19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16890 Na úgy tűnik ötödször is végig kell mennem pályán gyalogtempóba szal akkor megjavítom az egész fényes ..aszást :D Norbi viszont kellene a parkoló buszok alá árnyékot szerkeszteni. parkoló autók mintájára. Lespórolták synetikesek és amiatt esik be föld színtje alá mikor begenerálja a játék. Még hogy német minőség... :D -
#16889 Jól néz ki, de kellene segítség beforgatni őket irányba. Nem kevés idő fölrakni őket. Még a szalagkorlátosakat is be kell lőnöm. Ha utána jelentkezik valaki: beforgathatja őket rendes irányba. Ha csak egyik lenne. megcsinálom, de háromszor szöszöltem végig az egész pályát. Meghírdetem ha valakit érdekel és segítene: beforgathatja őket.
-
#16888 Hakone stílusú pályát lehetne készíteni belőle csak forgalommal, mert az nincs benne. Azt nemtom WMMT-ben hogyan választható a forgalom, de a második videón látszik, hogy van. Az elkészített pályából tudtok egy Wangan nevű mentést készíteni majd? Acceleramahoz teszem az országút textúrákat, Wanganba meg az autópálya fejlesztésemet és egyirányú forgalmat. Nekem csak azért kell, mert nem akarok PS3-at venni. Nem kell kiadni, csak a poén kedvllrt hogy 230-al is lehessen driftelni forgalomban időre :) Linkeleklét vidit, egyik Hakone pálya, másik meg a forgalmas japi
Devi Z - Hakone vid <<
R32 - Akuma videó <><<
-
#16887 Ha Mindkiller engedi akkor egy japán egyirányú autópályát készítek Wangan stílusban versenyzésre és ott minden piros lesz. Azért egyirányut, mert úgy is nehéz kanyarban driftelni és a közlekedést kerülgetni. Az európait azt majd nézzétek át kiadás előtt. Meg tudom változtatni a textúrát amit küldtél, de ha úgyis felülvizsgáljátok akkor mejd lehet cserélni. Az út felfestást elkészítettem meg a benzinkút leágágazásnál villogókat beüzemelem. Néhány mamutfenyő és az európai részemről kész. -
#16886 Oké csak figyelj rá h a teteje az út felé lejtsen akkor jólesz a szín is.
-
#16885 @Mindkiller: talán ha StickiFingának írsz akkor átminősíti. De csak tipp :)
@Norbi: én betettem a modelt amit küldtél. Kiadás előtt még átküldöm így semmi nem marad félkész. 800-1000 pöcköt kell feltegyek. Utána a szinezés csak egy mozdulat. Nekem csak az volt a fontos, hogy a mérete és a földfelszíntől való távolsága legyen belőve így könnyen beilleszthető a helyére. Köszi az oszlopot: minnyá ránézek. -
#16884 Küldtem ezt is priviben! Aztán jól feltenni:) jobbos piros bal fehér... Képeket várunk:) -
#16883 Na jólesz ez csak cseréld fel a 2 színt. Küldtem hozzá texturát azon cseréld fel. A menetirány szerinti jobb oldal piros, a bal a fehér. Mindjárt nekilátok az oszlopoknak. -
#16882 Nagyon pengék a finomítások!
A Borgon a HWRMT reg kész de mivel a születési dátumot reálisra (2008) állítottam ezért valamit sírtak hogy szülői felügyelet stb stb és hogy valamit faxoljon el a szülő 7 napon belül az adminnak különben törlik a reget. Úgyhogy most várunk 7 napot aztán ha működik akkor jó,ha nem újra reg 50 éves korral :D -
#16881 !!! - az aszfalt már javított verzió, nem a synetices. Azt nem írtam oda. A középvonal felfestést is javítom, mert ezek a légyszarok 230 körül már nem igazán segítenek :) -
#16880 Nincs azzal baj, csak azt az eredeti c11-est kellene újratextúrázni. Vagy piros vagy fehér lehet mind a négy oldala, mert csupán egy textúra van. Az utaik sem valami megnyerőek: ez a nyomvonal és felfestés olyan mintha használnák. Én elhiszem, hogy németeknél sok a pénz, de nem valami nyoma csak van annak, hogy fut rajta autó. Mellékesen így látja az ember a sávját is 240-es tempónál. Útfelfestés meg a másik: középvonal olyan vékony synetikes, mintha bicikliút lenne. Azt az űtszéli rudat meg tudod rendesen szerkeszteni? A szalagkorlát prizmánál a láthatóság miatt tettem csak egyszínű pirosra, de felnyomtam az ambientet picit így teljesen jól látható már. Légyszi ha van kis időd egy olyan álló prizmát is textúrázz normálisat. Kettő piros kettő fehér egymás mellettiek, vagy rádbízom, csak ne legyen lapított. Négyszög alapú hasább szimpatikusabb, mint ezek a lapos izék :)
@BBB007: én nem mondtam, hogy olyat csinálj amit nem ismersz. A szöveg arról szólt, hogy bárki bármit csinál az már alapja lehet fejlődésnek. Az hogy mennyire szeretnél hasznos dolgokat csinálni az egy vágy. Az hogy teszel-e érte: az viszont már nem álomvilág. Ha többet szeretnél az életben elérni akkor ezt a jelet :S ne érezd felmentésnek.
-
#16879 érthető :) szivesen modelleznék csak nem értek hozzá sajnos :S -
#16878 miért piros mind2 fele? Nálam még jó volt a textura -
#16877 kanyarban ilyen lesz, egyenesben kicsit mediterránabb tetővel. Az út textúra az nem végleges. Ha lesz japán verzió Wangan stílusú akkor teszem be. Az csak teszt
-
#16876 Köszönöm ^-^ -
#16875 Priviben küldtem! -
#16874 Elkezdtem letölteni, de lefagyott a netem aztán belefeletkeztem pályaépítésbe. Amiket írtál róla szerintem ez még a Norbi szakasza: modellezéssel kapcsolatos javítás kellene. Norbi szépen rajzol: biztosan javít rajta kinézetre is ha van ideje :) A híd szine jó volt sőt én a fa textúrát tettem a hegyekre is. Olyan mint Ausztrália és illett is. Késöbb vettem csak észre, hogy fa textúra. Zért cseréltem le a híd szinét, mert így távolabbinak látszik, nagyobbnak érezni a pályát. Nem is a kinézet miatt hanem a távolságérzés miatt. PikesPeak-nál csakannyit hogy az Accelerámánál használt sziklás hátterek és hegyek stílusában ot is lehetne valami hasonlót, de szerintem Nori már előrébb van tervezésben.
Pályamegosztáshoz egy ötlet: ha lenne egy HWRMT felhasználó Borgon lehetne megosztani ilyen közös munkákat és pályákat, amihez mindenki hozzátett. Engem nem érdekel hogy az ezeregy nevem közül szerepel-e vagy sem alatta bármelyik: úgysem tudjuk ki kicsoda szal nem érzem fontosnak. A HWRMT wipek és kiadott pályákat viszont többen ellenőrizhetik és akár több verzió is születhet. Már csak azért is, mert egy csapat topic sincs külföldi fórumokon. Meg így tényleg a munkára kerül a hangsúly nem az egyénekre. Nekem a siker az nem névreszóló dolog. Örülök, ha hpzzátehetek valamit. Szép napot! -
#16873 Ja és a csapatösszetétel kérdésében egyetértek az előttem szólóval. -
#16872 Accelerama: A híd szine akár lehet jó is,látni kéne,eredetileg fából volt azért tettem rá fa textúrát,de ha kékkel jól mutat nekem az is jó. A horgászjachtot,vagy a vitorlást cserélted le? Nekem nem volt soha semmi probléma velük :S
Pikes Peak: Nem tudom belenéztél-e? A rajtnál vannak szalmabálák,csak el vannak tüntetve (water surface)mert ha textúráztam akkor távolabb hatalmas nagy falak (háttér?) is szalmabálává változtak. Továbbá a fenyők mostani textúráját kellene ptx tool-ban kicserélni és nem fájlt cserélni ugyanis nem tudom miért de ha más a textúra neve,nem veszi figyelembe a No Colli beállítást :@ A talaj is ugyanez,csak ott meg kellene találnunk azokat a textúrákat amelyek figyelembe veszik a Dirt beállítást. És akkor utána lehetne szépítenünk. Megkeresem a Dirt beállításra hallgató textúrákat,minél többet hogy utána azokat felülírva minél változatosabb lehessen a talaj. -
#16871 Norbi: tudnál modellezni egy ilyen fényvisszaverőt szalagkorlátra? Két oldalán textúrázott kis háztetőszerű valami kellene, mert olyan gyors a pálya, hogy vicc nélkül mondom hiányolom kanyarban :)
-
#16870 Néhány textúra oblivionból és a hídnak egy századforulós szín. Volt egy kis ladik a tavon, valószínű amiatt fagyott ki a játék néha. Mióta lecseréltem másikra stabil.@BBB007: a csapat itt teljesen nyitott olyan szempontból, hogy aki szeret dolgozni az biztosan szót ért a többiekkel. Vagyis itt magadat lépteted be ha dolgozol és lépsz ki ha nem csinálsz semmit. Ez csak az én véleményem :)
-
#16869 Nekem tetszik -
#16868 ÍME:
-
#16867 látom haladnak a müveletek :D kicsit sokáig voltam távol de megérte várni.
Esetleg ha van hely a csapatba szolhattok sajnos modolni nem tudok de könnyen tanulok! -
#16866 Nem listázott videó: csak SG fórumon keresztül érhető el. Néhány változtatás, a füvet lekaszáltam az út szélén. A nagy sebesség miatt így jobban követhető a nyomvonal és látszik az útszéli kaviccsal felszort szakasz is. A másik a sziklák: sok esetben fák nőttek sziklán ami szokott fenyőkkel, ezért nem teljesen kopár sivatagi sziklákat tettem hanem mohával és kisebb növényekkel borítottat. Az út széli nagy sziklák kopárabb és fehérebb szinüek, de nem annyira, mint az eredetiek. A talajnak is van belső fénye ezért túlzottan fehér volt már a napsugarak felerősítették. Mamutfenyőket kellene betenni a laptextúrák köré. Így összemosható a tájjal és térbelivé tehető, mert így néha látszik, hogy lapokból áll. A másik a benzinkút és a nyugati oldal erdősítése, nem fontos, de jobban eltűnne a pálya széle. Kicsit élethűbbé válna. Ennyi lenne az első nyílvános vélemény. És így legalább bárki sértődés közelében lenne időben kiderül. Szép estét!Accelerama videó
-
#16862 Megvan!
-
#16861 Ez egyébként egy díjnyertes film abból az időből.
Csináltak egy koppintást is ennek mintájára:
amit most nem találok de meg fogom keresni. -
#16860 -
#16859 Jó akkor nyílvános egyeztetés. Nekem már annyi privim van, mint a tenger. A csapat az első. És hogy lásd nem a levegőbe beszélek: semmi általam készített modot és több napnyi munka eredményét nem kívánom megosztani forgalmas, külföldi fórumokon. Ha igazán japánosan veti bele magát az ember egy csapatmunkába ott az egyén alárendeli magát a munka minőségének és eredményességnek. Én ezt komolyan veszem. Letöltés nem a munka része. Nekem az a siker, ha erdőszerű az erdő és driftelhető belső nézetből a Supra. Meg a japán úriember elismerő szavai. Mert nem az a lényeg, hogy ki neve mellé kerül pirospont külföldi fórumon. Őszinte legyek szerintem nyomunkba se érnek. Mert nekik más szempontok a követendő út. Csapat és minőség az első. Külföldiek ha akarnak ideszoknak. Ő dolguk. Valamikor este felteszem azt a pár változtatást Acceleratán. Talán megtetszik valakinek -
#16858 -
#16857 Az ötleted kitünő! Nekem sem jó a privi,ráadásul az ott küldhető fájlméret is kicsi.
Nos akkor kiváncsi vagyok az Accelerama javításodra!
És szeretném ha az Akina javításodat kiadnád a Borgon és a GR-en,mint Akina Performance Patch vagy valami hasonló néven,hogy ha már annyit dolgoztál rajta más is élvezhesse a munkáda,már ha bírja a gépe
Ha elkészül Pikes Peak szerintem ez lesz a leghosszabb pálya ami létezik,mert botrányosan hosszú.
Akkor mehet neked is a Pikes Peak alap?
-
#16856 Készítettem pár finomítást Acceleramahoz. Ha komolyan gondoltad ezt a csapatmunkát: akkor teljesen nyílvánosan kellene ezt az infócserét lefolytatni. Szerintem pont ez a sok privi az amiatt úgy érzed hogy egyedül vagy csapatban. Nem titok, hogy a fű szine meg a forgalom összeakadása hogyan változhat. Részemről ami nyílvánosan tárgyalható én ide írnám. Nincs azon szégyelni való, hogy különböző ötletek vannak és esetleg valami jobb születhet belőle. -
Bence00111 #16855 Na visszaírtál, akkor már abba lehet hagyni a hülyeséget? Viccen kívül, és nem b@sztatásból írom: Akár hiszed akár nem,tanultam az akkori hibámból, elismerem, hogy hibáztam. Elismerem a munkádat is, mert teljesen jó amiket csinálsz. Magamat még nem tudom tisztelni,másokat akkor ha kiérdemlik.
Szeretném abbahagyni az ellenségeskedést, mert nem vezet semmire sem. Ha egy csapatként működne az egész fórum, akkor az kellemesebb is lenne, és sokkal jobb moddok is születhetnének. Tényleg nem szeretném tovább folytatni ezt ami most megy. -
#16854 Szerintem a nézőket kellene javítani valahogy, bár ha nekilátunk modelekre cserélni akkor nagyon fagyós lesz a dologtehát inkább vmi textura csere... na mindegy a videókat nézve egykét parkoló autó kellene, kamerás autó ilyesmi, és én ilyen kavicsokat bokrokat csinálnék amiket ki lehet vinni vagyis mozdithatók. A szakadékok alá valami texturát tenni, h ne a semmit lássuk ha lenézünk. ezeket megtom oldani csak nemtom h újra kell-e convertálni a pályát. megy mondjuk 2-3 réteget ebből az erdő-falból egymás elé és egyik átlátszóbb másik kevésbé a 3. meg egyáltalán így talán sűrűbb lesz az érzet aztán egy két magányos fa is dob a dolgon persze. Egyelőre ennyi ha átküldöd megyek rajta pár kört átnézem h mi kivánkozik még. -
#16853 @Norbi: ment a priv Norbi! Kivételesen józanul. Azt a témát tudood mikor a mappa neve ööö... :D
@Bence0001: nekem szórakozás az hogy lopott kocsit kiadsz? Hát jaaa. Eccerű vagy szerintem. Szót sem érdemelsz míg nem tanulsz meg tisztességesen viselkedni. Mindkiller simán csak forrófejű. Nálad komoly önértékelési problémákat látok pszicho és pedagógiai szigorlattal és tanítási tapasztalattal a hátam mögött. Vagyis magadat tanuld meg tisztelni, hogy másokat is tisztelhess. -
#16852 Az unalmas litániák helyett megcsináljuk akkor Nerbee-nak ajánlva az Ő modellezői tudása és a Te szépérzéked segítségével Pikes Peak-ot vagy nem?
Egyenlőre a mérete be van lőve,az eredeti elég rossz textúrák nagyjából a helyükön vannak,egy 50 m-es pálya,és 1db objektum van rajta hogy a free ride működjön.
A kérdés mit kell még esetleg hozzá modelleznie valaki hozzáértőnek,és a textúrákat milyen eredetihez jobban hasonlítóakra kell lecserélni.
Ha érdekel eljuttatom hozzád és Norbee-hoz is az alapot.
néhány kép az alapállapotról:
-
Bence00111 #16851 Igaz, ez nem veszekedés, csak neki szórakozás.Engem meg ki lehet hagyni a megjegyzéseidből. Jólenne ha nem az okoskodás menne itt, biztos van olyan fórum is, de felvilágosítalak, ez még mindíg a WR2 fóruma...
Írj be még valami megjegyzést, vagy bármit ami szerinted megalázó a többiekre nézve, aztán legyen vége, mert nagyon unalmas. -
#16850 Ez a veszekedéstől távol áll Norbikám :D De azért azt tartom, hogy ha valaki meg akarja magyarázni az megtudja utólag is bármi legyen az. Szerencsére most nem az a rendszer van divatban magyarországon, de így ha belenézel a hiradóba: épp hömpöjög valami az utcán, amire megint lesz valami jó magyarázat de közben 40 négyzetkilóméteren ömlik a szar. Félmunka az félmunka. Most nyújt harmadszór békejobbot a srác. Én elfogadom. De azért ha megint elszakadna a cérna nála, azért nem vállalom a felelősséget. Ami igazán sértő, hogy nem veszi észre: mások több tiz órás pluszmunkáját és ingyen munkáját nem fogadja el. "Ment a priv" meg "megjött a priv". Eccerüen ennyitakartam mondani -
#16849 Én benne vagyok a csapatmunkás javítgatásban és nagyon várom a Pikes peak-et:) Az meg h mi az eredeti és mi nem azt hagyjuk el sztem. Remélem te is belátod Tibikém h ennek a veszekedésnek így nincs értelme. -
#16848 Nem tudom mért, de úgy érzem: neked ez a sorsod. Évente kétszer csapatmunkába kezdesz, aztán ráébredsz, hogy mindenki el akarja lógni a munkát rajtad kívül. Ezért kirohansz németországba és gyorsan kiadod azt. Fantahillnél is én sértettelek meg ezért kiszaladtál, aztán a forgalomautókat vagy mit bíztál rám rajztanárra amit államvizsga miatt elbasztam mert kialvatlan voltam és megtört a csapat bilincs ami szorított és jöhettek a német fórumok ismét. És dölt a siker íze. Bence 0001 dettó. Ő is rendszeresen fürdik a siker ízében a maga módján... Nektek ez a sorsotok, hogy egyedül emelkedjen magasra fenenagy csillagotok. Úgy is mondhatnánk, hogy ez nem Oblivion mod, hanem eredetibb. Jobbak vagytok. Vagy jobbik. Mellékesen tökmindegy hogy kiadtad vagy nem: soha nem volt róla szó, hogy bármibe belenyúlhatok japán pályánál kiadás előtt. Vagyis a csapatmunka felrugása nálad annyit takart, hogy az ordító hibákat amit a betatesztelésnél megírtunk neked bennehagytad. Nembaj: a kínaiak így is örültek neki így világhír az világhír marad tisztelt uram. Nem tudod mi az a csapatmunka. Egyéniben vállaltakat meg ahogy megcsinálod: úgy tökéletes. Nincs ezzel baj. Vannak akik nyertesnek születnek