World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Napi Hírek különkiadás !!!

Megvan az elmentett szövege õ adminságának. Érdeke hozzáállás mindenesetre egy nap alatt nem érkezett válasz. A két link amit linkeltem a következõk itt az eredeti is - elvileg beenged ha külön rákeresel 😄 >> GR bezárt topic
Érdekes történet a diktatórikus viselkedésrõl. Gondoltam linkelem nektek .. 😊

Szildramor
Napi Hírek:

Érdekes dolog történt Bames Reveure fórumon tisztelt uraim. Linkeltem egy képet és egy videót teljesen WR2 témával kapcsolatosan és törölték a majd az egész topicot bezárták. Tegnap rámtámadt az egyik modder de keresztkérdéseimre, miszerint mért csak a mi üzeneteinket és képeinket törlik: nem válaszolt és szégyenbe maradt. Talán így akarta tisztára mosni magát XD Bezárta az egyész topicot. Mindenesetre az akinás vidit már mindenki látta és sokan az írt üzenetét is így szívás van neki. De azért jól látható, hogy a cenzúra nem csak a szocik kiváltsága, hanem szemmel láthatóan német fórumon is visszaélnek a hatalommal ahól tudnak 😊
Megörökítettem azért az utókor számára 😊 Íme >>

arty
😄

Forza.

Szildramor
Biztonsági driftzónába belelógott így fizetnie kell XD

arty
nehogymár az álló autó legyen a hibás, mert ez a vadbarom kockáztatja MÁS kocsiját, testi épségét 😊

Forza.

Szildramor
Azt néztem, hogy a jelzõlámpánál álló kocsi a záróvonalra állt. Tökéletesen átfért volna, de ezzel nem számolt, hogy van olyan japán aki ilyen pesti stílusban rááll a zebrára pofátlan módon XD mi észre se vesszük az ilyet mán

arty
remélem mostanra halott 😊

Forza.

Szildramor

Szildramor
Éjjeli japó kamikazedift 😊

>> http://i395.photobucket.com/albums/pp40/Nightrider_BR/Misc/1251421154143.gif

NAGYON
KÖSZI
HÁLÁS
VAGYOK
Szildramor
szedd le íz új csomagot GR-rõl és ott megvannak a mappák elõre csak be kell másolna õket. Majd WR-manager progival beolvasod a kocsikat kipipálod a nevedet és elmented majd elindítod a játékot és kész 😊 Közben meg 101 pályára nõtt a szám mert Adamraga megint feltett vagy hetet 😊

SEGÍTSÉG!!!
NEm tom berakni a
pályákat a wr2-be
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT !!!
Szildramor
Nem bírtam ki XD még egy képet linkelek

bency
Uristen mar mennyi kerdes....nezz mar te is utana kicsit<#wilting>

:) Semmi okosság :P

kiktõl vannak az autok?
bency
1000 mod aligha 😄DDDD En nem csinalok autokat...

a te mûveid?
bency
www.games.reveur.de

akko hol vannak az autook?
bency
Nincs weblapom 😛

benci mi a weblapodd?
jól néz ki!
csinálj még autokat
Szildramor
Bocs de hiperaktív vagyok ma 😄 Elkészült az R8. Már csak belsõnézetet kell megcsinálni és megosztom. Holnap nem linkelek semmit megigérem XD

Szildramor
Ami kimaradt az hogy ez 2008-ban egy videón látott kocsi volt. Az akkori rengeteg addonból az egyik és nem volt meg nekem és akkor fórumon kérdeztem és Norbi volt az egyetlen aki válaszolt a kérdésekre. Mindenki leoltotta a kicsiket. Rég volt már tán igaz sem volt 😄 Sokat változott azóta a wr2 topic. Remélem sikerül egy gépet összehoznia Norbinak megint. Sokat tett a játékért. Igazi segítõkész ember ^_^

Ez meg GR-en a kis kiagészítõm ami üzenet alatt lóg XD

Szildramor
Az elsõ képem talán 😄 Még Norbi azonosította be hogy ki Õ. Jó kis gép... már XD

Szildramor
Jóvanna. Mindenki hagy maga után valamit. Ki többet ki kevesebbet. Csak így tovább

bency
Jajj hat ezzel a 4 keppel xD

Szildramor
Valami kocsi ilyesmi. Azt mondtad visszatértél 😊

bency
Atto fugg mi kene !? 😄

Szildramor
Aztán mid va? 😄

bency
Visszatertem! 😄

Szildramor
Kerék Adamragától azt effelejtettem odaírni 😊 Ilyen lett a belsõ

Szildramor
Ladaman: legyegyszerûbb egy profilt csinálni AmEx néven akkor kapsz 100000 pénzt majd profil mentése más néven és visszacsinálod a saját nevedre és ennyi XD Sok sikert!

És egy kis Novitec Rosso mod: kicsit jobb gyorsulás, mint az elõzõnél és teljesen átalakított részletek. Belsõ, driver, kerekek stb. Akit érdekel itt letöltheti F430 Novitec Rosso Spider mod

ladaman
Hello amiket berakok kocsikat miért nem tudom megvenni a választ elõre is köszi

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

sovatalevi
Nagyon szep 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Hát ez Q-va jó 😄 Grat szép munkához! Istenien fest 😊

Mindkillers
😊

Na,kész van a fordított közlekedés is 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor

borítóterv a filmedhez XD

Smicy2
köszi 😊

Charade GTti

Mindkillers
Haha,ezt a zenét még fiatalkoromban játszottam iskolai bulikban 😊
A zene: Dela soul - Ring ring ring

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

tom. de még mindig nem válaszoltál és tatok
Szildramor
Az csak nitróval lehetséges. Szétégne a motor szerintem de ez csak játék szal belefér 😄

kiprobáltam 326 helyet majdnem 500-at mentem vele (489+)
jo a hangja
Szildramor

Még egy Novitec 😊

nagyon kösz!!!
de még mindig nem válaszoltatok arra hogy hogyan lehet beletenni a pályákat a játékba.<#nemtudom><#nezze>?
Smicy2
jó lett, a zene címe mi? 😊

Charade GTti

Szildramor

helyette egy másik 😊

Szildramor
Nagyon hangulatos lett 😊 Zene is illik meg a kamerában a vakító fény mikor belevilágít a reflektor. Sose mondanám meg, hogy ehez a játékhoz sosem csináltak a gyártók éjszakai modod XD Szép lesz 😊 Én meg megcsináltam a ferrárir Gögi: még nem tették fel GR-re a kocsit, majd holnap szerintem. Ez egy kicsit erõsebb meg más a lámpája, de mindkettõt le lehet szedni mert átneveztem. Köszönet Kocenek a szabad modolásért! Jó száguldást 😊 F430 v2 mod

Mindkillers
Unalmamban csináltam világítós AE86-ot csak az elejével foglalkoztam és kocsikáztam akina night modban:

Akina Night mod beta test video

hol???
jól néz ki
szeretném letölteni DE HONNAN
?????