World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hej Szildamor azt a lancert honnan lehet leszedni

-- http://www.heidoc.net/

Szildramor
Megtaláltam N.I.C.E.-t 😊 küldöm címet levélben.

Szildramor
A skodák miatt találtam rá én is 😊 Volt egy Skoda reklám játék és sokáig azt hittük az a 83 mega a teljes. Aztán kiderült, hogy nem 83 mega hanem 20-22 giga a játék már túlzások nélkül 😊 NICE-vel nem játszottam, nem volt akkoriban számgépem. Rákerestem és találtam pár vidit, de korához képest tényleg minõségi volt annak idején. Nagyon elkanyarodtak azóta a témától. Pálya szempontjából sajnálom kicsit ezek voltak az igaziak N.I.C.E. video <<

Igen, nagyon hangulatos volt, mint a N.I.C.E., mind pedig a NICE 2: BreakNeck. Mind a kettõ megvolt nekem eredetiben, sajnos kölcsön adtam régebben õket, és elkallódtak, volt osztálytársaknál... hú de bánom, mert most meg sehol nem találni egyiket se a neten. Esetleg neked megvannak?

Hogy ne csak offoljak: nézegettem a games.reveur.de oldalt, és valóban rengeteg autó van 😮 durva, simán felül múlja a Gran Turismo 4-et, fõként hogy itt sok régi ismerõs autó is fellelhetõ, Pl. a Skoda 120, Wartburg és Lada nagyon üt xD
Szildramor
Sámán kedvenc kocsija start után

neked is szép vasárnapot!
A modderekhez tartozom csak nem a legjobbakhoz
btom most nagy a pofám de te szart se tudsza munkáimrol
Ja és itt nem tok dolgozni

ÉS sztem nem dolgozás a kritikálás

pl:

TE CLAMP például még mindig az akinán rágodsz

EZ gyerekes

tom nem vagyok felnõtt de az mégis tulzás hogy ok nelkül (mindjárt megmagyarázom)szekálni mindenkit

És azért ok nélkül mert te vagy olyan hogy kinem törölnéd á nem mégis miért is csinálnád hogy ha valami nem a legjobb te csak azért is csinálod

mégis ezt hogy bírja mindkiller?

megis van
ÕT nem érdekli ha valaki bunko mert azt otthagyja a seggén ülve!!!!!!!
Szildramor
Nem olvastam el. Nézek inkább valamit. Szép vasárnapot minden moddernek. Zöldfülüek meg hûsöljenek inkább.

Uchiha Obito:
games.reveur.de-t ajánlom mert tulajdonképpen az a synetic játékainak
legfõbb modderolási oldala

Clamp nem a te csillagod vagyok
ja és ha annyira érdekel trafo-t szereltem a simsonomra
apám uraljára meg trafotartot csináltam
szüleim elválltak tehát nem vagyok hazai pályán=nem tok konvertálni
a munkárol annyit, hogy ha tudok akkor 4 órát is ülök egy auto elõtt
mivel gta sa-bol vannak az autoim

A TRAFO MEG A MOTOROK GYUJTÁS KAPCSOLÓJA!
Szildramor
Sok jó dolog van. Én is már csak kocsikat gyûjtök leginkább 😊 HWRMT fizetõs lett volna és úgy döntöttek, hogy akkor hagyják lekapcsoltatni. Már külföldiek is kérdezték mi lett a sorsa. Egyszerûen meg akarták adóztatni és sepukut követett el magán 😄 Elvileg lesz új, de ez az SG biztosan van. NICE pályákat kellene kiszedni. Egész jók voltak ahogy néztem 😊

Ez tök jó, fogalmam sem volt arról, hogy a WR2 így moddolható... Hiába is, a Synetic-nél tudnak valamit, a régebbi játékaik N.I.C.E. is nagyon jók voltak.

Gondolom nem nehéz beilleszteni az új autókat, majd körülnézek a banner alatti linkeken, de a HWRMT nem mûködik.
Szildramor
'93-mas Peugeot LMP és más muzeális gépek GR en 😊

Szildramor
Sámánnak készültek a vidik. Ja és a véleményezés az nem munka csillagom...

Szildramor
Nagyon unalmas vagy. Csinálj valami hasznosat fiam. Hihetetlen egyes magyarországiak mennyire adnak a véleményükre XD

te most komolyan gondolod hogy a (2. video)2. kanyarja helyett a falon mentél?
félre ne érts nem kritizálok de azért jobban is megmozgathattad volna kezedet
ENNYIRE KICSUSZNI?

megértelek én is kormányon nyomom
Szildramor
És köszi a 60. letöltésért ^_^

Szildramor
Készítettem még egyet. Patakparti verseny végig. Sikerült nem beleesnem a patakba 😄 kemény az a szakasz. Elkelne egy itiner néha 😊RALLI vidi <<< itt

muszáj volt ilyen hülye zenét betenni ?
tisztára japán játékba illõ de tök mindegy mert jo a vidi
djsaman
Köszi Clamp jó lett a videó.😊

www.atomicmedia.hu

Szildramor

Kép meg lemaradt

Szildramor

UK Ralli video ha jól emlékszem 4 autóval és mindhárom versenybõl összeállítva. Ugratás kameranézetet visszajátszásra is betehették volna programozó barátaink 😊 Ralli videó <>

Szildramor
Rendben, be kell állítanom a Frapsot hogy bírja a videóvágó a felbontást . Valamiért nem támogatja csak a 800x600-at. Ha az össze van állítva akkor nem idõ a videó elkészítése 😊

djsaman
Helló! Clamp Nem csinálnál youtubera egy videót az UK-RALLY-val, meg valami jó kocsival, mint a régi szép idõkben.😊 Nincs fent Wr2 meg stb nekem...........

www.atomicmedia.hu

nem
sovatalevi
Off:Norman,te mohacsi vagy?ON

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

a haveromnak laptopja van és wifis és van egy tesója és neki az van és az apjának meg rendes gép na a rendes gép abba van bedugva az a valami nem tudom mi a neve és õk meg arról netteznek wifivel
Mindkillers
Nekünk úgy sikerült ha én csináltam a játékot router nélkül és a routeres player csatlakozott hozzám. Ha a haverodnak nincs routere akkor õ csinálja a játékot,ha neki is routere van akkor sajnos nem tudok tuti megoldást,de vannak itt sokan akik nagyon okosak majd kitalálnak valamit.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

de nekem van routerem akkor nem is fogok tudni játszani?
Szildramor

Szildramor
Újabb sorozat híres neves Toyotával meg BMW is akit érdekel: GR-en forumban linkelve 😊

Mindkillers
Van keresõ az oldal alján. Ez a téma már sokszor volt. Próbáld ki az itt leírtakat: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096707757&no=14980

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Csucsu tudja a választ. Kellett volna írnia egy tutorialt. Így ha nem vetõdik erre akkor várhatod 😊 persze sok embernek segített, de az nem jelenti azt, hogy õk is segítenek máson.

nagyon nehéz jo játék szerkesztõt találni több száz proba=1 sikeres játék
nem lehet hogy az a ping határ a baj?
amit ha beállítunk akkor csak az alatt lehet felmenni
Ez nem szokott egyik pillanatrol a másikra megváltozni?
valaki segítsen már pls
Szildramor
Egy kis csapatmunka 😊

mindkiller annyit a dologrol hogy clamp hõgutát kapott (ez csak szeka ne vedd clamp komolyan)és nem mondta hogy ez csak forzába valo
légy fönt és küldöm
bármikor
átudnád nekem valmijen utón módon küldeni a régit?pl msn.en?nagyon megköszönném..msn címem:[email protected] köszi elõre is
ja az uj most olvasom
hát progi hiba
nekem a 2008-as van meg
mint szokás mondani:
"nem mindig a legújabb,legdrágább,legjobb a legjobb
1. a fõmappában van?
2. nem kell a sima mentésnél kiírnia semmit ugy is elmenti
3. ha más töltsd le a krom .reveur.de-rõl ujra
remélem segítettem
üdv.problémám akadt az uj wr2managerrel kapcsolatban nem enged menteni .kérem segítsetetk köszönöm elõreis
http://kephost.hu/share-C3CC_4C3EFA77.html
nem tudunk multizni még mindig õt mindig kidobja errorrar valaki írja le pontosan hogy hogy kell megcsinálni vagy mi lehet a gond pls
Szildramor
35 fok van szobában na XD megyek is iszom egy hideg sert. Tényleg törölheted ám: rajtad kívül nem sokan tudnák hasznosítani 😊

Rezs
Fúúú de kötekedõsre itta valaki magát... 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Igazad van gögiszát. Kérd meg Norbit és törli a modelleket. Forza3 ba valók.

ezeket akko légyszi az sg forum "forza 3"-as oldalára tedd mert énfogtam magam és azt hittem hogy konvertálás
Szildramor
Így igaz. Mennek mint a szél Forza 3-ban. Ezt én is meg tudom mondani. Koszi a kérdést XD