19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • arty
    Zöldségesnél pl. nem lehet kapni.
  • Szildramor
    Furcsa, de csak most terjedt el igazán :) egy hónapja vettem osanba, de sok helyen megkapható és olcsóbb is.
  • Ferrer
    De hol? Lehet kapni valahol a DVD-jit?
  • Szildramor
    Ha nem sikerül leszedned akkor tényleg vedd meg :D
  • arty
    azt leszel szíves megvenni, pár gombóc fagyi ára
  • Szildramor
    Parallel Drift Suprákkal :)
  • Ferrer
    Izé.. az alapjátékra gondoltam :)
  • kidlacee
    Köszi jó lett!
    Még azt akarom kérdezni,hogy pályákat honnan lehet leszedni,illetve hogy kell feltenni őket?
  • Davidson231
    http://www.games.reveur.de/de/worldracing-2/addons/
    itt keresgélj Ferrer!
  • Ferrer
    Sziasztok!
    Ez a játék tényleg nem túl népszerű, vagy csak én találok alig letöltést?
    Valaki tud 1 linket?
  • Szildramor

Belsőnézetet készítettem Suprához. Egy kis zenés vidi rólaSupra videó <><>
  • Szildramor
    Ez az igazi Touge stílus: egyszínű kocsi, sokszínű vezetés :) visszafogott igazi japó így néz ki. Épp készül még kettő a gyűjteménybe
  • Rezs
    Ez a kép pont annyira mangás amennyi még tetszik XD
  • Szildramor
    Egy kis nyári száguldás >> TVR 400R videó :)
  • Szildramor
    itt is 33 fokot mondanak. Tetőtérben meg is van a maximum sajna :D
  • sovatalevi
    Most az a helyzet itt,hogy arnyekban 30 valahany fok vaN.Olyan meleg van,h nem lehet kimenni :D
  • Szildramor
    Unokatesóm vállalati kocsiába járműkövetőt szereltek. Sajna idén nem mentünk semerre. Milyen most felétek az idő? Annyi víz esett már, hogy esőerdők nőttek biztos :)
  • sovatalevi
    :(( Gyere szovatara...
  • Szildramor

Kedvenc driftpályám a TXprótól. Letisztúlt vonalak és gyönyörű részletek. Két éve nem sikerült kiadniuk azt sem sajna de legalább megihletett a téma :)
  • Szildramor
    Voltam múlt héten, de 3 szor volt árvíz. Kirándulni nem engedtek el, mert medvetámadás volt vagy mi :D Brassóban voltam többet, de egy kirándulás volt csak és akkor is ránktámadtak kutyák szal ez minden. Nagyanyáméknál tetőt javítottunk. Érdekes nyaralás volt meg kell hagyni :)
  • sovatalevi
    Emn meg nem lattam :S Am nem jossz nyaralni?
  • Szildramor
    Hogyne látni már: Székelyudvarhelyen láttam életem első 240SX-ét. De inkább a német kocsi a divat az tény :)
  • sovatalevi
    xDD-Sajnos erdelyben nem latni japan kocsikat :S
  • Mindkillers
    Székelykáposzta XD
  • sovatalevi
    :D
  • Szildramor
    Hát az én gyűjteményem aztán hogy mindenki tudja mit néz XD
  • sovatalevi
    Felraktad az eredeti szekely szimbolumot is ? :)
  • Szildramor

Egy kis összefoglaló mekkorára nőtt a játék mióta nem mértem: 72,8 Giga elég méretesnek mondható, 106 pálya: 3 hónap alatt duplázódott :) Autókból nincs meg minden, de 1300 felett járok már azokkal is. Nem tudom mi jöhet még, de elég gazdagnak mondható. 280 kocsival kezdtem és most 1378 van. Hihetetlen mekkorát nőtt két év alatt :D Nagyítva <<
  • Szildramor
    S13 200SX UK Rallin ++
  • Szildramor

Triálos driftgép Shuto kōsoku triálból :)
  • sovatalevi
    Nem az Autos mappaba kell,hanem az Addons->Autos mappaba.A motoren2-t pedig a Motoren2 be . :)
  • kidlacee
    Köszi!
    Még egy olyan kérdésem lenne,hogy a játékhoz a letöltött autókat bemásolom az Autos mappába a megfelelő helyekre a játékban mégsem találom őket.Hogy kell előhívni őket?
  • sovatalevi
    Valaki nem akar csinalni egy Scaniat/Volvot,vagy barmi kamiont ? :)
  • Szildramor
    Teljes mentésem nincs, de wr2 Managerban van egy ilyen funkció, hogy mindent megvehetsz csak ki kell pipálni és mentetni. Bemásolod játék mappájába és ott indítod, kipipálod pályát és neved és ezeket majd mentés.
    WR2 Manager Új <<
  • kidlacee
    Sziasztok!Lehet hogy fura amit kérek,de aki végigjátszotta,nem tudná a mentéseit elküldeni nekem az emialemre?
    [email protected]

Köszi!
  • Szildramor
  • Szildramor
    Nissan Silvia s13 K's mod :)
  • sovatalevi
    Aham,Ez is fasza.Kossz szepen :)
  • Szildramor

Eltűnik a pálya fele, csak ebbe na formátumban sikerült befotózni pályaeditorral de hatalmas. Nem is lehet bezsúfolni a hagyományos módon. Az alsó képen látszik ahogy eltűnik a felüljáró féluton. Max Krom tudja megnyitni rendesen szerintem, de lehet hogy memoria kellene hozzá :)
  • sovatalevi
    Hjajj,en ahany kulfoldinek irtam eddig egyik sem valaszolt.Sem a Scania ugyben,sem a Peugeot ugyben,sem a Mondeo ugyben :SSS