19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16807 A felni perem és a feszített gumi találkozása tökéletes. Nemtom mért de az a legesztétikusabb ha gumiról van szó :D Jó a piros perem. Van most egy kedvencem textúra. Majd becsomagolom és átküldöm. Nincs beállítva a középpont kerékhez. Majd azt is megorvosolom. Isteni lett :) Én meg készítettem egy videót az oblivion modról. Íme >> [URL=http://www.youtube.com/watch?v=IEXJsWYtiZc&ap=%2526fmt%3D18]Erdei verseny Video - vagyis Touge Racing ^[/URL]
-
Bence00111 #16806 Norbee, privi ment:) -
#16805 Az zsír új még ropogós meleg... Gondoltam, hogy rá fogsz cuppanni:)
Egyébként sima mezei lemezfelni (de csak a hasamra ütöttem nem konkrét autóé) megszélesítve feszített gumival és állítható természetesen. Ha van valami jó gumitexturád azt elküldhetnéd, mert ezekkel a Kumho orzadájokkal igencsak tele a tököm:) -
#16804 Gyönyörű szép :O az a kerék volt már kiadva vagy új? -
-
persze nem áll meg az élet ezután sem hiszen most érdemes valódi driftgépeket modolni :) A BLOX féle Nissan 240SX lesz a következő. A Subaru alkatrészeit is ő szerezte. Nagyon jó cuccai vannak. Mindenkinek ajánlom és magyar így nyelvi problémákra sem lehet kifogás :) Drift foreva!_! -
Elküszült végre. Sok sok munkaóra és éjszakázás után. Sok újítás van, de aki tényleg driftelni szeretne és belsőnézettel nekik mindent be kell másolni és felülírni hogy hiteles legyen. Van halványabb guminyom poros útra aztán van driftsebzés meg utcai verseny mod startlámpamentes. Emellé kifejlesztettem a drifteditcart amiben pontosan lehet driftelni nyomaték miatt. Fontos a kézifék, mint igaziban is, de nyomatékkal is lehet driftet kezdei mint a driftakadémiás vidin is. Összes módszer működik vele amit Tsuchiya bemutat. A pályához csak annyit a fa textúrák miatt és a megritkított egyéb tárgyak miatt nem nőtt a mérete, sőt szerintem csökkent a pálya mérete, viszont az erdő az bizony erdő. Nem kopár pollis rócc. Ezért akinek nem van 1 giga memóriája és 2.2-es procia a jobbikból nekik nem tom mit csinál a játék. Oblivion kompatibilis gép kell az Oblivionos textúrák megjelenítéséhez ilyen mennyiségben. Bocs akinek gyengébb a gépe. Majd kitalálunk valamit. Esetleg textúra kicsinyítés vagy ilyesmi. Ami még hasznos lehet az a teleportok pursuithez. Fenn a ház mögött van kettő, jobbra balra és lenn is furgonok mögött illetve mellett. Így lehet menekülni és változatosabb, de el van rejtve így a finnyásabbak sem szolhatnak semmit :) Van mellé néhány hangulatzene hogy teljes legyen az élmény és egy új égbot sokkal vidámabb mert égszínkék :D Na ennyi lenne röviden. Új játék idézőjelben ezért tessék tanulni a driftgép használatát mert erős ám. Kormányra fejlesztettem de lehet billenytűvel is!! Mindenkinek jó szórakozást és Köszönet Zded barátomnak a formatervezett alsó szakaszért. Mindkiller meg már megemlítette a nevemet bár nem csináltam az előző pályán semmit. Gondolom sejtette, hogy fogok még vele dolgozni :) Jó éjt és jó játékot mindenkinek!
Akina Initial D + Oblivion mod PACK 1
Akina Initial D + Oblivion mod PACK 2
WRX STI Wangan stílusú versenyhez nem drifthez <<
-
#16800 Lesz egy csak nem fér fel 4shared oldalra a csomag :D Bocs a késésért, szét kell darabolnom a packot hogy felférjen. Dolgozom az ügyön :) -
#16799 egy drift gép nekem se ártanak :D ha lesz vagy van dobsz át nekem. mer szegény bugattit már szétfüstöltem :D meg birom ele a kanyarokat végig irni :D -
#16798 Kész van és neki álltam csomagolni. Nem tudom mennyi időt vesz igénybe de elég sok cucc van így nem mondok időpontot. Ma este -
#16797 7-re remélem. Utolsó simítások vannak hátra meg a driftgépre a fékek. Egyszer csak készlesz :) -
#16796 huhu az baba lesz már várom. mikor lesz a kiadás akkor? -
#16795 Persze, duplasávos, oda-vissza külön nyomtáv van, így nem jönnek szembe teljes sebességgel és kanyarban kihúzodnak szélére. Azzal kezdtem az egészet de japán rendszámos forgalom autók is vannak hozzá :) -
#16794 na az fasza lesz:D de pl a forgalmon hogy ne akadjon annyit vagyis bugot kitudsz benne javitani mer igen szar :D::D -
#16793 @Norbee! Megnéztem,láttam benne a vasat!
@Bence! Ment a válasz! -
#16792 Picit japánosabb lesz kinézetük és azokat teszem be, ami formára is oda illenek. Lesz egy Porsche is Wangan miatt, mert az ott is előfordul utakon :) -
#16791 hát igen a traffic azért lehetne jobb -
#16790 Már csak a közlekedő autókat kell elkészítenem és egy 600 méteres szakaszt meg egy japán fát és megérik a kiadásra. Ezt az útszakaszt egyik barátom tervezte. Ami újítás az eddigi pályákhoz képest, hogy ugyanúgy meg van komponálva minden útszakasz és pihenő meg hegyoldal, mint egy rendes játékban szokás. Így nem annyira monoton és mindamellett, hogy több időt vesz igénybe elkészíteni: mégis a hangulat kárpótol a befektetett időért. Holnap estére ha nem jön közbe valami nagyon komoly: megosztom Akinát. Jó éjt!
-
#16789 A Toyota sem rosz és tényleg jó üzlet volt ez a Truenos dolog belecsempészni, de azért valjuk be őszintén a Nissanok voltak a koronázatlan királyok sport kategóriában és játékban is van náluk ez a versengés. Nem véletlen, hogy a Wangan és az Initial D autók mik is lettek végül és melyik nyer :D s30 Wangan videó <<<
-
#16788 egyemmeg de szép ez a ae86 (L) -
#16787 Megrendezték lőben is Initial D párbajt Odaiba driftpályán élő zenével meg minden ami kell :) Ki gondolná, hogy eredetileg egy rajzfilből indult az egész hülyeség :D Videó itt> Initial D real
-
Bence00111 #16786 Link -
#16785 Nyugi átküldjük ha kell. Ha megszünt akkor már úgyis mindegy nekik #Ð -
#16784 vágom de a txpro oldal megszűnt :D azé kéne, és ez a baj hogy semmit nem lehet letölteni 1 kurva ferrárit se mert minden a TXpro oldalán volt :D ami nincs -
#16783 Csak a lengyeleknél töltheted le meg minden mást is. TXpro valami. Hetente változtatják a nevét :D -
#16782 polish roads-hoz tud valaki adni linket? :D nem találom sehol a cuccot :D -
#16781 Egy kis részlet újításokból. Úgy tervezem, hogy autós üldözéshez is alkalmas lesz. Az út végén majd lesz teleport így alkalmas lesz félórás 20 perces menekülésre is. Holnap néha megosztok ezt-azt. A pályát még át kell nézni és a fák közt hibajavítani. Ha az is kész és Pursuites teleportok is belőve akkor szabadon engedem Oblivion szellemét. Jó éjt! :)
-
#16780 Nekiálltunk időben és még segítségem is volt, de pár bonyolultabb dolgot is készítettünk így nem lett kész teljesen. jjel befejezem majd de addig is linkelek egy zenecsomagot: Wangan Midnight rádióbol, innen-onnan versenyzéshez, holnap meg Eurobeat drifteléshez. A minőségi munkához idő kell még két embernek is :) Addig is jó zenehallgatást és száguldást mindenkinek :) Wangan Midnight zene + egyéb hasonló stílusú
-
#16779 GYere mess,hogy tudnank megbeszelni vmi reszletet.Nekem este lenne idom. -
#16778 Valoban igazad van :D de örülnék ha lenne egy társaság és mondjuk akinán wr-2be csuszkálnánk vagy csak egy kis time-atack,esetleg egy két touge battle,lenne hangulata -
#16777 Ez az igazi multi hanulat: megnyered a bitang nehéz küzdelmet és utáva felordít a tömeg a hátad mögött :D WR2 multi az inkább autógyűjtésről szól meg moddingról ·Initial D meg ·Wanga Midnight való a multizás élményekhez nem az autómúzeum :) ehunnvan e >> Autós multi -
#16776 ma egy multit igazán jó lenne összehozni. akinán -
#16775 XD -
#16774 Az igen :D Bosszantó tud lenni az ilyen. Megvettem eredetiben is. Ha behal akkor kibontom a fóliából de addig pihenjen :) -
#16773 ömm megoldottam a front end mappa írásvédett volT :D -
#16772 nekem is ez van, csak nem innen szedtem le, viszont a WR2 managered küldd el :D hátha régebbi és az jó lesz -
#16771 Nem esküdnék meg rá biztosan, de próbáld ki :) -
#16770 hát én se fordítanék rá sok időt DE má a faszom kivan :D lehet a manager a rossz, pedig krom oldaláról szedtem le na mindegy, ami neked van esetleg fel tudod dobni valahova? -
#16769 Én ilyen esetben nem szoktam nagyon időt pazarolni rá. Törlöm és keresek másik verziót. Ezt a névcseréset csak azért csináltam, mert már 2 éve fennvan a játék és nem akartam újratenni az egészet. Lehet nálad más a hiba oka, sőt biztos -
#16768 semmi újat csináltam, akkor is ezt csinálja :D
"File acces denied"
olyan mintha írásvédett lenne de nem :S