19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
dexter0401 #17495 én senkitől se kértem autót, főleg 2 éve -
#17494 Ezeket a kocsikat emlékeim szerint egy komáromi srác készítette. Volt is belőle kisebb gond, mert valaki fellinkelte múltkor :D Kt évvel ezelőtti kocsikat mért nem két éve kértél tőle? XD -
dexter0401 #17493 Meg régen láttam még itt a fórumon egy régi swiftet, meg mégrégebben egy opel astra f caravánt. ezek tölthetők valahonnan? vagy hozzá lehet jutni ezekhez valahogy?
-
dexter0401 #17492 Még mindig nem kaptam meg az aktiváló mail-t. Valaki legyen szíves küldje el a címemre a Pischti féle swift sportot. thx
[email protected] -
#17491 -
#17490 Következő gép: Subaru Impreza Wagon 41aeimi. Belsőnézet C.M.R.Dirt2-ből lesz. Kereket még keresem.
-
#17489 @Szilárd12: Eitcarnál a mappa neve legyen az első felirat a Main Folder vagy Főkönyvtár és filenév ha magyarra kattintasz. helyközöket nem szabad tenni fölöslegesen, mert azt is nézi. A másik meg a Menu Class vagy osztály ugyanazon az oldalon. Ha ez a kettő stimmel bármilyen kocsit átírhatsz magadnak.
@Areo: az a German Roads pálya elvileg a Zaiendo.DE oldalon tölthető. Nagyon csupasz de lehet hogy folytatták késöbb. Így elég kopár félkészen. -
szilard12 #17488 Igen
-
#17487 szildramor: neked megvan még a german roads? valami link nincs hozzá forgalommal? meg emlékszem csináltál ilyen cuccot, hogy ne előzzenek ki a kocsi elé. -
#17486 Át kell írni az elérési utat meg a kocsi nevét az editcarba. Azt megcsináltad? -
szilard12 #17485 Aha megprobáltam ahogy ajánlotad de nem töltöte be a játék a kocsit. Ez miért lehet mert nem jó adatokat adtam meg? Eröl a kocsirol lenne szó. -
#17484 koordináta-rendszeren keresztül lehet mozgatni ( Y-X-Z tengely ) -
szilard12 #17483 Aha kössz de azt szeretném kérdezni hogy például a km/h mutatot hogy lehet beálitani?? -
<<< 41aeimi BCNR33 special <<<
Köszönet:
- 41aeimi-nek a BCNR33 kocsiért >> [email protected] <<
- Adamraga-nak a hangért és kezekért
- NorbeeTM-nek az ajtóUV javításért
- Juiced2 Acura NSX, R33 parts & texture base
- eredeti Nismo fotókért a nismo tulajdonosoknak :) (textúrákhoz kellett)
- Krom-nak a modolókütyükért
Használt programok:
Zmodeler 1.07b
Zmodeler 2.0.8
DeepEx 3.5
PhotoShop CS2
mtKit 2.3.5 (by Krom)
PtxTool 1.1b (by Krom)
Letöltés >> 41aeimi BCNR33 speciál -
#17481 Azt tudod még megcsinálni, hogy keresel egy hasonló modellt és átszerkeszted, fél óra alatt megvan max.
a hang benne van a readme-be, a motort egyedül kell megcsinálni, de az nem gáz mivel a gyári elég sokszor el van szúrva.
Más ... nem igaz, hogy nincs meg valakinek ez a mutatót ... itt van még egy kép, hátha: link -
szilard12 #17480 Kössz -
Bence00111 #17479 Nemlehet. Max a készítőtől kérsz nyitott editcart vagy kódot. -
szilard12 #17478 Hello azt szeretném kérdezni hogy az Editcar-t kod nélkül lehet még valahogy modositani? -
#17477 Ha kell tudok csinálni pár képet a kerekeimről,most úgyis téli kerék van a kocsin,az aluk a kazánházban pihennek :D -
#17476 Igen,az. Azon a képen az én autóm van,ilyet szeretnék összerakni a játékba. A felni neve: Alessio Polar
-
gögistar #17475 jó éjszakát mindenkinek!
Norbee elvileg ment privi -
#17474 Dobj egy privit a pontos típusról vagy egy pár képet és megcsinálhatom ha nem túl bonyolult. Az amelyik a swiften volt? -
#17473 -
gögistar #17472 Mien mutato?
Not foundot írt ki amint rámentem a linkre
-
#17471 Sziasztok
Nincs meg valakinek ez a mutató?
Más egyéb ... elég régen jártam erre. A barkasok debütáltak már? -
#17470 @Clamp:Köszi a Swift Rally HUN-t,gyönyörű!
Ugyanúgy mint a Lowrider felnik,és a Fiat!
Az én felnim nem csinálod meg Norbi?
-
dexter0401 #17469 nagyon nem akarják küldeni az aktiváló mail-t. valaki legyen szíves küldje el a swiftet a címemre: [email protected]
thx -
Bence00111 #17468 Nekem tecc. De jobban nézne ki szerintem ha mély lenne a felni.Képzeld találtam ATS felnit gr-en. -
gögistar #17467 max elolvasom a zmodeler-ről a forumot és utánanézek ennek a mayának -
gögistar #17466 kár hogy apámnál vok ugyhogy egyenlőre semmit se csinálhatok
-
#17465 Nem rossz de nem az én stílusom. Te csíped? -
#17464 A mayával modelezni, animálni, renderelni stb lehet pl a shrek-et v a transformers-t csinálták vele.
A lightvawe pedig modelező progi. -
gögistar #17463 a maya és a lightvawe mire valok?
Csak hogy teljes legyen a kép
-
dexter0401 #17462 lehet hogy ez lesz az, még várom a visszaigazolást a reg-re, és utána kiderül, kösz a segítséget -
#17461 Szerintem te a Suzuki sportra gondolsz nem a Sima Swiftre. A Suzuki Sport ilyen műanyagos orral Pischtitől van. Az oldalán tölthető szerintem vagy Zaiendo.DE oldalon. SZUZ <<
-
Bence00111 #17460
Erről a felniről mi a véleményed? -
#17459 Ja és a felnik pedig mind Zmodelerel készültek:) -
#17458 Szia! a 3ds max jóval többet tud, mint a zmodeler, de én nem használom. Én csak zmod-ot, deepexploration-t, lightvawe-et és maya-t használok. -
dexter0401 #17457 ez amit én láttam az wr2be volt, játék közben. real italy-n. youtube-on volt fent a videó. ha megtalálom dobok egy linket -
#17456 Az a szépen kidolgozott Swift az egy malajziai srácé ha jól emlékszem. Egy baja van: nem fér bele WR2-be olyan nagy, de a minésége kifejezetten első osztályú. CLUB T.SHOW modellező