World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
félkövér,dõlt,aláhúzott,
,kék,piros,zöld,és még sok színben,valamint times,arial,courier new,idézett
XD
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Kérdés hogy Norbi,Te ismered e a html formázásokat,mert a Borg-on a hsz-t lehet variálni (nagy kép,kis kép,album,videó,idézet,középen,stb)
Közben már "lájkolják" az Akina Oblivion-t és az UK rally-t,és várják a további Magyar munkákat,és figyelgetik az sg-t is 😊
@Mindkiller: Japán forgalomba jók a c11-esek, de újra kellene lámpázni sajna, mert azt nem én tettem be, viszont a formájuk és kinézetük illik oda. Ezt rátok bízom. magyarok megkapják az én verziómat, csak külföldi fórumra nem akarom betenni, mert nemtom ki készítette bár c11-es, de sok ott a kocsog 😄 Nem baj ha ritkábban válaszolunk. Egyrészt ha valaki valamit linkelt azt tudja módosítani így nem kerül mögé új cucc. Kétnaponta feljön Norbi az már szerintem jó. Végülis csapat és ritka, hogy az egész csapat egy idõban a borgon lenne. A másik meg ha megnézed: többnyire a bajkeverõk fognak irogatni. Normális ember megköszön vagy kérdez értelmeset. Azért gondoltam Norbi jobban kezeli a félkegyelmüeket XD Acceleramahoz mehet a Snyder csak nem tölthetõ már sehonnan mert törölték filefrontról a Bonus-packot. lehet azt kellene, hogy több receptet is mellétenni és kinek mi van: azzal hajt 😊
Akinához valami japánosra textúrázott forgalom autók kellenének,valami már készek áttextúrázva. Vagy van egy csomó low poly modellem.
Accelerama forgalmat igazából direkt alakítottam snyder traffichoz. De bármilyen USA-ban elõforduló autó jó. Igen,még a víz és a vízesés "egyesítése" ami jót tenne neki.
**: Rendben küldj légyszives textura-alapot amibõl kiindulhatok a model már pikkpakk megvan😊 (a textura úgy a legjobb ilyen egyszerû modelnél, mint a papírautók képei)
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Ez az utolsó: kicsi helyközzel és kevés zászlóval. Többet nem varoiálom

°UK Rallinál meg Norbi ha régi LandRover vagy mini útszéli parkoló kocsit tudnál valamit az jó volna. Közlekedést elkészítem rá majd.
°Acceleramanál is közlekedõ kocsikat majd valamit. Még a tó és a vízesés szinét kell egyeztetnem. A többihez nem nyúlnék már. Maradjon valami eredeti is benne mert szinte minden textúra Oblivionos vagy saját gyártmány 😊 Forgalomautókra ötleteket várom
Egy kérésem lenne: minden megosztás vagy linkelés, hozzászólás ami nem informális: arra itt beszéljük meg mi legyen. Minõség miatt csak. Sok esetben inkább Norbi is segíteni szokot meg én is, csak szebb legyen a végeredmény. Tényleg csak jószándékuan értem. Egyéb válaszadással kapcsolatban legyen egy szóvivõ. Norbi a leg higgadtabb közülünk és angolt is beszéli. Mindkiller ha beleegyezel lehetne õ a válaszoló. Vagyis mi tudunk feltenni wipeket képeket amit itt letisztáztunk már és esetleges hivatalos válszokat ha Norbi is bírja ezt a kemény hivatást: akkor lehetne õ is. Hírtelen ennyi ami eszembe jutott. Mondjátok el ti is ha jó vagy nem jó
http://www.theborggaming.net/community/showthread.php?t=15136

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
http://www.theborggaming.net/community/showthread.php?t=15136
Clamkp: Küldök nemsoká négyszöget privibe
Mindkiller: Átküldöm ugyancsak priviben a tuning Zsigulit, mert az nincs feltöltve sehova.
A benzinkutas szakaszt is kidolgoztam picit meg néhány részletet és 100%-ra felnyomtam az opponentet és kemény llenfél. Volt hogy leszorított mindenkit, csak hogy elõre jusson 😄 Ez a Wangan stílus elég vérfagyasztó lehet igaziban. Van is fenn egy videó éjszakai verseny balesetrõl: kisodródás 240-el, két "versenyzõbõl" lett éjszakai rostonpréselt. Na de játékban azért nincs ilyen baj. Készítettem egy videót az újításokról de inkább forgalmi gyorshajtós, elõzõs. Végül is ezért dolgoztam vele 😊 Wangan WR music videó

Devi Z - Hakone vid <<
R32 - Akuma videó <><<

@Norbi: én betettem a modelt amit küldtél. Kiadás elõtt még átküldöm így semmi nem marad félkész. 800-1000 pöcköt kell feltegyek. Utána a szinezés csak egy mozdulat. Nekem csak az volt a fontos, hogy a mérete és a földfelszíntõl való távolsága legyen belõve így könnyen beilleszthetõ a helyére. Köszi az oszlopot: minnyá ránézek.
A Borgon a HWRMT reg kész de mivel a születési dátumot reálisra (2008) állítottam ezért valamit sírtak hogy szülõi felügyelet stb stb és hogy valamit faxoljon el a szülõ 7 napon belül az adminnak különben törlik a reget. Úgyhogy most várunk 7 napot aztán ha mûködik akkor jó,ha nem újra reg 50 éves korral 😄
@BBB007: én nem mondtam, hogy olyat csinálj amit nem ismersz. A szöveg arról szólt, hogy bárki bármit csinál az már alapja lehet fejlõdésnek. Az hogy mennyire szeretnél hasznos dolgokat csinálni az egy vágy. Az hogy teszel-e érte: az viszont már nem álomvilág. Ha többet szeretnél az életben elérni akkor ezt a jelet :S ne érezd felmentésnek.

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

Pályamegosztáshoz egy ötlet: ha lenne egy HWRMT felhasználó Borgon lehetne megosztani ilyen közös munkákat és pályákat, amihez mindenki hozzátett. Engem nem érdekel hogy az ezeregy nevem közül szerepel-e vagy sem alatta bármelyik: úgysem tudjuk ki kicsoda szal nem érzem fontosnak. A HWRMT wipek és kiadott pályákat viszont többen ellenõrizhetik és akár több verzió is születhet. Már csak azért is, mert egy csapat topic sincs külföldi fórumokon. Meg így tényleg a munkára kerül a hangsúly nem az egyénekre. Nekem a siker az nem névreszóló dolog. Örülök, ha hpzzátehetek valamit. Szép napot!
Pikes Peak: Nem tudom belenéztél-e? A rajtnál vannak szalmabálák,csak el vannak tüntetve (water surface)mert ha textúráztam akkor távolabb hatalmas nagy falak (háttér?) is szalmabálává változtak. Továbbá a fenyõk mostani textúráját kellene ptx tool-ban kicserélni és nem fájlt cserélni ugyanis nem tudom miért de ha más a textúra neve,nem veszi figyelembe a No Colli beállítást :@ A talaj is ugyanez,csak ott meg kellene találnunk azokat a textúrákat amelyek figyelembe veszik a Dirt beállítást. És akkor utána lehetne szépítenünk. Megkeresem a Dirt beállításra hallgató textúrákat,minél többet hogy utána azokat felülírva minél változatosabb lehessen a talaj.