World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mien mutato?
Not foundot írt ki amint rámentem a linkre
aerolive
Sziasztok

Nincs meg valakinek ez a mutató?

Más egyéb ... elég régen jártam erre. A barkasok debütáltak már?

Mindkillers
@Clamp:Köszi a Swift Rally HUN-t,gyönyörû!

Ugyanúgy mint a Lowrider felnik,és a Fiat!

Az én felnim nem csinálod meg Norbi?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

nagyon nem akarják küldeni az aktiváló mail-t. valaki legyen szíves küldje el a swiftet a címemre: [email protected]
thx
Nekem tecc. De jobban nézne ki szerintem ha mély lenne a felni.Képzeld találtam ATS felnit gr-en.

max elolvasom a zmodeler-rõl a forumot és utánanézek ennek a mayának
kár hogy apámnál vok ugyhogy egyenlõre semmit se csinálhatok
Rezs
Nem rossz de nem az én stílusom. Te csíped?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
A mayával modelezni, animálni, renderelni stb lehet pl a shrek-et v a transformers-t csinálták vele.
A lightvawe pedig modelezõ progi.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

a maya és a lightvawe mire valok?

Csak hogy teljes legyen a kép
lehet hogy ez lesz az, még várom a visszaigazolást a reg-re, és utána kiderül, kösz a segítséget
Szildramor
Szerintem te a Suzuki sportra gondolsz nem a Sima Swiftre. A Suzuki Sport ilyen mûanyagos orral Pischtitõl van. Az oldalán tölthetõ szerintem vagy Zaiendo.DE oldalon. SZUZ <<

Errõl a felnirõl mi a véleményed?

Rezs
Ja és a felnik pedig mind Zmodelerel készültek😊

Rezs
Szia! a 3ds max jóval többet tud, mint a zmodeler, de én nem használom. Én csak zmod-ot, deepexploration-t, lightvawe-et és maya-t használok.

ez amit én láttam az wr2be volt, játék közben. real italy-n. youtube-on volt fent a videó. ha megtalálom dobok egy linket
Szildramor
Az a szépen kidolgozott Swift az egy malajziai srácé ha jól emlékszem. Egy baja van: nem fér bele WR2-be olyan nagy, de a minésége kifejezetten elsõ osztályú. CLUB T.SHOW modellezõ

szeva!
nincs meg valakinek ez a swift civilbe? rendes személyautóba? régebben láttam eg videót, még a belsõtér is naggyon jól ki volt dogozva.
válasz elõre is köszi
Kellemes ünnepeket midenkinek!
dexter
Bocs a sok kérdésért de most szünet van ugye, és le tudok ülni végre a gép elé.

Mindenkinek további BOLDOG szünetet!!!
(már akinek van)
köszi a tippet

tényleg sokat meg lehet tudni a sg forumrol
talán most hogy apámmal ( az új barátnõjével)lemegyünk pécsre lehet hogy lesz egy csomó idõm megnézni ezeket.Ápropó zmodeler:lehet más játékokhoz is ilyen modelleket csinálgatni?(persze ezzel a progival)
még egy kérdés.: a 3d Studio max-xal miket lehet csinálni?
mi van benne?(arra értem milyen fájlt tud feldolgozni.:Többet tud mint a zmodeler?

Király a felni!
ezt is zmodeler-rel csináltad?
Rezs

sacko98
A belsõ nézetük gsgyi de ezzel fel lehet turbózni.
http://www.mm2x.com/mm2riva/forza3_interiors.html

Sanyi

sacko98
ITT van új Scion😊

sacko98
Fiúk, ezt érdemes megnézni!!!
http://www.mm2x.com/mm2riva/forza3_cars.html

Sanyi

Rezs
Itt biztosan találsz valamit én is ezzel kezdtem😊

Elég egy magyar link is

Ilyen feniket meg kocsikat én is szeretnék csinálni
PLEASE HELP!!

Az a gondom, hogy sajna köcsög gta-sok nem engedik az ujra feltöltést és a modolást ugyhogy most egy helyben állok.

Kérdés.: valaki a más játékokból konvertálást leírná egy readme-ben?
vagy esetleg a modellezést

Apám gépzseni de ezt még õ sem tudja és mivel nem lakik nálunk ezért nem nagyon van rá alkalma, hogy segítséget kérjek tõle.

még holnapha lehet meg szeretném kapni
Rezs

Nem volt eddig egy tisztességes régimódi lowrider felni féltem a kûllõgyártástól, de most átvettem a küllõket egy másik felnibõl és kicsit átalakítva ez jött össze belõle.

Szép <#eljen>

Szildramor
Boldog Karácsonyt kívánok én is ezzel a Suzuki ralligéppel. Bocs a késedelemért. A kilométeróra nagyon kemény dió volt és közben rndes ajánékozás és vendégjárás is volt. Az itinert dirt2-bõl szedtem 😄
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Suzuki Swift Ralli HUN <<

Rezs

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊
Rezs
Boldog karácsonyt!

Mindkillers
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sovatalevi
Boldog Karacsonyt 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

Rezs
És az ott gyári szamár felni a csacsin agyonszélesítve😊

Mindkillers
Jól adja 😉

Azt a GMC-t imádom nagyon 😊

Szildramor
Ennyit az eredetiségrõl röviden. És boldog Karácsonyt mindenkinek 😊

Szildramor

Rezs

sacko98
szerintetek ÍGY jobb?

Sanyi

Szildramor
Izlések és pofonok: különböznek 😊 Én inkább ezt a tradicionális szamuráj sisak formát szeretem. Valahogy több benne a hagyomány.

Bosozoku VAN Japánból

Rezs

Mindkillers
Érdekel a swift is meg a scion is!

Szildramor
tengerészgyalogos sapi vagy ilyesmi. Nagyon szeretik usa-ban legalábbis a képek 90%-a onnan volt

sacko98
Scion
Ez az én Scionom meg van forgatva.

Sanyi