19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Davidson231 #16647 Engem is nagyon érdekel a pálya a képekből már látszik hogy profi munka! -
#16646 Ez honnan toltheto? -
#16645 Accelerama [WIP]
-
#16644 Sikerült minden amit egy éve elhatároztam. Belsőnézetes driftelős videó az utolsó munkám itt, máshól folytatom fejlesztgetést. Köszi Norbinak és Sámánnak és a többieknek is a sok együtt töltött időért és munkáért. Úgy érzem másba fogok. Ezzel ez energiával és tapasztalattal amit itt összeszeedtem lehet valami értelmeset is kezdeni. Mindenkinek szép nyarat és sok sikert álmaitok megvalósulásához. Sayonara!! ^_^uccsó driftvidi <>
-
Bence00111 #16643 Nincsmit:) -
#16642 Itt is koszonom :) -
Bence00111 #16641 Privát ment! -
#16640 Ezt az autot atkuldene valaki? -
#16639 Száz letöltés nem sok, de ilyen régi játéknál úgy hogy nem is osztottam meg rendesen egész szép szám. Szép nyarat Sámán :)
-
gögistar #16638 scania visszaolvastam:
lehet hogy fogok konvertálni gta-ból felhúzott kerekes kamion fejet
az a baj hogy a wr2 nem támogadja a utánfutot
ja és clamp még mi előtt profilváltás -rol lenne szo :
az a baj hogy most csak anyám gépén tudok netezni ugyanis az a rohadt vihar szarrá szedte a ruterünket amin tudtuk a netet továbbítani
ja és scania már csináltam egy mitsubishi fusot gta inside-rol
elégg durva.
7.9 másodperc két keréken (nem tudok képet felmutatni mert nincs netem a wr2 gépemen(eza gép 320 gigás, 3ghz ,athlon readon[az egyik legjobb]:mindez 120000FT-ért)
családi összefogásbol!
ki nem tudja mi az a ruter:
a modem ami az internetet fogja antennárol azt a jelet továbbítja a ruterre és az továbbítja a többi géphez a netet
anyámnál most csak a modem van berakva és az a gépre dugva
a villám csapás szarrá szedte a ruterünket -
#16637 Lehet hogy van benne bug, de a vonalvezetésben nincs hiba már.Ha meg is állnak a kocsik könnyű őket kikerülni mert eddig 60-70 el jöttek szembe, de verseny közben nem látok leálló csalingázó autókat. Akit érdekel: videó alatt letöltheti. Szép napot!
Tesztvideó #>#
-
#16636 Az a kapaszkodó sáv Mindi. Szar a kocsijuk mert német XD nem bírja a hegyet. -
#16635 Ezek meg gombát szednek...
-
#16634 Na: közbe dolgoztam ám :) Duplasávos japánosan precíz forgalom úgy tűnik lehetséges. Csak az elején van drift, mert elszoktam a japán nézettől ilyen szűk uton nem megy és európait meg nem akartam `-` Sávonként állítható és bárhová átkanyarítható. Zenéért bocs az érzékenyebbektől: ilyen az ízlésem :D
Japán forgalom mindenki a saját sávjában halad VIDEÓ itt <<
-
#16633 Szerintem jok a videoi,es a kepei is...de izlesek,es ... Am szoktal csinalni Naruto pl olasz pack-okat.. mostanaban nem csinalsz? -
#16632 Látom,megint okos vagy. De miért nem nekem írod ezeket? Ráadásul amikor legutoljára okoskodtál akkor azt mondtad téged nem érdekel az általad félkésznek titulált Akina,ehez képest még videót is csinálsz rajta... Nevetséges vagy,nem tartod magad az "elveidhez" és Te papolsz hogy Te vagy az agy,a minőség császára. Annyi logikád sincs hogy Bencét csesztesd a beszólásáért,engem pedig a pályáért. Az a kijelentésed sem valós,hogy csak Te tudsz forgalmat készíteni.Az lehet hogy neked nem tetszik,de nem kérdezte senki sem. Meg a ratyi videóid is meg a képeid is unalmasak. Nem nagyon reagál rá senki... Lejárt az időd "kiscsillag" -
#16631 Jó kis anime :) -
#16630 (((Vááá: SoulEater:D A legjobb!!:D)) -
#16629 Hibát talál? Hibát megold maradjunk annyiban. Ti keresitek én megoldom ok? :P -
#16628 Hüleségeket írnak fórumon? Ki kő kerülni :D -
Bence00111 #16627 Akkor mért játszik vele az akinek nem tetszik?
A)válasz: Mert örül ha hibát talál mások nem kevés idejébe került munkájában.
B)válasz: Mert negyed ilyet se tudna csinálni.
-
#16626 Ha valaki igényes akkor nem ad ki a kezéből félmunkát és nem írja azt a balesetes vidimre hogy ki kő kerülni. Keresztbe megy szembe sávba a forgalom. Ki kell kerülni az ilyen eseteket mikor letölthető félkészen :) -
Bence00111 #16625 Ha az ember modder, akkor moddolja a játékot, megpróbálja folyamatosan fejleszteni, segít a többieknek, és nem fikázza más modderek pályáit, autóit... -
#16624 Vagy inteligens modderek akik alkalmazkodnak a játékhoz :D -
Bence00111 #16623 Intelligens forgalom kéne, ami alkalmazkodik a játékos mozgásához. -
#16622 Inkább kifejlesztettem egy olyan közlekedést ami pontos és sokkal inkább japán minőség. Kétszer egy sávos variálható forgalom. Nálunk ezt így szokás megoldani :)
-
Bence00111 #16621 Ki kő kerülni -
#16620 Kicsit rövid futam lett mert a forgalom átlóg és szembeközlekedik néha de mit van mit tenni :) -
Ferrer #16619 Nem megy ez ezzel a csöves videokarival :(
Azt írta ki, could not create direct3d device. Na mindegy, majd egyszer :) -
#16618 -
#16617 Szebbek benne talán és újabb is kicsit a VW-nél. Sokáig azt hittem az egész játék csak egy demó Skodareklám 85 mega. Most meg már driftbemutató meg minden modolás és 1300 kocsi :) készítettem egy rövidke vidit Akinán >> Akina Drift forgalommal
-
#16616 Szerintem is.Nekem meg akkor volt meg a vw-s,amikor nem volt netem . Utana lett meg a skodas. -
#16615 Van 3 féle demó, a Skodás a legjobb szerintem :) -
#16614 van demo -
Ferrer #16613 Vajon beépített G33 chipsettel menni fog-e? Attól félek, nem :( -
#16612 Az jó ár. Máshól is annyi :) -
kidlacee #16611 Én 1000 forintért vettem a Media Martkban. -
#16610 Tecsóban is szokott lenni de tresco az tesco na. Kerülöm ha tehetem :) -
#16609 De a zöldség részleg mellett igen :D bevásárlóközpontok ahól a wc-papír meg a tojásoslecsó mindössze két lépésre áll egymástól :) -
Ferrer #16608 Tescóban esetleg? :) Ott szoktam látni régebbi játékokat. Ha legközelebb ott vásárolok, biztos megnézem.
Na de találtam egy rapidos letöltést. Kb. 2,4 giga, az lehet?