19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Bence00111
    Data.hu, esetleg 4shared. Majd ha kész lesz az oldal, oda is fel lehet majd rakni.
  • TomAss75
    Sziasztok! Jó hír, DJ Sámán hozzájárult a pályák közzétételéhez (megtaláltam az e-mail címét). Ezúton is Köszi neki! Most már csak a feltöltést kellene megoldani valahová.
  • Bence00111
    Jól néz ki. Sámán elég rég nem moddol, sg-n se volt már bejelentkezve egy ideje, és a youtube fiókjába is kb fél éve.Elvileg ez a weboldala hátha ezen keresztül kapcsolatba tudsz vele lépni.
  • TomAss75
    Hali! A forgalmat Snyder forgalon mod-jához válogattam, próbálva amolyan régi vidéki Anglia hangulatot teremteni nem túl nagy forgaloműrűséget választva.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • aerolive
    Képeket dobsz fel róla?
  • TomAss75
    Sziasztok!
    DJ Saman konvertált két nagyszerű pályát (személyes kedvenceim a vonalvezetés és a környezet szépsége miatt) UK Rally és Loch Rannoch.
    Mindkettőt rally versenyekre tervezte és igen jó egyedi hangulatú rally-kat lehet rajtuk menni. Mivel én ritkán versenyzek legtöbbször csak autókázom fel-alá, kikapcsolódás képpen, ezért nekem nagyon hiányzott a forgalom mindkét pályáról. Ezért elkészítettem hozzájuk az angol balos forgalmat és kiraktam Saman object-jeiből néhány közlekedési táblát, és lezártam a semmibe vezető utakat. Mivel így már elveszett a rally hangulat, (és a versenyek terelő tábláiból is el kellett vennem azokat amik az úton zavarták a forgalmat) átneveztem a pályákat UK Roads, és Loch Rannoch Roads-á, hogy mindkét változatot egyszerre lehessen feltenni a játékba. Ha esetleg kapcsolatba tudtok lépni DJ Saman-al és hozzájárulna akkor fel lehetne tenni ezeket a pályákat is a letöltő oldalra.
  • Lovver2010
    Köszi az Editcart Bence!
  • gabroooka
    mindenkinek majdnem 1 óra egy kocsi feltöltése?
  • gabroooka
    jó mindegy megpróbálok berakni egy porsche cayenne-t. Az a kedvenc autóm :)
  • Bence00111
    Privi ment.
  • Lovver2010
    Oké Bence ami az oldaladon található kocsik vannak azok közül emailba eltudod küldeni seat leon editcarját?
  • Bence00111
    @Norbee:A textúrát a mafiás taxi alapján csináltam, gondolom onnan ismerős neked :) Milyen rendszám volt anno ezeken? Tudsz valami képet küldeni? Vagy rakjam rá a sima magyar rendszámot ami az EU-s elött volt? Ez a rendszám poénnak még elmegy, de elég csúnya. :)

@Lovver2010: ELöbb vagy utóbb kész lesz, nyugi :) Rajtavagyunk :)
  • Lovver2010
    Hali srácok HWRTM mikkora várható?
  • Rezs
    Nagyon patent! a textura ismerős:)
    A rendszám meg hát...
  • Bence00111
    @Norbi: Emlékszel, hogy azt mondtad, hogy csináljak egy taxit is a Ladákból? Megcsináltam :D A kedvenc rendszámoddal
  • gabroooka
    amugy bocs csak tudod 11 éves gyerekfejemmel még nem különösebben értek ilyenekhez
  • gabroooka
    Kösz
  • Bence00111
    Kéne írni egy "Gyakran Ismételt Kérdések"-et, és belinkelni a banner alá, és HWRMT-re is kirakni. Meg az új oldalon legyen valami No Warez szabály...
    Agyamra megy az is, a "Mindent jó helyre másolok de így se jó" kérdések, amire automatikusan "Patcheld, vagy cseréld le a cracket" a válasz. Mindenki lusta az oldal alján használni a keresőt, de mi meg írjuk le századszorra is... Kicsit unalmas már.
    Banner alá egy gyik, ami leírja az autó és pálya berakását, hogy mit csinálj ha nem jó, aztán szenvedjen aki lusta körülnézni. Holnap lehet, hogy megírom őket, és ha fenn vagy, akkor átküldöm és belinkelhetnéd. Holnap ha tudsz gyere fel msn-re :)
  • Rezs
    Minden letöltött autó readme-jében benne van, hogyan is kell telepíteni őket, valamint Bence kolega egy pár hozzászólással ezelőtt leírta, még lapozni sem kell, csak lejjebb görgetni!
    De mivel ennyire jófej vagyok elmondom, hogy a 17955ös hsz volt az:)
  • gabroooka
    császtok!Ma jöttem fel az oldalra mer én is úgy belebuzultam a játékba XD!Figyi most ki vagyok játszva 100%-ra ugyhogy léccimondjátok meg hogy hogy lehet kocsikat beletölteni a játékba. Köszi előre is!!!
  • Bence00111
    Hali. Megy hát :)
  • dimmu8814
    Sziasztok! Windows 7-el megy a game?:D
  • Bence00111
    Ma feljössz msn-re? Tegnap amúgy se tudtunk volna mit csinálni, fél délutánon keresztül ellenőrizték az oldalt.
  • Bence00111
    Hát valami olyasmi Lényeg, hogy értetted :)
  • Rezs
    MEGkezdjük FELtölreni?:)
  • Bence00111
    Oké.Összeszedhetnéd majd azokat a kocsikat amiket kiadtál, és nincs fenn G.R-en. Meg az egyéb módokat is ha megvannak( rendszám, startlámpa stb.)
    HWRMT oldalcímet írok mindjárt priviben, nézd majd meg, hogy így jó lesz-e az oldal kinézete, és ha neked is oké, akkor lekezdjük megtölteni az addonokkal :)
  • Rezs
    Holnap délután/este leszek.:) nem voltam itthon. Sorry.
  • Bence00111
    Lesz oldal, egyenlőre Norbira várok, hogy feljöjjön msn-re, mert nincs meg az összes kiadott autója,meg kéne a segítsége is.
  • Lovver2010
    Mikor lesz már oldal vagy ha nem lesz töltsétek fel valami oldalra a kocsikat ennyi..
  • Bence00111
    @Norbee! Valamikor gyere fel msn-re.
  • TomAss75
    Végre sikerült. Kérlek töröld a többit. Köszönöm!
  • TomAss75
    Szóval készítek egy autót MCF Racing Nova-jának átalakításával a készítő tudtával. Ez Tarantino Halálbiztos Novája lesz Stuntman Mike-al (Kurt Russel) a volánnál:
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Bence00111
    Van egy uw.hu-s tárhely, abból lehetne csinálni egy oldalt.Jó lenne ha össze tudnál állítani valamit :) Priviben elküldöm a bejelentkezési adatokat.
    Köszi :)
  • aerolive
    Amit kifelejtettem: kell egy tárhely + domain
  • aerolive
    Ha gondoljátok összedobok nektek a hétvégén egy wordpress alapú oldalt. Van user, komment kezelés, grafikus admin felület. Gyorsba valami külsőt neki, utána tiétek a pálya, linkelni már tudjátok majd a letöltéseket.
  • Bence00111
    Én annyira nem :) Meg lehet, hogy nincs is értelme. Eléggé kihaltunk. Norbi aktív még, meg én. Többiek pedig nem nagyon mutatják jelét annak, hogy foglalkoznának még a játékkal :( A régebbi módokat fel lehetne rakni, de most csak azért, hogy kettőnk addonjait pakolgassuk fel, azért nem nagyon van értelme egy új oldalnak. Ha lenne 5 aktív ember, akik rendszeresen adnának ki kocsikat, akkor már lenne csapat, és jól jönne az oldal.

Ha van rá igény akkor csinálhatok egy blogot, és felrakhatnám a régi HWRMT-s munkákat, meg azokat a kocsikat amiket közben Norbi, meg én is befejeztünk.
  • Davidson231
    Hajrá hiszek benne hogy sikerül megcsinálnod.
  • Bence00111
    Most már csak kínomban elkezdtem ezt csinálni. Nem értek kicsit se a html kódokhoz. Meglátjuk, hogy lesz-e belőle valami.

Bár azt nem tudom, hogy meg lehetne-e csinálni azt, hogy regisztrálni lehessen rá, meg hogy több moderátor legyen. Meg azt, hogy egyszerűen lehessen html kód nélkül írni egy új posztot.
  • TomAss75
    Hali! Ezt sajnálattal hallom. :( Valami más megoldás az autók pályák letöltésére? Nyilvános tárhely v valami esetleg?
  • Mindkillers
    Sziasztok! Őszinte leszek sehogysem,haladok a weboldallal,semmi időm sincs,így azt javaslom ne várjatok rám tovább mert max télen lesz időm. Ezért elnézéseteket kérem de nem tudom az oldalt összeállítani.