19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16567 Ja ezt Krom készíti. Pályaeditorban lehetne készíteni, de nálam nem jelenik meg teljesen a c11-es pályák egyik sem. Kérd meg Krom-bácsit, neki tuti izmos gépe lehet :) -
#16566 Kossz,de nem ez kellett :P . Mutatom mi :
Ilyen,csak az autopalya legyen :) -
#16565 Vagyis csak a forgalmat másold át na :) többi nem kell -
#16564 Le kell szedni a pályát is hozzá vagy ha nem megy: feltöltöm a modot.ATTÓPÁLYA -
#16563 Marmint a terkepet,nem a palyat :D -
#16562 Valaki linkelne az Autobahn palya terkepet?Elore is koszonom :) -
#16561 Semmi közöm hozzád. Nem értem mit hadoválsz, de nem is érdekel. Bolhacírkusz... -
gögistar #16560 bocs az utolso mondat nem jo:
...akiknek folyamatosan írogatsz -
gögistar #16559 tudod mit clamp?
Most hogy elolvastam a frissitést !!!
Hát nem mondom öregem ezt összehoztad magadnak!
Nyilvánnossá vált hogy te csak mutogatod mások munkáit.
most látod nem felkiálltoval írtam ugyanis nem tudom mik zajlanak priviben.
Egy biztos te egy vén rokavagy akinek csak a régi és megszokkott jo.
Kérdezem én miért ne lehetnének uj generácios modderek?
tuttommal nem azért van ember hogy nézzen a csőbe a megszokott felé, hanem hogy mindenre megtanítsák a kissebbeket!
hol tartanánk ha nem lenne társadalom?
Sok kérdés tudom de ezt most ezzzel a pár üzivel hoztad fel bennem
JA és van egy röhejes megjegyzésem, de előbb elmondom azt hogy nálam max azért van ip eltérés mert apámnál vagyok kéthetente
És vissza a röhejes megjegyzéshez:
TE vagy felháborodva a sok felhasználorol(ami kicsit sem igaz)
és közben minden nap más hangulattal irogatsz?
lehet hogy a magán ügyed de nem is kérdezem
Ja éslehet hogy nincs igazam de azért tényleg lehetnél elnézőbb mikor kérdezünk vmi-t.
Tényleg mikor is segítettél utoljára?
amikor a forgalmat attad? á nem ugy írtad mintha kioktatnál(persze nem tudhatom ugy hogy nyugottan mondd meg ha nem )de előtte mindig lefumigáltál embereket lásd a modderolást.
nem vagyok olyan részletes (nem nézem annyira erősen,és felejtek is)de ha segítséget kértek (bocs a szoért)tőled, szartál mindenki fejére
Ja és ha már ha a cuccoknál tartunk csak addig tart a hírközlésed míg valaki fel nem fedezi a games.reveur.de-t vagy más oldalt
ja és clamp annyit a besorolásodrol:
te csak azokat tudod értékelni akiknek folyamatosan "dolgozol" -
#16558 Ja: és ha valóban figyelted éveken át a topikot, akkor természetesen nem kérdeznél NAGY BETÜVEL kiemelve hülyeségeket. AKi az stKitet tudja használni az megfigyel ilyen apró részleteket, ami 50 oldalon keresztül előfordul párszor. Hiteltelen vagy mint a ködös szöveged a félvak megfigyelésedről és az autodidakta tanulásodról... Félvak csodagyerek: nem hallott még Sámánról, de angol forgalmat készít a pályájához. TXpron a helyed ennyi ésszel XD -
#16557 Ha 62 éves vagy és 3 gyermek apja az se hat meg. Amit mondtam megmondtam. Ez a játék egy őskövület. Ide újak nem jönnek max olyanok akarnak visszakapaszkodni akik lejáratták a nevüket. Egy a biztos: a japán látogatók videóimnál amit a YouTube IP-térképe kijelez. Igaz, mert mindegyiken látszik, pedig egy japó karakter sincs a keresőszavak közt. Nekem ez bőven elégtétel a munkámért.
-
TomAss75 #16556 T CLAMP!
Most igazán mellé lőttél! A nevem Radics Tamás 35 éves vagyok és attól hogy nemrég regisztráltam már évek óta követem a fórumot. Nyugodtan leellenőrizheted az IP-met, nem én vagyok az a Mindkiller. A kiemelést azért használtam hogy felfigyelj az írottakra, mert én tényleg nem tudom ki az a DJ Sámán és hogyan érhetem el, és tényleg a munkátokat szerettem volna megtisztelni azzal hogy engedély nélkül nem kontárkodok bele nyilvánosan.
Az STKit-et Krom bácsi igen jól megcsinálta a használatára rájönni nem egy agysebészet csak némi idő és próbálgatás kérdése. De mivel ez egy nyilvános program és a használatához bárkinek joga van némi időt megspórolhatok bárkinek ha az általam kitaláltakat megosztom, és ezt nem tilthatja meg senki! Amúgy ez a fórum szerintem pontosan erre való és én igy is fogom használni az elkövetkezőkben is.
Mégegyszer bocs ha félreérthető voltam, nem állt szándékomban! -
#16555 Ami a felszinen van az tényleg kusza lehet. Nem írtam be, hogy láttam GR-en amikor megvilágosodott stKit-ügyben. Meg a priviket sem reagálom le nyíltan. Bocs ha néha csak az érti aki nyakig üll a rötyiben. Bence is ezt használta ki. MSN-es dolgok meg privikkel együtt szégyelhetik magukat. Angol forgalmat csak Krom és Abstandhalterin tud készíteni na meg aki GR-en megkérdezi.... -
#16554 oké, lehet nem vagyok képben és az eseményeknek kb 20%-a zajlik a topikban, a többi máshol/priviben :))) -
#16553 HA tudnád miket küldözgetnek priviben szerintem már kinyomoztad volna az IP-jüket. Nekem ne irogasson minden jöttment senkiházi ilyet, hogy angol pályához készít forgalmat. Csak most regisztrált. Forgalmat készíteni és priviben nagybetüvel, döltbetüvel kiemelni viszont Mindkiller szokott mióta megkérdezte hogyan kell. Ha van olyan hülye, hogy a Sámán pályáját elfelejtette hogy Sámán bővítette ki (megjegyzem minden letöltés mellett oda van írva) akkor nem csoda, hogy új profilokat készít, mert kicsit meszes lehet. Maradjunk annyiban, hogy ha valaki balfasz az elárulja magát az írásával és a "tudásával" amit Games Reveuron szedett össze priviben. Idióták... -
#16552 Szerintem Szildamornak van igaza... -
#16551 én is itt vagyok majdnem a kezdetektől,de nevetséges ami itt megy mostanában -
#16550 kezdetek óta olvasom a fórumot, te barátom az évek alatt rendesen bekattantál... -
#16549 Atyaééég. Húúú vazz. Ez nagyon békasegge színvonal gyerekek. Végigolvastam. Nincs nekem időm idiótákra. Csináljatok még ötven profilt és engedélyezzétek magatoknak vagy mittomén. Nem tudom ki csinálta a pályát. A nagybetüs kiemelést privben is használta az illető... Buta balfasz lehet szerintem. A pályán vagy 50 táblán fel van tüntetve a készítők neve. Sem privben sem új profilok formájában nem vagytok érdekelve. Csak általános kérdések és ismert és elismert modderek leveleire válaszolok ahogy eddig is. A többi túró -
#16548 Jaj tudom ki vagy... 3-0 -
#16547 Te ki a bánat vagy? Forgalmat készíteni csak én tudok. Nem igen olvastam végig épp ezért XD -
TomAss75 #16546 Gögistar! CLAMP!
A UKRally forgalmat két okból nem tudom még közzétenni:
1. Nem tudon hogy pontosan millyen file-okat módosít hozzá az STKit, így csak az egész pálya minden file-t tudnám linkelni, ez még megoldható lenne DE
2. A pályát nem én készítettem és nem tudom pontosan kik voltak, CLAMP
tette közzé, ha Ő megengedi, akkor feteszem vhová, de KÉREM hozzá az ENGEDÉLYÉT mert
3. Így a Rally hangulatot kissé elveszítette a játék, talán célszerűbb lenne átnevezni pl: UKRoads-ra vagy vmi ilyesmire, és a UKRally nevü projektet külön vinni tovább a Rally feeling megőrzése végett. -
#16545 Köszi srácok már megoldódott a problémám, felraktam a v1.4.3 patch-et és minden működik autók is kivéve az addon mapokat nem ismeri fel a wr2 manager:S ötlet? -
gögistar #16544 semmi baj megoldódott!
leszettem a 2.3.5-ös verzíoját
szép napot meek budaörs ellen focizni csáó
Tomass majd az írásod alapján eligazodom
mégegyszer kösz a segítséget
-
TomAss75 #16543 Bocs 2.3.6 a verziószám.
Apropó Akina nálam kifagy he elindítom, és az STKit szerint azért, mert hiányzik a trk_sand_d.ptx textúra file hozzá.
Nincs ez meg vkinek? -
TomAss75 #16542 Próbálj meg más verziót letölteni éppen most van a games.reveur.de-n az új 2.5.6 a fórum témáknál keresd STKit vmi címszóval. -
TomAss75 #16541 Nem igazán értem a problémádat, nekem első indításnál kérte hogy hova van installálva a WR2-ő és mikor elindult autómatikusan betöltötte az első pályát ami nálam Akina.
És semmilyen erroros problémát nem írt ki, úgyhogy ebbn én nam tudok tanácsot adni talán vki más. -
gögistar #16540 ugy értem hogy mindent megcsinálok de fekete a képernyő et írja:
Unpack Stkit2
run options from main menü
azt hogy mit jelent tudom hogy:
vmilyen pack nincsen stkit2
futo opciok szármzik (vagymi) főmenü(ből) -
gögistar #16539 az baj ha vmilyen options cuccot error-t jelez és utána benne vok a progiban és erre meg a scenery nem látja?
-
gögistar #16538 kössz a segítséget de football mérkőzésem lesz budaörs ellen
az ukrally forgalmát légyszi linkeld vagy mondd hogy átküldöd msn-en
este felé fogok foglalkozni véle
-
TomAss75 #16537 A TOB-al tudsz 3D objektumokat pakolgatni a pályára, de ezek már csak az adott V1,2,3 változatra érvényesek, tehát midnél külön kell megcsinálni.
A TRL-el tudsz a pályára Javító és Nitró töltő pontokat pakolgatni!
Én a UKRally mapon rakosgattam le a jelzőtáblákat és zártam le a semmibe vezető utat a kisvárosnál, meg raktam a benzinkúthoz javítót és nitrót.
Én eddig ennyire jöttem rá. Nem tudom még hogy kell különböző sebességű forgalmi sávokat csinálni, mert valahogy lehet azt látom.
Lehet versenyeket is csinálni a pályához, de ezzel még nem foglalkoztam. -
TomAss75 #16536 Szia Gögistar!
Én éppen tegnap készítettem el az STKit 2.3.5-ös verziójával a forgalmat a UK Rally Maphoz.
Elindítod az STKit-et, az Optionsban kiválasztod a WR2-ődet hova telepítetted. Ezután már látja a benne lévő pályákat, amiket a gördülő menüvel tudsz váltani és azon belül is V1, V2 ,V3.
Ha a forgalmat szerkeszted az mind a három verzióra érvényes tehát mindegy meik van kiválasztva.
Forgalom szerkesztés: Jelzölámpás ikon STR
- A térképen elnavigálsz az útra.
- Shapes-nél nyomsz egy + -t és beállítod hogy 1v2 sáv legyen milyen gyorsak legyenek az autók az adott sávon és hogy milyen széles legyen a két forgalmi sáv.
- Bekapcsolod a Nodes-t a térképen az út közepén két katt és letettél egy nodest, ez lezs a forgalmi sáv közepe. Arrébb navigálsz az úton két katt még egy nodes.
- Bekapcsolod a Spines-t és a térképen az egyik Nodest összekötöd az egérgomb nyomvatartásával a másik Nodes-el a megjelenő színes kockák húzogatásával beállítod hogy a forglmi sáv kövesse az utat.
- Végigpakolod a térkép útjait és kész.
- Figyelj a kereszteződésekre, nyiss meg olyan térképet amin kész a forgalom, és nézd meg hogyan kell csinálni.
- Mindíg ments mielőtt pályát váltasz! -
gögistar #16535 csak azt mondd meg légyszi az stkit tel hogy a franncba lehet a pályát megnyitni plusz a forgalom? -
#16534 Gögi: a forgalom 3 hete ki lett adva már, videók alá van a linkle. Mindig videó alatt vannak rejtve a letöltések kiadott munkáimról így érdemes megnézni :) Forgalom <><> -
Bence00111 #16533 Hát ma onnan töltöttem le. 103 mega. link
-
Bostax #16532 hát reggeltem erre a tx pro oldalra de itt nincs polish road, csak map -
gögistar #16531 Clamp légyszi a forgalmat a ct-atdt-hoz add ki nem érdekel hogy nincs kész nekem már az is elég ha van a csőben kocsi légyszi add ki!!!
nagyon szeretném!! -
marty999 #16530 császtok újra. cascada! felpeccseltem a game-t 1.4.3-ig ahogy írtad. és még mindíg fennál a problem. :P mit tegyek? -
Bence00111 #16529 Fenn van TxPro-n. Regelj és le tudod tölteni. -
Bostax #16528 Akinek megvan a polish road és esetleg eltudná küldeni msn-en vagy mailben az irjon nekem privit pls