World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emailed mi mer akko fel veszlek ismerõsnek
de boldogulok vele,csináltam én hozzá anno autót is 😄
csak macerás ,hogy a ct-t is le kell hozzá szedni
csak macerás ,hogy a ct-t is le kell hozzá szedni
davidson231 a neved?
nincs msn-em
Gögistar vegyél fel msn-re és megbeszéljük együtt!
hát töltsd le a gr-rõl utána majd segítek neked Kemszi a gr-rõl a demot töltsd le nem kell a legújabbat elég a crash time is!
hogy kell kódolt pályákat beletenni a játékba?
Pl.:ct autobahn
és az exe-seket ????????
Pl.:ct autobahn
és az exe-seket ????????
Ahoz is van niormális forgalmam ha kell 😄 Lehet befejezem HWRMT tuningcenter meg ilyenek. Csak a vizet kellene megcsinálni meg az oszlopokat. Azért az enyém szinesebb kicsit 😊
Kemszi amennyi textures mappát találsz a ct demóban azokat a ct-ben levõ mapák szerint másold át a ct autobahnnak az összes könyvtárába a megfelelõ helyekre!
Nincs valami jelszó feloldó progi gta-ás kocsikhoz???
mármint ugye azt írja hogy kell hozzá a CT is.gyorsan kipróbáltam aztán le is esett miért kellhet hozzá.cseppet hiányzott úgy kb az összes textúra 😄
hALI!
sacko98 megnéztem a Csajkádat. Kissé bétás még, de nagyon jól fog kinézni. Egy kis króm lökhárító, mûködõ lámpák-nitró lángok és sofõr no meg valami damage modell és pazar gép lessz belõle!
Gratulálok hozzá! Hiánypótló darab!
sacko98 megnéztem a Csajkádat. Kissé bétás még, de nagyon jól fog kinézni. Egy kis króm lökhárító, mûködõ lámpák-nitró lángok és sofõr no meg valami damage modell és pazar gép lessz belõle!
Gratulálok hozzá! Hiánypótló darab!
Audi R8 letöltés itt >> R8 -tun- <<
Nézd meg ezt. Kicsit szûk az út néha, de csak ott lesz dugó. A többi helyen mükszik már. Kivettem buszokat és kamionokat így elférnek 😊
Fantazy Traffic
Fantazy Traffic
nekem nincs! DE van egy írto jo gr-rõl leszedett auototesztelõ pályám!
király!tudjátok, van benne az a kis körû csúszos felületü rész (ami a való életben is van)amin menni jo! a pályát a legujjab kiegészitések szekcioban találhatjátok meg
jo szorakozást
király!tudjátok, van benne az a kis körû csúszos felületü rész (ami a való életben is van)amin menni jo! a pályát a legujjab kiegészitések szekcioban találhatjátok meg
jo szorakozást
Valakinek megvan a polish roads v1 mert youtubon láttam és sehol sem találtam letöltés. Ha valakinek megvan az jelezzen! Elöre is Köszönöm! Sziasztok!
Nagyon jó pálya lett Mindkiller😊 Grat hozzá!
Van olyan program amellyel fel lehet oldani gta san andreasba való kocsik jelszavait?
Mindkiller te nagyon aranyos vagy és a pályában Bence00111 javaslatára átírtam valami másra a v3 mappát és mostmár nem lép ki csak a többi modot nem lehet használni az õsz és a felhõs idõ között, de a pálya nagyon jól sikerült!!!! Csak gratulálni tudok!
Sziasztok! Nem tudom miéert viselkedik furcsán nálatok a pálya,talán a 4shared cseszte el és azért sem lehet onnan már letölteni :S
Mindenesetre amint haza tudok menni egybõl újracsomagolom.
Addigis mégegy link diablo_sv jóvoltából:
http://www.mediafire.com/?5mwy4z3cenn
Mindenesetre amint haza tudok menni egybõl újracsomagolom.
Addigis mégegy link diablo_sv jóvoltából:
http://www.mediafire.com/?5mwy4z3cenn
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Forza.
hehehe!hahaha!
jo a támogatos képed CLamp (uefa-rol)
jo a támogatos képed CLamp (uefa-rol)
Szasztok megint én ITT tudjátok letölteni a csajkámat: http://data.hu/get/2575671/Gaz_13____by_sacko.rar.html
Lécci ne koppintsátok le a kocsit!!!
Lécci ne koppintsátok le a kocsit!!!
Egy kis Pünkösdi kocsi. Ha már ünnep van akkor legyen értelme is 😊 Köszönet Audi4ever-nek a modellért és Kostadin Petrovnak a kipuffogóhangért ^_^ Utcai versenygép spec belsõ nézettel. Valódi tuning textúrák így talán ha nem is annyira részletes, de azért hangulata az versenygépé 😊 Jó száguldást!!
Audi R8 -tun- <<
Audi R8 -tun- <<
Online nézhetõ itt 😊 >> Bajnokok Ligája - DÖNTÕ Online <<
MOST MEGY
(TV2 1.FÉLIDÕNEK MÁ VÉGE)
(TV2 1.FÉLIDÕNEK MÁ VÉGE)
MILITO 32'
BAYERN 0-1 INTERNAZIONALE
BAYERN 0-1 INTERNAZIONALE
NEKEM NEM FAGYOGAT
SÕT A LÁMPÁK IS JOK
ELSÕ TESZTEM EGY M5-ÖSSEL VOLT
(SAJNA NEM TÖK MINDEGY MILYEN KOCSIVA MEK )
ÍGY HÁT TALÁLOMRA VÁLASZTOTTAM KI A 305 ADDON KOCSI KÖZÜL
JUT ESZEMBE NÉZITEK A BL DÖNTÕT?
MERT MILITO NAGY GOLT RUGOT!
HAJRÁ INTERNAZIONALE!
SÕT A LÁMPÁK IS JOK
ELSÕ TESZTEM EGY M5-ÖSSEL VOLT
(SAJNA NEM TÖK MINDEGY MILYEN KOCSIVA MEK )
ÍGY HÁT TALÁLOMRA VÁLASZTOTTAM KI A 305 ADDON KOCSI KÖZÜL
JUT ESZEMBE NÉZITEK A BL DÖNTÕT?
MERT MILITO NAGY GOLT RUGOT!
HAJRÁ INTERNAZIONALE!
Szerintem a repülõ vagy légijármû világítása vagy ilyesmi. Pedro Boticas féle vadászgépeknél csinálta ezt. Újra kell lámpázni. Mtkit bug szerintem. Ha van benne repülõ vagy álló fellámpázott obiektum akkor lehet ilyen hiba. Szedjétek ki az Obiect mappát és próba cseresznye
Nekem nem fagy le hanem minden 2. vagy 3. betöltés közben kidob egy hibaüzenettel mi lehet a gond vele egyébként gyönyörû az õszi táj benne!
Hálás köszönet a feltöltõnek😊
18:12-es és a 18:55-ös levelet felejtsétek el
IDEGES VOLTAM
SORRY<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
IDEGES VOLTAM
SORRY<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Na de miért fagyogat le nekem még nem jelentjezett ja és köszi a rapidsharees linket mûködik!
SZerintettek melyik a jobb? a beta akina, vagy a FInal akina?
RT! te nézd meg miko jöttem fel!
JA!
És volt vmikor hogy az egészet átolvastam.(4 óra volt)
JA!
És volt vmikor hogy az egészet átolvastam.(4 óra volt)