World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rezs
rendben nem neked szólt😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Mindkillers
Konkrétan amit beraktam az JZX100 RC 1/10 autóhoz való matricaterv. De aki nagyon ráér ilyeneket csinál:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
Clamp-nek

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Mi a faszér raksz bele gumicsíkot meg startlámpát meg a gyíkom tudja mit még? Ez egy baszott pálya! tedd be külön mappába úgy mint a javitott texturákat meg ilyeneket! Nekem ezek mind be voltak állítgatva. Azért mert nem reklámozom, h milyen ügyesen modolom a játékot azért elég erõteljesen szét van bombázva, és nem mindent tudok mostmár visszaalakítani olyanná amilyen volt. Gyanutlanul felülírom a mappákat erre szétmegy a játékom! Legközelebb szólj, h más is van benne, nem csak pálya.. most kezdhetem elölrõl az egészet.

Szildramor
Ez is szép segg 😊

Szildramor
Ez milyen gép? TOYOTA CHASER vagy JZX100-as? nem nagyon ismerem õket de jó nagy bálna drifteléshez 😊

Szildramor
A felhõk miatt tetszett jobban ez a verzió térképnek, meg nem is akartam Kromot utánozni. Így azért misztikusabb de azért még használható teleport kereséshez is 😊 pár javítást készítettem és becsomagolva elküldtem körbe. Norbinak azért volt annyira világos, mert 3-4 új felhõt is csináltam és elfelejtettem betenni mellé. A másik a bója színeinek javítása - majd obiectrs - textures mappába kell betenni. Japánostított forgalomautókat meg majd döntsétek el meg legyen-e osztva felülnézet térkép

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Stkit --> Make top-down render és már meg is van a tuti felsõnézetes kép.

Szildramor
így jó?

Szildramor
Ja és küld majd tovább linket Mindkillernek is 😊

Szildramor
Van benne autószerelõ de el vannak rejtve realisztikusság miatt. Annyit csináltam csak, hogy egy nyújtott hasáb és a föld felszín alatt forog a csavarkulcs. Helyük nem változott, csak az egyiket tettem át a kapaszkodósávból a reklámtábla elõtti parkolóba. Készítsek térképet teleportokhoz meg ilyesmikhez?

Rezs
Leszedtem az 1.-t de nincs többre idõ. Amit eddig láttam tetszik, élethûbb lett kicsit világosabb is... Csak annyit mondanék hozzá h tegyünk autószerelõt/nitrót a parkolókba, vagy az elágazásokba, mert leamortizálódik a kocsi ha az ember nem vérprofi. Fõleg, hogy ilyen elrontott oldalon közlekednek az autók. 😊

Szildramor
Küldtem az elsõ kört 😊

Szildramor
Pillanat: már csak csomagolnom kel. Menüképet beigazítottam 800x600 as felbontáshoz is. Minnyá kész már csak órák kérdése 😄 na jó: max 1

Rezs
Megjavítottam a wr2-t. 😊

Szildramor
Majd csak este küldöm 9 fele. Van egy kis dolgom még pályával is meg amúgy is. Remélem addig Norbi is befut 😊

Szildramor
Norbi kapja elõször. És majd átküldi privben ha megfelelt. Semmi hátsó gondolat vagy koncepció nincs, de nekem csak egy profilom van fórumon és az le van tíltva Mindkiller irányában. Nem gond, mert én is mondtam hogy nyílt beszélgetés az sokkal elõrébb mutat, de így legalább Norbi is fel kell telepítse a gémet és mindenki jól jár 😊 Szólj ha feltetted Norbi és akkor küldöm a páláyt tesztelésre. Majd küld tovább Mindkillernek is. Nincs szükség a PM megnyitására, én amúgy sem használom csak ilyesmire

Mindkillers
A vizsgálathoz Akinát valahová feltetted már,hogy letölthessük,és vizsgálhassuk? Ha igen kérek linket pm-ben <#finom>

Rezs
Igen másodszori olvasásra már tényleg butának tûnik😊

Szildramor
Nem is illene hozzád a másik 😊 pedig nagyon meglepett mikor "félreolvastam" 😄

Rezs
Ja nem a kocsik WR2-damage elkészítéséhez😊

Szildramor
Ilyen hacker tutorial? hogyan törjük fel wr2-õt? Ez dicséretes cselekedet. Kicsit olyan ludasmatyis 😄 De le kellene majd tesztelni Akinát. Csapatvizsgálat kiadás elõtt nem maradhat el 😄

Rezs
Köszönöm a kérdést de még nem sikerült. Bár nem is nagyon erõltettem meg magam ezügyben😊 kicsit modeleztem, írtam egy konvertálós tutorialt wr2 törésre, de azt még fejlesztgetem, hogy legyen az új oldalon ilyen is😊

Szildramor
A játékfeltelepítéssel kapcsolatos kérdés Norbinak szól!! 😊

Szildramor
Akinát le kellene ellenõrizni majd, elvileg azt írtam ki, hogy csapat ellenörzés van a végén. Jó lenen, ha Norbi is le tudná tesztelni. Sikerült már összeraknod a játékot?

Mindkillers
Hali! Szokás szerint hétvégén nem netezek. A pikes Peak háttérkép dolog jó ötlet,nagy paravánok rajtuk távoli háttérkép,smooth mask. Az a gong hogy vannak ilyen háttérképek,csak a szalmabálák is ugyanazt a materialt képviselik. Ha kell Norbi átküldöm 3ds ben,hogy rá tudj nézni. A stat jó ötlet volt,legalább kicsit pihennek! 😄

Szildramor
Találtam még egyet. Vajon sorozatgyártmány vagy kis cég manufaktúra 😊

Olasz fagyi minibusz

Rezs
Valószínûleg egy lakókocsi vagy lakóbusz gyárban készülhetett valami fiat kisbusz vagy lakóbusz alvázra

Szildramor
Olasz fagyis kisbusz 😄 nem tudom ki építette, de tök jó ötlet ez a forma. Kiváncsi vagyok mire építette rá. Nagy valószínüséggel ferrári lehe XD

Szildramor
Készítettem egy ilyen elõrejelzést Borgra. Nézzétek át és ha van új infó vagy változás akkor írjátok át. Azért írtam, hogy ne kérdezgessenek a pálya kiadásokról annyit. Ott látják kb hól tart éppen még ha a százalék körülbelüli is. De legalább látszik mi hól tart kb Pálya stat. Borg

Szildramor
Van egy vírus, ami rátelepszik az exefilere és a vírusírtó letakarítja õket csupa jószándékból. Azóta tartalékba eltettem pár exefilet ide oda ahol nem talál rá 😄 Egyszer már megmenett a telepítéstõl.
Szerintem az rFactoros szebb bár a Dirt-es kidolgozottabb, de nem annyir tetszik. Azokat a háttér hegyeket legalább részben bele kellene csempészni. Mindkiller mondott valamit, hogy a szalmabálák textúrája összekeveredik a hegyekkel. Na majd õ monja inkább. Engem ami zavart az az ég végtelenedése. Egy pálya van, ahól ilyet láttam: az a topgearos izé ege. Ha az megoldható lenne nekem már az is elég 😊 Ime 2 videó
rFactor-os peugeot -í<
és a DIRT-es valami <><

Rezs
Be is baszna.. meló, autószerelés, ilyesmi... Eddig autószerelés, most megyek el aztán hajnalban már meló. Talán 7 végén lesz idõm kicsit foglalkozni wr2vel. Ja vmeik nap meghalt a wr2-m. Nemtom miért cserélgettem a wr2.ds-t a demoéval hátha rá tom venni, h az addonokat felismerje és valahogy visszaírta magát az exe-be vagy nemtom hova és meghalt. Majd feltelepítem újra.

Szildramor
Mért mi történt? Házzasság? gyerek? ilyesmi 😄

Rezs
Kéne modelezni rajta a szakadékok peremeit, de nagyon sok lenne, úgyhogy csak egy-két helyen, vagy ahol lelátsz oda dobnék 1 "tájképet". A fákkal kéne mókolni, vagy kitörölni, újrarakni rendes(3d-sebb) fákkal, és a parkoló autókat törölném és külön objectként szúrnám be. De nemtudom mikor lesz idõm foglalkozni vele nagyon el vagyok havazva mostanság...😞

sovatalevi
Koszonom szepen 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Ezt láttátok már? youtube

Szildramor
Küldtem 😊

sovatalevi
Kerlek passzold at ha lehet.Udv Erdelybol 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Van egy hatszázlovas S2-es Supra elrejtve az akina Oblivionosban. Annál erõsebb kocsim olyan jó kezelhetõséggel nem igen van. Az a legújabb 😊 Összekrekes Subaru za nem olyan erõs, de feltolhatod nyugodtan. Azért gyengébb a motorja, hogy finomabban lehessen kanyarokat venni. Nem tolja ki annyira az orrát. Ken Bloxnak ez nem téma melyik része van elõl kanyarban XD
Pikes Peakhoz készítettem egy videót. Elsõre ami észrevétel, az az ég végtelenedése. meg kellene kérdezni Kromot megoldható-e hogy sima ég legyen valahogy. A másik a heegy tetején lévõ végpont textúra rendetlensége ha van rá megoldás és talán néhány hegy Accelerama szerüen. Esetleg néhány fa, de az nem modellezõs ezért nem Norbinak címeztem 😊 Készítettem kicsi videót nagy zenével. Norbi szerinted?
PikesPeak elsõ videó ><

sovatalevi
Valaki tud linkelni egy bivalyeros hatsomeghajtasu kocsit?Oasmit ami van Ken Blocknak.Koszi elore isss

Mindkillers
Persze,egyenlõre legyen ennyi elég nekik.

Norbee! Megnézted már Pikes Peakot? Szerinted kellene még valamit modellezni hozzá???

Mert ha igen akkor még nem folytatom ugyanis akkor úgyis újra kell mindent csinálni...

Szildramor
Ja és írták, hogy tegyünk még képet és vidit. Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem lófaszt. Ha ekkora nézettség van a semmire én nem fogom eröltetni a mennyiséget 😊

Szildramor
Faszán nézki 😊 Szilvikének milyen magas a segge. Szép karcsú lett tõl. Igazi driftgép kinézete van 😊

Mindkillers
Szégyenlem magam,ma ezen dolgoztam: A régebben linkent RC autóm (VFTS) Tamiya alvázára rádobtam egy Szilvi kasztnit,belõttem a kerékdõlést és összetartást,kikeményítettem a gátlókat,felraktam a diszkófelniket,és irány driftelni.

Szildramor
Mi lenne, ha aki amin éppen dolgozik: linkelne róla fotót. A másik meg ha a válasz alatti - képek vagy újdonságok lehetnének úgy, mint Sg-n, vagyis nyugodtan elé lehet linkelni az újdonságot így felül lesz a frissebb hozzászóláson belül. Lehet mindig újat is, de ha megnézitek a látogatottsága sokszorosa így is, mint a többieknek, vagyis nem lenne fer velük szemben 😊

Szildramor
Köszi! Visszafogotra készítettem, mint az aláírást. Ha már titokzatos akkor legyen minden az 😊

Mindkillers
Jó lett a #1 hsz a borgon! <#eljen>

Szildramor
Nem égett le de nem sokon múlot 😄 Ha ennyit vezetsz akkor már biztosan profi lehetsz. Unokatesóm is levezeti a 600 kilómétert, de erdélyben a hargitán. El tudod képzeni milyen lehet: egyik kanyar után a másik és 5-6száz méteres szakadékok stb 😄

Mindkillers
Mit fõzöl ilyekor? Na megyek alszok,ma is 630 km-t vezettem 😞