World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LACEJKA
nem kösszi már megcsináltam !! 😄 most csak a német autopályát keresem !! meg jó német kocsikat .

megprobáltam de Kéri akódot aztán MEG leállította a managert
de kitöröltem aztán ment
Szildramor
Elfeketedik a kép Laci? A menüben?

Elvileg nem kell feltétlenül telepíteni, kibontod winrar-al mint a sima kocsikat meg pályákat.Nemmindíg lehet de legtöbbször sikerül 😊

hogy érted ? mert ezt így nem értem.
VKI segítsen :nem tok exe-s autokat pályákat berakni a wr2-be
fontos lenne mert krom pályáit végre szeretném berakni!
ezt írja :reinstall world rac...
kérdésem :ha újra telepítem de elõtte minden + fájlt elrakom máshová akkor elviszik?ugyanez a dolog ha nem készítek másolatot.akko is bennmarad?
ELÕRE is köszönöm a választ!!!!!!!!
LACEJKA
Helló nem tudna valaki segiteni abban hogy feltetem a játékot és 5-6 bilentyü nyomás után nem reagál semire ?????

kemszi2
valahol megvan betömörítve az utolsó használatról...azt kéne megkeresni nincs kedvem elõröl kezdeni az autó gyûjtését 😄
sovatalevi
Tedd fel,hidd el megeri!

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

kemszi2
áhh egyre jobban késztetést érzek rá,hogy megint feltegyem a játékot,fõleg,hogy az eredetivel még nem is játszottam sokat😄
Szildramor

Belsõ nézetbõl városi körút. Koccanás nem volt de egyszer sajna hozzáértem a szalagkorláthoz így 1% minosz `_` Diablo cruise - MBWR Stadt csúcsforgalommal

Mindkillers
Az akina night modhoz kellenének objektum jellegû Japán tuning autók,amelyek az út szélére kerülnének a kanyarokat megvilágítan,stb. Ha valakinek van valamije szivesen fogadom. Ha elkészülök a hegyre fel versennyel és lesznek valami autók akkor kész a pálya és ki lesz adva.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Mindkillernek kellene segítség: útszéli autókat kellene összerakni. Aki ért hozzá jelentkezzen! /deepexel összelegozni/ Én visszamondtam mert diplomavédésem lesz és államvizsgám.. Akinek van ideje légyszi jelentkezzen nála. Köszi!

jo képek
bency
Jartam ma par kort 😛

:) Semmi okosság :P

Rezs
Értem! köszi az infot

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Mindkillers
Split screen módban ha játszotok (ketten ugyanazon a gépen osztott képernyõn) akkor van replay. Mi pl billenytûzet + Airflow usb-s xbox kontrollerre hasonlító cuccal nyomjuk 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
Hogy van az, h itt multis replayekrõl szól a videó? Nálam nincs multiban replay.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
De ez az Oblivion mod. Az megvan? Valami fekete textúra van a fû helyett ha jólláttam. Erdõégés szerû 😄 Bocsi csak mindenki aki linkel külföldi fórumon ilyeneket linkel aztán már megkérdezem mi a bánat ez. Nálam teljesen természetes a táj. Ha hibás akkor feltöltöm a rendeset valamikor.

sovatalevi
Nekem nem ijen,az utra nincs festve semmi :S

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Oblivion mod: ha nem zöld a fû nálatok akkor szoljatok plíz. Nem lehet fekete. Nincs benne feka textúra egyáltalán

Szildramor
Megvan valakinek a Fantazi hill pálya? Ha nem ilyen akkor légyszi reklamáljatok. Nekem ilyen zõd éjjel is nappal is a talaj

Szildramor
Fekete a fû Fantazin? Egy csomó vidin és képen feketének látszik. Nálam eredetiben nem feka 😊

arty

Forza.

Mindkillers
Ebben driftelhetsz kedvedre,nézd meg a youtube-on,írd be a keresõbe hogy "world racing 2 drift"

És ha már youtube: egy ismerõsöm drift összeállítása amely az engedélyemmel Fantasy Hill-en kezdõdik...

WR2 Drift tandem higliht reel

XxUseDxX
jó tudom 😊 vissza olvastam egy keveset <#banplz> Remélem ez Driftre alkalmas game 😊 LFS az jó lenne csak nincs meg eredetibe és nemtom hogy lehet neten tolni abba nemtud valaki segíteni ??

XxUseDxX
EZT MEG KELL VENNI HOGY NETEN JÁTSZHASSAK ??????????

LÉÉCI VALAKI VÁLASZT 😊

Mindkillers
Látom van baj az aggyal a GR-en... Szerintem nem azért szórakoznak mert azt hiszik (rosszul) hogy nincs engedély hanem mert nem bírják ha valaki az õ csapatukon kívül valami nagyobb dolgot összeeszkábál,ugyanez volt Fantasy Hill-el is,belekötöttek a még a readme-be is... Nem téma,nélkülük is elvagyunk,ez a pálya csak a miénk (Magyaroké) lesz,õk meg menjenek a nürnburgringre 😄

Szildramor
Ilyen lenne a Buick belsõ nézettel Benci 😊

Szildramor

bency
Odapisilek olyan fasza ez az auto 😮

bency
Most teszem is befele 😄

Szildramor
Nem csoda ha bepipult miatta tomi 😄 Tényleg ütõs kocsi.

bency
A kutyafajat 😄

Szildramor
MASERATI letöltés itt akit érdekel. Kép kicsit ezalatt látható
Maserati GranTurismo S

Szildramor
Hát nem egy nagy szám, de nem szokott fennlenni senki. Kell keresni társat is és akkor wr2 mappában van egy multi gomb - ráböksz egérrel majd aszondod neki - internet és ott beírsz egy nevet bármilyet és elvileg ennyi 😊

hogyan lehet multizni interneten?
mert má szereték
CLAMP LÉGYSZI SEGÍTS!!!!
Szildramor
Multi az jó dolog 😊 Majd Mindkiller ha szervez hiszen õ a szerzõ 😄

Szerintem emiatt a kocsi miatt voltak bosszúsak annyira. Koce ingyenesen és nyitottan adta ki a lengye elõtt. És bejelentette, hogy a következõ kocsi Forza 3-ból lesz XD Nem tudom mért bosszankodik az a .... mikor évekig nem adja ki csak mutogatja. Utána meg minden zárva. Kész égés ez komolyan hogy még utána fel van háborodva ha valaki nem akar egy rabomobilért évekig várni 😊

bency
Benne vagyok!

sovatalevi
Ha kiadja akkor multizunk egy jót?

Szildramor
Ha Mindkiller kiadja Akinát jó lenne füstölni vele egyet 😊 Modellezni kell egy minimálisat belsõ nézetbe és kész is. Szép a belseje csak az ablakban kellene keretet szépíteni.

bency
😄DDD Tenyleg nagyon jol sikerult,ma kezdtem tenni ujra a modokat a jatekba,es lattam hogy Norbee csinalta,nagyon meglepett mert tenyleg csucs munka,es tokeletes lenne egy belsovel 😛

Szildramor
Az egy isten. Belsõt kéne neki. Az a leges leges legkedvencem ex HWRMT-rõl. Osztom a véleményed Benci! 😊

bency
Norbee te csinaltad a Buick GTX-et?😛 Nagyon kiraly a verda,eddig nem lattam hogy te csinaltad 😄 Nem tudnal csinalni hozza egy jo kis interior-t is?😄

Szildramor
Szal azért törölték minden harmadik üzimet az elmúlt hónapban mert sejtették hogy ma reggel fölteszek egy képet? Simán csak tomwin befolyása van akkora, ho akarja akkor elér idáig a keze. Most megszállták a fotós részt és nyomják ezerrel 😊 Végre nincs konkurencia. Ez van. Azt szeretik, ha nincs versenytárs. Vannak így néhányan kishazánkban is. A hatalommal való visszaélés bizony nem újkeletû. Például tomwin linkelhet sértéseket, hányással kapcsolatos gifanimációt és a megengedettnél jóval nagyobb signature-t. Na mindegy. Engedélyhez csak Mindkillernek van köze. Mindig szokott kérni. Le se szarják. Lényeg hogy ne adja ki mert az sértõ a téixpróra. A filmet is linkeltem tõle. Úgy tûnik annyira kiakasztotta õket, hogy csináltak valami gány konkurenciát gyorsan. Csak éppenséggel Mindkillernek van stílusa is nem csak számítógépe XD

Rezs
Nemlehet h azért mert akinára nem volt engedély?

Szildramor
Hát csoda ha nem rugtak ki eddig. Mindenesetre megírtam mi történt és elküldtem egyik fejlesztõnek: Krom-bácsinak a törölt képeket. Lássák mások is miket törölnek mit provokáció... Egy Mindkiller által linkelt driftpálya már provokáció ezért törölni kell. Ez van. Megteheti és még többet is -_-

arty
minden forumon vannak ostoba adminok, ez ellen tényleg semmit nem tudsz tenni 😞

Forza.

Szildramor
Akkor lehet hogy engem dobott ki csak... 😄 Kurva annya. Válasz nélkül emiatt az akinás kép miatt. Mocskok de nem tudok mit csinálni. Magyarok közül senki nincs ott aki segít. Na mindegy. Ez van. Köszi az infót!

arty
de most mintha nyitva lenne, nem?

Forza.