World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EZT NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!
http://auto.indavideo.hu/video/Webber-Vettel_mash-up
arty
támogatom! kell házigazda, mért is ne legyen Norbi? 😊

Forza.

sovatalevi
En is Norbira szavaszok.Mar csak o kell elvallalja,es lehet is szolni a modiknak 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Norbi jó rajzos, tud modellezni, jól összefogta HWRMT-t annakidején. Nála tényleg csaka számgép hiány akadály. Többiek is alkalmasak, de Õ a leghumánusabb. Legyem õ a házigazda. Tököm tele van evvel a stílussal, hogy itt minden balfasz ötvenszer beégeti magát és utána még anyáznak és szamár képeket linkelnek. Alapból amig Norbi nem vette le kezét a pályáról ott sem volt baj. Bence is az õ modelljeit osztogatta meg. Ha lesz új HWRMT: neki illik a vezetõ szerep mert õ alkalmas rá egyedül. Mindkiller azt hiszi attól lesz nagyobb, hogy a pályáját sokan szedik le, benceOOO meg azt hiszi hogy õ a világ közepe és akárhányszór pofára eshet: akkor is gyõztes. Norbi a leg érettebb egyéniség és leg humánusabb és tudása is megvan.

Szildramor
Inkább vegyél neki gépet. Bár ha átadnád a tied akkor lennél ihazán belevaló fickó

Norbira szavaznék ezügyben 😄

kemszi2
valami értelmes ember aki egyik oldalon se áll jelentkezzen már házigazdának és ezt a sok off semmire való üzenetet törölje.nevetséges ami itt megy,beszéljétek meg priviben,vagy nyissatok neki egy saját fórumot
utána bence
davidson a legjobb haverom
nyeperje bocs a helyesírásért
apám rég szeretne pár ot-s autot a kedvence egy JAGUAR E-Type
naon szép
most a kb 30 éves uralja van (ez mind motor lesz)
kb.:5-10 éves mégegy uralja
és egy ukrajnábol csempészett nyepre van

Jut eszembe apám most a citroen ds-re bukik
köszi😊
Szereted a régi autókat?

a skoda jol néz ki bocs hogy carmann ghia-nak néztem(volkswagen)

SOK SIKERT HOZZÁ
Gögi ez egy Skoda 110r 😊

EZ NEM VMI volkswagen chia?
hátulja egy skodáé
de kiváncsi lennék rá pls csináljátok meg
jol néz ki
Norbee!
Ebbõl lehet valami? 😄

kép1kép2

Szildramor

Z4 2010-es letölthetõ itt >> Tõtés

arty
pcdome.hu, 900ft

Forza.

Szildramor
Vagy vedd meg 900 forinté 😊 Két és fél kiló banán ára vazze XD

Csucsu2030
Crackeld meg!

kemszi2
Dupi30
Sziasztok. léccives segitetek. letöltöttem a game beirtam a cd key-t de azt irja rossz cd vagy hejjezek be cd-t
mit tegyek?

LFS World név: Dániel(hunn)

Szildramor

Zenét rejtettem a képbe akit érdekel -> K-ON! "Cooly Hotty Tension Hi!!" 😊

Szildramor

2 hét múlva ránézhetek, de ha modellezni való akkor Norbihoz fordulj inkább. Szerintem már van számgépe legalábbis remélem.
Ja és WR2 az osanban is 990.- Ft Vettem is egyet 😊

arty
pcdome.hu 999ft

Forza.

tudtok adni egy linket ahonnan letölthetném a játékot vagy esetleg ötlet hogy mért csinálja azt hogy miért csinálja azt ha elindítom bejön egy fekete képernyõ és onnantól nem csinál semmit
nem olyan amilyennek szeretem volna :s GTA ból áttudnád tenni a citroen ax-et ?😄
sovatalevi
<#eljen>

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor

kicsit világosítottam a pályán már ne mannyira szürke 😊

Szildramor
Köszi megvagyok. Diplomavédés, államvizsga, ilyenek vannak. Érettségi milyen volt neked?

Tibi mi van veled?😊 rég hallotam felõled 😞 van még visinátád?😄😄 ce mai faci?😄
GhostR1der
köszi a linket

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

adikakk
Segítsetek kérlek szépen.
OFF
Az erdélyben élõ emberek kb 90% magyarul beszél és fehér a börük tehát aki Erdélybe él nem feltétlenül cigány=roma azok kicsit arréb lakna kelet felé nem akarok senkit se védeni csak gondoltam közlöm ezt veletek.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Szildramor
Forza 3-ból 4 ajtós Astine Martin akit érdekel most lett megosztva 😊
Asone Martin Rapide Forza 3-ból

adikakk
Nem a kereket nem de én Deep Expolerben állitom a modell méretét de mindig belövöm és amikor viszahivom a modellt eredeti méretbe van Mind gyere fel msn kérlek.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Mindkillers
Nem állítottad be az autó méretét. Én Lightvawe-ben szoktam belõni ott elég pontosan lehet. Ha máshogy nem köldök neked egy autót .lwo-ban jó méretben,és azt ha megnyitod,majd a sajátodat akkor össze tudod hasonlítani és a jó méretûhöz igazítani a tiédet. A kereket ugye nem hagytad alatta a modellnek?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sovatalevi
Igy van 😊

adikakk
Iszonyat nagy fejjel lefelé van és kicsit csuszik lefele.
Segítsetek pls.

adikakk
Na bennvan a bömös de csak a játékba menübe nem látszodik és a játékba is hatalmas akkora mint a fél pálya meg kicsit lemegy a földszint alá a modell ezek miért vannak?

adikakk

adikakk
Jó napot.
Pár renderem megosztom veletek kérésre bárkinek csinálok rendert.
Vélemények jöhetnek.
Sry a nagy képméretért.

GhostR1der
jöhet nekem is privátban

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Szildramor
Nem véletlenül a Székelyek õrizték a határt 😊

sovatalevi
Oke,bennem bizhatsz.

Szildramor
Pischtitõl német fórumról. Majd átküldöm csak ne küld tovább.

sovatalevi
Ez a Hoonda honnan van?Nagyon jol nez ki 😊

Mindkillers
Na te duplán kissebbségi írtam neked privit. Innentõl kezdve okos enged,szamár szenved. Mivel te kezdted,bár a mai napig nem mondtad meg hogy miért (mert nem éljeneztettem magam sehol sem) ezért Én engedek és te szenvedsz. Ha mégegy ilyen választ írsz csak annyit válaszolok hogy : SZAMÁR

Foglalkozz a többiekkel,játszd el az istent nekik,te kis bevándorló XD

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Mellékesen megjegyzem: aki szarul kiad egy pályát mások nevével tûzdelve majd hazugsággal vádol meg és lebukik privek miatt, aki fotókkal akarja bizonyítani az igazát és ezzel bizonyítja saját hazugságát és mindezek után még cigányozik: az bizony az én szememben nem sokat ér. Átcsúsztál egy olyan kategóriába, amit csak seggarcoknak szoktam nevezni.

Most komolyan mondom: ennél alább nem süllyedhetsz nálam, így ha cigány kerekeket hánysz: akkor is lejárattad magad nemkicsit és nem két napra. Mellékesen erdélyi vagyok csillagom. Ha nem tetszik a szövegem: legközelebb ne hazudj és ne légy balfasz és akkor nem kell hallgatni a litániát. Komolyan mondom néhányan ebben az országban összetévesztik a folyamatos mellébeszélést a megalapozott és egyenes hozzászólással. Nekem nem kell eladnod semmit. Bizonyítottad fotókkal már hogy hazudtál. Norbi nélkül NEM indulhatott el egy kocsi sem, mert WR2-ben egy material és nem megy át rajta mert belógott az útra.
Te vagy a legnagyobb csalódás itt fórumon. Még a bencike féle modellkijátszás GTA-s modderektõl és dupla- vagy kitudja hány profilozásos ügyeskedés is kispályás ehez képest. Szememben nulla vagy. Következõben PRIV-ben kérem a mosdatlan zöldségeket csillagom mert senki nem kiváncsi a mellébeszélésedre, én legkevésbé... Na csöcs!! ^^

Szildramor

Szildramor
Mesedélutánnak vége mindi. Ájjá le. Privbe járasd le magad legközelebb. Felképellek #Ð elsõre egy M1 procar sorozattal: olaszos forma németes szívvel. HD vidi itt akit érdekel >> [/img]M1 race
[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/152/d/7/BMW_r_by_Kannagi_Nagi.jpg