World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nálam szinte csak tga fájlok vannak

Közlekedést nem tervezek rá. Nagyon szûkek az utak, de lehet rá készíteni aki szeretne. És örülök, hogy mindenki tudja már hogy BETA 😊 Mindkiller üzenetét sem értettem igazán. Gondoltam megírom neki, hogy az övé nem Beta és gond nélkül kiadta félkészen, de nincs értelme ilyeneknek. Majd beszélek Kálmánnal. Ha sikerül a textúrázás a váraknak akkor lesz következõ. Addigi is písz!
Megnéztem a UK Rallye-t. Nagyon szuper pálya! Gratulálok a készítõknek,
szerintem ez lesz az eddigi legjobb pálya addon. Szép grafika, remek vonalvezetésû utak, élvezet rajta vezetni! Tudom, hogy ez még BETA, de a kész pályán majd elkelne sétakocsikázásnál térkép, egy minimális forgalom, és néhány benzinkút ahol javítani lehet az autót.
Kitartást a további munkához!
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
csak ne lenne az a vacak fafal
de egész jo
tényleg!
mint a toca 3-ban
ami nagy szo mert az egy jo játék,
de nem jobb a wr2nél<#wink>#wink>
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nemsokára készen lesz egy autó tõlem is, de addig is itt tölthetitek le Gögistar autóit: Gögistar addon autói
mert nálam gta-bol konvertáláskor adja ki ezt
TÉNYLEG:
NEM hazugság davidson reményem szerint hamarosan kiadja autoimat már csak fel kell tennie a weblapjára
NEM vicc én csináltam az autoKAT
Ha kiveszem az autosból a kocsit máris jó mi baja lehet?
OFF vége.<#eljen>#eljen>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ez azt jelenti hogy;
az xp a király
sajna de ez a kegyetlen igazság
a 7-es csak uj konfigurácio de nem más mint a xp
tudjátok miért csináltak 7-est?
mert a vista felháborítást keltõ volt és a 7-est gyorsan javításnak kiadni
ugyanolyan szarok
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nem az XP-vel lesz gond hanem evel a fos géppel.
Felraktam a játékot, állítottam a compatibility-n és ugyan az van, fekete képrenyõ ->destop... 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Köszi mindent.<#eljen>#eljen>
esetleg, ha nem próbáltad, akkor a kompatibilitásnál állísd windows xp-re.
Akkor nincs ötlet?
v0.4 Rallis Beta <>
Felinstalálom és mikor idnitom elfeketedik a képernyõ aztán visszajön a destop és kész. Akárhányszor próbáltam ez volt.
Windows XP alatt gond nélkül futott, most 7 alatt ezt mûveli.
Esetleg ha tudja valaki a megoldást az leírhatná.
Kössz elõre is.
További szép napot.
itt a megoldás😞nálam mûködött)
amiko kiírja megnyomod az entert
aztán megint , és megint
nálam amiko 3-szorra megcsináltam gond nélkül bejött<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
-- http://www.heidoc.net/
Most ez a baj:'( minden kocsinál és pályánál ezt írja, de raktam be már kocsit és map-ot is és még is:'( mit tegyek? VALAKI PLS
Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
a mozilla szar a internet explorer meg sima ügy
Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM
Az lenne a problémám, hogy mikor bemegyek a menübe akkor csak 1x tudok entert nyomni utánna se ESC se ENTER nem jó. Nem tudom mi lehet a baj, régen is játszottam vele és akkor nem volt vele baj, de most meg nem tudok se új kariert csinálni, se a régi karierem-ben menni! a Demó verseny megy, de ott is mikor már kijön az eredmény semmit nem tudok nyomni!😞
Lécci segítsetek elõre is köszi.😊
Üdv.