World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Hogy jobban értsd a dolgot: én azért hagyok nyitva minden kocsit és minden editcart, mert mindennek ellenére nem fogsz versenytárs lenni. Azért nem, mert mire te kitanulod amit én már tudok: addigra én mást csinálok. Ezt csak olyan ember érti aki nem másokat figyel mikor bármibe belekezd. Hanem maga fõz saját szórakoztatására. Ez ilyen egyszerû. Nekem maradnak a japók és a japán mentalitás. Nincs verseny, csak magaddal. Sayonara!! ^-^

Szildramor
Régen sem érdekelt ha párhuzamosan azt csináltad amit én. Valami fantáziádban azt sugalmazza szerintem, hogy ilyeneket csinálj. Add ki szedjék le aztán annyi. Nem versenyezek "kamuzós gyerekekkel". Norbival versenyzek max multiban wr2-es sebzéses kocsival. Amit õ csinál esetleg 😛 Szóval Norbi azt az alfát még be lehetne. Pár régi olasz kocsit meg a zsigulit. Régi idõk emlékére 😊 Bencooo1111 nyugodtan készítsd el add ki majd jeroenék linkelnek fotót róla gr-re. Én leszarom a letöltés számot és a hírnevet meg a mittomén milyen kapcsolatokat. Elsõ a játék, második a társaság játékban harmadik meg az élmény, hogy olyan amilyennek szeretném 😊 És ha forza negyvenbõl adz ki bármit attól még ez nem fog változni. Nekem az a büszkeség, hogy japókkal üzletelhetek modellekért és engedélyt adnak rá meg belsõ nézetbõl sérülésmentesen végigmegyek akinán. Neked fontos hogy szép legyen a kocsid meg wr2-es sérüléssel, mert egyrész nem tudsz vezetni, másrészt nem tudsz belsõ nézetbõl driftelni így csak a látvány marad az élmény helyett. Ergo: Béke és tied marad az utolsó szó. És lesz az elsõ és legszebb Fiat 131. Én nem foglalkozom a TomWin féle vonallal.Nem tudtok belsõ nézetbõl driftelni. Én használom vagy úgy is mondhatnánk: megeszem amit fõzök. az SX edrõl is ez a véleményem meg minden kocsidról. Gyönyörûek.Ezért nem igazán érzem azt hogy versenyeznénk bármiben is bármikor is. Vagyis sok szerencsét bármit is csinálnál. Ami belülrõl jön, azt amúgy sem lehet leutánozni.

Én már elkeztem egy ideje. Forza3 ból van.

Szildramor
@Mindkiller: köszi ^_^

@Norbi: nem ez nem a Dirtes. Ennek szépek a lámpái. Dirtes olyan, mint egy BMW motor: kicsi furán pislog. De belsõnézetnek jó lesz. Másik szebb modell Forza3-ból. Itt nézd me: lenne pár szép hatvanasévekbeli gép az ülözõs packhoz 😊 F3

Rezs

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
ezt már megcsinálták nem?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

arty
ez most a végleges és teljes pálya?

Forza.

Mindkillers
Újratöltve a readme miatt,a Borg-on link kijavítva. A régit eddig 15-en töltötték le.

Norbi! A régi linket tartalmazó hozzászólást töröld ki légyszi! Köszönöm!

Accelerama Final Oblivion Mod:

LETÖLTÉS: http://www.4shared.com/file/gT90JdLY/Accelerama_Final_Oblivion_Mod_.html

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor

Kellene készíteni egy Pursuit modot 60-as évekbõl. Én ezt összeraknám. Dirt1 bõl kiszedem a belsõnézetet és editcarnak meg a régi lada editcarodat beteszem, az nagyon bejött 😊 A ladát kiadhatom Borgon azt a ködlámpásat? Mondjuk már kiadtam egyszer csak nem külföldön 😊

Szildramor
Norbi: nézted a linkeket Borgon? Van egy csomó kerék nekedvalók. Szépeket lehetne belõlük faragni 😊

Szildramor
Majd ha lesz kis idõd érdemes lenne. Engem tényleg meglepett, hogy japán nyelvû oldalakon Borg meg Krom weblapja is ottvolt. Tegnap meg az a belga oldal Ott is ottvolt. Simán idetalálnak bárhonnan készítõk o_o

Mindkillers
Csak 42 Mega. Readme valóban lemaradt. Újratöltsem?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Na megtaláltam a Betánál a készítõ nevét. Indiai a srác? Na mindegy. Pótoltam. Jó éjt és köszi a tömörítést!!

Szildramor
Hát nincs benne readme 😄 nam indegy. Töltsd ki utólag a kipontozott részeket. Pótoltam Borgon. Kicsit vegyétek komoylabban, mert japán oldalakon meg ausztrál oldalon és tegnap a Belga modellmegosztós oldalon is fenn volt a Borg linkje és reklámja. Többen járnak ide készítõk, mint fogyasztók. Nem szeretném ha a pálya készítõje azt hinné elfelejtkeztünk róla.

Szildramor
Megcsinálom úgy mint Akinánál: csapat készítõk neve meg iylesmik. Readme szöveget is beteszem. Valaki kéregetett ford rallikocsikat. Én nem válaszolok rá. Utálom afordot: ha valaki szeretne készíthet neki, de szerintem tudja hól kaphatja meg .... véletlen kívánságok WR2 ben ritkák. Ha felteszi valaki nemsokára valamelyik oldalra akkor csodálkozni fogok 😄

bency
Szuperrr!😊

:) Semmi okosság :P

Szildramor
Az lehet hogy sokan szedik egyszerre és ezért belassította?
Lassan fél órája szedem má 😄

Szildramor
Hú vaz. Elég lassan jön. Nagyobb lett, mint Akina? Az igen 😮

Szildramor
Tettem képet hozzá borgra. Majd lehet cserélem most ez van raktáron 😊

Mindkillers
Kész!

Mindkillers
Becsomagolás és feltöltés folyamatban...

Szildramor
9 körül leszek addig angolon vagyok. Üdv!

Szildramor
Esetleg írd oda: a textúrába beesõ buszokat kösznönjük a németeknek. Se éjszakai modra nem tellett sem minõségre nem futotta. Ennyit megérdemelnek, hogy megemlékezzünk félmunkáról. Ha lehet ír meg: a buszok hibája Sybetic minõség nem a mienk 😄 majd esetleg ki lehetne adni egy jobbítást hogy ez már Magyar minõség. Nem is értem hogy mért ilyen linkek néhányan. Meg sem érdemlik azt a pozíciót amit a játékgyárban bitorolnak....

Szildramor
Sajna valami kínai vendégmunkás csinálhatta ezt a busz modelt. Akárhogy is szedtem ki: mindig behal a mode ha árnyékot teszek alá. Szerintem add ki így. Nem nekünk szégyen hanem a Sytnetic cégnek ha nem tudnak egy buszt úgy elkészíteni ahogy kell. Menjen így ki. Látszon a különbség az Amatõrök és a "profik" közt. Én ingyen jobb munkát adok ki a kezembõl, mint amennyit ezek félmunkáért zebükbe tettek.Üdv!

Mindkillers
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kell egy crack,és ahhoz a serial.

sacko98
google-n nem találtam

Mindkillers

Mindkillers
Google

sacko98
Serial-t tudtok adni wr2-höz?

Köszi Sanyi

Mindkillers
Norbi! Hatalmas gép! A golf is brutál nagyon 😊

@Clamp: Jólvan,eltûzök kicsit melózni,majd délután visszanézek.

Szildramor
@Mindkiller: majd teszek fel még párat és együtt a többivel pótolom a kisképeket is. Buszokat küldöm holnap. Vendégem vót ma 😊

@Levi: Estetleg egy részét ki lehetne szedni és összerakni darabokból, de annyira nem részletes. NFSU2 hegyet tenném át meg Porsche autópályát. Van pár szép kidolgozott Expressway vid <<

sovatalevi
En ugy gondoltam,h az egesz mapot 😄 de szerintem akkora lenne xD am csak viccbbol mondtam 😄

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bency
Köszi 😛

Rezs
De be lehet már volt pl. fantasyhill, csak kicsit macerás.

Rezs

sovatalevi
San Andreas palyat nem lehet berakni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Mindkillers
Az új autókat nem teszed be a többi közé is az elsõ kommentbe?

Mindkillers
Várom az árnyékokat és akkor holnap csomagolob össze😊

@Bency:Jó képek 😉

Szildramor
Egy hónap leforgása alatt egész szép szám 😊 Elkészítem buszárnyékokat. Küldöm nemsoká. Addig ne adjátok ki Acceleramát 😊

bency

bency
Pár kép,több este lesz majd 😛
[/img]

Szildramor
Tettem neki letöltõlinket. Megérdemli, mert majdnem 10000-ren voltak oldalon miatta 😄 Szerintem a hétvégén meglesz a 10-es. Jó éjt uraim 😊

Mindkillers
Írtam is neki hogy valami új 7z-vel próbálkozzon,és hogy nálunk minden oké 😄 Kellemes hétvégét mindenkinek!

Szildramor
Amcsi és lehet valami más tömörítõt használ. Arra gyanakszom, hogy nem 7z fejlesztésû csak integrálta ezt a formátumot. Linkelni kéne neki egy 7z-t 😊 Pálya rendben lesz. Én meg befejezek pár kocsit addig. Újra kellett kezdjek kettõt. Jó hétvégét addig is mindenkinek

Mindkillers
Hétfõig szokás szerint nem leszek. A starthangot addig még csinálok egyet,és befejezem accelerama tömörítését teljesen,és hétfõn megosztjuk,oké?

Mindkillers
Nem tudom,de másnak nem volt gondja Akinával. Legalábbis nem tudok róla. Valaki aki itt letöltötte tapasztalt problémát?

Szildramor
Amerikainak van valami letöltési gondja Borgon. Nézzetek majd rá. Bár szerintem csak simán nem 7z kitömörítõt használ hanem win-rarosat.

.

Szildramor
Mindkiller a saját starthangod elkészült? Elsõ oldara teszek egy modok részt is kocsik felé majd és akkor minden ami driftmod mehetne ebbe utólag is. Nem sokan szeretik a driftelést nálunk. Talán mert nem tudnak jól vagy nemtom mért, de attól még érdemes lenne ilyet is már csak azért is, mert nem foglalkozik vele senki. Megkérem Norbit nézzen rá a JZX-re mert érdekelne már mit lehet vele akinán mûvelni. Ekkora böhömmel még nem drifteltem 😊

Szildramor
Megosztottam a starthangokat is. Már csak egy kocsit kellene kiadni témában 😊 na majd... Mindkiller pályát akkor felteheted ha szeretnéd. Nem sürgõs, nekem megvan má 😄

Szildramor
Jó lesz az így is. Ha nem találtál benne nagyobb bajt akkor mehet letöltésre. Inkább Mindkiller JZX-ére kérnék segítséget, mert az ablakok csillogása olyen, mint egy kád olajos tojásrántottáé 😊 Nincs kedvem jelzõfényeket készíteni a kutya se venné észre csak én.