World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
@Sacko98: bármibõl lehet modellautót csinálni ha tudsz modellezni. Nem kell engedély gyártól
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Felni ez a kis peremes lesz. Katalógusból néztem. Mérete viszont elég nagy. Akinek gyengébb gépe van majd vegye le a forgalmat 😊

A felnit meg berakod egy mappába csak ugyanaz legyen a neve mint a fileoknak és kell még egy .TXT bele a logo file nevével és kész
240sx V2 <<<<
Kész a kicsi Nissan. Majdnem meghalt aztán sikerült megmenteni a modelt szerencsére. mtKit Kromtol behalasztotta az egyik filet. Kiadás elõtt természetesen. Na mindegy: lényeg, hogy nem veszett el. két kocsi és hozzá választható spoiler meg motorhang vagyis 4 kocsi. Spec színkeverés és realisztikus felni szinek. Jó füstölést mindenkinek (bár tudom hogy nem sokan vagyunk 😄 240sx driftmod
Amiket megtudhat az ember: milyen országokból volt látogató és hová linkete õ vagy mások. Ha levélben küldi az ember azt is jelzi. Ezért voltam picit dühös Jeroenre múltkor a törölt fû miatt. Mert tudom hová tette fel az elvaszott pályát... 😊 ez Mindkiller vidije Akináról. Imádom a youtubet. Hatalmas ötlet. Jobb, mint atomtengeralattjáró támaszpontokról mûholdas felvételek a google mapon, mert ez folyamatosan frissül 😄

:) Semmi okosság :P
Amit írtam azt nem azé írtam, hogy te ne csináld meg vagy ilyesmi, csak gondoltam hátha érdekel, hamár mind a ketten magyarok vagyunk...
Nincs jelentõsége. Most tett fel egy kocsit. Téixprora linkelve: reklám aztán ennyi. Csak csodálkoztam mért kérdezget minden szart a gyerek és azért, mert 10000 feletti a nézettségünk és reklámfelületnek használják a polkák. Vagyis nézett a HWRMT topic és ennyi 😊