19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#17655 gyári autókon hogy lehet hangot cserélni? -
#17654 Már megtaláltam, de tegnap le is cseréltem az első szériás Q7 mutatójára, az jobban megy mindenhez. Azért kösz. :) -
Bence00111 #17653 Érdekel még az a mutató amit kerestél? Az elöbb találtam meg. Átküldjem?
-
#17652 Akit érdekel a merci belső: http://href.hu/x/eaak
Tartalmazza a "mutatókat" is, amit az stdstuff mappába kell berakni, ha valaki még nem csinált ilyet. ( másolatot ne felejtsétek el, ha nem jön be) A többit értelemszerűen a TXpro féle S600 cpit/textures mappájába. -
#17651 @Sacko: mással fogok foglalkozni nem wr2-vel, de azért nem szűnik meg a világ. Csatlakozz a helyemre HWRMT-be. Texturákat a hiányzó autópálya textúrák helyére kell másolni miután leszedted.
@Aero: érdekelne a merci belső szépített. Tölthető? -
#17650 Milyen oldalra linkelted a képet? Ott van haverom számgépe is kiállítottak közt :) -
#17649 Köszi!
Esetleg valaki érdekel a w220-as S osztályhoz reális "dashboard"?
link "sgwr2" -
#17648 És mit csinánáljak ezzel naruto a pálya gagyi, úgyvolt hogy léptél nem?
Sanyi -
#17647 Tényleg hülyeség hogy így teszik fel. Na de legalább feltették az is igaz :) >> ez -
#17646 Az új BW_Autobahn-hoz nem tenné fel valaki a AFC11-es texture mappát? olyan gonoszság, hogy nem teszik bele alapból ... -
Bence00111 #17645 -
#17644 Még valamit: 3 hónap alatt 30-ezres nézettséget Borgon HWRMT-nek szólt. Lehet folytatni és megduplázni márciusig sőt ti jobbak vagytok sokkal. Azért nem szeretitek a csapat kereteket mert csak lefog titeket a fejlődésben. Egyszóval itt az idő. Komoly lecke volt ez a magyaros széthúzós csárdás amit itt eljártatok, de remélem ti is rájöttetek: csak magatokban bízhattok. Mindkiller Tomwines WR1-es driftverdákat nyugodtan benhagyhattad volna HWRMT topicban. Sokaknak nagyon tetszett mondták is. Nem értem a törlés okát. Norbinak meg semmit nem üzenek. Ha csak azt megcsinálja amit a saját nevében igért a népnek: mindenki boldog lesz :) Éljen 2011 és a Magyar Csapat.
Én meg visszatérek japó vonalra. Éljen minden amit nem félválról vesznek és másra kenik ha szar. Mindnekinek sok sikert!
Üdv: Clamp.
Fiction Junction Yuuka - jó kis rajz :)
-
#17643 Félre ne érts, ez nem az elfoglaltságról szól. Ha valaki másfél év alatt nem tud időt szakítani bizonyos dolgokra másra viszont igen: nekik bevált szófordulatuk ez. Mert ha ilyenekre nincs ideje akkor gondolom másra marad. Pl egyetem... De ha semmire sem marad idő akkor simán kifogás.
Ha nem tőled idéznék csak annyit mondanék így végére: Mindkiller fordítása magyar nyelvre: lélek gyílkos. Ergo ha lélekgyilok azt mondja na már megint kezdi és te azt mondod, hajrá. Én erre annyit tudok csak hogy HWRMT karácsony nélkületek is megvolt csapatban és nem bánom hogy azt írtam rá Suzuki matricára amit. Na dolgozzatok serényen. Most nekem jött el az idő átlátszó kifogások keresésére. A pegypáleszt azért ittuk meg például a barátokkal Norbi, hogy meg ne romoljon. Lehet hogy 8 év múlva betoppansz ahogy beigérted de addigra meromlott volna. Átlátszó kifogást is lehet ésszerüen tálalni uraim. Na csumi. -
#17642 Hajrá! -
#17641 feltöltöttem a félkész wipek alapjait: RBR MG, Dirt2 Eclips és a J2HIN NSX. Megírtam Borgon is, hogy az alap mindenkinek megvan és semmi változás alapjában csapattal szemben. Esetleg WR2-es sebzése lesz és megosztva GR-en még nekik is jobb. Üdv és jó munkát a csapatnak >> http://www.4shared.com/file/s3CLWTbv/WIP_Alapok.html
-
#17640 Nem, én befejeztem. Norbi szavaival élve: oly kevés az időm ilyenekre. Viszlát -
#17639 Jajj,már megint kezded? -
#17638 Norbinak a csapat azt jelenti, hogy egy évig semmit nem ad ki, a karácsonyi kiadásban nem segít, majd év utolsó napján egy 1281x1084 es képet linkel név nélkül a Barcasáról, mikor még 3 hónappal azelőtt tudta hogy mi a szabványméret. Érthető.
Neked a csapat annyit jelent, hogy azt amit nagy sikerrel kiadhatnál egyedül minden kis apróságok miatt csak később lehet így nem arathatod le a sikert mint tavaj és idén is megcsináltad szarva a csapatra.
Van egy olyan mondás: kutyából nem lesz szalonn, nálunk székelyeknél ez annyit tesz: ez a csapat nektek nem áll jól. Vagyis Norbinak annyit üzenek: a suzukit jövő újévig remélem befejezi neked Mindkiller meg csak annyit: ha már néhányszór bebizonyítottad magadnak, hogy milyen jó videókat tudsz készíteni a "népnek" akkor talán ideje visszatérni a régi topicodhoz és rohanni GR-re az aranyakért. Norbi kis színjátéka hogy privekre nem tud válaszolni, de itt fórumon meg ontja az észt, te meg most ezzel a videóddal bizonyítottad, hogy okosabbak vagytok mint becsületesek. Éppen ezért használjátok a józan eszetek, de ne a csapat hangján szóljatok a néphez. Béke -
#17637 Megcsináltam a főoldalt: Sámán pályái letöltéssel és a kocsikat is. Lecseréltem az aláírást az új felállásra. A készülö kocsiaimat természetesen folytathatjátok mint csapat, amúgy is nyitva hagyom mindet. Csapatról meg csak annyit nem látom értelmét. Egyéniben jobbak vagytok. Tiszteletem! -
#17636 Csak hogy megnyugodjon a lelked: a sok önfényező képed közül kitöröltem a nyomi kis videómat :D -
#17635 Húha nem értek semmit...
Az a videó nem a pályabemutatásról szól! Tehát semmi érdekes nincs benne és a videó elején ott is a felirat hogy miről szól és ki csinálta,elég GYK tehát nem félreérthető.
A GR nem tudom hogy jön ide. Mi van ott?
Melyik régi pályáról beszélsz? Ha Accelerama-ra gondolsz,akkor azt tudnod kell,hogy a videó azon része még akkor készült amikor még a Beta verzió sem volt kész teljesen,és a készítésének apropója az volt hogy milyen buták az "inteligens" ellenfelek,és hogy törik össze magukat.
-
#17634 Editcar bemutató, pályabemutató és új autó bemutató van tőlem videóban. Azért mert azokat mind kiadtam leszámítva a JZX-et mert matricázás nem volt jó.
Te különs utakat jártál eddig GR-es pályamegosztásokkal. Ha több letöltőt akarsz és bókokat akkor adjátok ki nélkülem. Az eredményesség szempontjából ez kedvez. Gondolom láttad GR-en azt amit én is és azért tetted be a régi pályádat videóra nem a textúrajavítottat és azért szoltál a néphez mint csapat...
Részemről nem állok a sikered útjába. Mehet GR-e si meg bármi. Üdv. -
#17633 A videódhoz borgon odaírtam hogy Mindkiller készítő. Pályabemutató videót készítettem egy nappal előtte vagy kettő. Ha ilyen ügyességi videót készítesz és a saját nevedbenn szolsz a folkhoz akkor illik odaírni. Én csak pálya elkészítésének fokozatairól szoktam készíteni a csapat nevében. -
#17632 Jó akkor megbeszélem Norbival mennyi ideje van és ahoz mérjük.
WR1-es az R32 azért tévesztett meg. Asszem a lengyeleké és nincs lámpája se elől se hátul mint WR1-ben. -
#17631 Hali! Nincs benne WR1,miért?
A pályát én már kérdeztem tőletek,Ti vagytok a modellező guruk,én csak konvertálgatok,méretezek,alaptextúrázok,okoskodok :D
Az alapoktól kiindulva,akkor kellene valami megoldás a hegy eltakarására,az alatta lévő részre és a szalagkorlátokra. Én ebben nem vagyok otthon,ezért csak javasolni tudom,azt hogy pl ami akina alatt van tengerfenék teknő azt át lehetne tenni Okaru alá,ha kell kiszedem alóla és külön átküldöm nektek,vagy csak a sík tengerfelület,bár előbbi térhatásúbb. Szerintem elég lenne a fák fölé valami paraván,megmagasítva a növényzetet,esetleg hátrébb,hogy térhatású legyen,és eltakarja a messze távolt. Vagy a köd szinével és a fényekkel a látótávolságot lecsökkenteni,úgyis párás hegyi út :D
Mindenképp menjünk vissza az alapokig,és csak utána objektumozzunk,textúrázzunk,stb Ha kész a megoldás akkor a végén egy másik pályából egy darabot rakok az elejére,valamint a tengerfenék domborzatot aláteszem,és beállítom a méreteket,ha nektek így jó. Illetve írjátok meg hogy Ti hogyan gondoljátok!
-
#17630 Pályával hogy legyen akkor? Privben megbeszélítek Norbival vagy itt nyílvánosan? -
#17629 Az a paraleldrift nagyon precíz lett :) És avisszapörgés kanyarba se semmi :D Van WR1-es felvétel is közte? -
#17628 Egy kis összeállítást készítettem. Van benne osztott képernyős és netes tandem drift,törésteszt Lancer evo X szériához és a végén Lee tábornok is megjelenik Okarun...
-
#17627 Nekem nincs gta-m. Viszont egy csomó épületem,amit korábban említettem,nem tudom textúrázni őket mint az objektumnak szánt autót sem :(
Megpróbálok keresni épületeket. Szerintem se tenger legyen. A hegyoldaltakarásokat és alá a mezőt vagy esetleg domborzatot megcsináljátok? -
#17626 Norbi behalt az SG priv nálam. Nem engedett válaszolni. Akkor rakjam össze én és küldjem át Mindkillernek lvo-ban? vagy majd ha a mező is kész alá? -
#17625 Alulra lehetne valami mezős vidéket, mint Nürburgon Adamragafélén? Ide nem illei a tenger szerintem. Meg ami jó térhatást ad háttérbe néhány felhőkarcoló kivikágítva mint ezen a képen is belógnak néha. Világítást megtom csinálni hozzá hogy szép erős fénye legyen.
-
#17624 Ö lenne az a kanyar a toronnyal. Vannak még kisebb házak és ital automaták pihenőkben. Talán azokat a GTA generálja be. Onnan is kiszedhető talán. Mindkiller szerinted?
-
#17623 Megnéztem és összehasonlítottam kétszer. Más utakon is néztem japókat. Keresztmetszete totál más. Ez a német szabvány. Ha keresztmetszeti vágást készítesz az jól mutatja. Különbség, hogy a japón simán megpihenhetsz, mert sík a teteje. A másikon meg mint két ék alakú vébetü. V-U-V eu és U-U-U jp.
Valami ilyen rádiótornyot lehet szedni valahonnan? Abba a csupasz kanyarba kellene. Eredetileg magasfesz vezeték van, de egy toronyhoz nem kellene kábelezés meg ilyenek. 41aeimi ivdin látszik nemrég linkelttem.
-
#17622 annak is ilyen a profilja amit küldtem csak nem fehér -
#17621 Csináltam egy próbát szalagkorlát illesztéssel. Lehet érdemesebb lenne tényleg modellezzni rá. mert nehéz illeszteni ilyen mennyiségben pontosan. Fekete mert stkittel nem vittem végig csak beolvastam és mentettem.
-
#17620 Ilyen egyárkos fehér. Lehet a pályáról kéne vágni és akkor ugyanazzal a textúrával működne akár
Japcsi szalag -
#17619 De láttam olyat de nem japánban :) Azért mondtam hogy az eredeti stílusban kellene nem a magyar-németes stílusú mert ki fog lógni. Beolvastam modellerrel. Le lehet cserélni jobbra, mint SUBmotoringé, de szerintem a stílust őrizni kellene végig. Két féle szalagkorlát van: az egyik az acélhuzalos. Igen a pálya és a készítő is japcsi. Magyarok nem driftelnek mert inkább elisszák a gumi árát :D A pálya végére kellene valamit kitalálni. Ha nincs ötlet akkor be is lehet zárni felőlem, mint Akina tetejét. -
#17618 Az meg magyar szalagkorlát ne viccelj h nem láttál még ilyet. Nekem ilyen a szalagkorlát:) küldjetek képet is priviben h milyen legyen és hogy hol.
Ez a pálya is japán? Lassan csinálhatnánk valami olyat is ami nem japán:) -
#17617 Ha jól összevan rakva akkor nem kell megint szopni vele. Ha átkülditek akkor csinálok rá szalagkorlátot. -
#17616 Norbi ez a szalagkorlát amit küldtál ez európai szabvány? Formája szép, de nem hasonlít a pályán lévőkhoz. Az a szalagkorlát végződés is szép csak nem japán. Na mindegy. Kitudja mikor jön fel megint.