19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16847 Ja és még valami: rendben,én nagyon szivesen kikérem a véleményed legközelebb ha képes vagy normális módon kommunikálni velem,mert érdekelnek a javító ötleteid. Én nem vagyok ellene hogy rendesen csapatmunka szerűen összedolgozzunk,csak moderáld magad,és szállj le a magas lórol. Ha érdekel még mindig Japánnál maradva kiadhatnánk pl Akagit,normális textúrákkal,szépen mint ahogy Akinát is kijavítottad,vagy félig kész van Norbee álma is:Pikes Peak,de van még egy csomó engedélyes rFactoros pálya,amit szép lassan közösen kiadhatnánk akár.Ha végre abbahagyod az ellenségeskedést... -
#16846 Nos ha tényleg nem érted,hogy a munkád TÉNYLEG JÓ,és a "Nem Oblivion mod,eredeti" megjegyzés pedig az takarja hogy ez CSAK eredeti és nem olyan jó mert egymagam tákoltam össze,akkor sajnálom... -
#16845 Te jobban jártál és ennyi. A világ is jobban járt, mert kaptak egy pár pályát. Én csak annyit akartam mondani, hogy ha csapatépítés az több annál, hogy a félkész pálya kiadása után elvégzett munkámat buta célzásokkal próbálod kicikizni. Semba Masaki egy igazi Japán. Én megköszöntem neki a segítséget és a kresztáblagyűjteményt amit küldött. Így utólag csak annyi jutott eszembe, hogy te se meg tomwin se tudtok modellezni. Mindketten kiadtatok néhány pályát és fenemód büszkék vagytok a letöltési számra. Én nem veszem el a kedveteket: akinek ez az élete és ez az egyetlen sikerélményt adó cselekedete: nekik nagyon fontosak ezek a dolgok. Én csak annyit akartam mondani, hogy az élet számos területén kapok visszajelzést munkám után, így a "Nem Oblivion mod hanem eredeti" megjegyzésedre csak annyit, hogy eredetiséghez nem érdemes az elsőséget hozzákapcsolni. Mert nem az a győztes a művészetben, az építészetben és egyéb produktív folyamatokban, aki elsőként szakítja át a pályázat célszalagját. Nincs ezzel baj. Én megköszönöm Norbinak a csapatmunkát és téged meg Bence 0001-et nem igazán tudlak beleilleszteni ebbe a képbe. Ti vagytok a "Ment a priv" kategória. Pletykálás, hátsó utak és meg nam hallgatott tanácsok ára az, hogy egy csapatként működő igazi HWRMT nem itt tartana ahól. Inteligencia kell hozzá nem vitás. Mindenki döntse el maga, hogy milyen igazi csapatban tudott eddig igazi nagyobb sikert elérni. Grat a pályához. Tökéletes lett -
#16844 Nem tudom,hogy milyen verenyről írsz,itt szerintem senki nem versenyzik senkivel,max multizás közben.
A letöltések száma eddig sem érdekelt,de legalább mostmár tőled tudom mennyi.
Szerintem itt nincs olyan hogy valaki "jobban jár",ez nonprofit dolog és én ezt csak hobbynak tekintem.A pályákat unatkozásképpen csinálom,de ha már kész és valakinek tetszik akkor hagy töltse le.Nekem nincsenek a játékkal és a pályákkal kapcsolatban álmaim,a realitás talaján állok,a való élet (nehézségei) sokkal jobban érdekel(nek).Itt nincs sikerélmény,csak örülök neki ha valakinek esetleg tetszik.
Én műszaki iskolát végeztem,ennek szerintem semmi köze semmhez ebben a témában.
Mikor nem adtam lehetőséget nektek az átnézésre? Ha erre a pályára gondolsz akkor természetesen azért nem kérdeztelek meg,mert amilyen stílust képviselsz velem szemben,nem sokra jutottunk volna,ezt Te is tudod,csak leugattál volna,vagy lenéző stílusban közölted volna,hogy neked ehhez semmi közöd...
Ismét nem tudom hogy miről írsz:"Szivesen hírdeted a HWRMT csapatot magadénak" Én nem hírdetek semmi ilyet,ezt Te is tudod,itt nincs olyan hogy az enyém...
És látod pont azért írtam hogy nem Oblivion mod,hogy nehogy leszóld a gyenge minőségű munkámat,mert a képeid alapján összehasonlíthatatlan a Te utómunkád minőségével,mert szerintem Akina is sokkal szebb lett miután dolgoztál rajta nem is keveset.
Összességében megint te vagy ellenséges velem ok nélkül,pedig én elismerem a munkádat,még ha nem is hangoztatom,mert olyan bunkó vagy velem minden hozzászólásodban.
Tehát,műszaki iskolát végeztem,nekem fontosabb,nagyobb álmaim vannak mint egy játék,nem az enyém a HWRMT,és a munkáid nagyon jó minőségűek,mind az autók,mind a pálya utómunkálataid. Szerintem.
És ezekről a dolgokról mégegyszer nincs értelme szót ejteni,leírtam,gondolom megérted,felfogod egy nekifutásból is.
-
#16843 Azért megkérdezném, hogy milyen iskolát végeztél? Annyira nem fontos kérdés, csak eredményesség szempontjából az. Ha pályakonvertálásról van szó és tudod, hogy Norbi modellezésben jó és tudod azt, hogy én művészeti szakos vagyok mért nem adtál annyi lehetőséget, hogy átnézzük kiadás előtt? Engem sem igazol sok dolog. Pár címer, honlap, meg fílmfesztiválos anyagok. Néhány híresebb kép devianton és készművesmunkák. Szivesen hírdeted a HWRMT csapatot magadénak. Szerintem Norbi a csapat szive. Egész moddingot miatta kezdtem el mert segített. És a "Nem Oblivion mod, eredeti" hozzáfűzésed is csak annyit igazol, hogy még nagy jövő áll előtted. Értettem a célzást: szarnak tartod az enyémet. Ez van. Attól én még nem fogok szégyenkezni az elvégzett javítás miatt -
#16842 Én őszintén megmondom, sose volt veled bajom. Utólag belegondoltam, és neked ez az álmod, hogy nagyot és híreset készíts. Illetve konvertálj. Én sokkal inkább japánmániás és eredetiségmániás vagyok. Te a sikerélményért csinálod én meg egy álmot valósítok meg. Ergo nálad a siker ha sokan letöltik. Nekem meg siker ha valaki aki ott él azt mondja le a kalappal. 7500 letöltés vs 10 letöltés meg Masaki-san elismerő szavai. Te vagy a győztese a versenynek nem vitás -
#16841 Nájsz, köszi -
#16840 Ez nem verseny. Nekem csak az volt fontos, hogy japánok is elfogadják japánnak és hitelesítsék és jó véleménnyel. Neked jutott a 7000 letöltés amire büszke vagy, nekem meg az eredetiség jutott japánból :) Szerintem te jártál jobban, én meg szebben XD Sose értettem a félmunkát mi abban a büszkeség. -
#16839 Accelerama Beta. (Nem Oblivion mod,eredeti)
Letöltés:Accelerama Beta
-
#16838 Jobbkormányos de baloldalon halad. Miaz? Hát a 240SX :D Lassan kész az első, de kettőt együtt adom ki mindenki nagy örömére gondolom XD Szerintem WR2-őn kívül kevés modolható japán játék van. Forgalomnak és belső nézetnek köszönhetően japóknál is kivételek vagyunk :)
-
#16837 Nézz át TDU topicba. Érdemes :) TOpikö -
#16836 nemtudom valószínüleg magyar rendszámot kapnak -
#16835 Rendszámokat is egyezteted? Milyen ország lesz :D -
#16834 utána számoltam és nem jött ki:)
Készül az UAZ is traficautónak.
-
#16833 Az egész heti folyadékszükségletedet péntek este pótoltad? :D az a pár betü elírás nem nagy ár. Meg amennyivel kevesebbet írtál annyival többet is így egyensúly megvan :) -
#16832 Igen kicsit már "fáradt" voltam mire hazaértem, nem nagyon tudtam írni:) -
#16831 Ilyenkor még vannak ébren emberek? Pozitívan csalódtam asszameg :D -
#16830 Lesz benne mindennfééle a kelei blokkból -
#16829 Jó kis csomagnak igérkezik :) Skoda meg kispolák van neked raktáron? Pár keleti kocsi még jól nézne ki benne csak a hitelesség kedvéért na meg hogy legyen sokféle :D -
-
Készíttettem egy vidit is SenbaMasaki Mod-ról, egy kis körutazás az újdonságok erdejében :) Video itt > Senba Masaki Edition << -
@Pepsi annyit tudok csak mondani, hogy minden játékban előfordulnak ilyesmik. Ez sem kivétel. TDU2 is szép még ha nem is házi főzet :)
SenbaMasaki mod és közlekedési rendrakás mellett a Suprát is megjavítottam. A pályát Masaki-san tanácsai és videói alapján javítottam és az általa küldött linkek és magyarázatok sokat segítettek helyretenni a hibákat. A képen is olvashatóak a honlapcímei, de linkelek egy vidit is könnyebb legyen odatalálni >>
SenbaMasaki YouTube profilja itt <<
Még egy jótanács: nem felülírni kell, hanem törölni az előzőket, mert összeakadhat!! Lehet Pepsinek is ez a gondja :) Ez csak a pályára vonatkozik. Minden más felülírható. Szóval japán jelek, táblák szervízek rejtve és teleportok is. Fából annyi van mint a tenger. Igazi székelyes pálya. Otthon érzi magát az ember :D 4-szer tesztvezettem végig apróbb hibajavítások miatt így azt is mondhatjuk: japánban is vállalom ezt a minőséget ezért el is láttam logómmal a képet. Jó driftelést és versenyzést kívánok mindenkinek! ^-^
Akina - Masaki edicion PACK 1
Akina - Masaki edicion PACK 2
+ zene Wangan STB.
-
#16825 1ik se megy... winfos hibát észlel stb eset van :D -
#16824 Na most már tényleg hiteles driftpálya lett Akina :D Bocs a samponreklámért, de be kellett tegyem ezt a csajt és valami apropója kellett legyen. Kicsit megszinesítettem és be van rejtve így nincs szemelőtt. Így a teleportok, a szervízkulcsok meg a reklámok is csak elrejtve lesznek. Szervízből még egyet beteszek a kiscsaj előtti parkolóba, van egy a csúcson, meg lent a ne dobjuk el az üres sörösdobozokat az út mellett tábla mellett :D Valamikor este megosztom aztén megnyugszom kicsit. És ha csak tizen töltik le akkor is megérte mert Semba Masaki megdicsérte :P Hola!
-
#16823 Reméljük felnéz még Csucsu néha :) Mindig ez van nálunk: csak ő tud segíteni, többiek nem értenek hozzá. Én meg elkészítettem a javításokat. Masaki-san Küldött pár videót és linket így reméljük most már élethűbb. Megnéztem eredeti akina vidit is 2009-eset. Na reméljük engedi a képeket is. Köszönet Mr. Masaki ^_^
-
#16822 Köszi clamp remélem sikerül. -
PLAYER4X #16821 helló!
lehet valahogy wr2-ben 5 ellenfélnél többel versenyezni?
vagy készült hozzá ilyen mod?
köszi... -
#16820 Írtam privet Csucsunak, sajna 2 hónapja nem volt fenn. Reméljük feljön. Úgy mellékesen 3500 látogató vagy visszalátogató fordult meg az oldalon, mióta a kérdést feltetted. Egyszóval lófasz a seggükbe senkinek nincs ideje segíteni neked. Sajna nekem nem volt ilyen probléma, mert ha multizni akarok kikötök mindenkit a netről végülis én fizetem :D Sikerült az útfestés korrekció közben. El is küldöm Maszaki bácsinak ellenörzésre majd ha minden kész :) Van egy raklap vidije, körbejárhatja az ember egész Japánt szal van tapasztalata a téren. Bójákat is helyreteszem és jöhet a második javított Japánkompatibilis kiadás
-
#16819 sziasztok!
A multi problémámra még most sem kaptam választ, vki pls help.
Tehát multiznék de nem akar joinolni sehová, a join gomb szürke semmi multiba nem enged belépni. -
#16818 Pályát inkább Mindkillerét érdemes letölteni akinek gyenge gépe van. Oblivionmodos Akina Oblivion gépkompatibilitást igényel. GR-en tölthető a régi verzió, azt ajánlom mindenkinek akinek nem új gépe van!! -
#16817 Nemmegy? És a Mindkiller féle megy? -
#16816 nem tom nálam az akina map egyáltalán nem megy :D kifagy a game -
#16815 Felvettem a kapcsolatot egy japán úriemberrel és úgy tűnik pár dolgot javítani kell makd. A rombusz alakú útfelfestés minden jelzőlámpa nélküli gyalogátkelőnél 2 darab kellene hogy legyen. A másik a bólyák és villogók. Villogós tetejű és világító meg sima bólya van összekötve egy rúddal a körbekerítésnél. Az új mod már Masaki Semba által ellenőrízve kiadás előtt :) Íme pár kép. Kyoto melletti erdőnél készült a kép.
-
#16814 kép meg lemaradt előbb :C Szamurájpáncél Hiace tuning és a füstokádó sárkány matrica. Hiacehoz kerestem képet mert lassan kész akkor akadtam rájuk :D
-
#16813 Samuráj Hiace és a füstöt okádó sárkánymatrica. Mi jöhet még :D
-
#16812 Következő munkám: '86-os Honda Acord szedán és esetleg egy Wangan stílusú attópálya mod japó közlekedéssel. Ha találok Wangan Midnight PC verziót akkor nem szenvedek vele, de PS3-at nem akarok venni egy kis száguldásért :)
-
#16811 És egy harmadik futófelület egész jó :)
tőtés <<-
-
#16810 Találtam még egy Yokohamát. Ez talán jobb is, mint a tegnapi TEXtúra -
#16809 Norbinak most már van gépe. Szerintem gyorsan kiadja :) -
#16808 Nájsz lesz, mikorra jön ki?