World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Igaziból is lehet látni: a Budaörsi Nissan szalonban, kinn porosodnak az udvaron 20-30 millás GT-R ek 😄 Néha meghajtják õket.

Mindkillers
A Gunmetal nagyon kemény,igazi Hardcore Drift Machine!!!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Igen ez valami szabály náluk, de szerintem csak a nagyvárosi helyszinelõ járõrök alkalmazzák ezt. Mert akkora a forgalom, hogy így nagyobb tömegbalesetet elkerülhetik. Van benne még egy teleszkóp is és az kiemeli. Van benne logika. Ott nem olyan a népesség, mint nálunk. Akkora városaik vannak, mint 2 magyarország 😄

Rezs
szerverkarbantartás van

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
huhuhúdeocsmány... (csak a sziréna) biztos van vmi szabány h nem lehet pl. 180cm-nél alacsonyabban. Nem mintha ott bárki fellátna odáig. Nagyon elcsúnyítja.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Ez is pöpec: JZX rendõr 😊

Szildramor
@Mindkiller: Csillogásával vannak gondok. Ablakokat megcsinálta szépen Norbi, de kilincsnél van még pár hiba. Teljes alakos matrica a hátsó kilincs környékét leszámítva mindenhól jónak számít, de a kilincsek körül csúszás van. Nem gyári modell: ez van. De minden hiényzó textúrát pótoltam. Lámpák, index stb. Meg kapott új meghajtást és tapadást 😊

@Sacko98: bármibõl lehet modellautót csinálni ha tudsz modellezni. Nem kell engedély gyártól

Mindkillers
A Nissant ha otthon leszek kipróbálom,kiváncsi vagyok! A JXZ-re szerintem kéne spoiler,és vinil is,valami japános-mangás 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sacko98
Azt szeretném megkérdezni, hogy modellautóból lehet-e 3d-s modellt csinálni, vagy el kell-e kérni tõlük a modellt.

Szildramor
Meglepetés Mindkillernek: a nyomatékról annyit, hogy lesz rendesen 😄
Felni ez a kis peremes lesz. Katalógusból néztem. Mérete viszont elég nagy. Akinek gyengébb gépe van majd vegye le a forgalmat 😊

Szildramor
Apropó képek: nálam eltüntek a képeid. Neked megnyitja neted? A Fiatos képek eltüntek Borgról legalábbis nálam

Rezs
vannak újak persze nem nézted a képeket? de nincsenek pakkban

Szildramor
A régi acél felnik meg japót feltenni. Esetleg ha van valami új 😊 A KPGC10-est megkellene csinálni mintaszerüre. Feninek a pereme elsõ keréken meg a hátsón különbözõ: hátul vastagabb kéne. Krómok miatt sajna újra kell csinálni nulláról kasztnit 😞 Segítesz majd felnigyártásban?

Szildramor
Nemtom, nekem sose olvasta be. Csinálsz majd addon felniket? Azokat a feniket fel kellene majd tenni Borgra. Megvan neked csomagban?

Rezs
szerintem jólesz úgy ahogy van
A felnit meg berakod egy mappába csak ugyanaz legyen a neve mint a fileoknak és kell még egy .TXT bele a logo file nevével és kész

Szildramor
Küldtem a tesztet!!

Szildramor
Mi? Biztos hogy jóra válaszoltál? Addon kereket készíteni külön a te specialitásod. Én sose tudtam, nekem nem olvassa be. Arra a kérdésre válaszoltál? 😊 A másik kérdésem JZX re vonatkozik. Összeraktam, de meg kellene beszélni Mindkillerrel szeretne-e rá vinyleket. A csillogásával is vannak gondok. Döntsétek el milyen minõségû legyen és kell-e a seggére a spoiler. Nagyon vaskos lett azzal. Én leszedném. Átküldöm priviben addig döntsetek ügyében.

Rezs
Persze kiszúrtad a felniket a képeken? sztem te is megtudod csinálni. Nem bonyolult😊

Szildramor
Volt valami gond textúrákkal. Szóltak Borgon. Az mtl file behalása miatt át kellett építenem az egész textúranévsort, mert fagyasztotta a játékot. Kerekeket véletlenül töröltem. De nem is baj, mert így sokkal jobb lett. Javított kiadás extra kerékszínválasztással mindkét kocsihoz itt >>
240sx V2 <<<<

Szildramor
Norbi: tudsz készíteni Addon kerekeket? Külön driftkerék. Most jutott eszembe, hogy lehetne cserélgetni a két színt ha már kocsiból is kettõ van. Ki tudod szedni õket és külön hozzáadósra elkészíteni?

Szildramor
Nekiálltam a JZX100-nak Mindkiller. Hétvégén küldöm a betát. Norbi megjavította az anlakait. Éljen éljen ! 😊

Szildramor

Kész a kicsi Nissan. Majdnem meghalt aztán sikerült megmenteni a modelt szerencsére. mtKit Kromtol behalasztotta az egyik filet. Kiadás elõtt természetesen. Na mindegy: lényeg, hogy nem veszett el. két kocsi és hozzá választható spoiler meg motorhang vagyis 4 kocsi. Spec színkeverés és realisztikus felni szinek. Jó füstölést mindenkinek (bár tudom hogy nem sokan vagyunk 😄 240sx driftmod

Szildramor
Bronz szépség 😊

BRONZ Rays felni

Szildramor
Ez lesz az egyik a másik meg Gunmetal de az St VI Bronze is gyönyörû 😄

Szildramor
Szerintem pont emiatt annyira látogatott mert senkit nem érdekel hogy látogatják-e. Vagyis a készítõknek ha nem ez a fontos akkor sikeresebbek lesznek. Vagyis azok hagyták el az oldalt, akiknek fontos lett volna az amit én személy szerint leszarok. Pont azért mert egyébként nem marad figyelem a fontos dolgokra. És igaz: akinek fontos lesz ilyen részlet az elfelejt a lényeggel foglalkozni. Deviantarton is ugyanez a behalás forrása. Kifele figyelnek. Én örülök neki, hogy Borgon vagyunk és remélem megint lesz olyan sikeres oldal amilyen régen volt. És ha nekünk is lesz benne egy kis szerepünk az már bõven jó 😊 Na megyek mert éjjel be akarom fejezni a driftgépcsomagot. Gunmetal színû króm felni meg ilyenek. Kicsit utánanéztem mik vannak japánban. Azt is mondhatnánk: szinte minden 😊

Rezs

Rezs
Ez itt a fórumon senkit nem érdekel sztem. Mi csak a munkáért vagyunk itt, nem a versenyért, és nem azért h leugassuk mások munkáját...

Rezs
Már kicsipegettem belõle azokat amik jók. Egy része benn is van már játékban.😊

Szildramor
RacingCultGR meg Ammods átment GR-re ánusza meg átment téixprora. És egy hónap alatt fele annyi látogató volt oldalon, mint Koce-nél 3 év alatt pedig kiadott pár kocsit, nem is keveset. Érdekes 😊

Szildramor
Brutál vaz: míg a másik topicot megnézték hetvenen a mienket 400-an XD azt észrevettétek, hoy mióta ottvagyunk 3 ember költözött át? Lehet hogy emiatt. Nem bírják a versenyt 😊

Szildramor
Majd a Forzás kerekeket is nézd át. Neked való átépíthetõ szépek 😊

Rezs
Köszi😊 úgy van megcsinálva, hogy bármilyen szín van a kocsin az sötétebb/világosabb kombóval szerepel a matricán😊

Mindkillers
Norbi! A 850-es legutolsó matricás képe Borg-on (szürke virágmintás) egyszerûen zseniális!!! Az nekem nagyon kell!

Szildramor
Ja és a kiírt címek aktívak: egy kattintással a linkelt üzenethez ugrik. Vagyis nem kamuzik a gép. Mert tényleg ott van.

Szildramor
Érdekes ez a statisztika és kimutatás youtube-n
Amiket megtudhat az ember: milyen országokból volt látogató és hová linkete õ vagy mások. Ha levélben küldi az ember azt is jelzi. Ezért voltam picit dühös Jeroenre múltkor a törölt fû miatt. Mert tudom hová tette fel az elvaszott pályát... 😊 ez Mindkiller vidije Akináról. Imádom a youtubet. Hatalmas ötlet. Jobb, mint atomtengeralattjáró támaszpontokról mûholdas felvételek a google mapon, mert ez folyamatosan frissül 😄

Szildramor
Tettem fel driftes országúti guminyomokat akit érdekel. Azért országúti, mert nem olyan jól tapad a poros felületen ezért nem ég le a gumi. Videókon is ilyesmi eredetiben. Sima fizika: ami mocskos az jobban csúszik 😄 Itt tölthetõ: poron égetett guminyom

Szildramor
Norbi és Mindkiller is leellenõrizte pályákat. Nálam volt fagyás egy csónak miatt lehetett a tavon, valami vitorlás. Amióta kidobtam nincs baj. Nézd meg: lehet nálad visszaúszott 😊 deszkákból áll, nem wr2-es. Ha festette akkor nem az

Legújabb wr2 managered van? Vagy mindent jó helyre másoltál?

bency
Amugy miért van az hogy amikor az uj pályán akarok menni kicsap a játéból...😞

:) Semmi okosság :P

Szildramor
A tehetetlen düh nem visz sehová. Koncentrálj arra hová lépsz. Nekem is érdekem, hogy ha már magyarnak mondod magad: ne hozz szégyent a zászlóra többet. Nagyon alacsony az IQ-d. Ne haragudj, de megértem mindazt amit elkövettél. Ha valaki ennyire érzékeny, hogy erélyieket lerománoz: mit is várhatunk tõle, mint az elsõ adandó alkalommal köpönyeget fordít. Szép estét.

De van köztünk olyan akinek 3 is: magyar, román, japán. Biztos csak a fasza embereknek van 3 😛

Szildramor
Aha: szokásos. Csalóknak nincs nemzetisége. Ennyi

Nem olvastam el.Ismerõs szöveg?

Szildramor
Senki nem szólta le a kocsidat. Nem szedtem le õket. Most mit tagadjam. Annyit mondtam, hogy hiába jösz itt a magyarságoddal, mert megbízhatatlan hamiskás vagy. Ajánlani tudom a Txprot, egyrészt ott nincs semmi nyelvi és egyéb nemzeti vagy erkölcsi kötöttség. Lehetsz akár kínai is. Másrészt imádják ezt a köpönyegforgatós dolgot ami neked is fekszik. Odamész elpanaszolod, hogy utálsz és talán még jelszót is adnak oldalra. Tudva azt amilyen ügyekbe keveredtél eddig, és tudva azt, hogy még jelszófeltörésben is jeleskedtél: nem látnálak szivesen. Bele kellene törõdnöd, hogy ha valaki modelt csór, ha valaki több felhasználói névvel párbeszédel magával és nem téixpros, ha valaki mások kocsiát kiadja és jelszavát feltöri, az nem magyarságával fog egy csapatban nevet szerezni. Norbiékra bízom. Nálam egy ilyen gerincproblémás visszaesõ, mint te sem támadással sem önsajnálattal sem egyebekkel nem adja vissza azt a bizalmat amit eljátszott. Tessék bekopogni tomwinbácsihoz, elsírni, hogy mennyire szereted a csapatmunkát, az ügyeskedést és a multiprofillal párbeszédelést és tárt karokkal várnak. kapsz modellt meg mindent. És szokjál végre hozzá hogy a világ az nem egy olyan család, ahól ha visszaélsz mások bizalmával: a végén zokogva egymás vállán minden kezdõdhet elõlrõl. Simán csak alacsony az EQ-d. Az érzelmi inteligencia gátol meg abban ugyanis, hogy folyamatosan mások bocsánatára vagy felejtésére várj. Nem ott kezdõdik a világ hogy tud valaki bocsánatot kérni meg megbánni azt amit alapból szarul csinál.

Szildramor
Jó, nem úgy gondoltam. Hanem képeket linkelsz meg nyugis vagy. Toyotá Truenót felteszem majd, csak méretét változtatni kell. Nem is baj, hogy lemaradtál. Na béke uraim. Porszívót kell vennem. mert vannak fontosabb dolgok, mint fórumon kerülgetni a szemetet. Mégpedig a pórszívás. Üdv! 😊

Engem meg az egoista pofád nem érdekel. Leszarom hogy te belsõnézetbõl driftelsz. Én nem is nagyon szoktam driftelni. Nem álltam neki fikázni az autóidat, de te ezt teszed. Beteg ember vagy, aki más munkáját fikázza. Ha ez neked jól esik, akkor csináld.Txpros emberek lehet, hogy szemetek, de be kell, hogy valld: szépek az autóik. Biztos irigy vagy. Sajnállak.
Amit írtam azt nem azé írtam, hogy te ne csináld meg vagy ilyesmi, csak gondoltam hátha érdekel, hamár mind a ketten magyarok vagyunk...

bency
Jaaaaaaaa,jól van akkor,tudom hogy nem sokat csinálok,azért is néztem hogy mit tehetttem 😄

Szildramor
Te ha szídok valakit és Bence, akkor nem te vagy 😄 Annyira nem ritka név és nem igazán csinálsz semmit. Beléd se lehetne kötni 😊
Nincs jelentõsége. Most tett fel egy kocsit. Téixprora linkelve: reklám aztán ennyi. Csak csodálkoztam mért kérdezget minden szart a gyerek és azért, mert 10000 feletti a nézettségünk és reklámfelületnek használják a polkák. Vagyis nézett a HWRMT topic és ennyi 😊

bency
Mi van velem ember? Milyen állruha? <#guluszem1><#nemtudom><#szomoru2>

Szildramor
Nem tudom ki dölt be Anousa kérdéseinek csapatból, de már egy ideje tudom hogy nem létezõ személy. Egyrészt, mert marokkói IP nincs a látogatók közt. Másrészt mert tomwin ED kezeit használja harmadrészt meg ez a kép van berejtve a cuccai közé. Most tett fel egy kocsit már TX prora linkelve 😄 Bencike féle állruhás vonal. Marokkói egy sincs de balfaszból van néhány...