World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rezs

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
rendben

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
Ok majd becsomagolom és feltöltöm holnap

aerolive
Betöltéskor hibajelentéssel leáll a játék ...

a german roads-hoz fel tudod passzolni azt a fájlt, amivel nem váltogatnak sávot állandóan?

Szildramor
Innen szedd le. Itt minden rendben volt vele. Esetleg csak a texturákat írd felül, mert azóta talán dolgoztak még rajta. Én forgalmat még szépítettem házilag 😊
Eredeti megosztás <<

aerolive
a BW_Stadt pálya készítõi nem gondoltak arra, hogy nincs meg mindenkinek a BW? Most komolyan kihagyni belõle, wáhh, ezt nem hiszem el ...

Szildramor
Nincs jelentõsége. Az összes kérésem Mindkiller kocsiára meg pályákra vonatkozott amit karácsonyra szerettünk volna kiadni. Ha nem volt rá idõd akkor nem volt. Meg lehetett volna írni. 3-4 üzenet megválaszolatlan maradt. A Toyotát beszéld meg Mindkillerrel. A pályát meg csak simán sajnálom. Karácsonyra egy szalagkorlátot kellett volna összeütni csak. Mindenesetre azért a csapatkarácsony idén amennyiben nem volt olyan gazdag akkor nem rajtam múlott Norbi. Biztosan nem volt idõd válaszolni a privekre. Cserébe megtanultam másik 3 játékból convertálni és eredeti Nismo textúrákat használtam a segítségedre várás helyett. Jó munkát mindenkinek. Mesedélutánt meg felejtsük el Norbi. Minimum egy NEM válszt vártam volna... Na béke.

b@szott jó, nagyon várom 😄
Rezs

Rezs
A swift meg készül, de ma is meló volt nem voltam itthon és nem is volt ídõm mostanság. Mingyárt csinálok képet róla, h hogy áll.

Rezs
Alessio Polar felni
by Norbee

Rezs

Rezs
Befejeztem, nemsoká bedobom moxba és feltöltöm valahova. Ha gondolod linkelhetjük a borgra is.

Mindkillers
Nagyon nagy vagy! És ezt a kereket eljuttatod hozzám? 😊

Mostmár méginkább keresek régi 5 ajtós swiftet! 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Rezs
Grat az alfához! Nem bonyolult felni nemsoká megcsinálom.

Rezs
lehet de nálam szokás ha egyszer már megválaszoltak egy kérdést akkor többet nem teszem fel. Az a toyota amit mondtál.. kértem h ha kész a modelezés egybe küldd át és felmatricázom. Ismersz h nem ismerem ki magam a kódszámok közt. valaki egyértelmûen leírja akkor szívesen segítek de amikor nincs gépem vagy nincs modelerem akkor nem tudok mit csinálni.

Hello azt szeretném kérdezni hogy nincs e meg valakinek a BMW 320i E90 nyitott Editcar-ja??
Elöre is köszi

sacko98
Ezaz végre beindult az alfám, csak 2 napi szerelésbe került, ja és Norbi tudsz ilyen felnit csinálni, ami ezen az alfán van, ilyenre fáj a fogam, csak igaziba? ilyen

Sanyi

Szildramor
A másik meg ha valaki folyamatosan megsértõdik az továbbadja a sértést és a kör bezárul Norbi. Nekem egy hónapja egy választ se írsz privekre. Bocs de mi székelyek ezt a túl érzékeny magyar mentalitást nem mindig értjük.

Szildramor
Nekem ez magas. Ti magyarok mindenen megsértõdtök...

Rezs
Nem az valami gta-s próbálkozás volt nemtudom honnan szerezte aztán átküldte a felkiáltással h csinájjad meg majd kiadta úgy h elfelejtette közölni h segítettem neki ennyi a történet.

Szildramor
Ne haragudj Norbi, de kicsit dúrva kifejezés, hogy ocsmány volt más munkája. És nem neked kellett befejezni az én látásmódom szerint, hanem õ kezdte el. Na mindegy. Egyesek elfelejtik néha hól a határ fórumon a jóindulat és a kicsinyes sértegetés közt...

Rezs
Egy régi 3dr stiftet valami gábor vagy gergõ vagy csaba vagy ki csinált, az astra meg az 5ajtós stift meg az én mûvem de egyik sincs kész még. Mondjuk azt a 3ajtósat is nekem kellett befejezni mert ocsmány volt 😊 nem lett persze sokkal szebb, de texturázás meg pici modelezés meg ilyenek voltak vele.

Kösz a segitséget már betölti.

a régi swift ha jól emlékszek Norbee-jé vagy Mindkilleré volt. na mind1, ha valakinek mnegvan ezek a modellek közül valamelyik legyen szíves erre a címre küldeni: [email protected]
Szildramor
Valakinek tuti meglesz, mert fellinkelték multkor. Akkor jött a komáromi srác és ejnyebejnye nemszépet mondott rájuk. Nem most volt 😄

2 éve még nem voltam akkora fan
én senkitõl se kértem autót, fõleg 2 éve
Szildramor
Ezeket a kocsikat emlékeim szerint egy komáromi srác készítette. Volt is belõle kisebb gond, mert valaki fellinkelte múltkor 😄 Kt évvel ezelõtti kocsikat mért nem két éve kértél tõle? XD

Meg régen láttam még itt a fórumon egy régi swiftet, meg mégrégebben egy opel astra f caravánt. ezek tölthetõk valahonnan? vagy hozzá lehet jutni ezekhez valahogy?
Még mindig nem kaptam meg az aktiváló mail-t. Valaki legyen szíves küldje el a címemre a Pischti féle swift sportot. thx
[email protected]
Rezs

Szildramor
Következõ gép: Subaru Impreza Wagon 41aeimi. Belsõnézet C.M.R.Dirt2-bõl lesz. Kereket még keresem.

Szildramor
@Szilárd12: Eitcarnál a mappa neve legyen az elsõ felirat a Main Folder vagy Fõkönyvtár és filenév ha magyarra kattintasz. helyközöket nem szabad tenni fölöslegesen, mert azt is nézi. A másik meg a Menu Class vagy osztály ugyanazon az oldalon. Ha ez a kettõ stimmel bármilyen kocsit átírhatsz magadnak.

@Areo: az a German Roads pálya elvileg a Zaiendo.DE oldalon tölthetõ. Nagyon csupasz de lehet hogy folytatták késöbb. Így elég kopár félkészen.

Igen

aerolive
szildramor: neked megvan még a german roads? valami link nincs hozzá forgalommal? meg emlékszem csináltál ilyen cuccot, hogy ne elõzzenek ki a kocsi elé.

aerolive
Át kell írni az elérési utat meg a kocsi nevét az editcarba. Azt megcsináltad?

Aha megprobáltam ahogy ajánlotad de nem töltöte be a játék a kocsit. Ez miért lehet mert nem jó adatokat adtam meg? Eröl a kocsirol lenne szó.

aerolive
koordináta-rendszeren keresztül lehet mozgatni ( Y-X-Z tengely )

Aha kössz de azt szeretném kérdezni hogy például a km/h mutatot hogy lehet beálitani??

Szildramor

<<< 41aeimi BCNR33 special <<<

Köszönet:
- 41aeimi-nek a BCNR33 kocsiért >> [email protected] <<
- Adamraga-nak a hangért és kezekért
- NorbeeTM-nek az ajtóUV javításért
- Juiced2 Acura NSX, R33 parts & texture base
- eredeti Nismo fotókért a nismo tulajdonosoknak 😊 (textúrákhoz kellett)
- Krom-nak a modolókütyükért

Használt programok:
Zmodeler 1.07b
Zmodeler 2.0.8
DeepEx 3.5
PhotoShop CS2
mtKit 2.3.5 (by Krom)
PtxTool 1.1b (by Krom)

Letöltés >> 41aeimi BCNR33 speciál

aerolive
Azt tudod még megcsinálni, hogy keresel egy hasonló modellt és átszerkeszted, fél óra alatt megvan max.

a hang benne van a readme-be, a motort egyedül kell megcsinálni, de az nem gáz mivel a gyári elég sokszor el van szúrva.

Más ... nem igaz, hogy nincs meg valakinek ez a mutatót ... itt van még egy kép, hátha: link

Kössz

Nemlehet. Max a készítõtõl kérsz nyitott editcart vagy kódot.

Hello azt szeretném kérdezni hogy az Editcar-t kod nélkül lehet még valahogy modositani?

Mindkillers
Ha kell tudok csinálni pár képet a kerekeimrõl,most úgyis téli kerék van a kocsin,az aluk a kazánházban pihennek 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Igen,az. Azon a képen az én autóm van,ilyet szeretnék összerakni a játékba. A felni neve: Alessio Polar

jó éjszakát mindenkinek!

Norbee elvileg ment privi
Rezs
Dobj egy privit a pontos típusról vagy egy pár képet és megcsinálhatom ha nem túl bonyolult. Az amelyik a swiften volt?

aerolive