World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Köszi az RC képet. Én 1/10 méretarányú RC autóval csapatok 😊 Akkor Okarut átküldjem?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Remélem karácsonyig visszatérsz mert van pár dolog amit egyedül nem tudok megoldani. De ettõl van értelme a csapatnak, mikor másra is számítani kell a sikerhez 😊

Rezs
nincs otthon net, és szenvedek a géppel is nemsoká rendezõdik a helyzet.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Nagy karácsonyi vásár akit érdekel. Most szerezzétek be kedvenc sportkocsitokat. Fenébe a játékokkal. Éljen az igazi 😄
autócsodák alkalmi áron <<< 😄

Szildramor
Amíg Norbi nem kerül elõ addig leállok a munkákkal. A modellezõs javítások nélkül kár kiadni. Félkész kocsit bárkitõl kaphatnak. Addig is minden jót mindenkinek. Kényszerszabadságra megyek.

Szildramor
Ezt Mindkillernek bár lehet ilyen nagyokkal nem foglalkozol már 😊

HIACE RC <<<<<

Szildramor
Norbiról tudsz valamit? Nála van egy kormány amit nem tudok egyedül helyretenni. Anélkül meg kár lenne kiadni a gépet. Tudsz róla valamit?

Mindkillers
Csak az a baj,hogy vannak belõle rossz tört verziók is. Az egyik nem veszi be az addon autókat,a másik csak lehúzott dvd meghajtóval indul,stb-stb.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bency
Most nem értem,ok hogy fillérekért van a játék,de ha 1x tök mind1 lényegében,akkor minek kell különbséget tenni? Mert hogy minden lehet a warez be is..

:) Semmi okosság :P

Mindkillers

Mindkillers
Szedtem ki a Half Life 2 -bõl textúrákat,ott is sokat adnak a környezetre. Ha lesz idõm becsomagolom és átküldöm Okaruval együtt. Ja és van egy csomó épület és jármû,más játékból amelyeket nem tudok valamiért textúrázni mtkitben. Azt is majd elküldöm,hátha valami egyszerû bajuk van,és használni tudjuk õket késõbb objektumnak.

Mindkillers
Én nem tudok segíteni,én megvettem eredetiben fillérekért.

hali srácok.
régóta tolom a WR2-t.
most leszedtem megint de sajna az addon verdákat nem látom a game-be😞
az addon pályákon tudok menni.
ha valaki tud segítsen lécci
elõre is köszi
Szildramor
Nem akarom sürgetni JZX-et csak akkor nem folytatom hanem félreteszem, megvárom míg Norbi befejezi az alapot és együtt az egész. UK rallihoz forgalomautókat kellene összeválogatni. Esetleg kérni Snydertõl engedélyt. Talán még rovere is van. Egy terepjáró is kellene bele. Várjuk meg Norbi mit mond.

Mindkillers
Hahó! Bocsi,csak most nyitnak barátnõmék csemege élelmiszer boltot,és sok meló van az átalakítások miatt és idegeskedés az engedélyek és a papírmunka miatt,valamint még éledezek a szombati névnapi buli után.

Szerintem a Chasert meg kéne csinálni szinezhetõre (mert ami nekem van az csak 1 szinû) és kiadni,valamint késõbb kidobni hozzá vinylszettet. Mitszólsz az ötlethez?

UK Rally: Igéretein szerint ez a következõ ami befejezésre vár. Itt milyen átalakításokat javasolsz?

Szildramor
Halóó!! Éltek még?? 😊

Szildramor
Kiadjuk a a v1-et? Nagyrészt minden a helyén. Belsõ nézeten még lehetne finomítani. Befejezzem ezt a verziót és utána lesz kiadva a matricás?
Készítettem egy videót róla. A kis böhöm Akinán 😊
JZX100 videó <<

Szildramor
A #17354 üzenetnél látszik a csavar lekerekített sarokkal belsõ vékony peremmel. Elküldjem az alapot hozzá?

Rezs
küldj EGY(!)😊 képet priviben h mien legyen inkább lemodelezem a felnit minthogy így darabokból rakosgasd

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Találtam csavart. A Mazda 787-esen teljesen hasonló a felni formája. Még a csavar is 😊 Lehet ugyanaz volt a tervezõje. Kormány kellene még és kész van.

Szildramor
A középsõ csavar, csak dísz, le lehet hagyni, de csak a Nismo r33 nál van sima vehér dugó. lapocs kis vékony. Alul a nismo felni már teljesen öntött egydarabos. Ha nincs akkor lehet olyan is persze

bcnr33 <<
nismo r33 felni <<<

Szildramor
Norbi: van neked valami hasonló logós akármi közepére? Ez az apróság hiányzik csak a Nizmo felnirõl. Még nem raktam össze az újat, remélem neked van valami hasonló. Annyira szép lenne ha eredeti lenne. Fekete brembo már megvan hozzá

BCNR33 felmi <<<

Rezs
igen én is találkoztam már vele nem egyszerû😊 srác igencsak ráért

Szildramor
esetleg Forza3 topicban kérdezd meg Mindkiller. Sok idõt lehetne nyerni vele ha lenne alap

Szildramor
GTA-ban és Forza3 ban is van kék WELD matrica de sajna privát. Vagy csak én nem találtam letöltést az is lehet. Talán fotóról is össze lehet ollózni. Na majd ha aktuális lesz. Én most 41aeimi modelleket fogom készíteni. Az összes kocsijára engedélyt adott.

Mindkillers
Igen,szerintem is ezek a matricázások a legnagyobbak,és pirosban is tuti! Köszi a linkeket. Valóban nehéz eset ez az autó matricázás szempontból 😄

@Norbi! Mást kerestem,de ez is benne volt a találatokban: (Nem photoshop,kézzel rajzolt)

Szildramor

Szildramor
Kérdezték lesz-e falken matrica. Azt írtam nem, szerintem csúnya. Ezt nem ítam oda. Ha szeretnétek akkor javítsátok ki. A WELD matrica az korrekt. Pirosban is szép a Weld. Láttad Mindkiller? Isteni a piros is. Bonyolultak, de szépek tényleg 😊

Szildramor
Jó igazából csak a görbe ami hasonló. De a szerkesztõ sem tökéletes. A jzx mérete elvileg kissebb, mint a Synetikeseké, de a 20 colos felni meg akkora, mint az igazi fotókaon. Ergo a lóerõszámuk sincs a helyén meg semmi se. Alul van a vidi, ez belõle a grafikon:

Szildramor
Akkor jól mûködik a fedélzeti számgép 😄 Ami vicces most találtam egy eredeti japó driftgépbeállításokat, D1 versenyzõk kocsiairól. Összehasonlítottam az én grafikonommal és nem csak a görbe hanem a lóerõ is majdnem ugyanaz. Buta egy játék, de van benne logika 😊
Itta vidi akit érdekel > Kazama - Taniguchi Technique vid <<

Mindkillers
Na pont ilyen Editcar-ra gondoltam! Itt-ott el kell venni a gázt,nem padlón kell nyomni,nagyon jó. Mentem 2 próbakört Brno-ban,és 1000 felett drifteltem,úgy hogy életemben elõször próbáltam ezt az autót 😄

Szildramor
Nektek sima szineset küldtem. Nem szeretném ha kiborulnátok 😄 Persze szerintem ez így pöpec: hatszáz lóval hajtott Kimonós kislány. Illetve nagylány. Ja és a hangot írjátok felül. Az új Adamraga féle patch!! Igazi böhöm 😄

Szildramor
Gyorsan összeraktam. egy órával azután hogy átküldted már bent volt a játékban 😊 Ezt átküldöm tesztelésre majd lehet újra az egész. Én amúgy is belsõnézetben megyek állandóan. Most tetszik így mert böhöm és szépen viszi a seggét kanyarban. Pill csomagolom csak a fékeket belõttem rajta. Fekete Brembo lesz.

Rezs
küldd majd át ha a modelezés része készvan és újratexturázom, h rendesen lehessen matricázni.

Mindkillers
várom,várom! 😊

Szildramor
Sikerült Akinán a teszt. Új editcar átment a vizsgán 😊 Belsõ nézetbõl is megy pedig böhöm nagy a többihez képest. 9-10 körül küldöm ha hazaértem. Norbinak is persze 😊

Szildramor
Csak azért, mert kormánnyal tesztelem a menettulajdonságokat. Enyém 6800 volt és logitech. Múlt héten 5900 volt csak modt feltolták 10000 re Karácsony miatt. Utána érdemes vásárolni ha csak nem akciós 😊

Mindkillers
tönkrement 😞 Persze gari már off,javítás 8000. Annyiért már van új is... Ma néztem,persze csak 17-18 ért láttam. Ami 2 évig bírta 8400 Ft volt.

Szildramor
Van kormányod Mindkiller?

.

Szildramor
Összerakom editcart este lüldök tesztet. De érdemes lenne ilyen matricán is gondolkodni, mert egyrészt egyéni, másrészt meg a modell nagyon szép. Egy jó matricával nagyon fel lehetne dobni. Szokványos matricája mindenkinek lehet. Este küldöm betát. Hatalmas dörmögõ driftgép 😄

Mindkillers
Ha kész lesz akkor várom szeretettel aztán kínlódok vele én is egy kicsit. Az új autókat a borgon akkor berakod az elsõ hsz-be a többi közé?

Szildramor
vagyis a teljes kocsit újra kellene gyúrni. Mert egyrészt a csillogás is meg a matricázás is GTA-ra van csinálva. Ott nem veszik észre az ilyet 😊

Szildramor
Nem lehet mert rettenetes a matrica rajta. Próbáld meg esetleg az ukrán srácét. Talán azon lehet. itt 4 réteg cucc van egymáson. Vagyis egy felületre 3 vonatkozó testrész van. Vagyis a matrica egy részét a motorházra teszi ugyanazt a részét még máshová is. Esetleg a kép melletti jelbõl lehetne valamit a nádasból és a csajszit rátenni motorházra. Próbáld meg az ukránét esetleg. Nem néztem mit tud, de szerintem ott is csuszi lesz

Mindkillers

Mindkillers
A felsõ kettõ az bomba találat! Nagyon kemény. Majd megpróbálom rávasalni azt amit annakidején linkeltem elõször.

Szildramor
sajna a kilincs miatt szebbet nem is lehet. Ötletesre gondoltam inkább mikor rád gondoltam. Tök jókat szoktál avataron is alkotni pedig pici

Rezs
ááá én erre már nem tudok szebb matricát csinálni

Szildramor
Akinek van kedve készíthet hozzá. Bármi lehet csak terülõminta legyen kis alakokkal. Norbiéra kíváncsi vagyok kifejezetten 😄 Kicsi pöcmögöket kell rátenni 512 szer 512 négyzetre. Kíváncsi vagyok mik lesznek 😄

Szildramor
Ez az egyetlen matrica ami illik rá textúra csuszi miatt. Kimonóminta meg origami papír ilyesmi. Igazi hardcore tuning lett belõle 😄

Szildramor
Annyira nem szép felni, de a szine az bejön az újaknak is. Valahogy elszálltak a formatervezõk mostanában. Biztosan a válság miatt 😊

Gunmetal GT-R felni