World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Néhány textúra oblivionból és a hídnak egy századforulós szín. Volt egy kis ladik a tavon, valószínû amiatt fagyott ki a játék néha. Mióta lecseréltem másikra stabil.@BBB007: a csapat itt teljesen nyitott olyan szempontból, hogy aki szeret dolgozni az biztosan szót ért a többiekkel. Vagyis itt magadat lépteted be ha dolgozol és lépsz ki ha nem csinálsz semmit. Ez csak az én véleményem 😊

Mindkillers
Nekem tetszik <#eljen>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
ÍME:

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

bbb007
látom haladnak a müveletek 😄 kicsit sokáig voltam távol de megérte várni.
Esetleg ha van hely a csapatba szolhattok sajnos modolni nem tudok de könnyen tanulok!

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Szildramor
Nem listázott videó: csak SG fórumon keresztül érhetõ el. Néhány változtatás, a füvet lekaszáltam az út szélén. A nagy sebesség miatt így jobban követhetõ a nyomvonal és látszik az útszéli kaviccsal felszort szakasz is. A másik a sziklák: sok esetben fák nõttek sziklán ami szokott fenyõkkel, ezért nem teljesen kopár sivatagi sziklákat tettem hanem mohával és kisebb növényekkel borítottat. Az út széli nagy sziklák kopárabb és fehérebb szinüek, de nem annyira, mint az eredetiek. A talajnak is van belsõ fénye ezért túlzottan fehér volt már a napsugarak felerõsítették. Mamutfenyõket kellene betenni a laptextúrák köré. Így összemosható a tájjal és térbelivé tehetõ, mert így néha látszik, hogy lapokból áll. A másik a benzinkút és a nyugati oldal erdõsítése, nem fontos, de jobban eltûnne a pálya széle. Kicsit élethûbbé válna. Ennyi lenne az elsõ nyílvános vélemény. És így legalább bárki sértõdés közelében lenne idõben kiderül. Szép estét!Accelerama videó

Rezs
Megvan!

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Ez egyébként egy díjnyertes film abból az idõbõl.
Csináltak egy koppintást is ennek mintájára:
amit most nem találok de meg fogom keresni.

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Jó akkor nyílvános egyeztetés. Nekem már annyi privim van, mint a tenger. A csapat az elsõ. És hogy lásd nem a levegõbe beszélek: semmi általam készített modot és több napnyi munka eredményét nem kívánom megosztani forgalmas, külföldi fórumokon. Ha igazán japánosan veti bele magát az ember egy csapatmunkába ott az egyén alárendeli magát a munka minõségének és eredményességnek. Én ezt komolyan veszem. Letöltés nem a munka része. Nekem az a siker, ha erdõszerû az erdõ és driftelhetõ belsõ nézetbõl a Supra. Meg a japán úriember elismerõ szavai. Mert nem az a lényeg, hogy ki neve mellé kerül pirospont külföldi fórumon. Õszinte legyek szerintem nyomunkba se érnek. Mert nekik más szempontok a követendõ út. Csapat és minõség az elsõ. Külföldiek ha akarnak ideszoknak. Õ dolguk. Valamikor este felteszem azt a pár változtatást Acceleratán. Talán megtetszik valakinek

Mindkillers

Mindkillers
Az ötleted kitünõ! Nekem sem jó a privi,ráadásul az ott küldhetõ fájlméret is kicsi.
Nos akkor kiváncsi vagyok az Accelerama javításodra!
És szeretném ha az Akina javításodat kiadnád a Borgon és a GR-en,mint Akina Performance Patch vagy valami hasonló néven,hogy ha már annyit dolgoztál rajta más is élvezhesse a munkáda,már ha bírja a gépe <#hehe>
Ha elkészül Pikes Peak szerintem ez lesz a leghosszabb pálya ami létezik,mert botrányosan hosszú.

Akkor mehet neked is a Pikes Peak alap?

Szildramor
Készítettem pár finomítást Acceleramahoz. Ha komolyan gondoltad ezt a csapatmunkát: akkor teljesen nyílvánosan kellene ezt az infócserét lefolytatni. Szerintem pont ez a sok privi az amiatt úgy érzed hogy egyedül vagy csapatban. Nem titok, hogy a fû szine meg a forgalom összeakadása hogyan változhat. Részemrõl ami nyílvánosan tárgyalható én ide írnám. Nincs azon szégyelni való, hogy különbözõ ötletek vannak és esetleg valami jobb születhet belõle.

Na visszaírtál, akkor már abba lehet hagyni a hülyeséget? Viccen kívül, és nem b@sztatásból írom: Akár hiszed akár nem,tanultam az akkori hibámból, elismerem, hogy hibáztam. Elismerem a munkádat is, mert teljesen jó amiket csinálsz. Magamat még nem tudom tisztelni,másokat akkor ha kiérdemlik.
Szeretném abbahagyni az ellenségeskedést, mert nem vezet semmire sem. Ha egy csapatként mûködne az egész fórum, akkor az kellemesebb is lenne, és sokkal jobb moddok is születhetnének. Tényleg nem szeretném tovább folytatni ezt ami most megy.

Rezs
Szerintem a nézõket kellene javítani valahogy, bár ha nekilátunk modelekre cserélni akkor nagyon fagyós lesz a dologtehát inkább vmi textura csere... na mindegy a videókat nézve egykét parkoló autó kellene, kamerás autó ilyesmi, és én ilyen kavicsokat bokrokat csinálnék amiket ki lehet vinni vagyis mozdithatók. A szakadékok alá valami texturát tenni, h ne a semmit lássuk ha lenézünk. ezeket megtom oldani csak nemtom h újra kell-e convertálni a pályát. megy mondjuk 2-3 réteget ebbõl az erdõ-falból egymás elé és egyik átlátszóbb másik kevésbé a 3. meg egyáltalán így talán sûrûbb lesz az érzet aztán egy két magányos fa is dob a dolgon persze. Egyelõre ennyi ha átküldöd megyek rajta pár kört átnézem h mi kivánkozik még.

Szildramor
@Norbi: ment a priv Norbi! Kivételesen józanul. Azt a témát tudood mikor a mappa neve ööö... 😄
@Bence0001: nekem szórakozás az hogy lopott kocsit kiadsz? Hát jaaa. Eccerû vagy szerintem. Szót sem érdemelsz míg nem tanulsz meg tisztességesen viselkedni. Mindkiller simán csak forrófejû. Nálad komoly önértékelési problémákat látok pszicho és pedagógiai szigorlattal és tanítási tapasztalattal a hátam mögött. Vagyis magadat tanuld meg tisztelni, hogy másokat is tisztelhess.

Mindkillers
Az unalmas litániák helyett megcsináljuk akkor Nerbee-nak ajánlva az Õ modellezõi tudása és a Te szépérzéked segítségével Pikes Peak-ot vagy nem?
Egyenlõre a mérete be van lõve,az eredeti elég rossz textúrák nagyjából a helyükön vannak,egy 50 m-es pálya,és 1db objektum van rajta hogy a free ride mûködjön.
A kérdés mit kell még esetleg hozzá modelleznie valaki hozzáértõnek,és a textúrákat milyen eredetihez jobban hasonlítóakra kell lecserélni.
Ha érdekel eljuttatom hozzád és Norbee-hoz is az alapot.

néhány kép az alapállapotról:

Igaz, ez nem veszekedés, csak neki szórakozás.Engem meg ki lehet hagyni a megjegyzéseidbõl. Jólenne ha nem az okoskodás menne itt, biztos van olyan fórum is, de felvilágosítalak, ez még mindíg a WR2 fóruma...
Írj be még valami megjegyzést, vagy bármit ami szerinted megalázó a többiekre nézve, aztán legyen vége, mert nagyon unalmas.

Szildramor
Ez a veszekedéstõl távol áll Norbikám 😄 De azért azt tartom, hogy ha valaki meg akarja magyarázni az megtudja utólag is bármi legyen az. Szerencsére most nem az a rendszer van divatban magyarországon, de így ha belenézel a hiradóba: épp hömpöjög valami az utcán, amire megint lesz valami jó magyarázat de közben 40 négyzetkilóméteren ömlik a szar. Félmunka az félmunka. Most nyújt harmadszór békejobbot a srác. Én elfogadom. De azért ha megint elszakadna a cérna nála, azért nem vállalom a felelõsséget. Ami igazán sértõ, hogy nem veszi észre: mások több tiz órás pluszmunkáját és ingyen munkáját nem fogadja el. "Ment a priv" meg "megjött a priv". Eccerüen ennyitakartam mondani

Rezs
Én benne vagyok a csapatmunkás javítgatásban és nagyon várom a Pikes peak-et😊 Az meg h mi az eredeti és mi nem azt hagyjuk el sztem. Remélem te is belátod Tibikém h ennek a veszekedésnek így nincs értelme.

Szildramor
Nem tudom mért, de úgy érzem: neked ez a sorsod. Évente kétszer csapatmunkába kezdesz, aztán ráébredsz, hogy mindenki el akarja lógni a munkát rajtad kívül. Ezért kirohansz németországba és gyorsan kiadod azt. Fantahillnél is én sértettelek meg ezért kiszaladtál, aztán a forgalomautókat vagy mit bíztál rám rajztanárra amit államvizsga miatt elbasztam mert kialvatlan voltam és megtört a csapat bilincs ami szorított és jöhettek a német fórumok ismét. És dölt a siker íze. Bence 0001 dettó. Õ is rendszeresen fürdik a siker ízében a maga módján... Nektek ez a sorsotok, hogy egyedül emelkedjen magasra fenenagy csillagotok. Úgy is mondhatnánk, hogy ez nem Oblivion mod, hanem eredetibb. Jobbak vagytok. Vagy jobbik. Mellékesen tökmindegy hogy kiadtad vagy nem: soha nem volt róla szó, hogy bármibe belenyúlhatok japán pályánál kiadás elõtt. Vagyis a csapatmunka felrugása nálad annyit takart, hogy az ordító hibákat amit a betatesztelésnél megírtunk neked bennehagytad. Nembaj: a kínaiak így is örültek neki így világhír az világhír marad tisztelt uram. Nem tudod mi az a csapatmunka. Egyéniben vállaltakat meg ahogy megcsinálod: úgy tökéletes. Nincs ezzel baj. Vannak akik nyertesnek születnek

Mindkillers
Ja és még valami: rendben,én nagyon szivesen kikérem a véleményed legközelebb ha képes vagy normális módon kommunikálni velem,mert érdekelnek a javító ötleteid. Én nem vagyok ellene hogy rendesen csapatmunka szerûen összedolgozzunk,csak moderáld magad,és szállj le a magas lórol. Ha érdekel még mindig Japánnál maradva kiadhatnánk pl Akagit,normális textúrákkal,szépen mint ahogy Akinát is kijavítottad,vagy félig kész van Norbee álma is😛ikes Peak,de van még egy csomó engedélyes rFactoros pálya,amit szép lassan közösen kiadhatnánk akár.Ha végre abbahagyod az ellenségeskedést...

Mindkillers
Nos ha tényleg nem érted,hogy a munkád TÉNYLEG JÓ,és a "Nem Oblivion mod,eredeti" megjegyzés pedig az takarja hogy ez CSAK eredeti és nem olyan jó mert egymagam tákoltam össze,akkor sajnálom...

Szildramor
Te jobban jártál és ennyi. A világ is jobban járt, mert kaptak egy pár pályát. Én csak annyit akartam mondani, hogy ha csapatépítés az több annál, hogy a félkész pálya kiadása után elvégzett munkámat buta célzásokkal próbálod kicikizni. Semba Masaki egy igazi Japán. Én megköszöntem neki a segítséget és a kresztáblagyûjteményt amit küldött. Így utólag csak annyi jutott eszembe, hogy te se meg tomwin se tudtok modellezni. Mindketten kiadtatok néhány pályát és fenemód büszkék vagytok a letöltési számra. Én nem veszem el a kedveteket: akinek ez az élete és ez az egyetlen sikerélményt adó cselekedete: nekik nagyon fontosak ezek a dolgok. Én csak annyit akartam mondani, hogy az élet számos területén kapok visszajelzést munkám után, így a "Nem Oblivion mod hanem eredeti" megjegyzésedre csak annyit, hogy eredetiséghez nem érdemes az elsõséget hozzákapcsolni. Mert nem az a gyõztes a mûvészetben, az építészetben és egyéb produktív folyamatokban, aki elsõként szakítja át a pályázat célszalagját. Nincs ezzel baj. Én megköszönöm Norbinak a csapatmunkát és téged meg Bence 0001-et nem igazán tudlak beleilleszteni ebbe a képbe. Ti vagytok a "Ment a priv" kategória. Pletykálás, hátsó utak és meg nam hallgatott tanácsok ára az, hogy egy csapatként mûködõ igazi HWRMT nem itt tartana ahól. Inteligencia kell hozzá nem vitás. Mindenki döntse el maga, hogy milyen igazi csapatban tudott eddig igazi nagyobb sikert elérni. Grat a pályához. Tökéletes lett

Mindkillers
Nem tudom,hogy milyen verenyrõl írsz,itt szerintem senki nem versenyzik senkivel,max multizás közben.
A letöltések száma eddig sem érdekelt,de legalább mostmár tõled tudom mennyi.
Szerintem itt nincs olyan hogy valaki "jobban jár",ez nonprofit dolog és én ezt csak hobbynak tekintem.A pályákat unatkozásképpen csinálom,de ha már kész és valakinek tetszik akkor hagy töltse le.Nekem nincsenek a játékkal és a pályákkal kapcsolatban álmaim,a realitás talaján állok,a való élet (nehézségei) sokkal jobban érdekel(nek).Itt nincs sikerélmény,csak örülök neki ha valakinek esetleg tetszik.
Én mûszaki iskolát végeztem,ennek szerintem semmi köze semmhez ebben a témában.
Mikor nem adtam lehetõséget nektek az átnézésre? Ha erre a pályára gondolsz akkor természetesen azért nem kérdeztelek meg,mert amilyen stílust képviselsz velem szemben,nem sokra jutottunk volna,ezt Te is tudod,csak leugattál volna,vagy lenézõ stílusban közölted volna,hogy neked ehhez semmi közöd...
Ismét nem tudom hogy mirõl írsz:"Szivesen hírdeted a HWRMT csapatot magadénak" Én nem hírdetek semmi ilyet,ezt Te is tudod,itt nincs olyan hogy az enyém...
És látod pont azért írtam hogy nem Oblivion mod,hogy nehogy leszóld a gyenge minõségû munkámat,mert a képeid alapján összehasonlíthatatlan a Te utómunkád minõségével,mert szerintem Akina is sokkal szebb lett miután dolgoztál rajta nem is keveset.

Összességében megint te vagy ellenséges velem ok nélkül,pedig én elismerem a munkádat,még ha nem is hangoztatom,mert olyan bunkó vagy velem minden hozzászólásodban.

Tehát,mûszaki iskolát végeztem,nekem fontosabb,nagyobb álmaim vannak mint egy játék,nem az enyém a HWRMT,és a munkáid nagyon jó minõségûek,mind az autók,mind a pálya utómunkálataid. Szerintem.

És ezekrõl a dolgokról mégegyszer nincs értelme szót ejteni,leírtam,gondolom megérted,felfogod egy nekifutásból is.

Szildramor
Azért megkérdezném, hogy milyen iskolát végeztél? Annyira nem fontos kérdés, csak eredményesség szempontjából az. Ha pályakonvertálásról van szó és tudod, hogy Norbi modellezésben jó és tudod azt, hogy én mûvészeti szakos vagyok mért nem adtál annyi lehetõséget, hogy átnézzük kiadás elõtt? Engem sem igazol sok dolog. Pár címer, honlap, meg fílmfesztiválos anyagok. Néhány híresebb kép devianton és készmûvesmunkák. Szivesen hírdeted a HWRMT csapatot magadénak. Szerintem Norbi a csapat szive. Egész moddingot miatta kezdtem el mert segített. És a "Nem Oblivion mod, eredeti" hozzáfûzésed is csak annyit igazol, hogy még nagy jövõ áll elõtted. Értettem a célzást: szarnak tartod az enyémet. Ez van. Attól én még nem fogok szégyenkezni az elvégzett javítás miatt

Szildramor
Én õszintén megmondom, sose volt veled bajom. Utólag belegondoltam, és neked ez az álmod, hogy nagyot és híreset készíts. Illetve konvertálj. Én sokkal inkább japánmániás és eredetiségmániás vagyok. Te a sikerélményért csinálod én meg egy álmot valósítok meg. Ergo nálad a siker ha sokan letöltik. Nekem meg siker ha valaki aki ott él azt mondja le a kalappal. 7500 letöltés vs 10 letöltés meg Masaki-san elismerõ szavai. Te vagy a gyõztese a versenynek nem vitás

CsuTy89
Nájsz, köszi <#eljen>

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

Szildramor
Ez nem verseny. Nekem csak az volt fontos, hogy japánok is elfogadják japánnak és hitelesítsék és jó véleménnyel. Neked jutott a 7000 letöltés amire büszke vagy, nekem meg az eredetiség jutott japánból 😊 Szerintem te jártál jobban, én meg szebben XD Sose értettem a félmunkát mi abban a büszkeség.

Mindkillers
Accelerama Beta. (Nem Oblivion mod,eredeti)

Letöltés:Accelerama Beta

Szildramor
Jobbkormányos de baloldalon halad. Miaz? Hát a 240SX 😄 Lassan kész az elsõ, de kettõt együtt adom ki mindenki nagy örömére gondolom XD Szerintem WR2-õn kívül kevés modolható japán játék van. Forgalomnak és belsõ nézetnek köszönhetõen japóknál is kivételek vagyunk 😊

Szildramor
Nézz át TDU topicba. Érdemes 😊 TOpikö

Rezs
nemtudom valószínüleg magyar rendszámot kapnak

Szildramor
Rendszámokat is egyezteted? Milyen ország lesz 😄

Rezs
utána számoltam és nem jött ki😊

Készül az UAZ is traficautónak.

Szildramor
Az egész heti folyadékszükségletedet péntek este pótoltad? 😄 az a pár betü elírás nem nagy ár. Meg amennyivel kevesebbet írtál annyival többet is így egyensúly megvan 😊

Rezs
Igen kicsit már "fáradt" voltam mire hazaértem, nem nagyon tudtam írni😊

Szildramor
Ilyenkor még vannak ébren emberek? Pozitívan csalódtam asszameg 😄

Rezs
Lesz benne mindennfééle a kelei blokkból

Szildramor
Jó kis csomagnak igérkezik 😊 Skoda meg kispolák van neked raktáron? Pár keleti kocsi még jól nézne ki benne csak a hitelesség kedvéért na meg hogy legyen sokféle 😄

Rezs

Szildramor

Készíttettem egy vidit is SenbaMasaki Mod-ról, egy kis körutazás az újdonságok erdejében 😊 Video itt > Senba Masaki Edition <<

Szildramor

@Pepsi annyit tudok csak mondani, hogy minden játékban elõfordulnak ilyesmik. Ez sem kivétel. TDU2 is szép még ha nem is házi fõzet 😊
SenbaMasaki mod és közlekedési rendrakás mellett a Suprát is megjavítottam. A pályát Masaki-san tanácsai és videói alapján javítottam és az általa küldött linkek és magyarázatok sokat segítettek helyretenni a hibákat. A képen is olvashatóak a honlapcímei, de linkelek egy vidit is könnyebb legyen odatalálni >>
SenbaMasaki YouTube profilja itt <<
Még egy jótanács: nem felülírni kell, hanem törölni az elõzõket, mert összeakadhat!! Lehet Pepsinek is ez a gondja 😊 Ez csak a pályára vonatkozik. Minden más felülírható. Szóval japán jelek, táblák szervízek rejtve és teleportok is. Fából annyi van mint a tenger. Igazi székelyes pálya. Otthon érzi magát az ember 😄 4-szer tesztvezettem végig apróbb hibajavítások miatt így azt is mondhatjuk: japánban is vállalom ezt a minõséget ezért el is láttam logómmal a képet. Jó driftelést és versenyzést kívánok mindenkinek! ^-^
Akina - Masaki edicion PACK 1
Akina - Masaki edicion PACK 2
+ zene Wangan STB.

Pepsi Twist
1ik se megy... winfos hibát észlel stb eset van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szildramor
Na most már tényleg hiteles driftpálya lett Akina 😄 Bocs a samponreklámért, de be kellett tegyem ezt a csajt és valami apropója kellett legyen. Kicsit megszinesítettem és be van rejtve így nincs szemelõtt. Így a teleportok, a szervízkulcsok meg a reklámok is csak elrejtve lesznek. Szervízbõl még egyet beteszek a kiscsaj elõtti parkolóba, van egy a csúcson, meg lent a ne dobjuk el az üres sörösdobozokat az út mellett tábla mellett 😄 Valamikor este megosztom aztén megnyugszom kicsit. És ha csak tizen töltik le akkor is megérte mert Semba Masaki megdicsérte 😛 Hola!

Szildramor
Reméljük felnéz még Csucsu néha 😊 Mindig ez van nálunk: csak õ tud segíteni, többiek nem értenek hozzá. Én meg elkészítettem a javításokat. Masaki-san Küldött pár videót és linket így reméljük most már élethûbb. Megnéztem eredeti akina vidit is 2009-eset. Na reméljük engedi a képeket is. Köszönet Mr. Masaki ^_^

Josku20
Köszi clamp remélem sikerül.

helló!

lehet valahogy wr2-ben 5 ellenfélnél többel versenyezni?
vagy készült hozzá ilyen mod?

köszi...
Szildramor
Írtam privet Csucsunak, sajna 2 hónapja nem volt fenn. Reméljük feljön. Úgy mellékesen 3500 látogató vagy visszalátogató fordult meg az oldalon, mióta a kérdést feltetted. Egyszóval lófasz a seggükbe senkinek nincs ideje segíteni neked. Sajna nekem nem volt ilyen probléma, mert ha multizni akarok kikötök mindenkit a netrõl végülis én fizetem 😄 Sikerült az útfestés korrekció közben. El is küldöm Maszaki bácsinak ellenörzésre majd ha minden kész 😊 Van egy raklap vidije, körbejárhatja az ember egész Japánt szal van tapasztalata a téren. Bójákat is helyreteszem és jöhet a második javított Japánkompatibilis kiadás

Josku20
sziasztok!
A multi problémámra még most sem kaptam választ, vki pls help.
Tehát multiznék de nem akar joinolni sehová, a join gomb szürke semmi multiba nem enged belépni.

Szildramor
Pályát inkább Mindkillerét érdemes letölteni akinek gyenge gépe van. Oblivionmodos Akina Oblivion gépkompatibilitást igényel. GR-en tölthetõ a régi verzió, azt ajánlom mindenkinek akinek nem új gépe van!!