World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Esetleg ha van hely a csapatba szolhattok sajnos modolni nem tudok de könnyen tanulok!
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Csináltak egy koppintást is ennek mintájára:
amit most nem találok de meg fogom keresni.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Nos akkor kiváncsi vagyok az Accelerama javításodra!
És szeretném ha az Akina javításodat kiadnád a Borgon és a GR-en,mint Akina Performance Patch vagy valami hasonló néven,hogy ha már annyit dolgoztál rajta más is élvezhesse a munkáda,már ha bírja a gépe <#hehe>#hehe>
Ha elkészül Pikes Peak szerintem ez lesz a leghosszabb pálya ami létezik,mert botrányosan hosszú.
Akkor mehet neked is a Pikes Peak alap?
Szeretném abbahagyni az ellenségeskedést, mert nem vezet semmire sem. Ha egy csapatként mûködne az egész fórum, akkor az kellemesebb is lenne, és sokkal jobb moddok is születhetnének. Tényleg nem szeretném tovább folytatni ezt ami most megy.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
@Bence0001: nekem szórakozás az hogy lopott kocsit kiadsz? Hát jaaa. Eccerû vagy szerintem. Szót sem érdemelsz míg nem tanulsz meg tisztességesen viselkedni. Mindkiller simán csak forrófejû. Nálad komoly önértékelési problémákat látok pszicho és pedagógiai szigorlattal és tanítási tapasztalattal a hátam mögött. Vagyis magadat tanuld meg tisztelni, hogy másokat is tisztelhess.
Egyenlõre a mérete be van lõve,az eredeti elég rossz textúrák nagyjából a helyükön vannak,egy 50 m-es pálya,és 1db objektum van rajta hogy a free ride mûködjön.
A kérdés mit kell még esetleg hozzá modelleznie valaki hozzáértõnek,és a textúrákat milyen eredetihez jobban hasonlítóakra kell lecserélni.
Ha érdekel eljuttatom hozzád és Norbee-hoz is az alapot.
néhány kép az alapállapotról:

Írj be még valami megjegyzést, vagy bármit ami szerinted megalázó a többiekre nézve, aztán legyen vége, mert nagyon unalmas.
A letöltések száma eddig sem érdekelt,de legalább mostmár tõled tudom mennyi.
Szerintem itt nincs olyan hogy valaki "jobban jár",ez nonprofit dolog és én ezt csak hobbynak tekintem.A pályákat unatkozásképpen csinálom,de ha már kész és valakinek tetszik akkor hagy töltse le.Nekem nincsenek a játékkal és a pályákkal kapcsolatban álmaim,a realitás talaján állok,a való élet (nehézségei) sokkal jobban érdekel(nek).Itt nincs sikerélmény,csak örülök neki ha valakinek esetleg tetszik.
Én mûszaki iskolát végeztem,ennek szerintem semmi köze semmhez ebben a témában.
Mikor nem adtam lehetõséget nektek az átnézésre? Ha erre a pályára gondolsz akkor természetesen azért nem kérdeztelek meg,mert amilyen stílust képviselsz velem szemben,nem sokra jutottunk volna,ezt Te is tudod,csak leugattál volna,vagy lenézõ stílusban közölted volna,hogy neked ehhez semmi közöd...
Ismét nem tudom hogy mirõl írsz:"Szivesen hírdeted a HWRMT csapatot magadénak" Én nem hírdetek semmi ilyet,ezt Te is tudod,itt nincs olyan hogy az enyém...
És látod pont azért írtam hogy nem Oblivion mod,hogy nehogy leszóld a gyenge minõségû munkámat,mert a képeid alapján összehasonlíthatatlan a Te utómunkád minõségével,mert szerintem Akina is sokkal szebb lett miután dolgoztál rajta nem is keveset.
Összességében megint te vagy ellenséges velem ok nélkül,pedig én elismerem a munkádat,még ha nem is hangoztatom,mert olyan bunkó vagy velem minden hozzászólásodban.
Tehát,mûszaki iskolát végeztem,nekem fontosabb,nagyobb álmaim vannak mint egy játék,nem az enyém a HWRMT,és a munkáid nagyon jó minõségûek,mind az autók,mind a pálya utómunkálataid. Szerintem.
És ezekrõl a dolgokról mégegyszer nincs értelme szót ejteni,leírtam,gondolom megérted,felfogod egy nekifutásból is.
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

Készül az UAZ is traficautónak.

Készíttettem egy vidit is SenbaMasaki Mod-ról, egy kis körutazás az újdonságok erdejében 😊 Video itt > Senba Masaki Edition <<
@Pepsi annyit tudok csak mondani, hogy minden játékban elõfordulnak ilyesmik. Ez sem kivétel. TDU2 is szép még ha nem is házi fõzet 😊
SenbaMasaki mod és közlekedési rendrakás mellett a Suprát is megjavítottam. A pályát Masaki-san tanácsai és videói alapján javítottam és az általa küldött linkek és magyarázatok sokat segítettek helyretenni a hibákat. A képen is olvashatóak a honlapcímei, de linkelek egy vidit is könnyebb legyen odatalálni >>
SenbaMasaki YouTube profilja itt <<
Még egy jótanács: nem felülírni kell, hanem törölni az elõzõket, mert összeakadhat!! Lehet Pepsinek is ez a gondja 😊 Ez csak a pályára vonatkozik. Minden más felülírható. Szóval japán jelek, táblák szervízek rejtve és teleportok is. Fából annyi van mint a tenger. Igazi székelyes pálya. Otthon érzi magát az ember 😄 4-szer tesztvezettem végig apróbb hibajavítások miatt így azt is mondhatjuk: japánban is vállalom ezt a minõséget ezért el is láttam logómmal a képet. Jó driftelést és versenyzést kívánok mindenkinek! ^-^
Akina - Masaki edicion PACK 1
Akina - Masaki edicion PACK 2
+ zene Wangan STB.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

lehet valahogy wr2-ben 5 ellenfélnél többel versenyezni?
vagy készült hozzá ilyen mod?
köszi...

A multi problémámra még most sem kaptam választ, vki pls help.
Tehát multiznék de nem akar joinolni sehová, a join gomb szürke semmi multiba nem enged belépni.