19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#19344 Kicsit visszakanyarodok az elsőkerekesekhez. Adamraga most valami egyéb elfoglaltsága miatt szünetel így az AE86 ProjectD szünetel.
Mondjuk ott is van elsőkerekes Honda, EG6 és EK9 is. Lehet előveszem őket is és helyreteszem belsőnézetet. Nehéz velük menni, mert ha kicsit megcsúszik az orra: hát a kézifék már nem sokat segít kanyarodásnál.. :)
-
#19343 Még egy érdekesség: az Corolla GTS AE86 :D
-
#19342 Hű vaz, ez aztán tényleg összetett. És ami érdekes 2 évente cserélték a modelt és a késöbbi Levin lámpa lett a korábbi Trueno kiosztással "beújítva", talán a tolatólámpa az egyetlen amiből következtetni lehet a típusra és az évjáratra. Kicsit nyújtottabb a Zenki Truenonál a Levin ... pillanat puskáznom kelll a listűáról, megvan: Kouki :)
Vagyis a Zeni Trueno ami nekem bejön lámpát tekintve. Levinnél meg Kouki 2 Dors hátulja és vegyes ZenkiKouki eleje.. :D
-
#19341 Hát az sosem volt kérdés hogy ugyanaz a konstrukció a két autó, de továbbra sincs olyan hogy Levin Trueno. Levin van, és Trueno. Külön, külön. Persze ha variálod a lámpákat össze vissza, akkor akár még lehetne is, de az elején pl. már alapból nehezen kivitelezel egy szimpla lámpa cserét, lévén az egyik fix lámpás (Levin), míg a másik bukó lámpás (Trueno).
Egyébként meg 3 dologtól függ, hogy milyen hátsó lámpájuk van.
1. 3 vagy 2 ajtós a kocsi. Azaz Hatchback, vagy Coupe.
2. Trueno vagy Levin.
3. Zenki (1983.05.-1985.05.) vagy Kouki (1985.05.-1987)
Illetve nyilván az USDM modellek esetében vannak még eltérések.
Az általad linkelt piros prospektus autó egy Zenki, amit főleg a lökhárító index méretéből lehet megállapítani. Illetve mondanám még a műanyag, rendesen rácsozott hűtőmaszkot, de ez a japán belpiacos verziókra nem igaz, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
Zenki Vs Kouki, Trueno Vs Levin hátsó lámpák
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2016.01.23. 20:01:05 -
#19340 Néhány extra Levin meg ilyesmi utód gépek. Ilyet se fogunk látni mostanában Magyar utakon.. :)
-
#19339 Itt egy jó példa: Levin lápa Truenon. Illetve Trueno-Levin alkatrészek :)
Tail lights <<
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.22. 20:28:06 -
#19338 Zenki nem lehet. Utánanézek, de boltban nem így árulják. Zenki tail lights néven csak fekete szűkített van. Trueno & Levin ugyanaz a konstrukció. Sőt még az ez után fejlesztett Levin-ek is Trueno alapokra épültek bár Levin néven futnak. Utolsó kép BZG
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.22. 20:03:40 -
#19337 Értem, szóval piros. A képen egy Levin van egyébként (és elvileg Zenki), a Trueno bukólámpás. Tehát nincs olyan hogy "Trueno Levin". :) -
#19336 Ami a szinét és a formáját illeti nem volt rajta cserélve semmi, Eredeti piros színű. Nincs rajta spoiler meg hátsó lámpák sem Zenki verzók, ami InitialD sorozatban annyira elterjedt. A gyári lámpák nagyobbak. Felni is ilyen spec. sose láttam még. Lehet az is gyári. Ami érdekes: 2-3 ilyen InitialD-s kocsi van a környéken, Subaru, Toyota MR2 és tulajdonosaik nagy százalékban családanyák. Lehet csak valaki ajánlotta nekik vagy nem is tudom. Külföldi ismerős, ilyesmi. Fura mikor szembejön egy vérbeli sportkocsi és nincs csikorgó kerék és hallani sem lehet a motor hangját olyan fordulaton pörög. 100 év múlva is meglesznek talán :D
Ilyen egyébként >> Trueno Levin
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.22. 13:48:38 -
#19335 Nagyon köszi, várom a fotót. Színére nem emlékszel esetleg? :) -
#19334 InitalD 5th zenéje Vivitől. Enélkül nincsen ProjectD hangulat sem... :)
-
#19333 A féklámpa textúra elég összetett javítás volt. Valamiért eredeti modellező elég nagy arányú tévedéseket adott ki, 4-5 centi különbségek voltak az eredetihez képest és formailag is nem profira vall a kidolgozottság. Ami a 3D alapot illeti textúrázást és lámpákat nem ide értve (ezt valszínüleg editor munkája nem a modellezőé) nagyon szép alap. Kifejezetten eddigi legjobb ami kezembe került InitialD gépekből.
Japán oldalakon van megosztva, elképzelhető hogy eredeti játékokból lett kiszedve. Éjszakai modban teljes világítás kikapcsolható, mint eredeti animeben így lehetséges a titkos előzés... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.12. 02:10:44 -
#19332 Beszéltem Adamragaval és talán lesz egy belső nézetes Initial D sorozat is az újabb designel. Igazából nem sok munka van már vele, mert az alapok készen állnak. Ami jó lenne az a driftpálya, eredeti InitialD-s erdei pályák. Próbáltuk kiszedni de eddig még nem sikerült. Kocsi viszont akad bőven szerencsére... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.08. 15:24:49 -
Norbi ladájáról nem találtam képet, de megtaláltam egy ikertestvérét. Hát meg kell hagyni: ezt jól leültették :)
-
#19330 Nem sokon múlott a 200 ezer látogató 2015-ben, mindössze pár gigányi kiadott munka kellett volna még és meglenne :) Idei évre szépen beosztva még 3 pálya lenne kiadásra. A nézettség stabilitása arra utal: lehet távolkeleti nézők viszok a topikot. Jó lenne belelátni kik mászkálnak felém. Sajnos már sehól nincs nyílvános statisztika mérés csak fizetősen így reméljük bárki is: kap valamit ami jó neki :D
Boldog 2016-ot minden még élő WR2 moddernek és játékosnak is :)
-
#19329 Két csomag is van, az egyik az idei 2015 D1 GP driftgépek, akit esetleg érdekelnek és letöltené őket itt megtalálja a topikot >> D1 GP driftcar pack >>
Valahogy minden Karácsonykor feltámad WR2 poraiból. Ez tavaly is így volt... :D Ami viszont érdekes idén az oroszoknál semmi nem volt csupán egy karácsonyi jókívánság. Szerintem Max adminkodása kicsit kemény. Rendszeresen töröl mindent. Így nem lehet közösséget építeni, de ő tudja... VKˇ World Racing 2 topik - >> VK WR2 2015 Christmas
Minden jót minden kedves látogatónak 2016-ban is :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.01. 19:23:16 -
#19328 Adamraga elkészítette az InitialD manga sorozat első sorozatának autóit. Karácsonyi 2015 csomag akit esetleg érdekes: letölthető it, azt mondta lesz még több is és pályát is tervez hozzá készíteni éjszakait is.
Initial D csomag letöltés itt >> Christmas Pack 2015 // Adamraga
-
#19327 .
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2016.01.01. 00:12:19 -
#19326 Kicsit megkésett a karácsonyi V2 második kiadás, de Adamraga ma délután átküldte a javított rallipilótát így még 2015-ben sikerült kiadni ezt az igen értékes "csomagot". Köstönet illeti Krom-ot a pályakonvertálásért és a havas modért, Adamragat a pilótáért és versenyfile megalkotásáért, NorbeTM-et a felni modellezésért, továbbá DJ Sámánnak is köszönet a model importálásáért ás a materiálok finomításáért !!! Elégy nagy csapatmunka volt meg kell hagyni, remélem megérte kivárni :D
Ami a rallikocsi editcar-ját illeti annyi módosítás van, hogy az 50 méteres ugrás után sem vesznek el a pontok (nem csapja oda a seggét) és nem veszik el az irányíthatóság sem, vagyis a karácsonyihoz képest is fejlesztettem, négykerekes drift és ugrálóbajnok. Adamraga Richard Burns pilótája kapott új itinert és biztonsági övet. Valamiért előzőről lemaradt :)
Boldog karácsonyt és Boldog Új Évet minden kedves látogatónknak, Franciaországtól egészen Oroszországig munkában résztvevő modderek nevében is!
Ave ^ ^
Letöltés >> Christmas Pack V2 - 2015 // 206 WRC & Normandia
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.31. 21:26:24 -
#19325 Boldog Karácsonyt minden kedves még néha visszajárogató WR2moddernek és játékosnak egyaránt és lassan már Boldog Új Esztendőt is!! 2016 meg WR2 természetesen ^ - ^
Karácsonyi csomag (wr2-es) még csomagolásra és feltöltésre vár de úgy összességében idén is lesz wr2 karácsonyozás csak kicsit elcsúsztam vendégjárás miatt. Idén kiadom Normandiát és Richard Burns 206 WRC pakkot, kicsit Franciásra sikerült a karácsony, de valamilyen szinten összeillenek :) Munkában résztvevő modderek: Krom, Adamraga, Norbee TM és Clamp. Már csak azért is illene kiadni, mert sok ember sok munkája pihen benne és csipkerózsika álmát aludta... :D
Boldog Karácsonyt
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.26. 18:17:18 -
#19324 Így is kinézhet egy GTR R33 féklámpája. Többiekét is feltettem Borgra, nem duplázom a dolgot. Végül is aki kocsit modol nem feltétlenül szerelmes is a részletekbe. Tehát ami jól néz ki az a sötét közép piros gyűrűben. Minden más is létezhet de nem eredeti.
-
#19323 Amúgy valami videókari kompatibilitás dolog van, a játék DVD hátulján voltak sorozatok amik ki voltak lőve.
Találtam egy 2010-es képet. Lélek-evők anime elég érdekes világ. Azóta már töröltem minden részét, de talán valamikor még megnézem online. Kevesen maradtak, nagy részüket egyszer megnézi az ember és kész. Játékkal is így van. Kipróbálni ki lehet meg sokan "végigjátszák" az se egy utolsó sportág. De csak az igazán klasszikusok maradhatnak talpon, WR2 is ez a kategória, talán mert japán forgalmas, driftelős, belsőnézetes meg még ki tudja talán pályaszerkesztő a legjobb hozzá :)
-
#19322 . Én még XP-re telepítettem, azóta csak átmásolom és indul egyből. Win7-en is elfut szépen, nincs vele gond. Ami változott XP-hez képest az a print screen gomb ami játékon belül nem megy, illetve F11-el lehet a gyári beépítettel képet készíteni a másik meg a pályaszerkesztő program. Abból le kellett szedjem a legutolsót, mert minden villanyoszlopot betonfalként mentett ki a korábbi progi. Összességében telepítve is átküldhető lenne, nekem ki is van mentve géphalál esetére. Sose lehet tudni mibe csap bele a villám :)
Ez is Win7-es és Fraps proginál ami jobb lett, hogy nem kell állítani a hangkimenetet meg semmit: egyből mükszik minden:
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.02. 22:58:12 -
steweee #19321 ez csak xp-n fut, igaz ? -
#19320 Szép kis Silvia s13, ilyet sajnos még nem láttam élőben. Japán modder 41aeimi modja, v2 akit esetleg érdekel a teljes blog itt megtalálja >> Oldies Sport Cars
-
#19319 Kálmán azért jó magasra tette fel a lécet. Ez a Subaru BRZ még Forza5 premiert is beelőzte anno :)
Én maradok a pályáknál, a japcsi forgalomnál meg a menettulajdonság fejlesztésnél, hasonló kategória amúgy sincs konkurenciánál. Magunk vagyunk versenyben magunkkal :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.02. 21:57:48 -
#19318 Kálmán szokott még gépeket modelezni, de ő most valami TV-nél dolgozik. Nem hiszem hogy ráérne. Amúgy ha nagyon részletes akkor GTA-sokkal próbálj üzletet kötni. Nálunk limitált a model-méret. Sok sikert és grat a Suzuki projektedhez ^ ^ -
to4m5i #19317 Már ne haragudj, köszönöm a segítséged, de ez nem az a "kategória"... Az enyém egy picit részletdúsabb... de azért köszönöm. -
#19316 Két hete láttam Norbit városban furikázni pirosa Ladájával Hűvösvölgy fele. Viszont ahogy elnézem bár ő itt a házigazda: nem járt fel egy éve minimum. Már adtak ki egy Suzukit valamikor. Esetleg kérd el a hátsó üléssorát.
De őszinte legyek szerintem nem fog már segíteni. Nem vagyok egy pesszimista alkat, inkább csak megérzés. Ha nagyon szeretnél biztosra menni: előkereshetem a telszámát. Max lesz még egy szám a telefonkönyvedben, de legalább megpróbáltad :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.01. 23:30:23 -
to4m5i #19315 Csupán annyit jelent, hogy nincs időm mostanság befejezni, egyáltalán haladni sem vele. Az autó B oszlop előtt kész van, a hátulján kellene dolgozni, beleértve a hátsó üléssort és hátsó kárpitokat. Elöl a kárpitok, műszerfal, órák, tetőkárpit kész van... -
#19314 @to4m5i: Mire gondoltál bedolgozás alatt. Fejtsd ki bővebben plz :)
Közben elkezdtem az eredeti Normandia színvilág kikeverését, elég bonyolult naplemente, köddel és kicsit őszies színekkel. Ami az átmenetet illeti talán sikerül a boltozat szineiben. A köd szinével lehet finomítani, de kéknek is kell lennie, kivéve ha nagy a köd... vááá XD
-
to4m5i #19313 Bedolgozót keresek, cserébe megkapja a model felhasználását :D
kapcsolat: https://www.facebook.com/kiss.tamas.180
-
#19312 Elég összetett rendszer, mindig nehezített formában készítem a pályákat kiadásra, editorral részletezés és textúrázás a végletekig. Ennél viszont kifejezetten a vonalvezetés és nagysebességű driftelés lesz a hangsúlyos. Ebben a kategóriában talán én leszek az első bár nem új a játék, de megint lehetek első valamiben. Nem is tudom hanyadik modom. Talán a hetedik? Wangan Midnight mod from Hungary again.. :)
-
#19311 Giga hosszú autópálya, ha az összes alternatív útvonalat egymás után tennénk, akkor jönne ki a valós hossza. Alapból kétszeresen hosszú, mint NFS-ben ezt megszorozva a 2 alternatív útvonallal az összesen 32 kilométer amiért érdemes szenvedni még egy kicsit és kiadni. WR2 legnehezebb pályáinak egyike lesz természetesen - forgalommal szerintem a legnehezebb lesz semmi túlzás nélkül... :)
-
#19310 Ok, köszi :) -
#19309 A kérdés jogos. És ami jó visszajátszásban még, hogy nincs halszemoptika, nem torzulnak a kocsik.
Két emberről tudom hogy szokta vagy tudja modolni, őket kérdezd meg:
- Krom Stern az összes modolóprogram megalkotója >> [email protected]
- és esetleg Adamraga akinél láttam hogy modolta a menüt és a feliratokat >> [email protected]
Talán tudják és talán el is mondják. Ha elsőre nem reagálnak írj rájuk 2 naponta ugyanazzal. Lusták de nagyon de jófejek :) -
#19308 Szevasztok!
Bár már viszonylag rég játszottam vele, de mintha a replaynek volna némi kerete. Ezt nem lehet valahogy eltüntetni? Gyári billentyűkombó, ini-ben sor törlés, akármi. -
#19307 Elfelejtettem befényképezni, de gyakran látom csak most volt első alkalom, hogy meg is állt :) Ami érdekes a gépen az a felnije. Valami nagyon speciális, japánban nem szokványos példány. Belső teljesen eredeti minden rajta, ülések voltak a legmegkapóbbak. Valóban nagyon fotelesek és a sebességmérő és fordulatszám is tenyérnyi. Érdekes gép és ami még nem annyira jön ki a formából: alapból lapos és alacsonyabb többi gépnél, ez parkolóban nagyon jól kijött. Ha látom: befotózom MK4 Suprával együtt. Gyönyörűek vannak mostanában :)
Ehhez a sorozathoz hasonlít legjobban >>
Kép >> Levin Trueno
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.10.19. 00:10:05 -
#19306 AE86 az Auchannal? Milyen színű volt? Fotó esetleg?:) -
#19305 Ez sem csúnya darab. És ami jó: kishazánkban is megtalálható. Épp most jártam körbe egy AE86 GT-t osan parkolóban. Nagyon jó kis belső. Azok az ülések élőben még nagyobbaknak tűntek ezzel a spec fejtámasszal :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.10.10. 23:20:52