19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Új Swiftem van rallis meg Ignis rallis. Itt a lista van pár pöpec gép közte. Mindet én sem ismerem, de szép modellek és agytől eggyig létező tuningalkatrészek. Eddig minden cuccot megtaláltam igaziban megvásárolhatóan szal lehet hogy szar a Juiced, de a modellező előtt le a kalappal :)
  • Mindkillers
    Éjszakára néhány kép:

• Mindkillers
    Köszönöm szépen,és előre kellemes ünnepeket mindenkinek!

Kerestem mint állat,de nem találom a juiced 2 választékot. Már megint nem figyeltem :S Please help me!

Nekem igazából még mindig 5 ajtós 1993-as Suzuki Swift kellene.

Egyéb nevén:

Pontiac Firefly (1985 – 1988, 1989 – 1991, 1995 – 2000 Kanada)
    Suzuki Forsa (1985-1988 USA)
    Chevrolet Sprint (1985 – 1988 USA / Kanada / Chile)
    Geo Metro (1989 – 2001 USA / Kanada)
    Maruti Esteem és Maruti Swift (India)
    Subaru Justy (Európa)
    Suzuki Jazz – Sedan (Chile)
    Suzuki Cultus (Pakisztán és Japán)
    Lingyang, Changan] Chana, Gazelle, (Kína)
    Holden Barina (1985-1994 Ausztrália)

De sehol semmi :(
    Meg akarnám csinálni olyanra mint az enyém:

• Rezs
    Micsinált?
  • sacko98
    Nee berosott a 155-ös alfám
  • Bence00111
    Navégre :)
    Majd gyere fel msn-re ha tudsz, mutatok valamit. :) Meg lehetne multizni is :)
  • Rezs
    NAVÉGRE
    beindult a wr2. Majdnem minden összejött már...:) új gép régi wr2 már csak a szerkesztőprogik kellenek és jóleszek:)
  • Szildramor
    Modellező tutorial hogyan állj neki van néhány. Blender és Zmodeler is. Csak beütöd a googlebe és tényleg hasznos cuccokat dob ki. Fordítóval meg kifejezetten minden nyelven értesz :)
  • bbb007
    Ideje visszatérni mert már sajnos elvonási tünetek jelentkeztek :D ha gumi csikorgást hallok akkor remegek meg ilyenek :D
    Meg egy másik dolog belekóstolnék a modellezés világába is cask nemtudom holkezdjek neki. Valami tipp letölteni való ami nekem zöldfülűnek megfelel?
  • Szildramor
    Inkább csak a nézettség ami mozog topikon. Csak az autógyárosok beszélgetnek többnyire :D Fele itt fele nemzetközi fórumon van. Nem szoktam duplázni csak ritkán. Letöltések is borgon vannak. Üdv újra a kormányosok közt :)
  • bbb007
    Szevasztok! Látom mozog a topik rendesen ideje felcsapni a kormányom már 2honapja levan véve.
  • Szildramor
    Eredeti és a mod. Tükröt lehet cserélem alapra. Ez a verseny elég halovány, nem elég karakteres :)
  • Szildramor
    Egyébként békés Karácsonyt kívánok Mindkiller :D Van valami kedvenced Juiced2-ből? Ha már ünnep és béke akkor az Okaruért cserébe átteszek neked egy driftgépet. Ahogy nézegettem egész minőségi és esztétikus tuninggépek vannak benne. Matricát azt neked kell majd hozzá saját. Ha érdekel akkor keress rá mi a választék. Üdv! :)
  • Szildramor
    Én is pont erre gondoltam: nyugis dolgos fórum vagyunk. Borgon is csak nézelődnek meg itt is. Addig jó míg nem dolgoznak. Hogy is nézne ki ez a szép fórum ha minden kezdő össze vissza piszkítaná. Így szép tisztán XD
  • Mindkillers
    Tök mindegy,ez a fórum úgyis szinte a miénk... Norbi a góré,mi vagyunk az ötlettár,a többiek meg a Droidok :D Persze jó értelemben,senki ne sértődjön meg!
  • Szildramor
    Borgon láttad? 3 hónap alatt 21000-res nézettség. Szerintem csak az a baj, hogy nem veszekedünk. Haverom szerint azért mesél mindig pletykát és rosz dolgokat, mert csak a rossz hírnek van hír értéke. AZ hogy béke van az a tejbetököknek nem téma :D Vesszünk má össze XD
  • Szildramor
    Fene se tudja. A képlinkelésnél 5000-res nézettséget mutatott 2 hét alatt. Ez ilyen magyaros mentalitás szerintem :D Bizonyos helyen csak aszemük jár más helyen meg csak a szájuk. Tisztelet a kivételnek :D
  • Mindkillers
    Igéretes :) Mostanában nem nagyon lesz időm semmire így szerintem idén már nem fogom használni az stkit és mtkit ,valamint egyéb konvertáló és szerkesztő programok exe fájljait. Úgy látom szinte csak 2-3 -an maradtunk itt...

• Szildramor
    Juicedes Mitsu összelegózva :) Párszor lefagyott a progi közben akkora a file. Matricázva lesz ha kész lesz annyi biztos. Minden más bizonytalan :)
  • Szildramor
    Birom ezeket az opeleket. Szimpatikus járgány :)
  • Mindkillers
    Nem bmeg,Opel Combo XD De amúgy tényleg. Az a dolgozós verda 101 Le,242 Nm

• Szildramor
    Mért milyen kocsid van hogy kétüléses? Honda CRX? :)
  • Mindkillers
    Nagyon penge lett a kerék! De,gondoltam már a matricázásra,türelmem is lenne hozzá csak időm nincs mostanában. Majd januárban :) Most elvileg megveszik az autómat 21.-én és karácsonyig vennem kell újat,mert nem lesz mivel karácsonyi rokonlátogatásra menni mert a másik csak 2 személyes :D
  • Szildramor
    Na befehérítettem végül mert az az eredeti szine :)
  • Szildramor
    Neked is kellene egy saját matricás driftgépet csinálnod. Nem lenne kedved hozzá?
  • Szildramor
    Sikerült a korhű kerék BCNR33-hoz. Belsőnézet Juiced2-ből lesz meg kormány is. Remélem passzol hozzá az eredeti fotó kormányról. Szebb lenne vele :) Mindkiller sajna matricázni nem lehet majd. Jól fest a napkeltében s13om :)

• Chucky9317
    köszi a választ, de már sikerült egy másik verzióval.
  • Mindkillers
  • Bence00111
    Ha eredeti a játékod akkor működnie kell. Ha torrentes akkor crack talán.
    Nem tudom, hogy ki látta vagy ki nem, de Pischti suzukit csinál

kép1
    kép2
    kép3
  • Chucky9317
    Hali! Az lenne a problémám, hogy akárhogy akarok berakni autót a world racing 2 be, nem sikerül. elolvastam már kb 5 leírást és mindegyik csak azt írja h csináljam meg az addons/autos mappát oda másoljam az autót, a motoren2-be meg a wav-okat, ezt meg is csinálom de nem találom sehol a játékon belül az autót, egyébként 1.3.3as patchem van.
  • Szildramor
    Bár ez Norbi témája, de azért nekem is tetszik :D Az igazi limuzin ott kezdődik, hogy soför van benne és bárszekrény a vendégeknek. Itt minden pontja teljesült. Íme:ZsiguLimo Totalcar << :)
  • Szildramor
    Okaru betát megnéztem. Nagyon pöpec. Jó nehéz. Talán nehezebb mint Akina is. Lesz mit tanulni :) Az alagútnál annál a teraszos résznél ami tartja az omlást vagy mit oda sima szalagkorlátot kellene illeszteni. Ha átküldöd és Norbi éppen nem ér rá talán meg tudom oldani. Amit viszont érdemes lenne kipróbálni az a beépített felhő. Most elsőre lehet bután hangzik, de amennyiben arra a részre ahol fedésben van a pálya alsó és felső szakasza egy síkot betennénk és rá felhő textúrát szerintem teljesen reális lenne. Alulról felhőnek látszana és kitakarná a felette futó utakat. Felülről nem látszana az sem baj, mert onnan nem zavaró. Térbeli felhő is mehetne, de elég egy sík is ha szép a felhő textúra. Amit lehetne változtatni vagy akár vágni az a pálya vége. Valamiért szaggatott az a rész. Így elsőre ennyi lenne. Felhő és szalagkorlát ami kellene még. Nálatok is vihar van? Itt rendesen tépkedi a tetőt :D
  • Mindkillers
    Bocsi,de ezt nem tudom kihagyni...

• Mindkillers
    Mi a közös a sörben és a Nissan Skyline-ban?

Ez:

• Mindkillers
    Nagyon jó hír! :)
  • Rezs
    fúúdekomolyannézki:)
    Na lasan rendeződik a helyzet nálam, megvan az új gép, át kell tennem az adatokat a régi gépről, el kell indítanom valahogy a WR2-t és mehet tovább a modding:)
  • Szildramor
    Rendben. Várom már :) Közben kiszedtem kedvenc kerekemet is végre. Van vele még munka, de már látszik a vége.
  • Mindkillers
    Ha leszek otthon a héten akkor átküldöm.

• Szildramor
    Persze: jöhet a pálya :) Jó kis gép. Az s11 meg s10 is érdekes formák. Sokat változott a formája. Mostaniak kezdenek nem annyira tetszeni de gyorsan változtathatnak csak ki kell rúgni a formatervezőt :)
  • Mindkillers
    Korán reggel éhgyomorra ajánlom figyelmedbe ezt a csodát. A fél karom odaadnám érte...

http://speedhunters.com/archive/2010/12/06/car-spotlight-gt-gt-a-sort-of-flush-s12.aspx