19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16933 Valaki tud linkelni egy bivalyeros hatsomeghajtasu kocsit?Oasmit ami van Ken Blocknak.Koszi elore isss -
#16932 Persze,egyenlőre legyen ennyi elég nekik.
Norbee! Megnézted már Pikes Peakot? Szerinted kellene még valamit modellezni hozzá???
Mert ha igen akkor még nem folytatom ugyanis akkor úgyis újra kell mindent csinálni... -
#16931 Ja és írták, hogy tegyünk még képet és vidit. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem lófaszt. Ha ekkora nézettség van a semmire én nem fogom eröltetni a mennyiséget :) -
#16930 Faszán nézki :) Szilvikének milyen magas a segge. Szép karcsú lett től. Igazi driftgép kinézete van :) -
#16929 Szégyenlem magam,ma ezen dolgoztam: A régebben linkent RC autóm (VFTS) Tamiya alvázára rádobtam egy Szilvi kasztnit,belőttem a kerékdőlést és összetartást,kikeményítettem a gátlókat,felraktam a diszkófelniket,és irány driftelni.
-
#16928 Mi lenne, ha aki amin éppen dolgozik: linkelne róla fotót. A másik meg ha a válasz alatti - képek vagy újdonságok lehetnének úgy, mint Sg-n, vagyis nyugodtan elé lehet linkelni az újdonságot így felül lesz a frissebb hozzászóláson belül. Lehet mindig újat is, de ha megnézitek a látogatottsága sokszorosa így is, mint a többieknek, vagyis nem lenne fer velük szemben :) -
#16927 Köszi! Visszafogotra készítettem, mint az aláírást. Ha már titokzatos akkor legyen minden az :) -
#16926 Jó lett a #1 hsz a borgon! -
#16925 Nem égett le de nem sokon múlot :D Ha ennyit vezetsz akkor már biztosan profi lehetsz. Unokatesóm is levezeti a 600 kilómétert, de erdélyben a hargitán. El tudod képzeni milyen lehet: egyik kanyar után a másik és 5-6száz méteres szakadékok stb :D -
#16924 Mit főzöl ilyekor? Na megyek alszok,ma is 630 km-t vezettem :(
-
#16923 Köszi. Éjjel teszek egy próbát. Nem baj ha nem egységes a linkelés. Elvégre mi műszakiak vagyunk, nem művészek :D Lényeg hogy amit megosztunk, azt véleményezzük előre és akkor tetszeni fog nekik minden. Accelerama versenyt meg kell csinálnom, mert úgy tűnik azért nem előz az ellenfél forgalomban, mert nem mindig ér át a szembejövő sávba a raceplace :D Na majd még jövök, mert ég le a kaja -
#16922 OFF: Végre. Most olvastam végig... Hogy lehet itt is:
félkövér,dőlt,aláhúzott,idézett
,kék,piros,zöld,és még sok színben,valamint times,arial,courier new,trebuchet,wingdings,brutálnagy,hatalmas,nagy,apró,PIROS PARÁZS,ZÖLD ÁRNYÉK,[flipv]MEGFORDÍTVA[/flipv],[fliph]MEGFORDÍTVA[/fliph],dropshadow,Motion blur,és írni.
XD -
#16921 Szerintem csak a nagyon kicsi képek kellenének egyenlőre az első hsz-be. Én picassát használom és ott is lehet választani mekkora képkódot akarsz. A borgon a képlinkek közé tegyél 3 szóközt,akkor lesz kb jó a távolságuk egymástól meg center parancsal dobd középre őket. Megy a jelszó. -
#16920 Képformátumokat meg tudom oldani: devianton olyanra állítom amilyenre szeretném és van egy profil csak wr2-es dolgoknak. Küldj egy kódot és legelsőnél minden wip-hrz teszek kis képet és ugyanazokat be lehet tenni alatta 800x600 ban is. Csak annyit kell tenni, hogy devin átméretezni. 50x30 vagy ilyesmiket tenni az első hozzászólásba pályánként utána jöhet nagyobb is meg vidi is. Videó beágyazást azért nem használom, mert így minőségjavító kódot tudok a végére illeszteni és egyból 480-as jön be vagy 360-es. Szal ha beleegyeztek: kis bélyegképek első hozzászólába wip-ekről. Várom véleményt, de közbe kimentem főzni :D -
#16919 Ha c11 akkor Author:Synetic,ennyi. Az az ötletem hogy a wip-ek rendesen új hozzászólások lennének,de amikor valami kész akkor az első hozzászólást szerkesztenénk és egyre bővítenénk a linkeket,hogy az első hsz-ben ott legyen az összes munkánk.
Kérdés hogy Norbi,Te ismered e a html formázásokat,mert a Borg-on a hsz-t lehet variálni (nagy kép,kis kép,album,videó,idézet,középen,stb)
Közben már "lájkolják" az Akina Oblivion-t és az UK rally-t,és várják a további Magyar munkákat,és figyelgetik az sg-t is :) -
#16918 Még egy ötlet: mi lenne ha azt a hozzászólást bővítenénk amit már megkezdtél? Szerintem egymáséhoz nem fogunk nyúlni, legalábbis ezy a csapatfelállás biztonságosnak mondható. Csak annyi kell, hogy amíg nincs új téma az adott pályákkal kapcsolatban mehetne egy hozzászólásba. Én UK-ról és az újításokról tudok képet tenni. Mint wip. A lelkizős részt rátok bízom :) engem csak a munka érdekel, buggyatak nem -
#16917 @Norbi: Zsiguli se rosz :D Ha a c11-es autók sajátok lennének az is jó lenne. Japánhoz mondom. Az angolhoz bármi jöhet. LandRover falusias valami vidéki angolos. Én ezt a kettőt ismerem: Mini és a rover aztán ha valami eszedbe jut jöhet :) Köszi az árnyékot. Minnyá beüzemelem.
@Mindkiller: Japán forgalomba jók a c11-esek, de újra kellene lámpázni sajna, mert azt nem én tettem be, viszont a formájuk és kinézetük illik oda. Ezt rátok bízom. magyarok megkapják az én verziómat, csak külföldi fórumra nem akarom betenni, mert nemtom ki készítette bár c11-es, de sok ott a kocsog :D Nem baj ha ritkábban válaszolunk. Egyrészt ha valaki valamit linkelt azt tudja módosítani így nem kerül mögé új cucc. Kétnaponta feljön Norbi az már szerintem jó. Végülis csapat és ritka, hogy az egész csapat egy időban a borgon lenne. A másik meg ha megnézed: többnyire a bajkeverők fognak irogatni. Normális ember megköszön vagy kérdez értelmeset. Azért gondoltam Norbi jobban kezeli a félkegyelmüeket XD Acceleramahoz mehet a Snyder csak nem tölthető már sehonnan mert törölték filefrontról a Bonus-packot. lehet azt kellene, hogy több receptet is mellétenni és kinek mi van: azzal hajt :) -
#16916 Rendben,itt megbeszéljük,ott kiadjuk :) Nekem jó ha Norbi válaszolgat,csak kérdés hogy ő is megnézi-e minden nap akár többször is hogy írtak e.
Akinához valami japánosra textúrázott forgalom autók kellenének,valami már készek áttextúrázva. Vagy van egy csomó low poly modellem.
Accelerama forgalmat igazából direkt alakítottam snyder traffichoz. De bármilyen USA-ban előforduló autó jó. Igen,még a víz és a vízesés "egyesítése" ami jót tenne neki. -
#16915 Töröltem -
#16914 *: ZSIGULIK! :)
**: Rendben küldj légyszives textura-alapot amiből kiindulhatok a model már pikkpakk megvan:) (a textura úgy a legjobb ilyen egyszerű modelnél, mint a papírautók képei) -
#16913 Norbi: töröld majd az aláírásos képvariációkat plíz :) Kicsit sok lett.
Ez az utolsó: kicsi helyközzel és kevés zászlóval. Többet nem varoiálom
-
#16912 °Akinához milyen forgalomautók legyenek? A többit leellenőriztettem japán Masaki-sannal, az hitelesnek mondható, de a forgalomautókkal kapcsolatban nincs ötletem. Ami nekem van az c11-es de nemtom ki tette át és beleköthetnek.
°UK Rallinál meg Norbi ha régi LandRover vagy mini útszéli parkoló kocsit tudnál valamit az jó volna. Közlekedést elkészítem rá majd.
°Acceleramanál is közlekedő kocsikat majd valamit. Még a tó és a vízesés szinét kell egyeztetnem. A többihez nem nyúlnék már. Maradjon valami eredeti is benne mert szinte minden textúra Oblivionos vagy saját gyártmány :) Forgalomautókra ötleteket várom -
#16911 Jól néz ki :D Kicsit olyan titokzatos. Cseréld le erre majd: tettem kis elválasztást ikonok közé. Bizonyos távolság azért nem árt mert csak munkakapcsolatról van szó XD És tettem bele nemzeti szinet is, bár csak mikroszkóppal látszik :)
Egy kérésem lenne: minden megosztás vagy linkelés, hozzászólás ami nem informális: arra itt beszéljük meg mi legyen. Minőség miatt csak. Sok esetben inkább Norbi is segíteni szokot meg én is, csak szebb legyen a végeredmény. Tényleg csak jószándékuan értem. Egyéb válaszadással kapcsolatban legyen egy szóvivő. Norbi a leg higgadtabb közülünk és angolt is beszéli. Mindkiller ha beleegyezel lehetne ő a válaszoló. Vagyis mi tudunk feltenni wipeket képeket amit itt letisztáztunk már és esetleges hivatalos válszokat ha Norbi is bírja ezt a kemény hivatást: akkor lehetne ő is. Hírtelen ennyi ami eszembe jutott. Mondjátok el ti is ha jó vagy nem jó -
#16910 Átírtam a bejegyzést a Borgon és kezdetnek a legkissebb képet betettem ha így jó nektek is.
http://www.theborggaming.net/community/showthread.php?t=15136 -
#16906 Uk Ralli Final is mehet wip-ek közé szerintem. Forgalom és autók kellenek. Többi szerintem konyhakész :) -
#16905 Jól néz ki :) UK Rallit is meg lehetne véglegesíteni szerintem. Nem tudom mit szoltok hozzá, de egy ilyen bannerhez mit szolnátok Borgos profilba? Pályagyárosok bekapcsolódási sorrendben. De minthogy egy vonalban van: így persze ezt csak mi tudjuk mitól ilyen a sorrend. Csapat logót azért spórolnám le, mert nem vagyunk szokványos csapat annál inkább dolgos :) Lehet összetettebbet is photoshopolni, de ebben mindenki benne van egy picit :) -
#16904 Ha lesz időd,csinálsz nekünk valami WR2 és HWRMT témájú aláírásképet Borg-ra? A méretek: 500 X 130 pixel és/vagy 341.8 KB -
#16903 Nekem tetszik:) -
#16902 Nos egyenlőre még HWRMT az account név a Borg-on. 3 nap múlva kiderül hogy elértem e valamit az adminoknál. Addigis kezdetnek ez az első bejegyzésünk,ha nektek is megfelel. ha minden oké és nem törlik a reget akkor küldöm majd a jelszót.
http://www.theborggaming.net/community/showthread.php?t=15136 -
#16901 Sorry ittvagyok csak nem mindig sikerül kockulással töltenem az időt :D
Clamkp: Küldök nemsoká négyszöget privibe
Mindkiller: Átküldöm ugyancsak priviben a tuning Zsigulit, mert az nincs feltöltve sehova. -
#16900 Rendben,legyen HWRMTeam,ez tetszik! Norbee szerinted??? A javító csomag alatt full V1-re gondoltam! Csak akkor legyen Accelerama V2 és V3? Megcsinálom a reget,odafigyelek az életkorra,és akkor meg lehetne osztani az összes eddigi alkotást! Ha kész,tájékoztatlak benneteket a részletekről! -
A benzinkutas szakaszt is kidolgoztam picit meg néhány részletet és 100%-ra felnyomtam az opponentet és kemény llenfél. Volt hogy leszorított mindenkit, csak hogy előre jusson :D Ez a Wangan stílus elég vérfagyasztó lehet igaziban. Van is fenn egy videó éjszakai verseny balesetről: kisodródás 240-el, két "versenyzőből" lett éjszakai rostonpréselt. Na de játékban azért nincs ilyen baj. Készítettem egy videót az újításokról de inkább forgalmi gyorshajtós, előzős. Végül is ezért dolgoztam vele :) Wangan WR music videó -
#16898 Nem tudom mennyi munka lehet a pályában pontosan, de így belegondoltam, hogy ha egy ember akarna mindent rajta elkészíteni maximalista módon: akkor 100-150 óra munkaóra biztosan összejönne. Így azért ez az időmenyiség egész szépen szétoszlik 3 emberre. Akina modot is meg lehetne osztani HWRMT profilban. Na majd legközelebb :) -
#16897 Norbi légyszi küldj egy textúrázott négyzetet. A benzinkutas leágízáshoz be kellene üzemelni a jelzőfényeket, mert 200-al esik be az ember és kanyar után van a leágazás. Ki kell világítani, mert még a végén baj lesz oszt beperelnek :D -
#16896 Nem javító csomag szerintem hanem ez az alap: Accelerama v1. Talán most van ideje picit csapatban is megmutatni: mennyivel lehet tovább jutni, ha nem egyedül kullog az ember. Jó lenne azt a profilt elkészíteni. Ha nem HWRMT akkor HWRMTeam is lehet Borgon. Mienk lenne a legütőképesebb csapat az biztos. Még ha csak pár cucc ereéig is, de nem felejtenék el az biztos. Már csak Norbi véleménye kellene :) -
#16895 Norbee! A kedvenc ladámat most honnan lehet letölteni (a full tuningosat) mert GR-en nem találom. Azért kellene mert kérték tőlem a youtube-on az Akina teszt videónál. -
#16894 Megnéztem a videót,és nagyon jó. Szerintem mivel Beta a pálya és csak V1,ezért a javításod elkészülte után ki lehetne adni hozzá a javító csomagot a 3 különböző stílusú Traffic-kal. És kérdés hogy legyen-e V2 és V3 mappa?! Az a baj,hogy azt nem tudja a játék hogy egymás után váltogassa a forgalmat is,pedig az lenne az igazi! :D -
#16893 Készítettem néhány forgalmat a pályához. Így a legegyszerűbb: mindenki azt teszi hozzá amit szeretne :) Csak az oszlopok szinét és a forgalmat kell feülírni és ennyi. Esetleg az aszfaltot is. Na majd megnézitek és lehet dönteni. Igy egy csomagban 3 van. Nekem a Wangan mod a kedvencem mert az a leggyorsabb :D Forgalom mod videó: EU, JP, Wangan
-
#16892 Nem kell csak egy textúrázható négyszög. Elvileg a kerekeken fekszik föl, de valójában az árnyék tartja. Ez ilyen mint a mox filenél, mikor ha nem jó szögeket álít be az ember akkor a sérülés és az ütközés felület nem megfelelő. A busz kerekein nem érzékeli a síkot ezért alvázig belecsúszik a textúrába. Elég egy sima négyzet. Ha odellezni lenne kedved van egy 240Z első lökős. Összelegóztam, de modellezni kéne, hogy valóban eggyé váljon :) -
#16891 Az melós inkább dobok másik modelt a buszoknak akár a régi texturával mert nemtudom a mox-ot úgy exportálni h utána szerkeszteni tudjam. Az új alá meg tehetek árnyékot...