19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16727 Azt nem akarta elfogadni, kevés volt a karakter. Majd ha kinőjük ezt a tárhelyet a következőt már rendesen elnevezzük. -
#16726 Na ez jó hír :) remélem lesz modellező sarok is :) -
Bence00111 #16725 Hogyhogy nem HWRMT lett az oldal címe? Foglalt volt már vagy mi? -
PLAYER4X #16724 Szerintetek ezeket a modelleket át lehetne konvertálni wr2-be?
link: http://lsportal.hu/page.php?9
-
#16723 Mostantól itt találjátok majd a magyar wr2 modokat. -
#16722 Szárny nélkül szebb! :)
Más:
Van megint gépem, bár nemtudom meddig fogja bírni.
Elkezdtem egy másik weboldalt aki ért az ilyenekhez az keressen itt vagy priviben! Egyelőre html alappal szenvedek én csak ehhez "értek". Ha valakinek van ötlete, vagy szakértelme jelezze, hogy elindulhasson az új oldal. -
#16721 Köszi a felmentést :D Annyi munkám van 24 órája nem aludtam és még csak a fele van kész. Sok sikert az Audizáshoz!! -
PLAYER4X #16720 Hello, sziasztok!
Benci, nekem van egy Audi R8 Spyder-em....:D
link: http://www.4shared.com/file/pXpUuqG_/r8_spyder.html
és az első általam készített EditCar koce Vauxhall Insignia VXR-éhez
Használható driftre vagy rallyra...
link: http://www.4shared.com/file/-ZZdwNlW/Vauxhall_Insignia_VXR_Universa.html
-
#16719 Spoilerrel és nélkül meg letekert ablakkal is elkészítettem. Ez a Q-va eső meg csak nem akar elállni. Reggel óta esik má. Ilyen kor jó számgép előtt molyolni :)
-
#16718 Ez kemény dió volt vazz. Jó kis szoknyáss driftgép. Na már csak belső nézet kell hozzá és emberek közé mehet :)
-
#16717 Az eredeti 6000 kilóméterre innen inkább driftes mint gyorsulós. Találtam egy Nobuteru Tanigutshi driftvidit. Szal ha driftelhető lesz a kisbusz az nem az én agyszüleményem :D Tanigutshi Hiace driftVID <<
-
#16716 A stílus hasonló,bár a Görögországi nyaralás alatt élőben ilyet nem volt módomban látni,ezek az idióta Görögök így nyomják:
Jó hideg van itthon,jó lett volna még maradni a 32 fokban...
Ott a BMW-t részesítik előnyben a H(elyi) M(enő) CS(ávók) gagyi kék ledsoros féktárcsa világítással
-
#16715 Bizony szép munka :)Kerekek miatt sokat változik az játék élmény. Meg is van a következő áldozat: Hiace racing bus <<
-
#16714 Nagyon jol nez ki azt megkell hagyni! -
#16713 Még sok munka van vele, de egy pálya és egy driftgép biztosan lesz már. Ez a forza3-as kerék tényleg megüti a Kaido Battle színvonalát már cak azért sem lehetett volna korábban ilyet modolni, mert nem volt :)
-
#16712 Lehet hogy csak két hét múlva lesz. Addig álmodj valami gyorsabban megvalósíthatót is :) Közben meghegesztettem a kereket. Ez valójában négy kerék mindenből ami szimpi volt belekerült :) Kocsi is ilyen lesz hozzá. Legalább 4 kocsi az egyben japános tuning :D
-
#16711 Megkoszonnem :P Meg sokan masok is :) -
#16710 Jó majd teszek vele egy próbát. Holnapra meglesz a diagnózis hogy betehető-e. Most éppen egy Forza3-as driftkereket vágok. Elég munkás lesz az audi, de ha kész ez a 3 amit csinálok akkor megpróbálhatom -
#16709 :DDD De mivel megvalosithatatlan :P Legalabb WR-be toljam :D -
#16708 Szóval ez az álmod? :)
-
#16707 Aham,hatha valaki megprobalja majd konvertalni....vagy TX megcsinalja talan....nagyon kene az az auto,kedvenc spider-em....szep kruzolasokat lehetne vele :P -
#16706 GTA-ban van és nyitható modell. nagyon szép csak lehet nem fér be poliszám miatt WR-be :) -
#16705 Ooo basszadmeg most esett le xDDD -
#16704 Nem olcsó ám. Egy kisebb vagyon németeknél is :D -
#16703 HOL!?? nekem az nagyon kell! -
#16702 Létezik :D -
#16701 Nem tudja valaki, AUDI R8 Spyder letezik mar? -
#16700 Csucsu help pls nem tok multizni vele mert nem enged joinolni! -
#16699 @Norbi: én is néztem a khumo gumikat hogyan jön ez a negyvenes évekhez... :) Hátul a pótkerék az eredeti.
@Levi: neten is fenn van ott etetik a barmok a medvéket kocsiból. Nem csoda ha nem félnek senkitől. Unokatesóm összefutott egy macival pár éve nem is messze a falutól. Még szerencse hogy majd 2 méter, most jól jött :) A multizásról meg szerintem a kettő az pont ideális. Üldözés a legjobb kettesben. Norbival régebben jokat üldöztük egymást. Kézifékes fordulók tolatás meg hírtelen sávváltás :D Komolyan mondom annyira adrenalinnövelő, mint bármelyik lövöldözős játék. Lényeg hogy akivel játszol jól érezzétek magatokat. Ez olyan mint a nagyváros: sokan vannak aztán mégis olyan kevesen :) -
#16698 Az a baj,hogy elegge zaklatva vannak...szoval...ha odamesz megtamadnak...ha nem,akkor nem...Neked is ha beszolnak pofon vagod...Maci is pofon vag...de aztan kemenyen xDDDDDD :))
Itt nemmessze is van tolunk allitolag...Az a nem messze ojan 600m...Multkor arra a hejre kimentunk,es nem tamadtak meg.Miert?mert nem zaklattuk oket...Na,nem Off olok tovabb :D...
Ma volt multi,sajnos csak ketten voltunk... -
#16697 Fúú de felni! :) -
#16696 Olyan aranyosnak látszanak, de azért inkább csak tévében nézném :)
-
#16695 sajnos nem pletyka...valami volt ... itt egy csikot oltek meg...
Ma is lesz multi allitolag... -
#16694 Vidi alatt van mindig a töltés. Így legalább akárki eléri. Nagyanyáméhnál állítólag megevett egy tehenet a maci. Remélem csak pletyka :D -
#16693 Ja,medvek vannak itt ... :P
Am egyszer mondtad h megcsinaltad a CT-Stadt nak a teljes kozlekedest.Azt hol talalom?Vagy kuldod PMben? -
#16692 Kicsit olyan lett, mint egy lövöldözős játék a fák miatt. Néha várom, hogy valki rámlő a bokrokból :D Azért ez az erdélyi nyaralás nem múlik el nyomtalanúl. Szépek a hegyek azért medvével anélkül: mindenképp :D
-
#16691 Jo lesz jo lesz! :P -
#16690 A multizással kapcsolatos dologra Norbi biztosan tudja aválaszt, úgy emlékszem Csucsu neki is elmondta szal tuti meg lesz válaszolva akérdésed ha feljön végre :) Közben meg kibővítettem a fakészletet: mostani adatok szerint 200 különböző fa és növén van benne. Hogy ne terhelje a gépet annyira arra is kitaláltam valamit. Remélem elég változatos lesz. Éljenek a driftjátékok na meg a WR2 driftmod. Nem fogok konzolt venni csak hogy japó játékokkal játszhassak. Inkább átteszem wr2-be az egészet :)
-
#16689 na vki ad helpet ezzel kapcsban.
Amúgy köszi a netes infot. -
#16688 Hát ez nem igaz nem enged joinolni. engedélyeztem a tűzfalon is.