19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • dexter0401
    én senkitől se kértem autót, főleg 2 éve
  • Szildramor
    Ezeket a kocsikat emlékeim szerint egy komáromi srác készítette. Volt is belőle kisebb gond, mert valaki fellinkelte múltkor :D Kt évvel ezelőtti kocsikat mért nem két éve kértél tőle? XD
  • dexter0401
    Meg régen láttam még itt a fórumon egy régi swiftet, meg mégrégebben egy opel astra f caravánt. ezek tölthetők valahonnan? vagy hozzá lehet jutni ezekhez valahogy?
  • dexter0401
    Még mindig nem kaptam meg az aktiváló mail-t. Valaki legyen szíves küldje el a címemre a Pischti féle swift sportot. thx
    [email protected]
  • Rezs
  • Szildramor
    Következő gép: Subaru Impreza Wagon 41aeimi. Belsőnézet C.M.R.Dirt2-ből lesz. Kereket még keresem.
  • Szildramor
    @Szilárd12: Eitcarnál a mappa neve legyen az első felirat a Main Folder vagy Főkönyvtár és filenév ha magyarra kattintasz. helyközöket nem szabad tenni fölöslegesen, mert azt is nézi. A másik meg a Menu Class vagy osztály ugyanazon az oldalon. Ha ez a kettő stimmel bármilyen kocsit átírhatsz magadnak.

@Areo: az a German Roads pálya elvileg a Zaiendo.DE oldalon tölthető. Nagyon csupasz de lehet hogy folytatták késöbb. Így elég kopár félkészen.
  • szilard12
    Igen
  • aerolive
    szildramor: neked megvan még a german roads? valami link nincs hozzá forgalommal? meg emlékszem csináltál ilyen cuccot, hogy ne előzzenek ki a kocsi elé.
  • aerolive
    Át kell írni az elérési utat meg a kocsi nevét az editcarba. Azt megcsináltad?
  • szilard12
    Aha megprobáltam ahogy ajánlotad de nem töltöte be a játék a kocsit. Ez miért lehet mert nem jó adatokat adtam meg? Eröl a kocsirol lenne szó.
  • aerolive
    koordináta-rendszeren keresztül lehet mozgatni ( Y-X-Z tengely )
  • szilard12
    Aha kössz de azt szeretném kérdezni hogy például a km/h mutatot hogy lehet beálitani??
  • Szildramor

<<< 41aeimi BCNR33 special <<<

Köszönet:
    - 41aeimi-nek a BCNR33 kocsiért >> [email protected] <<
    - Adamraga-nak a hangért és kezekért
    - NorbeeTM-nek az ajtóUV javításért
    - Juiced2 Acura NSX, R33 parts & texture base
    - eredeti Nismo fotókért a nismo tulajdonosoknak :) (textúrákhoz kellett)
    - Krom-nak a modolókütyükért

Használt programok:
    Zmodeler 1.07b
    Zmodeler 2.0.8
    DeepEx 3.5
    PhotoShop CS2
    mtKit 2.3.5 (by Krom)
    PtxTool 1.1b (by Krom)

Letöltés >> 41aeimi BCNR33 speciál
  • aerolive
    Azt tudod még megcsinálni, hogy keresel egy hasonló modellt és átszerkeszted, fél óra alatt megvan max.

a hang benne van a readme-be, a motort egyedül kell megcsinálni, de az nem gáz mivel a gyári elég sokszor el van szúrva.

Más ... nem igaz, hogy nincs meg valakinek ez a mutatót ... itt van még egy kép, hátha: link
  • szilard12
    Kössz
  • Bence00111
    Nemlehet. Max a készítőtől kérsz nyitott editcart vagy kódot.
  • szilard12
    Hello azt szeretném kérdezni hogy az Editcar-t kod nélkül lehet még valahogy modositani?
  • Mindkillers
    Ha kell tudok csinálni pár képet a kerekeimről,most úgyis téli kerék van a kocsin,az aluk a kazánházban pihennek :D
  • Mindkillers
    Igen,az. Azon a képen az én autóm van,ilyet szeretnék összerakni a játékba. A felni neve: Alessio Polar

• gögistar
    jó éjszakát mindenkinek!

Norbee elvileg ment privi
  • Rezs
    Dobj egy privit a pontos típusról vagy egy pár képet és megcsinálhatom ha nem túl bonyolult. Az amelyik a swiften volt?
  • aerolive
  • gögistar
    Mien mutato?
    Not foundot írt ki amint rámentem a linkre
  • aerolive
    Sziasztok

Nincs meg valakinek ez a mutató?

Más egyéb ... elég régen jártam erre. A barkasok debütáltak már?
  • Mindkillers
    @Clamp:Köszi a Swift Rally HUN-t,gyönyörű!

Ugyanúgy mint a Lowrider felnik,és a Fiat!

Az én felnim nem csinálod meg Norbi?

• dexter0401
    nagyon nem akarják küldeni az aktiváló mail-t. valaki legyen szíves küldje el a swiftet a címemre: [email protected]
    thx
  • Bence00111
    Nekem tecc. De jobban nézne ki szerintem ha mély lenne a felni.Képzeld találtam ATS felnit gr-en.
  • gögistar
    max elolvasom a zmodeler-ről a forumot és utánanézek ennek a mayának
  • gögistar
    kár hogy apámnál vok ugyhogy egyenlőre semmit se csinálhatok
  • Rezs
    Nem rossz de nem az én stílusom. Te csíped?
  • Rezs
    A mayával modelezni, animálni, renderelni stb lehet pl a shrek-et v a transformers-t csinálták vele.
    A lightvawe pedig modelező progi.
  • gögistar
    a maya és a lightvawe mire valok?

Csak hogy teljes legyen a kép
  • dexter0401
    lehet hogy ez lesz az, még várom a visszaigazolást a reg-re, és utána kiderül, kösz a segítséget
  • Szildramor
    Szerintem te a Suzuki sportra gondolsz nem a Sima Swiftre. A Suzuki Sport ilyen műanyagos orral Pischtitől van. Az oldalán tölthető szerintem vagy Zaiendo.DE oldalon. SZUZ <<
  • Bence00111

Erről a felniről mi a véleményed?
  • Rezs
    Ja és a felnik pedig mind Zmodelerel készültek:)
  • Rezs
    Szia! a 3ds max jóval többet tud, mint a zmodeler, de én nem használom. Én csak zmod-ot, deepexploration-t, lightvawe-et és maya-t használok.
  • dexter0401
    ez amit én láttam az wr2be volt, játék közben. real italy-n. youtube-on volt fent a videó. ha megtalálom dobok egy linket
  • Szildramor
    Az a szépen kidolgozott Swift az egy malajziai srácé ha jól emlékszem. Egy baja van: nem fér bele WR2-be olyan nagy, de a minésége kifejezetten első osztályú. CLUB T.SHOW modellező