World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx tom megnézem HA megy akko nagyon köszönöm
my. a blabla-ra nyomjatok Rá clamp-nel
a pont direkt van ott
MEGVAN!
azt a weblapot Amit adott Clamp Ott EGY BÉTA-t probáljátok! Ott azt Kell csinálni hogy:
amikor letöltenéd akkor kiadja Clamp pályáit, ott pipa a Beta ele , A végén a lefelé mutato nyilra
AZON Nincs 4shared!
MOST Töltöm le LE REMÉLEM menni FOG !!!!!!
A rapid linknél a Free User feliratú billentyûre bökj a kilóméter óra alatt, várd meg a visszaszámlálást és már töltheted is le INGYEN. Ha fizetsz az csak arra jó, hogy iszónyú sebességgel tudsz letölteni, free-ben lassabb a letöltés sebessége, és ha több linket szeretnél letölteni, két letöltés között van várakozási idõ, de ingyenes!
Amúgy az általam ismert letöltõoldalak mind hasonlóan mûködnek.<#buck>

arty
1. rapidshare nem fizetõs
2. olvass már vissza ember! van a rapidon kívül másik két link!

Forza.

ez komoly? Tényleg feltetted egy fizetõs oldalra?
PLS egy nomális oldalra linkelje föl PLS
kéne a kocsikázáshoz
LÉGYSZI
LÉGYSZI
LÉGYSZI
LÉGYSZI
LÉGSZI
<#help><#help><#help><#help><#confused><#confused>
Szildramor
A lámpákat elküldtem Mindkillernek GTR 2000-hez is meg rx8hoz is. A nyomvonal a forgalomnál átlóg néha a másik sávba azért fura a mozgása. Javítható. Fák késõbb megjelenése nálam nem volt szembetûnõ. Nem izom a gép, de úgy tûnik szereti.
-ami még kicsinyítésre szorul az a bolyák és a villogók mérete. Csinálok két mintát és felteszem. Nem lehet 160 centi egy útszéli bólya. Kisebbnek tûnik miatta a pálya.
- a startlámpát el kellene tüntetni valahogy. Megkérdezem Adamragát hogyan csinálta max magamnak leszedem mert zavar az aszfaltból kinövõ lámpa.

Sziasztok!

Feltettem rapid-ra, töltsétek, mert tényleg nagyon jó pálya!

http://rapidshare.com/files/390332725/akina_final.7z

Néhány észrevétel:

- nálam is fagyogat, fõleg a nyári-nappali (V3?) pálya betöltésekor
- néhány helyen a fákat nagyon késõn szinte az autó elõtt rakja ki
(full grafikai beállítás elég bika gép Nvidia graf kártya)
- a forgalom elég furán viselkedik az élesebb kanyarokban és a pálya eleje-vége visszafordításnál

Kérlek ha lesz rá idõtök egyszer készítsetek az 1971 Nissan 2000 GTR-bõl
egy világító lámpás verziót az éjszakai pályához, ha lehet.

Köszi, remek munkát végeztetek!

Szildramor
Fenébe is: egyrészt örülök, mert nagyon szép, de nem fér be a poligonszám miatt. Ért valaki modell kicsinyítéshez? Poligonszám csökkentés kellene neki mert hatalmas. Nem értem ezt a wr2-õt. Ezek a korlátozások most ki a bánatnak lettek kitalálva? GTA.SA-ban akármit bele lehet tenni.Pedig milyen szép volna 😞

CsuTy89
Sztem Mediafire a legjobb 😄

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

arty
nem bírtam magammal:

20 letöltésig bírja

Forza.

arty
megauploadon a 72mb után irta az errort

részemrõl ennyi, sry 😞

Forza.

Erre nemszámítottam. hülye data.
De azért köszi hogy megpróbáltad

arty
datára felment 50mb, erre aszondja hiba

anyád

Forza.

Légysz rakjátok fel valahova máshova akinát mert még mindig nem megy a letöltés a 4shareden!
Köszönöm!

mi a neve chrom honlapjának?
sacko98
Figyusztok be fogom fejezni a csajkát most Így állok: http://sacko98.multiply.com/photos/album/6#photo=15
Meg tudjátok mondani, hogy az átlátszóságon hogy lehet állítani?

Sanyi<#help>

Szildramor

Okos kis feje van 😊 Type-R Sedan

Szildramor
Tudom hogy elvetemült nagy a modell, de szerintetek lehet kicsinyíteni a poligonszámát? Komolyan gondolkodom hogy összekaparok rá ennyi pénzt. Valamiért tetszik 😊

Honda Civic Type-R Sedan 2009

Léccives valaki feltöltené data.hu-ra Akinát?

Szildramor
Éljen 😊 IE-8 am van. Az egész stabil. Semmi baja és gyors.

sovatalevi
en megprobaltam mozzilaval,azzal nem jott,IE-vel ne mjott,vegul Chromeval jott le

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Mindkillers
Én jövõhét keddig nem leszek otthon így nem tudom feltölteni újból sehová. Azok közül akik letöltötték plíz valaki töltse már fel valahová és linkelje már be ide a fórumba,és akkor mindenki le tudná tölteni. Köszönöm!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Vagy Firefoxot. Elvileg az se felejti el hól hagyta abba a töltést, de nekem sose volt csak hallottam 😄

Izomállat bevásárlókocsi: a Twingok réme😄

Twingo rémálom az utakon 😊

kemszi2
használjatok letöltésvezérlõt
Nem nem szaggat a net Bence00111 is próbálkozott vele de neki se sikerült! Amikor letöti akkor nem tölt sokáig mert html oldalban nyomja le vagy olyan 7z archívumot tölt le amiben nincs semmi!

LACEJKA
Ja valaki fel tehetné mondjuk isohuntra !!!!! az jó lenne mert énis leszetem és lehet az a baj ténleg pedig jó lett volna nyomni valami komoly bmw-vel !!! XD

Szildramor
Szerintem csak szaggat a netetek. Néha egy pillanatra kihagy. Reklamálni a netszolgáltatónál lehet vagy verjétek le a tesótokat ne tölcsön minden szart le nagy mennyiségben.

Mindkillers
Pedig már 25 en letöltötték... Amint hazaérek feltöltöm máshová. Vagy valaki aki már letöltötte tegye már fel rapidra vagy valahova...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Hé mindenki le akartam tölteni akinát de a rendes 7z formátumban nem tölti le nem tudom hogy mi lehet a baj de Bence00111-nek se megy légy szíves rakjátok fel még egyszer vagy valami csináljatok vele mert én ezt nem bírom ki akina nélkül!<#szomoru1>

Szildramor
SZedj le másikat vagy vedd meg mert abban már benne van a patch is. Régiekben nincs benne - azokkal nem lehet kocsitgyûjteni

LACEJKA
segitsetek lécci !!!

LACEJKA
Probáltam beteni a kocsit mindent bemásoltam és nem jeleniti meg

kemszi2
nekem csak egyszer lépett ki.azóta jó
bency
HELP HELP HELP!

Haverommal szeretnenk jatszani,megnyitottam a portokat is,mindent megcsinaltam,o is...es megse tudunk jatszani!Routerem van ,neki nincs!Mit kene csinaljak?

:) Semmi okosság :P

bency
Honnan lehet letolteni AKINAT?! Nekem is kell😄DDD

CsuTy89
Nagyon jó lett az Akina, grat hozzá! Csak kár, h kb minden második alkalomkor amikor játszanék vele, kilép a játék. <#szomoru1>

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

LACEJKA
Probáltam beteni a kocsit mindent bemásoltam és nem jeleniti meg egyiket semm nem értem ....... 😞

Szildramor
Nincs jelentõsége. Meg se néztem még mihez csaptad hozzá a nevem XD Job is így

bency
Sziasztok!Hogy is kell portot nyitni Win7-en?

sovatalevi
a grafika 800x600 on van.Nem eredeti.Megprobalom akkor forgalom nelkul.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Mindkillers
Azért írtam azt hogy Clamp mert ez van neked kiírva. Legközelebb írjam hogy Tibi,vagy mi legyen? 😄

Mindkillers
A géped és a videókártyád bírja a játékot full grafikán? Tört verzió vagy eredeti,patchelve van? Nekem eredetivel full grafikán nincs gond. Estleg kapcsold ki a forgalmat :S

sovatalevi
Nemtom csak nekem csinalja-e,de Ejszaka az uton nemtudom mik vannak pixelnek tunnek,vagy hogy iis mondjam...Ejszaka utan pedig kidob a jatekbbol.

Szildramor
Hátõõ köszönjük szépen hogy egy kis japánosságot vihettünk a pályályába távirati szinten 😄 A clamp egy mangaka csapat, de megtisztelõ ez a félreértés 😊 Ebbõl csinálom a diplomamunkmat és a hozzá tartozó tanulmányt is. Na lényeg hogy feltüntetted ha már annyit beszéltem a lelkedre priviben... XD

kemszi2
egy kis nosztalgia,már ha itt vagyok kedvenc multi járgány 😄 mikor 6 ilyen volt a pályán egyszerre😄

kemszi2
na ez a legjobbkor érkezett😄
sovatalevi
Ez FASZAAAAAAAA....Remek munka!!!!Grat mindenkinek 😄

Mindkillers
Akina letölthetõ!!! <#eplus2>

Letöltés: http://www.4shared.com/file/S1kz2ADP/akina_final.html

Akina Downhill
verzió: 2.2

Jellemzõk:
- Japán stílusú Baloldali közlekedés
- 6580 méter hosszú pálya
- Nyári,õszi és éjszakai verziók (õsszel jobban csúszik a falevelek miatt)

Köszönet:
- Norbee™-nak & Clamp-nek

kemszi2
az autókat hol gyûjtik mostanában meg pályákat?😄