19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16767 ühüm, azóta má én is 100x újra csináltam de megpróbálom még 1x és leírom hogy WTF :D -
#16766 Nálam egyszer elromlott a profilom és akkor csinálta ezt. Létrehoztam egy új profilt AmEx néven aztán továbmentettem a régi nevemen és a másik kettőt töröltem. Azóta nincs baj :) -
#16765 jó ez a kérdés megoldva, most másik jön...
ezt miért csinálja? :D
-
#16764 Srácok help...
újra felraktam a játékot 1.4.1 peccsel na most krekkeltem minden fasza csak az a gáz hogy mikor új profilt akarok csinálni nem tudok :D female/male között lehet választani meg rendszámtáblát de ráírni már nem tudok és itt ki is fagy innen nem tudok menni sehova :D kilépni se, se semmi
mi a probléma? :D -
#16763 Nem is olyan kihalt wr2 topic mint amilyennek látszik. Egyik linkelt képnél számlálja a kép letöltéseit és bizony szép szám 3 nap alatt :) És ami várható: Oblivionos zöld driftpálya, egy vagy két kocsi GTA-s Blox S13 kibővített driftgép Forza3-as és NFS-es mix kerékkel és Juiced"-es spoilerrel (néhány + óra munkával), egy Trance és egy Eurobeat zene csomag versenyzéshez és drifteléshez JP. új keréknyom minta kicsit továbbfejlesztettem és a driftmodhoz a sérülésrecept. Esetleg a közlekedő autók és természetesen a javított duplapályavonalas fejlesztés. Szombat estére remélem kész. Valamit biztosan megosztok ha azt nem is :)
-
Bence00111 #16762 Mindkiller,privát ment -
#16761 na még egy metálzöld egy lóerős aztán pályakiadásig már nem linkelek semmit :) MexPayne-ből is szedtem ki textúrát. Sajnos az eget nem olyan könnyű áttenni, mert terülőminta kellene hogy legyen és még tanulom én is a logikáját hogy jól is nézzen ki
-
#16760 Kár hogy lovas multi nincs wr2-ben :D akkor lenne értelme az erdő építésnek. Így nézne ki Oblivion motorral. Ebben a játékban tényleg eltalálták a természetet :)
-
#16759 valaki egy multit? -
#16758 Hát igen, van aki nem vázlatol hanem improvizál. Ez is egy művészet, csak nem mindenki értékeli :D Japánban ezért lehet megetetik vele XD
-
#16757 Észre vettétek? Itt még ennek az "egyszerű" rajznak is van vázlata.
Magyarországon meg:
"Menny oszt b*zd fő Józska valahá az útra!" -
#16756 Így készül az igazi :)
-
#16755 A hegy lábánál és a csúcson más más növények lesznek. Találtam pár szép eredeti japán fát és be tudtam tenni játékba. Remélem elég erdő szerű elsz az erdő :) Hétvégén kiadom és talán a kocsi is elkészül addig. Újra kellett textúráznom néhány elemét így mtkit-ben is újra kell tenni mindent. Na reméljük hétvégére kész lesz.
-
#16754 Ha így folytatódik, akkor olyan mindennapossá válnak a medvék, mint a verebek. Már csak puskával és medveölő kutyával lehet gombát szedni :D -
#16753 Kell a penz a Mercire na....nem konnyebb elvinni onnan...itt igy is volt eleg...minek meg 22...nagyon [email protected] tudom mi lesz.Minden 3 kilometerbe meg fog tamadi egy?Az nem jo igy.Rezervatum kellene,vagy dugjak be oket allatkertbe,vagy vigyek at Magyarorszagra :))
Itt igy is volt ember...es meg 22 -.- Kellene egy jo rezervatum,es ott elnenek boldogan...de kell a Merci...Bukarestben ne felj 1 db sincs ... Oda kellett volna vinni...sok ujgazdag koze.Mondjuk ott sincsenek jo hejen,mert a romanok kinyirnak oket.On -
#16752 Hülyék ezek. Mi az hogy nem lehet kilőni őket? Akkor viszont csináljanak rezervátumot ...asszák meg. Diktatúra alatt a pártvezérek lődözték őket. De most meg ellepik a városokat vagy mia bánat? -
#16751 Hallottad a hirt?a sok macit Brassobbol attelepitettek maros megyebe.Szovatara allitolag 22-t hoztak . Te jo eg,mi lesz a kirandulasainkkal?? -
#16750 Na abból tuti meggazdagodnánk :D -
#16749 csinálni kell egy wr2 bélyegsorozatot -
#16748 Van ilyen lehetőség, valami print akármi képfeltöltésnél ajálja fel a végén. Mikor megjelenik ez a lehetőség a szöveg első sorában van egy ilyen cucc, hogy ugrás a képre. Az csak a fizetős regisztráltaknak érdekes leginkább Devin. Ha nem vagy fizetős akkor nem sok értelme van bélyeg nagyságú képet pénzért eladni. Annyiban maximálták ugyais :) -
#16747 Van felrakva par kep,de mi az ,meg isveheti valaki oket? :P
Mind1,holnap fenn lessz az osszes,es akkor megosztom.Delutan jarok suliba :(((( Salut ! -
#16746 msn:[email protected] :) -
#16745 Köszönöm!Ezt az oldalt kerestem mar régen.Csak sehogy sem jutott eszembe :S -
#16744 DeviantArt-ot ajánlom mindenkinek de sok hely van ahova felfér inygen :)
-
#16743 Dewalk28 a pálya készítője kérdezd meg tőle miért így csinálta... -
#16742 Nagyon varjuk mar :)Van par tajkepem(sajat foto) Hova tolthetnem fel? -
#16741 Még van vele munka, de már legalább láttam az összes fár egyszer ami azért nem kis teljesítmény :) pár nap múlva kész lesz
-
#16740 Voltak a pályán ilyen szines botok mindenfelé. Nem tudtam elképzelni mire való japánban ez. Ha magas a hó talán látják merre megy az út :D Közben kiderült, hogy a pálya készítője nem nézett utána csak vagtában az erdőben néha van egy hószintmérő. Valójában akkor használják, ha nem folyamatos a szalagkorlát és nehogy felnyársalja magát a hoza fia. Gondoltam arra is hogy valami shintoista vallási jelkép lehet a hegy istenének, de nem :D Szerkesztettem párat és a veszélyesebb helyekre beteszem majd hogy ne legyen baj :) Akit érdekel ezen a vidin megnézheti eredetiben > Akina Initial D ( második régebbi kiadás)
-
#16739 Benne vaggyok a multiban.Megadiod az MSN-ed?? -
Helyesbítek: japánban alapja az éjszakai tuningolós versenyjátékoknak ez a film. Páldáula Wangan Midnight: Wangan Midnight Max Tuned DX3 vid << és az Initial D Initial D5 <<
animesorozat + játék. nyugodtabban alszom mert javítottam :) Jó ötlet. egyébként. Bár én csak tesztelni szoktam kocsikat mostanában. Az nem is verseny csak magammal hogy jobb legyen -_-
-
#16737 :D benne vagyok az uj HWRMT-n és itt meglehetne hirdetni :d elég jó lenne autó:kötetlen -
#16736 Ez minden hülye játék alapja: erdei verseny és a városi express. Érdekes filmsorozat :)Wangan Shuto Kousoku Trial Midnight << Vidi
-
#16735 Jó ötlet. Japóknál is van, film is készült róla: Shuto Kousoku Trial sorozat. De akkor a sérülés nem legyen több 5-nél. Vagy fotót, vagy filmet kellene róla készíteni. Így legalább kiderül, hogy ki milyen stílusban vezet :) -
#16734 :D azért jöhetne valaki :D aki tolna egy krúúúzt :)
Most jutott az eszembe hogy kéne csinálni akina time attack-ot :) mi nagy lenne :D -
#16733 Nem sok játékos mászkál erre. Többnyire csak modderek. Én meg csak kardozós játékkal multizom. Van benne valami felemelő :D -
#16732 valaki egy multi cruise-t? -
kidlacee #16731 Valahonnan nem lehet letölteni a játékhoz a DeLoreant a Vissza a jövőbe filmekből?Vagyis készítettek hozzá ilyen autót?Esetleg sima DeLoreant? -
#16730 @Player4: nem próbáltuk még. De az Ikarusz csuklóst azt nem lehet :)
@Norbi: beüzemeltem a régi tutorialt. Sikerült minden eddig :D Sokszoros lassításnál csak de sikerült :) szebb lesz a Nissan egy díszráccsal neked köszönhetően. A fékhűtésre kellett csak az hiányzott már. Jippié!!
-
#16729 SZIASZTOK multiba valaki jön egy kört esetleg megtanit hogy is müködik ez a multis dolog? -
#16728 Lesz csinálunk tutorialokat.