Szégyenlik kiadni. Meg is értem :D -
#16455 Hú fiúk :D érdekes kérdések. Első kérdés: sose hallottam ilyen hibáról. Második kérdés. Sose hallottam még ilyen pályáról. Volt valami beta aztán ennyi. Ki akarták bővíteni, de az sose lett kiadva. Csak videók vannak róla. Igazából csak beta létezik nem fizetős verzióban XD -
czegenyi24 #16454 Hello.Kellene nekem egy kis segítség!!!Feltudja nekem valaki tölteni vagy egy linket küldeni polish road v1.0 verzióról??Előre is megköszönöm. -
leipsig #16453 Köszönöm szépen a segitséget sikerült!
csak még egy kis gond, valamiért hibásak a pályák (szürke az egész) valami textura hiba lehet ?! -
gögistar #16452 ezt a linket másold az internet helyre:
http://krom.reveur.de/index.php?t=wred_tools
ezzel a progival megtod venni az összes autot és pályát ill. a profilokat kipipálva majd a pályát is kipipálva save all vagy ha rögtön futtatni akarod akko save and run
remélem sikerülni fog
de ha mondjuk clamp képére lépsz ott meg a weblapra ott képekben van a válasz kérdésedre -
andorka84 #16451 Wr2 Managert használod?Azzal lehet előcsalogatni a pályákat! -
leipsig #16450 sziasztok !
egy kis segitséget kérnék ?!
beraktam pályákat a játékba de nem találom őket játékon belül!
elvileg mindent úgy csináltam ahogy kell !
KÖSZI -
#16449 AUDI A3 Sportback 2.0 TDI tesztkör videó Eddig jutottam forgalommal. Valamiért lefagy ha folytatom. Ha valaki tudja folytati csak nyugodtan. Kevés hiányzik, de lehet kitöltöttem a maximumot. AZért a vidiből is látszik, hogy szinte mindenhól vannak szal már használhatóbb. Letölthető itt >>
CT-Stadt forgalom
-
#16448 SG felirat során rákattintasz a fórum feliratra aztán a beállításokra és beírod, hogy csak egy profilod van xD