19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Néztem pár japán driftmagazint aztán megihletett a dolog :) A visszafogottabb azért lehet divat, mert nem legális dolog és hozzáalakúlt a színvilág is gondolom :) Mindkiller: találtam egy hibát elég zavaró. Az első képen hátul a horizonton lebeg az egyik japán fenyő. Nem vettem észre, mert közelről fűben áll, de nagyon zavaró tud lenni, mert szándékosan tettem szembetűnő helyre. Egy picit tudnád közelíteni v1 v2 v3 ban stKittel? kár lenne így kiadni. Cserébe legyártom a JZX100-ast éjjel :)

• Szildramor
    @Norbi: azért mentségükre legyen mondva, hogy 2 méteres hófalak közt nem egyszerű légifelvételt csinálni :D ez még kemény hátsókerekes. Itt is van vagy másfél méter hófal néha Hófal-drift R 3 2
    @Ricsi: laptopod van? Mert a videókártya igény szokott probléma lenni legtöbbször.
  • Ricsi234
    hali!feltettem a wr2-őt és amikor elindítanám azt írja ki hogy:
    Could not create Direct3D device!
    ez mi??
  • Rezs
    Volt 1 párnak, de a 850esen nem széria csak gyártottam neki egy ilyet. Én is ezt szeretem.
    A videón ez összkerekes? Szépen tolja de nem egy látványos videó sztem. ha lesz hó akkor csinálunk szépet légifelvétellel meg ilyenekkel, és megvágjuk zenére aztán mutatom:)
  • Szildramor
    @Norbi:Fiatnak is volt ilyen visszapillantója? Igy sokkal kerekebb, stílusosabb :) Havas driftet nézd meg, pár sorral alább neked linkeltem.
    @Enddav: ha addon kocsikat beolvassa és pályaszerkesztő is látja akkor érdekes kérdés. Ezt töltsd le és másold be wr2 mappájába és ha ez sem megy akkor bármi lehet. nekem egyszer volt olyan nem engedett menteni. Új profilt készítettem és bepipáltam a nevet és akkor engedte menteni és azóta nincs baj. Lehet sérült a mentésed, illetve a profilod. ez a legújabb wr2 manager >> WR-Man v0.3 L
  • enddav
    Nem rég raktam fel a játékot és a car addon-ra rájöttem, de a map hozzáadás nem megy. Vagyishát odáig jutottam h pl az alps mapot bemásoltam mindenhova ahova kellet, a Managerben ott is van, de ha rámegyek a save-re, akkor azt irja hogy "File access denied". : (
    Ilyenkor mi a tejendő? = P
  • Rezs

Variációk egy témára:)
  • Szildramor
    Köszi, Norbi átküldte az apróbb javításokat? A felhők mappa meg a bója szine. A fák beigazítása és a 3 pályához külön a fű és a táblák szine is be van már lőve. Közlekedéshez esetleg lehetne valami alap forgalomautó receptet is tenni, hogy legyen legalább kétféle. Ezt rátok bízom, mert nekem elég sok van így tuti kilógna valami. Hangot meg majd remélem sikerül kicserélni starthoz. valami szinti hangnak tűnik. Kicsit olyan gordonkás, hegedüszerű de szimpatikusabb mint az angol rászámolás :)
  • Mindkillers
    A V1 mappát textúratömörítéssel 400-ról 164 Megára soványítottam! Folytatom a V2 és V3 mappákkal,de nem tudom mikor lesz időm befelyezni! Viszont utána egybe tömörítve ki lehet adni!
  • Mindkillers
    Most éppen a save compressed ptx gombot nyomogatom a ptx toolban Akina textures mappájában,ami ptx-enként 1,3 megából 341 kb-ot csinál. :D
  • Mindkillers
    Most akkor amit küldtél utoljára linkeket azok maradnak? Összesen hány mega az egész? Csak mert annakidején 7z-vel ultra tömörítéssel az eredeti akina 735 megából 72 mega lett...
  • Szildramor
    Visszafogottabra készítettem megosztáshoz a képet. Amúgy is minek hivalkodni vele. Nem azért van hogy mutogassuk hanem hogy használják. AZt az indítóhangot kellene kicsit driftjátékhoz hangolni, mert az NFS stílustól falra mászok. Mint valami Aerobic oktató és még három és kettő és norbi ápdét kettő... xD
  • Szildramor
    Én csak 3 darabban tudom megosztani. ha van valami gyorsabb akkor jó lenne. Ja és nevemet nem kell említeni. Tényleg csapat a lényeg
  • Szildramor
    Akina megosztását el kellene kezdeni, mert már a másikkal kellene foglalkozni. Majd a képet ha lehet akkor linkelem utólag. Hogy ki mit készített benne azt rádbízom mennyire bontod ki részleteiben. Nekem csak annyi a lényeg, hogy a japán úr szerepeljen benne mert nagyon segítőkész :)
  • Szildramor
    Én is úgy emlékeztem :D mert van egy 900 valamennyis. Na majd szolnak.
  • Mindkillers
    Ja hogy a Borgon. Ott az ízléses max méret 800X600 egy kép esetén,ha többet teszek akkor kissebb :)
  • Szildramor
    Borgon nemtom, de majd szolnak ha nemjó :) Neked is küldök egyet. Norbi mondta, hogy várja a havat mindig, mert mennek driftelni. Te szárazdriftet kapol: Iroha valódi erdei >>
    Irohazaka Touge - driftvid -
  • Mindkillers
    Képméret? Szerintem No limit,mert van egy automata méretező az sg-n,és csak azután látod a teljes méretet ha ráklikkelsz a képre,de ezt gondolom Te is tudod,így nem tudom hogy mire érted a maximális méretet :)
  • Szildramor
    Ezt Norbinak küldöm :) VID <<
  • Szildramor
    Tettem rá startpontot. Egyébként mi a maximum méret linkelésnél?
  • Szildramor
    Alulra fel tudod írni, hogy start? ALul van a csúcs és felső sarka a völgy. Vagy az is jó hogy fel le :D Kiegészítettem egy vidivel. Tudsz rá írni startpontot??
  • Mindkillers
    Nem tudom ki és mit szólt be,de mire megnéztem szerintem törölte a hozzászólását,mert már csak a válasz van ott egymagában. Közben megkerestem az eredeti pálya nyomvonalat :D

• Szildramor
    Bóják nem gólyák XD bocsi
  • Szildramor
    Kiadásnál csak annyit hozzáfűzésként, hogy Masaki-san szerinte a terelőnyilak, góják, útszéli jelzőfények meg ilyesmik nincsenek lefixálva ezért bármilyen színű és formájú lehet és Japánon belül változatosak. Én végig+mentem" akinán és az ottani táblákat tettem játékba. Véletlen folytán a már elkészített tábláim szine egyezik az Akina utolsó szakaszán használtakkal így nem kellett mindent újra csinálni. Az elterelő nyilak eredetiek, de egyéniek is egyben, mert ha Masaki azt mondta, hogy bármilyen lehet, akkor ilyen is lehet :) Ezeket majd érdemes odaírni kiadáshoz. Csatolhatom az eredeti levelet is. Szal nekem egy lengyel se pattogjon alaptalanúl. Hiteles a pálya és enny :)
  • Szildramor
    Az jó lesz. Nekem csak az afontos, hogy Senba Masaki-san kerüljön bele. A másik meg a Borgos beszólogatások. Rátok bízom a választ. Nem akartam nekik írni, hogy a pályájukon egy típusú fa van mindössze, végülis klónozott lehet vagy ilyesmi... nekem az bőven megnyugvás, hogy a japók minőségi pályának látják úgy, hogy Masaki-san több száz órás videógyűjteménnyel rendelkezik, ami egész japánt és Hakkaidou szigetét is belefoglalja. Szal a provokáló megjegyzésekre majd adjatok diplomatikus választ. Amúgy sincs rajtunk kívül csapat. Náluk annyi a csapat, hogy egyformagagyi avatarjuk van. Összevissza nemzetiségüek és semmi összetartás. Már az is nagyképüség, hogy Pro név benne van a csapatnévben. Aztán egy kurva fatípus van az egész több tíz kilóméteres pályájukon :) A hangot talán meg lehetne kérdezni Adamragatól. Segítőkész nagyon és ért hozzá. Csak ötlet persze. Annyival kevesebbet kell kisérletezni vele és marad idő sörözésre :D
  • Mindkillers
    Readme: Szerintem az eredeti módosítva a változtatások,a készítő és a segítő(k) feltüntetésével.

Hang:Már próbálkoztam vele,mert zenét,hangot szerkeszteni tudok,mert van hozzá software is meg egy kis tapasztalat (5 év Discozás,mixek,stb) is. De azt tapasztaltam hogy ha a fájlnév megegyezik de a fájlméret nem akkor sem játssza be a hangot,bár ez még régen tört verzióval volt. Megpróbálom a mostani gyárival is!
  • Szildramor
    Majd meg kellene beszélni a Readme.txt szöveget hozzá. Valaki hangot szerkeszteni tud játékba? Indításhoz kellene picit eredetibb nem amcsis bekiabálós mondjuk ilyesmi > Initial-D4 videó <><
  • Szildramor
    A lóerőket sajna magasabbra kell tolni a tapasás miatt. A kanyarstabilitás csak jó gumitapadással érhető el, de ott meg nem viszi a seggét szép íven kanyarban. Fél úton letapadnak a kerekek és gyorsul mint a hülye. Így kevésbé gyorsul, mert elkapar a kerék gázadásnál. Ha lett volna eszük csak annyit kellett volna csinálni: a gyorsulást lehessen szabályozni valamivel. Nürburgringen teszteltem a Suprát és nem eszeveszett nagy az eltérés, sőt korának megfelelő 7 perc 32-őt futott. 1500 kiló az jó lesz. Holnapra ha nem is kettő, de egyet szerintem összeütök. Tömörítésnél csak annyi volt a szempont, hogy fel tudjam tölteni mert korlátozva van.
    @Kemszi: csak annyi történt, hogy a munkára tettük a hangsúlyt. Nyílt egyeztetés és nincs privezés és ennyi. Van értelme a csapatnak, kifejezetten hasznos.
  • kemszi2
    azért nem vagytok semmik :D
    egy hete bejöttem még egymás baszogatása ment,most meg béke és nyugalom.de ez a jó:D
  • Mindkillers
    Na ez a vas engem is érdekelne! Ha kész van belőle valami bétaféle azt meghajtanám szivesen ez izmos editcarral. Olyan 1500 kg súlyban 200 Le teljesítménnyel sodródni a nagy csónakkal :D

Akina sokkal jobb mint volt,nekem nagyon tetszik. Csak valahogy nem tudod összébb csomagolni? 7z ultra tömörítéssel csináltad?
  • Szildramor
    A megúszom még Norbinak szólt :)
  • Szildramor
    Akkor ezt lehet megúszom még :D
    Háromból kettő nyitható és eggybe építhető szal lehet még ma kipróbálom mit tud belső nézetből :)
  • Rezs
    ok nincsgáz megoldottam, csak fáradt voltam ma meg ideges:)
  • Mindkillers
    vagy ha nem nyitható akkor:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1231268241_jzx100.rarvagy:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1204147351_Toyota_Chaser_Tourer_V_99.rar hirtelen ennyi.
  • Mindkillers
    http://files.gtainside.com/downloads/ftpe/1247775392_TOYOTA_JZX110_DRFT.zip
  • Mindkillers
    Találtam!

• Szildramor
    Bocs Norbi. Gondolhattam volna, hogy este fáradtan hazaérsz nem fogsz mappaneveket olvasgatni. Ha lesz ilyen következőkor akkor a hangot fogom modolni. De majd szólok ha lesz és külön csomagolom jelszóval.
    A JZX100-as érdekes modell. Nem szeretem a nagy autókat, de valahogy ez szimpatikus. Kívácsi vagyok Akinán belső nézetből végig lehetne-e driftelni ezzel :D
  • Mindkillers
    Norbi! Tudom hogy nem nekem szólt és én úgy értettem,hogy aki nagyon ráér ilyen matricázást csinál az RC autójára.

Utánanézek hátha lenne ilyen 3D modell.
  • Rezs
    Igen rendben, de nálam nem a régi van, erre próbáltam utalni. Megoldottam már, mert megvoltak a bmp-k ujracsináltam a ptx-et, és a startlámpát megtaláltam rarban, de az apró változásokat amik a startlámpán voltak újra kell állítgatnom. Neked magyarázzam?
  • Szildramor
    Norbi: Az egyetlen amit átalakítottam az a guminyom, de megvan a régi. A startlámpákat meg láthatatlanná tettem. De mindenből megvan a régi egy külön vinyón. A felhők azok teljesen újak. Vagyis ha startlámpa kell akkor csak szolj. Én azt tervezem, hogy teljesen utcai versenyesre alakítom: nem csávó fog számolni az elején, hanem rendes normális hangjel lesz. Guminyomnál ami hasznos lehet, az a szélesség: be van lőve rendesen játékra és a maszk szine így utcai guminyomot hagy nem zsír új 2 napos aszfaltosat. Startlámpa megvan guminyomért meg elnézést.
    Mindkiller: tetszik ez a gép. Nincs valahól belőle modell?