19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16687 Ment PM :D -
#16686 Most jossz egy korre?:P
-
És a harc az természetesen sose ér véget :D nem lesz ilyen az ég, normális lesz minden. Max ha megnyílik a kapu... -
#16684 Hallod,en mennek nagyon szivesen :P Csak ne Polish Road legyen.....menjunk Akina-n :P Autok pedig ugy kene,hogy legyen mindenkinek meg amit beraksz... -
#16683 Ma este ha minden igaz lesz Multi(ha korabban haza tudok jonni a csajomtoL :D) .
A szerver neve: Cruise[HUN]
Map:PolishRoad s2a
Autok:Meg ezt nm tom,de multi inditasa elott kiirom ( ha lesz...)
-
#16682 Vannak bizonyos szolgáltatók, akiknél nálunk is ez volt. Volt akinél 10-15 percenként újra kellett kezdeni és elég bosszantó. Letöltésnél is megszakad és az még idegesítőbb. Ha csak a modemmel van baj azon lehet segíteni, de ha a net szarakszik az kellemetlen -
#16681 Nagyon jól fog kinézni.
Nem ide vágó hsz te pls help nektek ha van T-Home internet, és a régi DSL-360R modemetek van szakítja a kapcsolatot?
Mert nekem rendszeresen de ma vergődtek telefonba hogy én szakítom a kapcsolatot mert ők csak azt látják pfff. -
#16680 Driftelés persze legjobb erdei körülmények között. Kifejlesztettem egy új módszert a fák megvilágítására így nemtom mennyire látszik a képen, de egységes sűrű erdő hatása lett. Nem árulok el többet egyelőre még fejlesztgetem a színharmóniák miatt, de Kaido Battle stílusú rendes erdő lesz mert egyrészt lehetséges másrészt meg hangulatos. Kaido Style Oblivionmodos erdő. Játék a játégban :)
-
#16679 ok várjuk :D -
#16678 Még nem tudom pontosan mennyi időt vehet igénybe. Ez a Subaru elég munkás volt, mert semmi köze nem volt alapból a témához így vágás és átméretezés meg minden ilyesmik miatt nem kevés idő. Teljesen egyedit szeretnék abból is. Valamikor a hetekben meglesz csk nyelvtanulást intézzem el végre. Egy két Juicedest még beüzemelek karácsonyig szerintem
-
#16677 mikorra várhatjuk clamp? -
#16676 Sziasztok de régen jártam itt sokan még a Mercedes Benz World Racing Topicból ismerhetnek.
Na emberek van vmi jó multi serveretek a gamehez? -
#16675 .
Juiced2-es WRX STi 2001-2002 utcai versenygép. Teszek róla egy rendes képet is. Előző kicsit sötét lett. Folytatom a modolást, van még 2 nagyon bonyolult ha idő engedi ezeket még befejezem. Subaru menüsorban keressétek majd. Töltés vidi alatt. Jó száguldást! Impreza WRX STi <<<
. -
-
#16673 Volt raktáron egy WRX STi 2002-esem Juicedből, még Bloxtól kaptam másfél éve. Atomjaira volt szétszedve és úgy nézett ki, mint egy hógolyó. Hát nem mondom hogy könnyű volt de összeraktam. Teljesen egyedi utcai versenygép, de rallizni is lehet vele. Régi álmom volt, de nem úgy nézett ki és hiányoztak róla dolgok meg csunya volt rajta sokminden. Ez már közel jár az álmomhoz :) Norbi ladája és nekem ez a Subarum az atribútumunk :D Ha lesz még időm akkor összerakok pár szilvikét is. Tanulnom kellett hogy megszülessen. Letöltés vidi alatt. Kormány ajánlott a lóerők miatt! Szálve! :) WRX bemutatkozó itt >> STi videó <<<
-
#16672 Koszke :P -
#16671 Valasz arra :D -
#16670 Tess. -
#16669 AKINA-t valaki be tudja linkelni?:P -
#16668 Nah most tettem fel a jatekot ujra :P Megvan dvd-n 300 gyonyor mod is :) -
lordt0m #16667 A Mondeo nekem is kéne. És hogy érted azt, hogy amiket csinálva van? -
tommi17 #16666 Ki tud küldeni nekem kocsikat amiket csinálva van -
tommi17 #16665 Valaki tud nekem segtnie ford mondeot hol találok -
Bence00111 #16664 Akagi? Az is hegyi pálya? Mert nálam is készül egy Akagi nevű pálya, de az majdnem sík. -
#16663 2 hét szabi,nyaralás ahol sosincs hideg,aztán Acceleramát újra átnézem és utána szerintem kész,kiadás :) Akagi is készülget,bár már mások megcsinálták,de nem adták ki. És végül még később pikes Peak is tovább épül. Akinek kezdődik a suli annak részvétem! -
lordt0m #16662 Hú basszus. Köszi. Ezt nem is figyeltem. Na most már teljes a régi cucc. -
#16661 Ott van az csak körül kell nézni. -
lordt0m #16660 Asszem HWRMT-n volt. Most nézem, hogy csinálják az oldalt. -
lordt0m #16659 Köszi, a 120-at el tudnád küldeni priviben? Ahhh... Még egy kérdés: régen volt Skoda 120 is. Namost ezt sehol sem találom, pedig minden oldalt átnéztem. Ez hol van? -
Davidson231 #16658 Bmw 120-ast tőlem lehet kérni de nemsokára kiadásra kerül a kicsike!!! -
lordt0m #16657 Sziasztok! BMW 120d-t, és Ford Mondeo/4 ajtós Focust lehet valahonnan szedni? -
#16656 eredeti -
#16655 Az Accelerama-t én készítem. Már meg van a kiadásra az engedély az eredti készítőtöl,csak egy kicsit még csinosítgatni akarok rajta. Ja azóta nyugalom van. -
#16654 Lattatok TxPron mennyi uj kocsi van?Saab,Volvo,pEUgeot,stb . :) -
#16653 Mindkiller, az Accelerama honnan van?
Am milyen nyugi van most, h a mangaharcos elhagyta a topicot XD -
#16652 Megoldva. -
#16651 Fantasy hill-t linkelne valaki?GR-rol nem tudom letolteni... -
tommi17 #16650 hello valaki tud ford mondeot küldnei vagy tomwénke az msn cime köszönöm -
#16649 Még készülget [WIP] amint kész lesz egyszer úgyis megosztom mindenkivel.
-
Mielőtt még teljesen elköszönnék megosztom legújabb belső nézetes DRIFT EditCar fejlesztésem. A kis csomagban benne van a tutorial és egy alap csak át kell írni az adatokat és bármi alá be lehet tenni ami mozog :) Minden jót és jó munkát na meg jó játékot kíván: tiberio-san . Hola! ^_^
1 ~ Belső nézetes tesztvideó
2 ~ eredeti Supra belső nézetes driftelés RS-R Supra Orido vs Taniguchi HKS Altezza IS200
3 ~ Belső nézetes drifteléshez legutolsó v3-as EditCar fejlesztés