19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    Köszi az RC képet. Én 1/10 méretarányú RC autóval csapatok :) Akkor Okarut átküldjem?
  • Szildramor
    Remélem karácsonyig visszatérsz mert van pár dolog amit egyedül nem tudok megoldani. De ettől van értelme a csapatnak, mikor másra is számítani kell a sikerhez :)
  • Rezs
    nincs otthon net, és szenvedek a géppel is nemsoká rendeződik a helyzet.
  • Szildramor
    Nagy karácsonyi vásár akit érdekel. Most szerezzétek be kedvenc sportkocsitokat. Fenébe a játékokkal. Éljen az igazi :D
    autócsodák alkalmi áron <<< :D
  • Szildramor
    Amíg Norbi nem kerül elő addig leállok a munkákkal. A modellezős javítások nélkül kár kiadni. Félkész kocsit bárkitől kaphatnak. Addig is minden jót mindenkinek. Kényszerszabadságra megyek.
  • Szildramor
    Ezt Mindkillernek bár lehet ilyen nagyokkal nem foglalkozol már :)

HIACE RC <<<<<
  • Szildramor
    Norbiról tudsz valamit? Nála van egy kormány amit nem tudok egyedül helyretenni. Anélkül meg kár lenne kiadni a gépet. Tudsz róla valamit?
  • Mindkillers
    Csak az a baj,hogy vannak belőle rossz tört verziók is. Az egyik nem veszi be az addon autókat,a másik csak lehúzott dvd meghajtóval indul,stb-stb.
  • bency
    Most nem értem,ok hogy fillérekért van a játék,de ha 1x tök mind1 lényegében,akkor minek kell különbséget tenni? Mert hogy minden lehet a warez be is..
  • Mindkillers
  • Mindkillers
    Szedtem ki a Half Life 2 -ből textúrákat,ott is sokat adnak a környezetre. Ha lesz időm becsomagolom és átküldöm Okaruval együtt. Ja és van egy csomó épület és jármű,más játékból amelyeket nem tudok valamiért textúrázni mtkitben. Azt is majd elküldöm,hátha valami egyszerű bajuk van,és használni tudjuk őket később objektumnak.
  • Mindkillers
    Én nem tudok segíteni,én megvettem eredetiben fillérekért.
  • bazsi04
    hali srácok.
    régóta tolom a WR2-t.
    most leszedtem megint de sajna az addon verdákat nem látom a game-be:(
    az addon pályákon tudok menni.
    ha valaki tud segítsen lécci
    előre is köszi
  • Szildramor
    Nem akarom sürgetni JZX-et csak akkor nem folytatom hanem félreteszem, megvárom míg Norbi befejezi az alapot és együtt az egész. UK rallihoz forgalomautókat kellene összeválogatni. Esetleg kérni Snydertől engedélyt. Talán még rovere is van. Egy terepjáró is kellene bele. Várjuk meg Norbi mit mond.
  • Mindkillers
    Hahó! Bocsi,csak most nyitnak barátnőmék csemege élelmiszer boltot,és sok meló van az átalakítások miatt és idegeskedés az engedélyek és a papírmunka miatt,valamint még éledezek a szombati névnapi buli után.

Szerintem a Chasert meg kéne csinálni szinezhetőre (mert ami nekem van az csak 1 szinű) és kiadni,valamint később kidobni hozzá vinylszettet. Mitszólsz az ötlethez?

UK Rally: Igéretein szerint ez a következő ami befejezésre vár. Itt milyen átalakításokat javasolsz?
  • Szildramor
    Halóó!! Éltek még?? :)
  • Szildramor
    Kiadjuk a a v1-et? Nagyrészt minden a helyén. Belső nézeten még lehetne finomítani. Befejezzem ezt a verziót és utána lesz kiadva a matricás?
    Készítettem egy videót róla. A kis böhöm Akinán :)
    JZX100 videó <<
  • Szildramor
    A #17354 üzenetnél látszik a csavar lekerekített sarokkal belső vékony peremmel. Elküldjem az alapot hozzá?
  • Rezs
    küldj EGY(!):) képet priviben h mien legyen inkább lemodelezem a felnit minthogy így darabokból rakosgasd
  • Szildramor
    Találtam csavart. A Mazda 787-esen teljesen hasonló a felni formája. Még a csavar is :) Lehet ugyanaz volt a tervezője. Kormány kellene még és kész van.
  • Szildramor
    A középső csavar, csak dísz, le lehet hagyni, de csak a Nismo r33 nál van sima vehér dugó. lapocs kis vékony. Alul a nismo felni már teljesen öntött egydarabos. Ha nincs akkor lehet olyan is persze
    [IMG]A középső csavar, csak dísz, le lehet hagyni, de csak a Nismo r33 nál van sima vehér dugó. lapocs kis vékony. Alul a nismo felni már teljesen öntött egydarabos. Ha nincs akkor lehet olyan is persze

[URL=http://www.gtrblog.com/wp-content/uploads/2008/12/nismo-festival-2008-sunday-gtrs-102.jpg]bcnr33 <<

nismo r33 felni <<<
  • Szildramor
    Norbi: van neked valami hasonló logós akármi közepére? Ez az apróság hiányzik csak a Nizmo felniről. Még nem raktam össze az újat, remélem neked van valami hasonló. Annyira szép lenne ha eredeti lenne. Fekete brembo már megvan hozzá

BCNR33 felmi <<<
  • Rezs
    igen én is találkoztam már vele nem egyszerű:) srác igencsak ráért
  • Szildramor
    esetleg Forza3 topicban kérdezd meg Mindkiller. Sok időt lehetne nyerni vele ha lenne alap
  • Szildramor
    GTA-ban és Forza3 ban is van kék WELD matrica de sajna privát. Vagy csak én nem találtam letöltést az is lehet. Talán fotóról is össze lehet ollózni. Na majd ha aktuális lesz. Én most 41aeimi modelleket fogom készíteni. Az összes kocsijára engedélyt adott.
  • Mindkillers
    Igen,szerintem is ezek a matricázások a legnagyobbak,és pirosban is tuti! Köszi a linkeket. Valóban nehéz eset ez az autó matricázás szempontból :D

@Norbi! Mást kerestem,de ez is benne volt a találatokban: (Nem photoshop,kézzel rajzolt)

• Szildramor
  • Szildramor
    Kérdezték lesz-e falken matrica. Azt írtam nem, szerintem csúnya. Ezt nem ítam oda. Ha szeretnétek akkor javítsátok ki. A WELD matrica az korrekt. Pirosban is szép a Weld. Láttad Mindkiller? Isteni a piros is. Bonyolultak, de szépek tényleg :)

• Szildramor
    Jó igazából csak a görbe ami hasonló. De a szerkesztő sem tökéletes. A jzx mérete elvileg kissebb, mint a Synetikeseké, de a 20 colos felni meg akkora, mint az igazi fotókaon. Ergo a lóerőszámuk sincs a helyén meg semmi se. Alul van a vidi, ez belőle a grafikon:
  • Szildramor
    Akkor jól működik a fedélzeti számgép :D Ami vicces most találtam egy eredeti japó driftgépbeállításokat, D1 versenyzők kocsiairól. Összehasonlítottam az én grafikonommal és nem csak a görbe hanem a lóerő is majdnem ugyanaz. Buta egy játék, de van benne logika :)
    Itta vidi akit érdekel > Kazama - Taniguchi Technique vid <<
  • Mindkillers
    Na pont ilyen Editcar-ra gondoltam! Itt-ott el kell venni a gázt,nem padlón kell nyomni,nagyon jó. Mentem 2 próbakört Brno-ban,és 1000 felett drifteltem,úgy hogy életemben először próbáltam ezt az autót :D

• Szildramor
    Nektek sima szineset küldtem. Nem szeretném ha kiborulnátok :D Persze szerintem ez így pöpec: hatszáz lóval hajtott Kimonós kislány. Illetve nagylány. Ja és a hangot írjátok felül. Az új Adamraga féle patch!! Igazi böhöm :D
  • Szildramor
    Gyorsan összeraktam. egy órával azután hogy átküldted már bent volt a játékban :) Ezt átküldöm tesztelésre majd lehet újra az egész. Én amúgy is belsőnézetben megyek állandóan. Most tetszik így mert böhöm és szépen viszi a seggét kanyarban. Pill csomagolom csak a fékeket belőttem rajta. Fekete Brembo lesz.
  • Rezs
    küldd majd át ha a modelezés része készvan és újratexturázom, h rendesen lehessen matricázni.
  • Mindkillers
    várom,várom! :)
  • Szildramor
    Sikerült Akinán a teszt. Új editcar átment a vizsgán :) Belső nézetből is megy pedig böhöm nagy a többihez képest. 9-10 körül küldöm ha hazaértem. Norbinak is persze :)
  • Szildramor
    Csak azért, mert kormánnyal tesztelem a menettulajdonságokat. Enyém 6800 volt és logitech. Múlt héten 5900 volt csak modt feltolták 10000 re Karácsony miatt. Utána érdemes vásárolni ha csak nem akciós :)
  • Mindkillers
    tönkrement :( Persze gari már off,javítás 8000. Annyiért már van új is... Ma néztem,persze csak 17-18 ért láttam. Ami 2 évig bírta 8400 Ft volt.
  • Szildramor
    Van kormányod Mindkiller?

.
  • Szildramor
    Összerakom editcart este lüldök tesztet. De érdemes lenne ilyen matricán is gondolkodni, mert egyrészt egyéni, másrészt meg a modell nagyon szép. Egy jó matricával nagyon fel lehetne dobni. Szokványos matricája mindenkinek lehet. Este küldöm betát. Hatalmas dörmögő driftgép :D