World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Elindítanám a versenyt vagy a Szabad versenyzést és azt írja ki hogy: "Message: Error lost default port"
És nem tudom hogy miért...
pls help
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Valami újdonság van készülõbe srácok?
Fasza videó.
Kéne mind2.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Ez nem semmi. A motoros tud! Azt az autót, de legalább a motorját elfogadnám😊
Tartalmazza a "mutatókat" is, amit az stdstuff mappába kell berakni, ha valaki még nem csinált ilyet. ( másolatot ne felejtsétek el, ha nem jön be) A többit értelemszerûen a TXpro féle S600 cpit/textures mappájába.
@Aero: érdekelne a merci belsõ szépített. Tölthetõ?

Én meg visszatérek japó vonalra. Éljen minden amit nem félválról vesznek és másra kenik ha szar. Mindnekinek sok sikert!
Üdv: Clamp.
Fiction Junction Yuuka - jó kis rajz 😊

Ha nem tõled idéznék csak annyit mondanék így végére: Mindkiller fordítása magyar nyelvre: lélek gyílkos. Ergo ha lélekgyilok azt mondja na már megint kezdi és te azt mondod, hajrá. Én erre annyit tudok csak hogy HWRMT karácsony nélkületek is megvolt csapatban és nem bánom hogy azt írtam rá Suzuki matricára amit. Na dolgozzatok serényen. Most nekem jött el az idõ átlátszó kifogások keresésére. A pegypáleszt azért ittuk meg például a barátokkal Norbi, hogy meg ne romoljon. Lehet hogy 8 év múlva betoppansz ahogy beigérted de addigra meromlott volna. Átlátszó kifogást is lehet ésszerüen tálalni uraim. Na csumi.
Neked a csapat annyit jelent, hogy azt amit nagy sikerrel kiadhatnál egyedül minden kis apróságok miatt csak késõbb lehet így nem arathatod le a sikert mint tavaj és idén is megcsináltad szarva a csapatra.
Van egy olyan mondás: kutyából nem lesz szalonn, nálunk székelyeknél ez annyit tesz: ez a csapat nektek nem áll jól. Vagyis Norbinak annyit üzenek: a suzukit jövõ újévig remélem befejezi neked Mindkiller meg csak annyit: ha már néhányszór bebizonyítottad magadnak, hogy milyen jó videókat tudsz készíteni a "népnek" akkor talán ideje visszatérni a régi topicodhoz és rohanni GR-re az aranyakért. Norbi kis színjátéka hogy privekre nem tud válaszolni, de itt fórumon meg ontja az észt, te meg most ezzel a videóddal bizonyítottad, hogy okosabbak vagytok mint becsületesek. Éppen ezért használjátok a józan eszetek, de ne a csapat hangján szóljatok a néphez. Béke
Az a videó nem a pályabemutatásról szól! Tehát semmi érdekes nincs benne és a videó elején ott is a felirat hogy mirõl szól és ki csinálta,elég GYK tehát nem félreérthetõ.
A GR nem tudom hogy jön ide. Mi van ott?
Melyik régi pályáról beszélsz? Ha Accelerama-ra gondolsz,akkor azt tudnod kell,hogy a videó azon része még akkor készült amikor még a Beta verzió sem volt kész teljesen,és a készítésének apropója az volt hogy milyen buták az "inteligens" ellenfelek,és hogy törik össze magukat.
Te különs utakat jártál eddig GR-es pályamegosztásokkal. Ha több letöltõt akarsz és bókokat akkor adjátok ki nélkülem. Az eredményesség szempontjából ez kedvez. Gondolom láttad GR-en azt amit én is és azért tetted be a régi pályádat videóra nem a textúrajavítottat és azért szoltál a néphez mint csapat...
Részemrõl nem állok a sikered útjába. Mehet GR-e si meg bármi. Üdv.
WR1-es az R32 azért tévesztett meg. Asszem a lengyeleké és nincs lámpája se elõl se hátul mint WR1-ben.
A pályát én már kérdeztem tõletek,Ti vagytok a modellezõ guruk,én csak konvertálgatok,méretezek,alaptextúrázok,okoskodok 😄
Az alapoktól kiindulva,akkor kellene valami megoldás a hegy eltakarására,az alatta lévõ részre és a szalagkorlátokra. Én ebben nem vagyok otthon,ezért csak javasolni tudom,azt hogy pl ami akina alatt van tengerfenék teknõ azt át lehetne tenni Okaru alá,ha kell kiszedem alóla és külön átküldöm nektek,vagy csak a sík tengerfelület,bár elõbbi térhatásúbb. Szerintem elég lenne a fák fölé valami paraván,megmagasítva a növényzetet,esetleg hátrébb,hogy térhatású legyen,és eltakarja a messze távolt. Vagy a köd szinével és a fényekkel a látótávolságot lecsökkenteni,úgyis párás hegyi út 😄
Mindenképp menjünk vissza az alapokig,és csak utána objektumozzunk,textúrázzunk,stb Ha kész a megoldás akkor a végén egy másik pályából egy darabot rakok az elejére,valamint a tengerfenék domborzatot aláteszem,és beállítom a méreteket,ha nektek így jó. Illetve írjátok meg hogy Ti hogyan gondoljátok!
Megpróbálok keresni épületeket. Szerintem se tenger legyen. A hegyoldaltakarásokat és alá a mezõt vagy esetleg domborzatot megcsináljátok?

Valami ilyen rádiótornyot lehet szedni valahonnan? Abba a csupasz kanyarba kellene. Eredetileg magasfesz vezeték van, de egy toronyhoz nem kellene kábelezés meg ilyenek. 41aeimi ivdin látszik nemrég linkelttem.