World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Köszi. Éjjel teszek egy próbát. Nem baj ha nem egységes a linkelés. Elvégre mi mûszakiak vagyunk, nem mûvészek 😄 Lényeg hogy amit megosztunk, azt véleményezzük elõre és akkor tetszeni fog nekik minden. Accelerama versenyt meg kell csinálnom, mert úgy tûnik azért nem elõz az ellenfél forgalomban, mert nem mindig ér át a szembejövõ sávba a raceplace 😄 Na majd még jövök, mert ég le a kaja

Mindkillers
OFF: Végre. Most olvastam végig... Hogy lehet itt is:

félkövér,dõlt,aláhúzott,

idézett

,kék,piros,zöld,és még sok színben,valamint times,arial,courier new,trebuchet,wingdings,brutálnagy,hatalmas,nagy,apró,PIROS PARÁZS,ZÖLD ÁRNYÉK,MEGFORDÍTVA,MEGFORDÍTVA,dropshadow,Motion blur,és jobbra futó szöveg írni.

XD

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Szerintem csak a nagyon kicsi képek kellenének egyenlõre az elsõ hsz-be. Én picassát használom és ott is lehet választani mekkora képkódot akarsz. A borgon a képlinkek közé tegyél 3 szóközt,akkor lesz kb jó a távolságuk egymástól meg center parancsal dobd középre õket. Megy a jelszó.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Képformátumokat meg tudom oldani: devianton olyanra állítom amilyenre szeretném és van egy profil csak wr2-es dolgoknak. Küldj egy kódot és legelsõnél minden wip-hrz teszek kis képet és ugyanazokat be lehet tenni alatta 800x600 ban is. Csak annyit kell tenni, hogy devin átméretezni. 50x30 vagy ilyesmiket tenni az elsõ hozzászólásba pályánként utána jöhet nagyobb is meg vidi is. Videó beágyazást azért nem használom, mert így minõségjavító kódot tudok a végére illeszteni és egyból 480-as jön be vagy 360-es. Szal ha beleegyeztek: kis bélyegképek elsõ hozzászólába wip-ekrõl. Várom véleményt, de közbe kimentem fõzni 😄

Mindkillers
Ha c11 akkor Author:Synetic,ennyi. Az az ötletem hogy a wip-ek rendesen új hozzászólások lennének,de amikor valami kész akkor az elsõ hozzászólást szerkesztenénk és egyre bõvítenénk a linkeket,hogy az elsõ hsz-ben ott legyen az összes munkánk.

Kérdés hogy Norbi,Te ismered e a html formázásokat,mert a Borg-on a hsz-t lehet variálni (nagy kép,kis kép,album,videó,idézet,középen,stb)

Közben már "lájkolják" az Akina Oblivion-t és az UK rally-t,és várják a további Magyar munkákat,és figyelgetik az sg-t is 😊

Szildramor
Még egy ötlet: mi lenne ha azt a hozzászólást bõvítenénk amit már megkezdtél? Szerintem egymáséhoz nem fogunk nyúlni, legalábbis ezy a csapatfelállás biztonságosnak mondható. Csak annyi kell, hogy amíg nincs új téma az adott pályákkal kapcsolatban mehetne egy hozzászólásba. Én UK-ról és az újításokról tudok képet tenni. Mint wip. A lelkizõs részt rátok bízom 😊 engem csak a munka érdekel, buggyatak nem

Szildramor
@Norbi: Zsiguli se rosz 😄 Ha a c11-es autók sajátok lennének az is jó lenne. Japánhoz mondom. Az angolhoz bármi jöhet. LandRover falusias valami vidéki angolos. Én ezt a kettõt ismerem: Mini és a rover aztán ha valami eszedbe jut jöhet 😊 Köszi az árnyékot. Minnyá beüzemelem.
@Mindkiller: Japán forgalomba jók a c11-esek, de újra kellene lámpázni sajna, mert azt nem én tettem be, viszont a formájuk és kinézetük illik oda. Ezt rátok bízom. magyarok megkapják az én verziómat, csak külföldi fórumra nem akarom betenni, mert nemtom ki készítette bár c11-es, de sok ott a kocsog 😄 Nem baj ha ritkábban válaszolunk. Egyrészt ha valaki valamit linkelt azt tudja módosítani így nem kerül mögé új cucc. Kétnaponta feljön Norbi az már szerintem jó. Végülis csapat és ritka, hogy az egész csapat egy idõban a borgon lenne. A másik meg ha megnézed: többnyire a bajkeverõk fognak irogatni. Normális ember megköszön vagy kérdez értelmeset. Azért gondoltam Norbi jobban kezeli a félkegyelmüeket XD Acceleramahoz mehet a Snyder csak nem tölthetõ már sehonnan mert törölték filefrontról a Bonus-packot. lehet azt kellene, hogy több receptet is mellétenni és kinek mi van: azzal hajt 😊

Mindkillers
Rendben,itt megbeszéljük,ott kiadjuk 😊 Nekem jó ha Norbi válaszolgat,csak kérdés hogy õ is megnézi-e minden nap akár többször is hogy írtak e.

Akinához valami japánosra textúrázott forgalom autók kellenének,valami már készek áttextúrázva. Vagy van egy csomó low poly modellem.

Accelerama forgalmat igazából direkt alakítottam snyder traffichoz. De bármilyen USA-ban elõforduló autó jó. Igen,még a víz és a vízesés "egyesítése" ami jót tenne neki.

Rezs
Töröltem

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
*: ZSIGULIK! 😊
**: Rendben küldj légyszives textura-alapot amibõl kiindulhatok a model már pikkpakk megvan😊 (a textura úgy a legjobb ilyen egyszerû modelnél, mint a papírautók képei)

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Norbi: töröld majd az aláírásos képvariációkat plíz 😊 Kicsit sok lett.
Ez az utolsó: kicsi helyközzel és kevés zászlóval. Többet nem varoiálom

Szildramor
°Akinához milyen forgalomautók legyenek? A többit leellenõriztettem japán Masaki-sannal, az hitelesnek mondható, de a forgalomautókkal kapcsolatban nincs ötletem. Ami nekem van az c11-es de nemtom ki tette át és beleköthetnek.
°UK Rallinál meg Norbi ha régi LandRover vagy mini útszéli parkoló kocsit tudnál valamit az jó volna. Közlekedést elkészítem rá majd.
°Acceleramanál is közlekedõ kocsikat majd valamit. Még a tó és a vízesés szinét kell egyeztetnem. A többihez nem nyúlnék már. Maradjon valami eredeti is benne mert szinte minden textúra Oblivionos vagy saját gyártmány 😊 Forgalomautókra ötleteket várom

Szildramor
Jól néz ki 😄 Kicsit olyan titokzatos. Cseréld le erre majd: tettem kis elválasztást ikonok közé. Bizonyos távolság azért nem árt mert csak munkakapcsolatról van szó XD És tettem bele nemzeti szinet is, bár csak mikroszkóppal látszik 😊
Egy kérésem lenne: minden megosztás vagy linkelés, hozzászólás ami nem informális: arra itt beszéljük meg mi legyen. Minõség miatt csak. Sok esetben inkább Norbi is segíteni szokot meg én is, csak szebb legyen a végeredmény. Tényleg csak jószándékuan értem. Egyéb válaszadással kapcsolatban legyen egy szóvivõ. Norbi a leg higgadtabb közülünk és angolt is beszéli. Mindkiller ha beleegyezel lehetne õ a válaszoló. Vagyis mi tudunk feltenni wipeket képeket amit itt letisztáztunk már és esetleges hivatalos válszokat ha Norbi is bírja ezt a kemény hivatást: akkor lehetne õ is. Hírtelen ennyi ami eszembe jutott. Mondjátok el ti is ha jó vagy nem jó

Mindkillers
Átírtam a bejegyzést a Borgon és kezdetnek a legkissebb képet betettem ha így jó nektek is.

http://www.theborggaming.net/community/showthread.php?t=15136

Szildramor
Uk Ralli Final is mehet wip-ek közé szerintem. Forgalom és autók kellenek. Többi szerintem konyhakész 😊

Szildramor
Jól néz ki 😊 UK Rallit is meg lehetne véglegesíteni szerintem. Nem tudom mit szoltok hozzá, de egy ilyen bannerhez mit szolnátok Borgos profilba? Pályagyárosok bekapcsolódási sorrendben. De minthogy egy vonalban van: így persze ezt csak mi tudjuk mitól ilyen a sorrend. Csapat logót azért spórolnám le, mert nem vagyunk szokványos csapat annál inkább dolgos 😊 Lehet összetettebbet is photoshopolni, de ebben mindenki benne van egy picit 😊

Mindkillers
Ha lesz idõd,csinálsz nekünk valami WR2 és HWRMT témájú aláírásképet Borg-ra? A méretek: 500 X 130 pixel és/vagy 341.8 KB

Rezs
Nekem tetszik😊

Mindkillers
Nos egyenlõre még HWRMT az account név a Borg-on. 3 nap múlva kiderül hogy elértem e valamit az adminoknál. Addigis kezdetnek ez az elsõ bejegyzésünk,ha nektek is megfelel. ha minden oké és nem törlik a reget akkor küldöm majd a jelszót.

http://www.theborggaming.net/community/showthread.php?t=15136

Rezs
Sorry ittvagyok csak nem mindig sikerül kockulással töltenem az idõt 😄
Clamkp: Küldök nemsoká négyszöget privibe
Mindkiller: Átküldöm ugyancsak priviben a tuning Zsigulit, mert az nincs feltöltve sehova.

Mindkillers
Rendben,legyen HWRMTeam,ez tetszik! Norbee szerinted??? A javító csomag alatt full V1-re gondoltam! Csak akkor legyen Accelerama V2 és V3? Megcsinálom a reget,odafigyelek az életkorra,és akkor meg lehetne osztani az összes eddigi alkotást! Ha kész,tájékoztatlak benneteket a részletekrõl!

Szildramor

A benzinkutas szakaszt is kidolgoztam picit meg néhány részletet és 100%-ra felnyomtam az opponentet és kemény llenfél. Volt hogy leszorított mindenkit, csak hogy elõre jusson 😄 Ez a Wangan stílus elég vérfagyasztó lehet igaziban. Van is fenn egy videó éjszakai verseny balesetrõl: kisodródás 240-el, két "versenyzõbõl" lett éjszakai rostonpréselt. Na de játékban azért nincs ilyen baj. Készítettem egy videót az újításokról de inkább forgalmi gyorshajtós, elõzõs. Végül is ezért dolgoztam vele 😊 Wangan WR music videó

Szildramor
Nem tudom mennyi munka lehet a pályában pontosan, de így belegondoltam, hogy ha egy ember akarna mindent rajta elkészíteni maximalista módon: akkor 100-150 óra munkaóra biztosan összejönne. Így azért ez az idõmenyiség egész szépen szétoszlik 3 emberre. Akina modot is meg lehetne osztani HWRMT profilban. Na majd legközelebb 😊

Szildramor
Norbi légyszi küldj egy textúrázott négyzetet. A benzinkutas leágízáshoz be kellene üzemelni a jelzõfényeket, mert 200-al esik be az ember és kanyar után van a leágazás. Ki kell világítani, mert még a végén baj lesz oszt beperelnek 😄

Szildramor
Nem javító csomag szerintem hanem ez az alap: Accelerama v1. Talán most van ideje picit csapatban is megmutatni: mennyivel lehet tovább jutni, ha nem egyedül kullog az ember. Jó lenne azt a profilt elkészíteni. Ha nem HWRMT akkor HWRMTeam is lehet Borgon. Mienk lenne a legütõképesebb csapat az biztos. Még ha csak pár cucc ereéig is, de nem felejtenék el az biztos. Már csak Norbi véleménye kellene 😊

Mindkillers
Norbee! A kedvenc ladámat most honnan lehet letölteni (a full tuningosat) mert GR-en nem találom. Azért kellene mert kérték tõlem a youtube-on az Akina teszt videónál.

Mindkillers
Megnéztem a videót,és nagyon jó. Szerintem mivel Beta a pálya és csak V1,ezért a javításod elkészülte után ki lehetne adni hozzá a javító csomagot a 3 különbözõ stílusú Traffic-kal. És kérdés hogy legyen-e V2 és V3 mappa?! Az a baj,hogy azt nem tudja a játék hogy egymás után váltogassa a forgalmat is,pedig az lenne az igazi! 😄

Szildramor
Készítettem néhány forgalmat a pályához. Így a legegyszerûbb: mindenki azt teszi hozzá amit szeretne 😊 Csak az oszlopok szinét és a forgalmat kell feülírni és ennyi. Esetleg az aszfaltot is. Na majd megnézitek és lehet dönteni. Igy egy csomagban 3 van. Nekem a Wangan mod a kedvencem mert az a leggyorsabb 😄 Forgalom mod videó: EU, JP, Wangan

Szildramor
Nem kell csak egy textúrázható négyszög. Elvileg a kerekeken fekszik föl, de valójában az árnyék tartja. Ez ilyen mint a mox filenél, mikor ha nem jó szögeket álít be az ember akkor a sérülés és az ütközés felület nem megfelelõ. A busz kerekein nem érzékeli a síkot ezért alvázig belecsúszik a textúrába. Elég egy sima négyzet. Ha odellezni lenne kedved van egy 240Z elsõ lökõs. Összelegóztam, de modellezni kéne, hogy valóban eggyé váljon 😊

Rezs
Az melós inkább dobok másik modelt a buszoknak akár a régi texturával mert nemtudom a mox-ot úgy exportálni h utána szerkeszteni tudjam. Az új alá meg tehetek árnyékot...

Szildramor
Na úgy tûnik ötödször is végig kell mennem pályán gyalogtempóba szal akkor megjavítom az egész fényes ..aszást 😄 Norbi viszont kellene a parkoló buszok alá árnyékot szerkeszteni. parkoló autók mintájára. Lespórolták synetikesek és amiatt esik be föld színtje alá mikor begenerálja a játék. Még hogy német minõség... 😄

Szildramor
Jól néz ki, de kellene segítség beforgatni õket irányba. Nem kevés idõ fölrakni õket. Még a szalagkorlátosakat is be kell lõnöm. Ha utána jelentkezik valaki: beforgathatja õket rendes irányba. Ha csak egyik lenne. megcsinálom, de háromszor szöszöltem végig az egész pályát. Meghírdetem ha valakit érdekel és segítene: beforgathatja õket.

Szildramor
Hakone stílusú pályát lehetne készíteni belõle csak forgalommal, mert az nincs benne. Azt nemtom WMMT-ben hogyan választható a forgalom, de a második videón látszik, hogy van. Az elkészített pályából tudtok egy Wangan nevû mentést készíteni majd? Acceleramahoz teszem az országút textúrákat, Wanganba meg az autópálya fejlesztésemet és egyirányú forgalmat. Nekem csak azért kell, mert nem akarok PS3-at venni. Nem kell kiadni, csak a poén kedvllrt hogy 230-al is lehessen driftelni forgalomban idõre 😊 Linkeleklét vidit, egyik Hakone pálya, másik meg a forgalmas japi
Devi Z - Hakone vid <<
R32 - Akuma videó <><<

Szildramor
Ha Mindkiller engedi akkor egy japán egyirányú autópályát készítek Wangan stílusban versenyzésre és ott minden piros lesz. Azért egyirányut, mert úgy is nehéz kanyarban driftelni és a közlekedést kerülgetni. Az európait azt majd nézzétek át kiadás elõtt. Meg tudom változtatni a textúrát amit küldtél, de ha úgyis felülvizsgáljátok akkor mejd lehet cserélni. Az út felfestást elkészítettem meg a benzinkút leágágazásnál villogókat beüzemelem. Néhány mamutfenyõ és az európai részemrõl kész.

Rezs
Oké csak figyelj rá h a teteje az út felé lejtsen akkor jólesz a szín is.

Szildramor
@Mindkiller: talán ha StickiFingának írsz akkor átminõsíti. De csak tipp 😊
@Norbi: én betettem a modelt amit küldtél. Kiadás elõtt még átküldöm így semmi nem marad félkész. 800-1000 pöcköt kell feltegyek. Utána a szinezés csak egy mozdulat. Nekem csak az volt a fontos, hogy a mérete és a földfelszíntõl való távolsága legyen belõve így könnyen beilleszthetõ a helyére. Köszi az oszlopot: minnyá ránézek.

Rezs
Küldtem ezt is priviben! Aztán jól feltenni😊 jobbos piros bal fehér... Képeket várunk😊

Rezs
Na jólesz ez csak cseréld fel a 2 színt. Küldtem hozzá texturát azon cseréld fel. A menetirány szerinti jobb oldal piros, a bal a fehér. Mindjárt nekilátok az oszlopoknak.

Mindkillers
Nagyon pengék a finomítások!

A Borgon a HWRMT reg kész de mivel a születési dátumot reálisra (2008) állítottam ezért valamit sírtak hogy szülõi felügyelet stb stb és hogy valamit faxoljon el a szülõ 7 napon belül az adminnak különben törlik a reget. Úgyhogy most várunk 7 napot aztán ha mûködik akkor jó,ha nem újra reg 50 éves korral 😄

Szildramor
!!! - az aszfalt már javított verzió, nem a synetices. Azt nem írtam oda. A középvonal felfestést is javítom, mert ezek a légyszarok 230 körül már nem igazán segítenek 😊

Szildramor
Nincs azzal baj, csak azt az eredeti c11-est kellene újratextúrázni. Vagy piros vagy fehér lehet mind a négy oldala, mert csupán egy textúra van. Az utaik sem valami megnyerõek: ez a nyomvonal és felfestés olyan mintha használnák. Én elhiszem, hogy németeknél sok a pénz, de nem valami nyoma csak van annak, hogy fut rajta autó. Mellékesen így látja az ember a sávját is 240-es tempónál. Útfelfestés meg a másik: középvonal olyan vékony synetikes, mintha bicikliút lenne. Azt az ûtszéli rudat meg tudod rendesen szerkeszteni? A szalagkorlát prizmánál a láthatóság miatt tettem csak egyszínû pirosra, de felnyomtam az ambientet picit így teljesen jól látható már. Légyszi ha van kis idõd egy olyan álló prizmát is textúrázz normálisat. Kettõ piros kettõ fehér egymás mellettiek, vagy rádbízom, csak ne legyen lapított. Négyszög alapú hasább szimpatikusabb, mint ezek a lapos izék 😊
@BBB007: én nem mondtam, hogy olyat csinálj amit nem ismersz. A szöveg arról szólt, hogy bárki bármit csinál az már alapja lehet fejlõdésnek. Az hogy mennyire szeretnél hasznos dolgokat csinálni az egy vágy. Az hogy teszel-e érte: az viszont már nem álomvilág. Ha többet szeretnél az életben elérni akkor ezt a jelet :S ne érezd felmentésnek.

bbb007
érthetõ 😊 szivesen modelleznék csak nem értek hozzá sajnos :S

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Rezs
miért piros mind2 fele? Nálam még jó volt a textura

Szildramor
kanyarban ilyen lesz, egyenesben kicsit mediterránabb tetõvel. Az út textúra az nem végleges. Ha lesz japán verzió Wangan stílusú akkor teszem be. Az csak teszt

Szildramor
Köszönöm ^-^

Rezs
Priviben küldtem!

Szildramor
Elkezdtem letölteni, de lefagyott a netem aztán belefeletkeztem pályaépítésbe. Amiket írtál róla szerintem ez még a Norbi szakasza: modellezéssel kapcsolatos javítás kellene. Norbi szépen rajzol: biztosan javít rajta kinézetre is ha van ideje 😊 A híd szine jó volt sõt én a fa textúrát tettem a hegyekre is. Olyan mint Ausztrália és illett is. Késöbb vettem csak észre, hogy fa textúra. Zért cseréltem le a híd szinét, mert így távolabbinak látszik, nagyobbnak érezni a pályát. Nem is a kinézet miatt hanem a távolságérzés miatt. PikesPeak-nál csakannyit hogy az Accelerámánál használt sziklás hátterek és hegyek stílusában ot is lehetne valami hasonlót, de szerintem Nori már elõrébb van tervezésben.
Pályamegosztáshoz egy ötlet: ha lenne egy HWRMT felhasználó Borgon lehetne megosztani ilyen közös munkákat és pályákat, amihez mindenki hozzátett. Engem nem érdekel hogy az ezeregy nevem közül szerepel-e vagy sem alatta bármelyik: úgysem tudjuk ki kicsoda szal nem érzem fontosnak. A HWRMT wipek és kiadott pályákat viszont többen ellenõrizhetik és akár több verzió is születhet. Már csak azért is, mert egy csapat topic sincs külföldi fórumokon. Meg így tényleg a munkára kerül a hangsúly nem az egyénekre. Nekem a siker az nem névreszóló dolog. Örülök, ha hpzzátehetek valamit. Szép napot!

Mindkillers
Ja és a csapatösszetétel kérdésében egyetértek az elõttem szólóval.

Mindkillers
Accelerama: A híd szine akár lehet jó is,látni kéne,eredetileg fából volt azért tettem rá fa textúrát,de ha kékkel jól mutat nekem az is jó. A horgászjachtot,vagy a vitorlást cserélted le? Nekem nem volt soha semmi probléma velük :S

Pikes Peak: Nem tudom belenéztél-e? A rajtnál vannak szalmabálák,csak el vannak tüntetve (water surface)mert ha textúráztam akkor távolabb hatalmas nagy falak (háttér?) is szalmabálává változtak. Továbbá a fenyõk mostani textúráját kellene ptx tool-ban kicserélni és nem fájlt cserélni ugyanis nem tudom miért de ha más a textúra neve,nem veszi figyelembe a No Colli beállítást :@ A talaj is ugyanez,csak ott meg kellene találnunk azokat a textúrákat amelyek figyelembe veszik a Dirt beállítást. És akkor utána lehetne szépítenünk. Megkeresem a Dirt beállításra hallgató textúrákat,minél többet hogy utána azokat felülírva minél változatosabb lehessen a talaj.

Szildramor
Norbi: tudnál modellezni egy ilyen fényvisszaverõt szalagkorlátra? Két oldalán textúrázott kis háztetõszerû valami kellene, mert olyan gyors a pálya, hogy vicc nélkül mondom hiányolom kanyarban 😊