World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezaz 😄 a logókötelezettség már csak azért is jó, mert visszatalálnak játékhoz.Éljen Norbi😊
-kicsit egoista vok h betettem a végét is. De ami a 2 mondat közt volt azt te is érzed, hogy nem teljesen nevezhetõ békés eszmecserének a wr2-rõl.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
kitételek:
- A kép maximális mérete: 800*300 képpont
- A képen szerepelnie kell a World Racing2 logojának
- Legyen rajta egy eredeti autó(vagy valami utalás a játék original értékeire)
- Legyen rajta legalább 1 addon (autó, pálya stb)
- Nem lehet rajta olyan dolog ami törvénybe, etikába ütközik! Ha egy addon autó felkerül dobjatok egy e-mailt a készítõjének!
- Képeket várom priviben a legszebbeket ide is kiteszem és együtt szavazzuk meg, hogy melyik legyen a nyerõ.
- Kérdések itt, vagy priviben.
Kellemes rajzolgatást mindenkinek!
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Wartburgot a népnek!! 😄
kár hogy az itthoni drift még messze van ettõl.bár én évente csak egyszer megyek ki megnézni a rabócsiringre.Még mindig többre tartom a rally-t😄
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
és hozzá tenném nekem eredeti a game,mert megvettem,mert ér/t annyit,még többet is.Én még 1990Ft-ért vettem meg. 😊de azt hiszem jól jártam ezzel a játékkal!
ha most lehetne tapsolnék mint állat ugyanis:
a taps a legnagyobb kitüntetés
Itt az autószállító erre lehet skodát is tenni.
Azért nem mert a wr2 nem támogatja az utánfutó-efektet. Mint pl a c11-ek (lakókocsi nyergesvontatós stb) Voltak próbálkozások, de nem mûködik, vagy igen csúnya.
Viszont van hozzá egy "bodykit"-em 😄
úgy talán eltünik
VAGY MATT FÉNYEZÉST CSINÁLJ HOZZÁ AZ ELTAKARJA RÁADÁSUL MÉG ÁRNYÉG SEM MUTATJA MEG NEM?
a skoda skodát vontató párost szerintem érdekes lenne
EGYÉBKÉNT mit szoltok az ötleteimhez?
JO MI?
merésznek kell hozzá lenni
nem muszáj de valamejiknek örülnék!
roncs selejtezet,
félig szétszedet,
utánfuton ugyanaz csak kissé rommos állapotban(roncs)
vagy csak selejt autó pakban a másik jo teljesítménnyel kissé benyomódva
munkásauto,
skoda húzz roncs skodat
ralli auto
verseny auto(turaauto)
HAJRÁ NORBEE!!!!!!
Végre vmi-ben egyetértünk:
KELL EGYSAJÁT WEBLAP!!!!!
FORZM MEG MINDEN!
A SKODÁROL ANNYIT:
CSINÁLD MEG FILINGESRE!
RONCSDERBI FILING,VAGY RÉGI OT AUTO stbstb..
De most igen irdatlan másnapos vagyok, úgyhogy, mint minden halaszthatatlan feladat ideális kezdési idõpontját, ezt is átteszem "holnap"-ra😊