World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Honda vs Mi procar 😊

Mindkillers
Norbee csinálta a pálya alá a teknõt és a vizet ezért jár neki a külön köszönet ami a redme-ben benne is van.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Fogalomzavarban szenvedsz.

A Te neved nincs a readme-ben. Te mondtad a clamp valami rajzbrigád. A Te neved itt a fórumon Szildramor,máshol tiberio-san 😊

Én sem és Norbee sem vagyunk szerzõk,és modellezõk,mert nem készítettünk és nem modelleztünk semmit. Én konvertáltam,Norbee eltávolított. Egy készítõ van,de egyikõnk sem az 😊

Te amúgy roma vagy "csillagom"? Vagy meleg vagy "drágám" "puszi a hasadra"?

Nos Norbee nélkül már 2 éve is indult a pálya,amikor még sehol sem voltál,de tavaly õ segített gyorsan és egyszerûen leszedni a fákat amit köszönök is neki,de ettõl még mindig nem vagyunk szerzõk.

Az a baj hogy rajtad kívül senki nem játsza a királyt. Mikor éljeneztettem magam bárkivel is? Nos? Naugye. Pont ezért nem értem hogy miért kezdted el ezt az egészet.

Neked anyakomplexusod van. A csöcsözésböl gondolom. Gyerekkorodban valami komoly trauma érhetett téged.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Ezennel bizonyítottnak találom Mindkiller félmunkáját az általa mellékelt valódi fotók és a linkelt eredeti privek tükrében. Így a Readme-be jogtalanul feltüntetett nevemet töröltesd Games Reveure oldalról és Borg-ról. Mint a képek is mutatják: ahogy az én ügyemben is ügyeskedés és magyarázkodás történt így a Norbee modellezõ szerepe és társalkotói státusza is ügyeskedés által lett "kifelejtve" a készíTÕK sorából. A sok bizonygatása a nemlétezõ igazadnak tisztázta az indítékod: egyedül akartad sikerre vinni ezt a félmunkát. Ha annyira küzdöttél az alacsony minõségért akkor megérdemled hogy egyedül felelj érte. Leszel szives a pályát javítva újratölteni eme két oldalra. Más nevével és az általad vállat munkával nem vállalok sorsközösséget mert gagyi. Mégegyszer kérem: szedesd le és töröld belõle a nevem. Szépen csendben. Aki ismer nemzetközi fórumról tudja jól: nem szoktam annyiban hagyni az ilyet. Norbi nevét meg tüntesd csak fel társszerzõnek csillagom. Nom fog fájni hidd el. Nélküle nem játszghatnád a driftkirályt mert el sem indulna a pálya. Ez az utolsó kérésem. Több tanácsot ne kérj fölöslegesen, mert magadból csinálsz hülyét mint most is és az nem érdekem. Nekem a minõség csak a fontos. Az hogy milyen ember vagy nem izgat. Szerintem a csöcs megtisztelõ számodra. Önmagában egy érték is lehet...

Szildramor
Ezt a pályát 160-an töltötték le drágám. Mondtam is hogy ott nézd meg: 3 szor megigérted aztá ennyi XD Puszi a hasadra

Mindkillers
Ha a kép kedvéért elállítod stkitben a méretet,a levegõbe lógatod,és jó szögbõl fényképezed akkor tényleg nagynak látszik 😊

-A csöcs az a nõi mell(bár lehet nem ismered),én hímnemû vagyok.

Szildramor
A bökkenõ azzal, hogy kinek nincs fogalma a valóságról ott van komám, hogy Clamp stKitben állította be a méreteket ami egy program. A fotón készült lápafos egészen pontosan az én verziómra hasonlít ami a felsõ

>>> 0.6 a mérete az objektumnak: azaz majdnem fele te csöcs. megírtam privben is aztán megesküdtem neked 3 hét mulva határidõre ( bár nemtom mire gondolt XD ) és akkor okosabb lettél és köszi a fotót: itt a bizonyíték hogy balfasz vagy mert magad ellen bizonyítottál. Fele akkora mint nálad. Útszéli bogyót is nézzl majd mennyivel kisebb. Nem járok arra.

adikakk
Köszönöm a tipeket Norbee jo ujra itt látni valamikor dumálunk majd?
Igen még deepexem nincs de minya leszedem eddig anélkül csináltam a modellt.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Mindkillers
Hihi pipacsos az út széle XD

Ja ha már az út széle:ma fényképeztem véletlenül a következõ 2 képet. Nos ha már a való életrõl nem mindekinek van fogalma ezért mutatom.

A teljesen széria gyári magas (nem lapos sportkocsi) Audi tetejéig ér a való életben az állítólagosan hatalmas villogós tábla:

És ugyanazon autó egy útszéli mûanyag útjelzõ mellett. Végülis csak majdnem olyan magas mint az autó...

Mindkillers
Adi! Nekem is volt régen ilyen a Smart-al.Ami megoldotta az az hogy lightvawe-ben beállítom a modell méretét és elmentem .lwo-ba,utána ezt a mentett modellt megnyitom Deep Exploration-nal és mégegyszer elmentem .lwo-ba. Vagy felülírod vagy új néven mented mindegy. Ezután jön az mtkit,stb,stb.

Rezs
Ja és a kocsi mappájának is ugyaz a neve!
Main folder and file name mask: e30
ezt elfelejtettem az elõbb.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
az összes .mox-nak .mtl-nek stimmelnie kell az editcarban lévõ filenévvel.
pl.:
e30.mox
e30.mtl
e30_r_vl.mtl
stb
editcar:
file name mask: e30

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

kemszi2
megvan minden fájlja?
adikakk
Ott se látszik nem tom mi lehet probálok rájönni de eddig semmi.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

a pályára fellépve látszik a kocsi?
mert engem ez nem zavar csak ha a pályán sincs rajta
adikakk
Jó napot.
Be konvertáltam a bomost de nem látszodik a modell de nem fagy ki a játék meg semmi mentem is vele csak nem látom a kasznit meg semmit.
Az editcar kész válto motor teljesítmény beállitva stb....
Segítsetek pls.

Szildramor
SOha nem vagyok fenn msn-en te csöcs. Lassan fél éve. A te idegi állapotod változik folyamatosan mikor titkosítva felmész. UK ralli és a digó démon hogy komoly dolgokról is legyen már szó 😊

Mindkillers
Kérd meg Szildramort bármire-> Mindig van más dolga...

Írj neki MSN-en-> Nem válaszol pedig egyfolytában változik az állapota tehát a gép elõtt van.

Megigér egy határidõt-> 3 hétig húzza,majd azt mondja neki erre nincs ideje (FH)

Ez is szórakoztató 😄

adikakk
Jó 8

adikakk
Nekem 5 6év munkám van játék modolásokba nem 1 2 napos honapos dolog a modolás hosszu évek telnek el mire megtanulod a játrékokat modolni a wr2 t nem tul nehéz modolni de van sok más játék amit könyebb és nehezebb modolni.

Szildramor
Jó éjt ^_^

mennem kell aludni!!!!!
cs smindenki!!!
sok sikert a z állam zs-hez

VKI TANÍCSON MEG MODDOLNI
Szildramor
Írjál privit Mindkillernek. Elég szórakoztató tud lenni 😄

adikakk
Nálam mindenki tiszta lapal indul de ha átvágnak akkpr nem szidok senkit hanem nem veszek rola tudomást.

mivel foglaljam el magam?
Szildramor
Megbízható embereket keress, az a legfontosabb 😉

adikakk
Még anyi ,hogy összekéne hozni egy modder csapatot akit érdekel a dolog az írjon rám mindenkit szeretetel várok a csapatba.

Szildramor
15-én államvizsgázom. Utána mindenképp csak azon dolgozom. Kis erdõs vidéki poros utas még nem is volt WR2-ben.
És a kedvenc DTM AMG-m XDriveR-tõl 😊

nem tokaludni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon várom CLamp
HAJRÁ

Sok szerencsét hozzá

juni 1 -seje 00:55-kori ébredéssel születek meg
magyarán honap 1 -kor(éjfél 1-ko)an a szülinapom
13 leszek XD
adikakk
Mind köszönöm a segítséget és ilyen drift gép lesz,de elsöbb még textura nélkül,de aztán lesz normális textura is.

adikakk
Az UK rallinak örülök hogy ki lesz adva és lesznek wrc autok is benne remélem az áttétel is wrc s lesz meg a hangok ha kell segítség szoljatok nyugodtan.
Jó hallani hogy sámán még modol én már nagyon rég beszéltem vele sajna.

Mindkillers
Adi! Jól néz ki a verda,igazi magyar driftes feeling (elöl alu hátul lemezfelni)

Valami másik hasonló méretû autó .cob-ját másold át,hívt be mtkit-be és alakítsd pontosan az autódhoz.

király ez így is

tényleg jut eszembe mentünk tél derekán(fagykor)suliba,és egy ien BMW kikanyarodott elénk
az benne a poén hogy ezen még nem volt kipörgésgátlo,és egy cspaszított belsõ tere vot(munkás)ebbõl következik hogy úgy "keresztbe" állt mint a foma 1-es kocsik
AMATÕR drift egy 50 év körülivel?
XXXXDDDD
Szildramor
Sajna az eredeti model már nincs meg, de beszéltem Sámánnal és ki lesz adva UK ralli. Egy korábbi verzió lesz kiadva páfrányokkal és finom alacsony fûvel ami Sámán fejlesztése. Pár kocsi is készül hozzá. Driftelés helyett ralli lesz az étlapon 😊

adikakk
Kicsit elakadtam de valamelyik nap már in game modell lesz.

így is jo a bömi legalább nem lesz súos
Mindkillers
-Nekem nincs hiteltartozásom,és nem dohányzom (pöfékelek)

-Te kezdtél kötözködni bunkó módon,ezért magdról írsz:"A folyamatos bunkóságra viszont nincs magyarázat"

-Én nem vonulok sehová 😊 Te akarsz Japán lenni,hiszen Te írtad magadról,(a #11118 számú hozzászólásodban:Végülis japánok vagyunk: nem?) utazz el Te.

-A pályahasználat nem kötelezõ,nem profitálok belõle így nem hat meg ha nem játszol rajta.

Nem megy ez neked...

U.i.:Az ajánlatom még mindig áll:ha nem szólsz be én sem.

INKÁBB te vagy a Bunko CLamp!!!
MIért nem tod elfelejteni?

NA mindegy te tod.
DE viszont vki megtaníthatna moddingolni
sok autot csinálnék (a nehézségtõl függõen{idõ})
jol jönne pár városi auto

Tényleg a játékban a nitron kivül van vmi motortuning?
mert a 300sl-t felkéne tuningolni(410+96 autom van de még mindig kéne)
a GR-re ilyen lassan töltenek fel autokat vagy csak a frissités a szar
(tom hogy nehéz egy autot megcsinálni)

ÁPROPÓ:adiking...
miko lesz kész a bömi?

ui.: kiri lenne sajátmagamnak autot csinálni
-csak 10 perc alatt se töltene be a játék
adikakk
WR2 BE
csak elakadtam nem tom h kell cobot csinálni<#pardon1><#szomoru1>
Valalaki tudna segíteni?

Szildramor
Így igaz. Mondom igazad van 😊 játékról szóljon. Mindkiller meg vonuljon át külföldre és ott azt vádaskodik amit csak akar. 103 pályából kidobok egyet még mindig marad egy valag. Egy szaros pálya miatt kár ennyi szót vesztegetni ·-·

adikakk
Jó napot.
A veszekedést hagyátok abba és munkálkodjunk mi vagyunk a Nagy magyar WR2 modolók bár még Rezs hiányzik innen nagyon, akkor mostmát a játékról szoljon a topik.

Szildramor
Jól mondja Adiking: ÁLL a bál. Amikor azt mondom lezárva azt úgy értem ahogy Adiking is mondotta vala: Befejeztem. Ami a témával kapcsolatos többet hozzá nem szólok. Véleményem leírva. Többi túró. Nem olvasom el õket. Hitelét vesztett ember ne pöfékeljen. Félmunka lehetett véletlen is. Vádaskodás lehetett emberi gyengeség. A folyamatos bunkóságra viszont nincs magyarázat. Részemrõl finito. Alászolgája!

Mindkillers
-"Nem vagy érdekelve" -A macska meg fel van mászva a fára.

-Akina Beta 2 nem készült így nem küldem mert nem volt rá idõd.

-"Érzelmi intelligencia"??? Most sírni kell vagy nevetni (rajtad)?

-Fiam? Mennyi idõsnek tetszik lenni szamuráj és mangarajzos bácsi?

Komolyra fordítva a szót:Nem értem a minden elõzmény nélküli támadásodat,egy szót sem szóltam Te pedig egybõl nekem ugrottál.

Nem szeretem ezt a stílust,de te kezdted. Én természetesen hajlandó vagyok befejezni ezt az értelmetlen üzengetés-sorozatot,ha Te is befejezed...

adikakk
Jó napot.
Látom áll a bál de remélem azért segít valaki.
Kelle egy müködö Polish road stage 2 vagy az uj asszem 3as
Naruto és Mind ne veszekedjetek ha nem birjátok már egymást akk nézétek a másikat levegönek.
Mindkiller valamikor tudunk beszélni msn en?

Szildramor
Le vagy szarva. Lejárattad magad. Bocs de nem vagy érdekelve. AKi hazugsággal vádol meg másokat majd linkelem amit privben küldött... Nem vagyok hozzászokva. Nem is fogok foglalkozni a dologgal. Részemrõl le vagy ejtve a félmunkáddal együtt. Az hogy Norbi hogy gondolja arról még régebb beszéltünk, de lényegtelen is. Érzelmi inteligenciád a béka segge alatt fiam. Nincs idõm az ügyeskedõkre. Se most se máskor. Csumi!

Mindkillers
Rajzmester! Itt vagyok. Csak tudod a hétvégeken nem a gép elõtt ülök és rajzolgatok hanem tényleg autózom és nem manga csajokra izgulok hanem a barátnõmmel vagyok XD A képeid szépek,sokat photoshop-oztál? A szövegeid zagyvák,nem értem õket. Na mindegy,szép napot...

Szildramor

Soul Eater WR2 😊

19:00-kor multiplayer mindenki a ki tud jöjjön!!!!