World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
A Te neved nincs a readme-ben. Te mondtad a clamp valami rajzbrigád. A Te neved itt a fórumon Szildramor,máshol tiberio-san 😊
Én sem és Norbee sem vagyunk szerzõk,és modellezõk,mert nem készítettünk és nem modelleztünk semmit. Én konvertáltam,Norbee eltávolított. Egy készítõ van,de egyikõnk sem az 😊
Te amúgy roma vagy "csillagom"? Vagy meleg vagy "drágám" "puszi a hasadra"?
Nos Norbee nélkül már 2 éve is indult a pálya,amikor még sehol sem voltál,de tavaly õ segített gyorsan és egyszerûen leszedni a fákat amit köszönök is neki,de ettõl még mindig nem vagyunk szerzõk.
Az a baj hogy rajtad kívül senki nem játsza a királyt. Mikor éljeneztettem magam bárkivel is? Nos? Naugye. Pont ezért nem értem hogy miért kezdted el ezt az egészet.
Neked anyakomplexusod van. A csöcsözésböl gondolom. Gyerekkorodban valami komoly trauma érhetett téged.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

-A csöcs az a nõi mell(bár lehet nem ismered),én hímnemû vagyok.
>>> 0.6 a mérete az objektumnak: azaz majdnem fele te csöcs. megírtam privben is aztán megesküdtem neked 3 hét mulva határidõre ( bár nemtom mire gondolt XD ) és akkor okosabb lettél és köszi a fotót: itt a bizonyíték hogy balfasz vagy mert magad ellen bizonyítottál. Fele akkora mint nálad. Útszéli bogyót is nézzl majd mennyivel kisebb. Nem járok arra.

Igen még deepexem nincs de minya leszedem eddig anélkül csináltam a modellt.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Ja ha már az út széle:ma fényképeztem véletlenül a következõ 2 képet. Nos ha már a való életrõl nem mindekinek van fogalma ezért mutatom.
A teljesen széria gyári magas (nem lapos sportkocsi) Audi tetejéig ér a való életben az állítólagosan hatalmas villogós tábla:
És ugyanazon autó egy útszéli mûanyag útjelzõ mellett. Végülis csak majdnem olyan magas mint az autó...

Main folder and file name mask: e30
ezt elfelejtettem az elõbb.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
pl.:
e30.mox
e30.mtl
e30_r_vl.mtl
stb
editcar:
file name mask: e30
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
mert engem ez nem zavar csak ha a pályán sincs rajta
Be konvertáltam a bomost de nem látszodik a modell de nem fagy ki a játék meg semmi mentem is vele csak nem látom a kasznit meg semmit.
Az editcar kész válto motor teljesítmény beállitva stb....
Segítsetek pls.

Írj neki MSN-en-> Nem válaszol pedig egyfolytában változik az állapota tehát a gép elõtt van.
Megigér egy határidõt-> 3 hétig húzza,majd azt mondja neki erre nincs ideje (FH)
Ez is szórakoztató 😄
cs smindenki!!!
VKI TANÍCSON MEG MODDOLNI
És a kedvenc DTM AMG-m XDriveR-tõl 😊

HAJRÁ
Sok szerencsét hozzá
juni 1 -seje 00:55-kori ébredéssel születek meg
magyarán honap 1 -kor(éjfél 1-ko)an a szülinapom
13 leszek XD
Jó hallani hogy sámán még modol én már nagyon rég beszéltem vele sajna.
Valami másik hasonló méretû autó .cob-ját másold át,hívt be mtkit-be és alakítsd pontosan az autódhoz.
tényleg jut eszembe mentünk tél derekán(fagykor)suliba,és egy ien BMW kikanyarodott elénk
az benne a poén hogy ezen még nem volt kipörgésgátlo,és egy cspaszított belsõ tere vot(munkás)ebbõl következik hogy úgy "keresztbe" állt mint a foma 1-es kocsik
AMATÕR drift egy 50 év körülivel?
XXXXDDDD

-Te kezdtél kötözködni bunkó módon,ezért magdról írsz:"A folyamatos bunkóságra viszont nincs magyarázat"
-Én nem vonulok sehová 😊 Te akarsz Japán lenni,hiszen Te írtad magadról,(a #11118 számú hozzászólásodban:Végülis japánok vagyunk: nem?) utazz el Te.
-A pályahasználat nem kötelezõ,nem profitálok belõle így nem hat meg ha nem játszol rajta.
Nem megy ez neked...
U.i.:Az ajánlatom még mindig áll:ha nem szólsz be én sem.
MIért nem tod elfelejteni?
NA mindegy te tod.
DE viszont vki megtaníthatna moddingolni
sok autot csinálnék (a nehézségtõl függõen{idõ})
jol jönne pár városi auto
Tényleg a játékban a nitron kivül van vmi motortuning?
mert a 300sl-t felkéne tuningolni(410+96 autom van de még mindig kéne)
a GR-re ilyen lassan töltenek fel autokat vagy csak a frissités a szar
(tom hogy nehéz egy autot megcsinálni)
ÁPROPÓ:adiking...
miko lesz kész a bömi?
ui.: kiri lenne sajátmagamnak autot csinálni
-csak 10 perc alatt se töltene be a játék
csak elakadtam nem tom h kell cobot csinálni<#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1>
Valalaki tudna segíteni?
A veszekedést hagyátok abba és munkálkodjunk mi vagyunk a Nagy magyar WR2 modolók bár még Rezs hiányzik innen nagyon, akkor mostmát a játékról szoljon a topik.
-Akina Beta 2 nem készült így nem küldem mert nem volt rá idõd.
-"Érzelmi intelligencia"??? Most sírni kell vagy nevetni (rajtad)?
-Fiam? Mennyi idõsnek tetszik lenni szamuráj és mangarajzos bácsi?
Komolyra fordítva a szót:Nem értem a minden elõzmény nélküli támadásodat,egy szót sem szóltam Te pedig egybõl nekem ugrottál.
Nem szeretem ezt a stílust,de te kezdted. Én természetesen hajlandó vagyok befejezni ezt az értelmetlen üzengetés-sorozatot,ha Te is befejezed...
Látom áll a bál de remélem azért segít valaki.
Kelle egy müködö Polish road stage 2 vagy az uj asszem 3as
Naruto és Mind ne veszekedjetek ha nem birjátok már egymást akk nézétek a másikat levegönek.
Mindkiller valamikor tudunk beszélni msn en?