19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • marty999
    THX cascada
  • Dj Tommy
    Van patch persze, a v1.3.3 és a v1.4.3.
    A v1.3.3-as az telepítős(ez nekem laptopon nem települt) a v1.4.3 az bemásolós, az jó volt.
  • marty999
    hali skacok. lenne egy problémám. letöltöttem a wr2-őt egy torrentről (mellékes) felraktam megcrakeltem :P és amikor egy versenyt is el akarnák indítani , kiírja ezt : Load operation failed! Press Enter to Continue!
    ez mitől van? látom lejjebb rákérdezett már vki. van erre patch? pls írjátok meg.
  • arty
    vedd meg eredetiben
  • Szildramor
    Ha nem XP-d van akkor lehetnek problémák. Program kompatibilitással lehet ha jól emlékszem. Nekem csak xp volt így sohanem volt baj.
  • Dj Tommy
    Nekem eredeti game van és ilyet nem csinált.
    Vagy újra indítod a gépet, vagy nem telepíted fel, szerintem ez a 2 lehetőség van
  • csontiz
    Na jó akkor nem tudom mi van , inkább leírom! Protection System!ezt írja ki és hogy indítsam újra a gépet , hogy befejezzem a telepítést! Mit tegyek?
  • csontiz
  • csontiz
  • csontiz

Ez miért van?:O
  • Slupy
    köszönöm szépen a segítséget sikerült
  • Bence00111
    Az autók berakásához nemkell manager. Egyszerűen csinálsz egy Addons mappát, bele pedig egy Autos mappát. Ebbe bemásolod a letöltött kocsit és megkeresed a játékban.
  • Slupy
    ez valami meneger kell hozzá? sorry de nem sokat tudok róla,vagy csak játékon belüli mappába teszem be?
  • Davidson231
    Autók beillesztése ide: AddOns/Autos
  • Slupy
    akkor bocsi még egy kérdés hogy hova tegyem az autót?Köszönöm hogy segítettél
  • Davidson231
    Bostax csütörtökön visszatérek a lakásomba és tudok majd segíteni neked!
  • Bence00111
    Hali!
    A letölthető autók nagy részének van belsőnézete.
    Autók letöltése innen
  • Slupy
    sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy megvan nekem is a world racer 2 de nem tudok rájönni hogy belsőnézetet hogyan tudom elérni,mert ugye alapból nincs a játékba köszönöm a segítségeket
  • Bostax
    Oké fölvettelek
  • gögistar
    bostax 0.5 ötöset tudom küldeni úgyhogy
    [email protected]
    vegyél fel és beszélhetünk
  • Bostax
    Sikerült:P most már megy. Amúgy valakinek megvan a polish road? mert akkor elküldhetné msnen.
  • Bostax
    Na most már sikerült beilleszteni a pályát de a játékba kiir valami load operation failed! ez pálya hiba vagy mi?
  • Szildramor
    Ki szokta írni hól akad el. Van egy Jaguár amit nem szeret. Meg pályák közt is szokott lennibaj.Ha nem jó verziód van akkor is kiakadhat. Régebbi verzió is ugyanúgy működik, szerintem más hiba lehet,a pálya mappa neve is lehet problémaha nem ismeri fel. Nasok sikert, remélem valamelyik közel járt az igazsághoz. Ganbatte!
  • Bostax
    A WR2 manager hibát észlelt és ezért leáll. am kiprobáltam ugy hogy kivettem mentéseket de ugyse jó.
  • Szildramor
    Mit ír ki hibának? Csak akkor rosz, ha valamelyik kocsi rosz, vagy a profilod behalt. Új profílt kell készíteni és megjavúl. A WR-managerek közül mindegyik műkodik csak van amelyik többet tud.
  • Bostax
    Valakinek meg van esetleg a WR2 Manager ami működik is ?:P mert hallottam h régebbi verziókkal nem volt gond
  • Szildramor
    nem szerkesztik szarul az autókat, ezt honnan szedted? :) Mindenki letílthatja az autói töltését. És akár meg is semmisítheti azokat. Vannak dolgok. Hülze ember van minden népben ésnemyetben. Ay hogy az a gyíktestű lengyel az csak véletlen XD Nem GR adminok dolgoznak rosszul, hanem a sok a gyökér a téixproban. végre van magyar billentyűzet is. Éljen a vindóz
  • gögistar
    ha még mindig kéne ford msn-en átküldök egy csomot
  • gögistar
    tx pro-n megvolt sztem az összes
  • gögistar
    a TomWin autoit szarul szerkesztik fel a honlapra

EZ VAN!!!
    PROGI hiba ERROR
  • Dj Tommy
    gögistar:
    Ennél jobban már nem tudom megcsinálni:

Mindkiller:
    Köszi a Puma-t, jó kis oldal, akartam még jó pár autót letölteni, de sajna nem engedi letölteni őket, ezért miért van?
    Pl ennél:
    http://www.games.reveur.de/en/worldracing-2/addons/fans/car/single/1157/Ford-Focus-ST-v2-0.html
  • StoReK
    Linkelek Pár Videót Nézzétek meg.

http://www.youtube.com/watch?v=KXy8yms5U_Q

http://www.youtube.com/watch?v=oBIJ98WltvA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NDkrrwlrw_4
  • Szildramor
    Szolnokon nyaralsz mindkiller vagy minek irtad ala? ne masold a szovegem. Illetve masold nyugodtan, nem gond :)Ford rs is van mellekesen. A lopas miatt bezart TXpron lattam valami tesco-zold szinben. Elvileg megosztottak mar. Ezt a fordot szeretem csak, tenyleg szep forma es rallisikerei is voltak. Kerek engedelyt Pedro Boticas-tol belsonezethez, mert tenyleg megerdemli hogy teljes legyen.
  • Mindkillers
    Ford puma: http://www.games.reveur.de/de/worldracing-2/addons/fans/car/single/771/Ford-Racing-Puma.html

Focus rs nem nagyon,st annál több ugyanazon az oldalon...

(Mindkiller,MAGYARország-Szolnok)

• gögistar
    cascada menj fel:
    games.reveur.de
    oldalra ott 1100 auto környéke a max szám jelenleg!!!!!
  • gögistar
    plusz a kérdésedre a válasz:

nem szabad csak bronzra meghagyni meg kellene csinálnod az ezüst illetve arany fokozatra az adott küldetést
  • gögistar
    ha végre otthon leszek akkor talán a gta-bol modellezek autokat
    nem vagyok bejelentkezve sehova ezért honlapokra nem tom feltenni
    de msn-en vagy davidson-on keresztül felker ülhett a hálora
  • Dj Tommy
    Akkor úgy látom, nem lesz Fordom, akkor beérem a Porsche Cayenne-nel(persze, ez már meg van)
  • Szildramor
    igen, megfordult a fejemben nekem is, hogy fordokat modellezzek XD bocs de eloszoris utalom a fordokat. masodszor erdelyben nyaralok es nincs semmi program a gepen.ondaival. Rallikocsikat fogok kesziteni Modellezni ilyeneket egzszolvakiai magyar srac kezdett, egy eve nem is lattam. Meg a haverjat sem a valami hondakat csinalt. Ha kocsit szeretnel venni fordulj a lengyelekhez. en nem modellezek es ha keszitek valamit azt nem megrendelesre szoktam inkabb baratoknak. Sok sikert a fordvadaszathoz es szep nyarat mindenkinek! CLAMP, Brasso ^-^
  • Dj Tommy
    Nekem olyan gondom lenne, hogy 54 %-knál járok careerban, amit beadott versenyt megcsináltam, de nem akar 55%-ra váltani, akkor adna csak új versenyt, sajna már mit csináljak.
    Valaki tud megoldást

Clamp:
    Látom te jó modelleket készítesz, esetleg egy Ford Puma, vagy Focus Rs-t is meg tudnál csinálni?