World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Fraps ha nem erõs gépe van és nem veszi le a felbontás akkor használhatatlan. Egyébként tökéletesen futott eddig minden gépemen. Bár lehet van jobb is ezt nemtom 😊

Mindkillers
Én pont Fraps-ot használok...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Szerinted ez a kocsi melyik játékból van? Te jobban értesz hozzá. Én csak videóról láttam de imádom ezt a gépet.

Rezs
Én a HyperCam-et használom de van még egy pár. Pl: Camstudio, Screen Recorder Pro, BSR

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

ti mivel veszitek fel a játékmenetet?
MERT A FRAPS EGY NAGY KALAP SZAR!!!

vmit tudtok ajánlani?
osztálytársam x-fire-t ajánlott!
cmr3,4,5bõl hogyan veszel ki én régebben probálkoztam max scriptekkel, meg most a kilopos modszerrel, de rengeteg poligon kifordulgatott, ami a kisebb gond lenne, de mappingon is elmászkált ez az és néhány vonal is keletkezett oda ahova nem kéne. Radásul valami miatt ezek az objektumok az rbrben feketék voltak, bármit állitgattam nem akarta ráhuzni a texturát 😞

Forza2bõl is lehet kivenni kocsit? Én ugytudtam csak a 3bol.

3ajtós 5ajtós suzukik mehetnének akár rbrbe is, szépek! 😉

Szildramor
Ha sikerül, akkor CMR3, CMR4, CMR2005, Forza2 és RBR kocsikat is kinyitok néhányat. Tutorialokat megtaláljátok majd a régiekkel együtt (Dirt, Dirt2, J2HIN) Borg oldalon. Nem akarom duplázni. NFS Honda Civicet meg héten befejezem ha találok hozzá kulcsot. Már csak azért is, mert olyan mennyiségû modellem van lassan, hogy el fog veszni és kezdhetem elõlrõl.

Szildramor
@Norbi: állítható, de a tárcsfékek miatt nemtom mennyire lehet más kocsikra áttenni, mert ki van centizve.

@Mindkiller: szép íven mentél, majdnem hozzáért a falhoz de végigment aztán 😊 Akinán teszteltem kis kanyarokban, de úgy tûnik akkor nagyobb kanyarokat is megüli 😄 Grat a vidihez és sok sikert a versenyhez!

Mindkillers
<#eljen>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Egy kis off: Felkészítettem a kicsikét holnapra az idei év elsõ összecsapására.

Rezs
Szép ez a felni. Állítható?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor

Szildramor
Ilyen lett az utcai verzió. Jó füstölést 😊Drit 350z 610 horspowa

Szildramor
Hûtõmaszk korrekció megvan már csak egy normális driftkereket kell hozzá legozni. a csillyg megvan, de a külsõ, fék csavarok még hiányoznak róla.

mindkét swift nagyon faja, remélem nemsokára én is élvezhetem 😄
Szildramor
Lesz új matricája meg pár kis változtatás hogy ne legyen két ugyanyolyan kocsi. Azt én is utálom ha kétszer kell ugyanazt leszedni 😊

Mindkillers
Illetve adná,ha nem törölted volna. De amint a Borgon olvasom,még textúrát javítasz?

Mindkillers
Köszönöm. A Driftelõs 350Z nagyon adja! 😄 Király

Szildramor
Összkerekes Hondamotoros Super Mini 😊 bõvebben itt <<<

Honda Mini kép itt <<

Szildramor
Jaj ne haragudj. Kiment a fejembõl ó-ó Még ma éjjel feltöltöm valahová és küldöm privben linket.

aerolive
Hali

feltöltöd akkor, amit a german roadshoz kértem?
köszi

Szildramor
Recept ablakra: maszkolás meg mtkit. Nemtom mit írtam elõbb, de a sok sikert azt nem ..asztam el 😄

Szildramor

Sép suzuki. Ablakra a redept ezekben a dirtes kocsikban benne van alapból úgy készítették Dirt2-be. Sok sikert vele!!
Én meg két verziót készítettem egyik Nissan 350Z-bõl: versenyre másik driftre van és picit a szinük meg belsõnézet meg minden különbözik. Egyszerre is betehetõk a játékba nem felülírós.
Az elsõ bár gyengébb 110HP-val, de jobb a tapadása ezért gyorsabbNissan 350Z 4x4 Ralli
és Nissan hátsókerekes drifthez erõs és jó gumifüstöléshez >> 35Z Drifthez 610 HP
Mindkettõt teszteltem ralli illetve driftpályákon. Jó száguldást mindenkinek!

Mindkillers
Meg egy-két textúracserével. Lámpák,logók,stb.

Mindkillers
A régi 3 ajtós színrefújt lökhárítóval és 16-os Alessio kerekekkel 😄

Hello azt szeretném kérdezni hogy valaki meg tudná csinálni ezt??

sovatalevi
Mar elsutottuk a petardat 😄 26 perce 2011 😄

Anyum suti a csaladba a legjobban 😊 Szepen felnol 😊
Mar szinte egy verekedes is kerekedett a szomszedba xD...de apum lerendezte,hogy ne legyen cigany-magyar bunyo 😄
Meg jott egy auto is (cigoo) kezifekkel csuszkalt az uton xD...Szlovak Passat az a regi 😄

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Na akkor vannak közös pontok 😄 Házikolbász volt reggelire és csorba lesz marhából XD És a petárdát mikor sütitek el? Itt olyan mintha háború lenne. Délután hat óta rakétáznak 😄 Pánkóz az isteni. Nagyanyám tudja alegjobban, de gondolom nálatok is van valaki aki a legjobbat süti családban 😊 Na éljen-éljen 😄 Én is nyomok egy tüzijátékot nembiztos hogy leszek éjfélkor. Minden jót uraim ^_^

sovatalevi
Ja meg mindenfele sutemeny 😄 Mezeskalacshaz,meg ilyenek xD...Panko' 😄

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Haaat a menu 😄 Mondom ahogy itt szoktuk : Csorba , Toltelekes kaposzta gombeccel,csavart hus,becsi szelet,pulykahusleves,petarda,sor,bor,palinka,sprite,cocca-cola 😄 ,Pezsgo 😄 Meg ez-az...Hazi kolbasz ha kell 😄

Nallatok?

Hát lett volna, de jó így😊 Ahogy Clamp mondta nem egészséges részegen vezetni 😊 Fõleg nem Barkast 😛
Lesz sima egyterû Barkas is?

Szildramor
Bocs rosszul írtam. Afinata a neve. gyümölcslé << 😊

Szildramor
Akkor már nem sokan leszünk józanok, ittasan vezetni meg nem egészséges 😄 Mi lesz a menü nálatok?? 😊

sovatalevi
Arra gondoltam,hogy kesobb csinalhatnak egy Multit...Ejfel utan..nem? 😄

Szildramor
Egyzserüen mérhetõ a dolog: ha valaki belelapoz forumüzenetekbe és megnézi milyen véleményeket írtál mások munkájárol. Lehet hogy vannak olyan emberek akiknél ez természetes. Nem vitatom. De akkor írd mellé, hogy Norvég vér csörgedez az ereidben és akkor nem várom tõled, hogy érzõ emberi gesztusokat mutass. Nincs bajom a Szibériai erdõlakókkal. De nem tudom min sértõdhetnek meg, ha õk maguk még egy meleg teát se tudnak adni. Mondom szerintem csak annyi lehet, hogy sarkköri génekkel rendelkezel. Azért is nem haragszom annyira amiatt az Affinata miatt. Megittuk és ennyi. Jó pezsgõzést nektek is és tartalmas életet mindenkinek ^-^

Rezs
Nyilván ígyvan. De azért írtam neked privit.

Szildramor
Neked nem idõd nem von szerintem. Ahogy nekem a privekre nem válaszoltál és a fórumon ontottad az okosságaidat úgy a mindennapi életben is csak akkor jut idõd és arra amihez kedved van. Örülök, hogy az idei év nem múlt el eredménytelenül számodra. Szép Barkas. Sok sikert a következõkhöz és én is várom a Suzukit. Lassan 2 és fél éve. De nem adom fel. Egyszer a haverok és a ladatalálkozók közt talán sikerül átmásznod azért az üveg piáért amit erdélybõl hoztam. Mindkiller levele jól összefoglalta és én is annak örülnék, ha több lenne és gazdagabb karácsony legközelebb. Sajna zat az üveg áfonyalikört megittuk. Ilyen az élet. Volt rá idõnk és megittuk a barátokkal. Na BÚÉK mindenkinek! Tiszteletem !!

Rezs
Lett volna még egy kis idõm...😊

arty
szuper, köszi, szedem, buék! 😊)

Forza.

Majd jövõre...😄
Nagyon állat 😊

Rezs

Letöltés

BUÉK!

Mindenkinek sikeres,szép,boldog új évet kívánok!

aerolive
Hajrá, csak így tovább. Boldog új évet!

és köszi mindent!

Mindkillers
Sziasztok!

Kezdem azzal hogy Én is köszönöm mindenkinek a munkát amit beleölt a modokba. Én csak a pálya alapokat konvertálgatom,rakosgatom egybe,méretezem és textúrázom fel,használható kb 50%-os alapot képezve,és a többiek fejezik be a ragyogó ötleteikkel. Nem mindenki tud egyforma idõt szakítani a pályákra és autókra,de azért mindenki tesz hozzá. Az biztos hogy Clamp/Szildramor nélkül nem lennének ilyen realisztikusak és szépen kidolgozottak a pályák/autók,de azért nekem Norbi munkája is nagyon sokat segít,még ha kevés idõt is tud szánni rá.

Aztán folytatom azzal,hogy köszönöm a felnit és a swift nagyon tetszetõs lesz és már várom a beta verziót!

És végül,de nem utolsó sorban:

SIKEREKBEN ÉS MODOKBAN GAZDAG,SIKERES,BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Szildramor
Boldog új évet mindendenkinek és köszönet az idei évért 😊 Holnap még 2 idei igéretemet teljesítem autó ügyben. Mindenkinek köszönet a kommentekért és Mindkillerrel való békekötés eredménye szerintem pont az, hogy végre a csapat nemzetközi mezõnyben is ismerté vált. Üdv és egy pohár pezsgõt csak a csapat tiszteletére hajtson fel mindenki 😄 Ezt a vidit ajánlom mindenkinek. A szikláktól egy kartávolságra >>
Wing-Suit Demo by Jeb Corliss << vid

Rezs
Semmilyen belseje nincs még, de valószínûleg lesz belsõnézet is.

Szildramor
És bocs hogy megkérdeztem. Igazából semmi közöm mért nézel le másokat annyira, hogy válaszra sem méltatsz. Na mindegy. Lényeg, hogy 25ezres nézettsége van HWRMT topicnak nemzetközi fórumon 3 hónap alatt. És Akina pálya is 100 feletti letöltéssel van már. Köszönet mindenkinek aki hozzátett a munkához és boldog és baráti hangulatú új évet kívánok mindenkinek. Tisztelettel: .Clamp.

nekem nagyon tetszik, lesz belsõ nézet? kb mikor lesz tölthetõ??
Szildramor
Rendben hát. Újévre tessék kicsit összeszedni magad. Egy válasz megírása még egy olyan büszke embernek mint te sem jelenthet fáradságot amennyiben tisztel másokat. És mások munkájárol megkérlek ilyeneket nyílvánosan ha lehet ne írj, mint a komáromi srác Suzukijáról. Nem méltó hozzád

Rezs