19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#16973 rendben nem neked szólt:) -
#16972 Konkrétan amit beraktam az JZX100 RC 1/10 autóhoz való matricaterv. De aki nagyon ráér ilyeneket csinál:
-
#16971 Clamp-nek -
#16970 Mi a faszér raksz bele gumicsíkot meg startlámpát meg a gyíkom tudja mit még? Ez egy baszott pálya! tedd be külön mappába úgy mint a javitott texturákat meg ilyeneket! Nekem ezek mind be voltak állítgatva. Azért mert nem reklámozom, h milyen ügyesen modolom a játékot azért elég erőteljesen szét van bombázva, és nem mindent tudok mostmár visszaalakítani olyanná amilyen volt. Gyanutlanul felülírom a mappákat erre szétmegy a játékom! Legközelebb szólj, h más is van benne, nem csak pálya.. most kezdhetem elölről az egészet. -
#16969 Ez is szép segg :)
-
#16968 Ez milyen gép? TOYOTA CHASER vagy JZX100-as? nem nagyon ismerem őket de jó nagy bálna drifteléshez :)
-
#16967 A felhők miatt tetszett jobban ez a verzió térképnek, meg nem is akartam Kromot utánozni. Így azért misztikusabb de azért még használható teleport kereséshez is :) pár javítást készítettem és becsomagolva elküldtem körbe. Norbinak azért volt annyira világos, mert 3-4 új felhőt is csináltam és elfelejtettem betenni mellé. A másik a bója színeinek javítása - majd obiectrs - textures mappába kell betenni. Japánostított forgalomautókat meg majd döntsétek el meg legyen-e osztva felülnézet térkép -
#16966 -
#16965 Stkit --> Make top-down render és már meg is van a tuti felsőnézetes kép. -
#16964 így jó?
-
#16963 Ja és küld majd tovább linket Mindkillernek is :) -
#16962 Van benne autószerelő de el vannak rejtve realisztikusság miatt. Annyit csináltam csak, hogy egy nyújtott hasáb és a föld felszín alatt forog a csavarkulcs. Helyük nem változott, csak az egyiket tettem át a kapaszkodósávból a reklámtábla előtti parkolóba. Készítsek térképet teleportokhoz meg ilyesmikhez? -
#16961 Leszedtem az 1.-t de nincs többre idő. Amit eddig láttam tetszik, élethűbb lett kicsit világosabb is... Csak annyit mondanék hozzá h tegyünk autószerelőt/nitrót a parkolókba, vagy az elágazásokba, mert leamortizálódik a kocsi ha az ember nem vérprofi. Főleg, hogy ilyen elrontott oldalon közlekednek az autók. :) -
#16960 Küldtem az első kört :)
-
#16959 Pillanat: már csak csomagolnom kel. Menüképet beigazítottam 800x600 as felbontáshoz is. Minnyá kész már csak órák kérdése :D na jó: max 1 -
#16958 Megjavítottam a wr2-t. :) -
#16957 Majd csak este küldöm 9 fele. Van egy kis dolgom még pályával is meg amúgy is. Remélem addig Norbi is befut :) -
#16956 Norbi kapja először. És majd átküldi privben ha megfelelt. Semmi hátsó gondolat vagy koncepció nincs, de nekem csak egy profilom van fórumon és az le van tíltva Mindkiller irányában. Nem gond, mert én is mondtam hogy nyílt beszélgetés az sokkal előrébb mutat, de így legalább Norbi is fel kell telepítse a gémet és mindenki jól jár :) Szólj ha feltetted Norbi és akkor küldöm a páláyt tesztelésre. Majd küld tovább Mindkillernek is. Nincs szükség a PM megnyitására, én amúgy sem használom csak ilyesmire -
#16955 A vizsgálathoz Akinát valahová feltetted már,hogy letölthessük,és vizsgálhassuk? Ha igen kérek linket pm-ben -
#16954 Igen másodszori olvasásra már tényleg butának tűnik:) -
#16953 Nem is illene hozzád a másik :) pedig nagyon meglepett mikor "félreolvastam" :D -
#16952 Ja nem a kocsik WR2-damage elkészítéséhez:) -
#16951 Ilyen hacker tutorial? hogyan törjük fel wr2-őt? Ez dicséretes cselekedet. Kicsit olyan ludasmatyis :D De le kellene majd tesztelni Akinát. Csapatvizsgálat kiadás előtt nem maradhat el :D -
#16950 Köszönöm a kérdést de még nem sikerült. Bár nem is nagyon erőltettem meg magam ezügyben:) kicsit modeleztem, írtam egy konvertálós tutorialt wr2 törésre, de azt még fejlesztgetem, hogy legyen az új oldalon ilyen is:) -
#16949 A játékfeltelepítéssel kapcsolatos kérdés Norbinak szól!! :) -
#16948 Akinát le kellene ellenőrizni majd, elvileg azt írtam ki, hogy csapat ellenörzés van a végén. Jó lenen, ha Norbi is le tudná tesztelni. Sikerült már összeraknod a játékot? -
#16947 Hali! Szokás szerint hétvégén nem netezek. A pikes Peak háttérkép dolog jó ötlet,nagy paravánok rajtuk távoli háttérkép,smooth mask. Az a gong hogy vannak ilyen háttérképek,csak a szalmabálák is ugyanazt a materialt képviselik. Ha kell Norbi átküldöm 3ds ben,hogy rá tudj nézni. A stat jó ötlet volt,legalább kicsit pihennek! :D -
#16946 Találtam még egyet. Vajon sorozatgyártmány vagy kis cég manufaktúra :)
Olasz fagyi minibusz -
#16945 Valószínűleg egy lakókocsi vagy lakóbusz gyárban készülhetett valami fiat kisbusz vagy lakóbusz alvázra -
#16944 Olasz fagyis kisbusz :D nem tudom ki építette, de tök jó ötlet ez a forma. Kiváncsi vagyok mire építette rá. Nagy valószínüséggel ferrári lehe XD
-
#16943 Készítettem egy ilyen előrejelzést Borgra. Nézzétek át és ha van új infó vagy változás akkor írjátok át. Azért írtam, hogy ne kérdezgessenek a pálya kiadásokról annyit. Ott látják kb hól tart éppen még ha a százalék körülbelüli is. De legalább látszik mi hól tart kb Pálya stat. Borg -
#16942 Van egy vírus, ami rátelepszik az exefilere és a vírusírtó letakarítja őket csupa jószándékból. Azóta tartalékba eltettem pár exefilet ide oda ahol nem talál rá :D Egyszer már megmenett a telepítéstől.
Szerintem az rFactoros szebb bár a Dirt-es kidolgozottabb, de nem annyir tetszik. Azokat a háttér hegyeket legalább részben bele kellene csempészni. Mindkiller mondott valamit, hogy a szalmabálák textúrája összekeveredik a hegyekkel. Na majd ő monja inkább. Engem ami zavart az az ég végtelenedése. Egy pálya van, ahól ilyet láttam: az a topgearos izé ege. Ha az megoldható lenne nekem már az is elég :) Ime 2 videó
rFactor-os peugeot -í<
és a DIRT-es valami <>< -
#16941 Be is baszna.. meló, autószerelés, ilyesmi... Eddig autószerelés, most megyek el aztán hajnalban már meló. Talán 7 végén lesz időm kicsit foglalkozni wr2vel. Ja vmeik nap meghalt a wr2-m. Nemtom miért cserélgettem a wr2.ds-t a demoéval hátha rá tom venni, h az addonokat felismerje és valahogy visszaírta magát az exe-be vagy nemtom hova és meghalt. Majd feltelepítem újra. -
#16940 Mért mi történt? Házzasság? gyerek? ilyesmi :D -
#16939 Kéne modelezni rajta a szakadékok peremeit, de nagyon sok lenne, úgyhogy csak egy-két helyen, vagy ahol lelátsz oda dobnék 1 "tájképet". A fákkal kéne mókolni, vagy kitörölni, újrarakni rendes(3d-sebb) fákkal, és a parkoló autókat törölném és külön objectként szúrnám be. De nemtudom mikor lesz időm foglalkozni vele nagyon el vagyok havazva mostanság...:( -
#16938 Koszonom szepen :) -
Bence00111 #16937 Ezt láttátok már? youtube -
#16936 Küldtem :) -
#16935 Kerlek passzold at ha lehet.Udv Erdelybol :) -
#16934 Van egy hatszázlovas S2-es Supra elrejtve az akina Oblivionosban. Annál erősebb kocsim olyan jó kezelhetőséggel nem igen van. Az a legújabb :) Összekrekes Subaru za nem olyan erős, de feltolhatod nyugodtan. Azért gyengébb a motorja, hogy finomabban lehessen kanyarokat venni. Nem tolja ki annyira az orrát. Ken Bloxnak ez nem téma melyik része van elől kanyarban XD
Pikes Peakhoz készítettem egy videót. Elsőre ami észrevétel, az az ég végtelenedése. meg kellene kérdezni Kromot megoldható-e hogy sima ég legyen valahogy. A másik a heegy tetején lévő végpont textúra rendetlensége ha van rá megoldás és talán néhány hegy Accelerama szerüen. Esetleg néhány fa, de az nem modellezős ezért nem Norbinak címeztem :) Készítettem kicsi videót nagy zenével. Norbi szerinted?
PikesPeak első videó ><