World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Japcsi szalag
Ez a pálya is japán? Lassan csinálhatnánk valami olyat is ami nem japán😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Rég jártam itt nagyon de látom munkálkodtok rendesen szép munkák születnek,születtek....
Rezs valamikor tudunk beszélni?
Mert tudnák neked adni félkész modelleket meg ilyenek..
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
eléggé rég voltam itt fent :S
Norbi ha még emlékszel rám akkor irj mert szeretnék veled beszélni egy autóval kapcsolatban
várom a leveled
sziasztok
Okaru-t úgy küldtem el elvileg Norbinak hogy benne van 3ds-ben. Az illesztést ennél pontosabbra nem tudtam megcsinálni,de ha akarjátok mindkettõtöknek elküldöm az 5 darabot külön külön,és újra összerakhatjátok,bár szerintem nem olyan vészes így sem. Vasárnap este leszek otthon addigra írjátok meg hogy kinek mi kell Okaruból,milyen formátumban,és akkor kezdhetjük elölrõl a modellezés részt,hogy ne lehessen belátni a hegy alá. Szerintem pici 3szögekbõl álló paraván kellene,mint pl akina alatt a tenger.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

@AtiWRC: nekem csak a felsorolt kocsik kellenének igazából. 206-os amit már régebben is szerettem volna meg a Lancia Delta aminek már csak belsõ nézetet kellene Forza3-ból betennem meg bukókeretet belsõ nézetbe is. Juicednél meg RBR-nél is az a módszerem, hogy egy térhálót csinálok az elemekbõl majd középre összerakom ami kell és ha meghagyja az ember ezt a széthuzogatott modelt bármikor lehet cserélgetni az elemeket és nem õrülsz bele a mennyiségbe. Maradékot kitörlöm és úgy mentem. Persze nálatok a kocsi berakás is egy türelemjáték akkor gondolom egyszer Juicedbõl ki majd RBR-be vissza az már tényleg több napos munka lehet. De szépek így csak ajánlani tudom õket 😊
köszi hogy segítettél egyébként!
megnézem amit üzentél!
Nem azt mondtam hogy lehetetlenség cmrbõl kivenni, csak azt hogy nálam nagyon sok poligon kifordul és nekem bonyolult helyre rakosgatni. 3dsimedhez toca p3d volt irva de ettõl függetlenül lehet nyitja a cmr4 és cmr5ös dolgokat is, viszont cmr3at tuti nem nyit, mert azok nem p3dbe vannak.
Jucied2bõl zmel veszed ki a modelt? nekem sok dolgot a középpontba rak be és pontosan a helyükre kellene mozgatni, csak türelmem nincs hozzá 😄 Kéne már rbrbe egy honda civic....
Gondolom könyebb lett volna ha elõtte elmondjuk hogy az e_ kezdetüek a kulsõ dolgok, a i_ az amiket csak belsõ nézet esetén használ (pl részletesebb belsõ) A d a törés, illetve "minden" alkatrésznek a gyermeke az az árnyékobjektuma.
Na most gondolj bele milyen mikor RBRbe kell berakni egy kocsit, és ha csak 1 materialban 1 betû el van irva az iniben akkor az alatta lévõ össze már rossz(fekete/fehér).
Meg ilyen nyalánkságok hogy az alkatrész meg a törött alkatrész poligonszámának egyeznie kell. Ha te modellezed a kcsoit nem gáz, de ha pl konvertálnál GTAból akkor is hiába van ahoz szép törött modell, neked kell módositanod az eredetit hogy mûködjön, stb...
RBR-bõl MG ralli. Brutális ez az RBR konvertálás. J2-nél is nehezebb összeraknni a modelt. Próbáljátok ki ha szeretitek a megoldhatatlannak látszó dolgokat megoldani 😊
a fraps grafikáját állítod (és ha igen mennyire) vagy a játék grafikáját?
Öcsém egy nem jo grafikáju játékkal nagyon jol megcsinálta
Igaz ez a játék vagy 2000-es
még annyit norbee:
ha mást használsz mint az alap küldd pls el képekben vagy nemtom
írdd le pls
Más téma a hypercam.
te milyen beállításokkal veszed föl?
vagy csak a játéknak viszed lejjebb a grafikáját?