19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Próbálkozok az éjszakai utasszállítóval, a világító ablakok miatt ki kellett cserélni a textúrákat, de úgy tűnik hiteles így már. Érdekes mert az ajtókon lévő ablakok a kilincs helyére kerültek, de gyártanak még hagyományos ajtó közepén lévő ablakokat is így áthelyeztem és valóban szebb ebben a felállásban mert minden ablak egy vonalban világít. Lesz a földön is egy ami épp felszállásra készül így nagyon közelről is látható. Elkezdtem a hangokat is szerkeszteni Sony Vegas 14-es nagyon jó, alapból felajánlja a verziókat és abból kell a mono nem a stereo mert akkor tudja mozgatni a hangot a jobb és bal oldali hangszóróra is térben. Meg van a szépsége a teljes pályaépítésnek is mert itt mindent fel lehet öltöztetni és ki lehet világítani a pálya stílusához igazítva. Eredeti Need for Speed 2 perces és mindössze 6 kocsival fut össze a versenyző ezen a giga autópályán. Itt akár 8-10 perces is lehet és dupla hosszú és olyan 2000 autóval fut közben össze a versenyző. Biztosan többet is ki lehetne hozni még belőle, de már a határokat feszegetem, szívem szerint 50 perces lenne de akkor össze kellene kötni a végpontokat a főutakkal 3D-ben. Durva lenne de nem volt rá ember... :D Finisben a V1 szerintem már nem lesz Beta csak a végleges egyes verzió. Ne kelljen annyit töltögetni... :) -
#19463 A Hobbit filmben van egy jó rész mikor sorolják hogy a törpök mennyire ügyesek, és miben jók, mihez értenek: a kovácsok és hasonló szakmák közt ott vannak a játékgyártók is. És tényleg: mi van ha mi játékgyártók is meghatározhatjuk a jövőt... :D Ha Hobbit és Gandalf és egy olyan világ amiben a játék is számít egy jobb világ megteremtésében, szerintem úgy logikus hogy értékes a játékgyártó is mert nincs új játék csak jó alkotások és játékgyártók, amik hosszan és egészségben szinten tartanak :)
-
#19462 Ez kemény, alig láttam embereket ma, még a boltban is alig voltak. Társasági életnek annyi. De az elmaradt munkákban pozitív. Soha nem foglalkoztam ilyenekkel, JR 500 után kamionos felüljáró és érdekes mert ez a pár apróság és a feldíszítés miatt az egésznek megváltozott a hangulata. Még kellenek repülők és vonat, busz és hasonlók. Vírusidőszak alatt mindent befejezek és ha lehet jeles osztályzatra. Olyan is van benne ami nem is volt WR2-ben soha :)
-
#19461 Jó téma ez a gyorsvasút, nagyon látványos. Megálltam a szembemenő kétsávos shinkansen vonal mellett és betettem zenét és önmagában hogy a hangja hasonlít, gyorsak és hosszan kígyóznak világító ablakokkal meg lámpákkal az egész olyan minta életre kelt volna emiatt az egész játék. Sikerült az elővárosi is, az csak 180-al megy, a golyóvonatok meg 380-as tempóval sivítanak, és a hangja is olyan mint az eredeti. Ez eddig jó, még kell pár felüljárós 4 sávos kamionátkaelő, olyat sosem csináltam. Mondjuk ilyet sem. Kell nézzek kamionokat a játékhoz ami felül düböröghet meg valami MagLev formát. Mienk lesz a legjapánosabb játék, minden van benne ami ott penge :)
-
Milyen lehet vonatokat gyűjteni? Csak a poén kedvéért egymás mellé tettem a kedvenc Supra NFS modomat és a JR 500-s bulltrain-t, hát mit mondjak: ez így kemény kontraszt :D Talán ha többféle színű lenne és egymással szemben közlekednének 400 Km/órával az úgy még jobba nézne ki. Az ablakok és ajtók arányai már jók, az NGE Eva matricázást is lehet megcsinálom. Ez tényleg vicces: müködő vasútmodellek a WR2-ben... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.04. 02:07:05 -
#19459 ~ A nagy kísérletezésben hogy mit lehetne a hidakra tenni támad egy ötletem. Ha az autópálya japános akkor a hidakon shinkansen gyorsvasút megy. Készítettem is egy nagyon hosszú JR 500-ashoz hasonló szerelvényt, még a textúrázást finomítani kell de a végsebessége és a hangja már így is hiteles. Az ablakokból sok pici kell és akkor látszik majd milyen hatalmas is valójában. Igazi Wangan Midnight modban golyóvonatok száguldoznak a fejed felett, bárki készítette is a Need for Speed "német" autópályát: számított rám hogy megvalósítom neki... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.03. 22:45:23 -
#19458 Készítettem egy kis videót játékban, Japan Rail East festéssel. Egész jó ez a forma, metróajtókat kell majd rá hegeszteni és az ablakokba embereket és kész a Tokyo elővárosi hangulat.. :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.03. 16:40:53 -
Tud valaki vonatot építeni WR2-be? Kellene egy regionális JR-East, megvan a helye is meg az alagút is. Van 2 hosszabb út felett kígyózó felüljárórendszer a vontnak meg hidak is, plusz alagút. Nem mondom: ez egy szép kis komplex pálya, fizetős beléptetőkapukon is tudok forgalmi dugót csinálni, de idegesítő kivárni a sort :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.02. 22:07:03 -
#19456 Ezt komolyan nem értem, 89-es kocsisűrűséggel és 240 és 223 és fele-fele arányban jönnek szemből is a kocsik.... :)
-
#19455 Tényleg van kapcsolat az utolsó számsorokban. 240 - 230 - 2 és úgy reagál hogy a szembejövő most 60% az egyirányú meg 40% . Akkor ebbe na két számkódban van a kulcs az arányokkal de jó lenne tudni miben... :)
-
#19454 Ami igaz és tényleg jó ilyen szempontból építeni hogy itt Lego-zik is aki szerkeszteni kezd, meg komolyan fejlesztgethet is olyat ami nincs máshol. Mindkettő megtérül mert egyik inkább szépítés a másik meg agymunka és kreativitás. Ami a szembeforgalmat illeti megpróbálom fennebb vinni a számot, de azok képesek 180 Km/h-ra is felgyorsulni mert nincs tömeg. Így veszélyesek igazán.
Ami a videókészítést illeti meg a kedvenc autóidat, van programod ami HD-ben felveszi a játékot? Ami érdekes hogy ez nekem a leggyengébb gépem és nagyon stabil, lehet most nem jó mert más számítógépéhez kellene alkalmassá tegyem a pályát. Itt is látszik hogy a szembesávban van 1 kocsi a haladási irányban meg 20. Lehetséges hogy a másik 2 a forgalomlistán kapcsolódik ehhez? Keresek rá megoldást.
Ha találsz még valami hibát jelezd :)
-
TomAss75 #19453 Nos valamikor régen egy picit szöszmötöltem a pályaszerkesztővel, forgalmat csináltam én is (bár sokkal egyszerűbbet), úgyhogy tudom milyen piszok nagy munkát csinálsz ezzel a pályával gratula! Nem véletlen hogy olyan kevesen kezdenek neki. -
TomAss75 #19452 Igen a kocsik sorrendje megmaradt a BETA4-ben lévőkkel. A számok 33 200 20 220 201 2 nekem így stabilan megy. Megnéztem azt hogy az elsőt felvittem 62-re de rögtön kifagyott már indulásnál. Amúgy nekem ez a 33 is elég sűrű, de még élhető mennyiség. Az egy kicsit fura hogy a forgalom 80%-át saját sávjaimba generálja a játék, a szembe jövő sávokban sokkal kevesebb auto van. Ha ezt egy kicsit egyenletesebben lehetne elosztani még élethűbb lenne. Én mindíg külső nézetből játszom, jobban szeretem ezt a kissé Arcade érzést, mint a belsőnézetes szimulátorost. Ja és amit még nem írtam, WIN10 alatt játszom Ultra-Wide monitoron ablakos módban, csak így tudtam normális működésre bírni a játékot. -
#19451 Érdekes mert rallihoz képest mikor az időt kell csak nézni autópályásnál minden tárgy mozog is és emiatt ha zenét is betesz valaki hozzá akkor teljesen átkapcsol az agy. Lehet kidolgozottabb is a kocsi meg alap első Need for Speedek bármi: az élmény nem marad el :) Talán ezért is nem szeretem Assetto Corsa verziót mert az nem ennyire nehezített és nincs többsávos csúcsidőszak. E
Úgy tűnik én vagyok az egyetlen aki a Wangan Midnight PC témában mint alkotó töltött fel DA-ra, pedig 30 millió felett jár már a felhasználók száma az oldalon és az egész világon használják, hát ez van: pályaépítés az úgy tűnik nagyon speciális dolog, csak kevesen vagyunk a klubban a milliárdos világnépességből *-*
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.02. 12:47:13 -
#19450 Kellene egy tesztvideó a játékban, tudnál esetleg készíteni egy próbafelvételt? Amúgy igazad van, lehet egy autóval lenne érdemes és akkor ne okozhatna hibát, kizárnánk egy hibaforrást :) -
#19449 Brutál nehéz ez a fizetős kapus rész, tuti hogy a kamionátkelő foglalt és felkenődök 180-al az oszlopra a kedvenc fehér Diablo SV-mel. Mi a véleményed a forgalomról? 33 esetén még egész poénos, de 62-es már halál, nem csak a mennyiség hanem a vezetési stílusuk is változik. Érdekes mert annyira nehéz hogy mintha mindig teljesen új pálya lenne. Nem tudom megtanulni a pályát. Ha hírekbe lemenne egy ilyen reálisan akkor napi 60 alkalommal lenne Lambo törés, nem férne bele a hírekbe a sok exotikus grillsütő jelenet... :D
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.01. 19:06:48 -
#19448 Hogy csináltad? Marad az autók sorrendje és 20 a beolvasandó szám? vagyis 23 kocsi és 20 amit észlel? Próbálkoztam most több verzióval is. A 21 nem fagyott ki nálam és 63 egyszerre amit beolvas. Jó tömött, félpercenként baleseteztem a Laborghinivel. Kemény vazz, halálos iramban szimulátor :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.01. 18:19:01 -
TomAss75 #19447 Kipróbáltam a BETA4 forgalmat úgy hogy meghagytam mindent változatlanul csak a harmadik számot levettem húszra, és igy stabilan fut. Így már tartósan autózgathatok az autópályán, jókat lehet száguldozni rajta! -
Írtam egy új listát, a harmadik a beolvasandó kocsik a listán. Ha ezt átírod akkor is fagy? Olyan 60 és 68 körül van az egyszerre megjelenő forgalomautók száma a képernyőn. Lehet ha csökkentem a másodikat 100 méterre nem 200-ra akkor még többet generál vagyis 100 méteren belül lesz 68 "ellenfél"? :) -
#19445 Neked az első BETA v0.3 sem fagy ki ha forgalmat átírod??
Amit észrevettem hogy a 9-10 sáv párhuzamosan nem gond, ami zavarja az a kereszteődésmátrix meg a visszafordító...
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.01. 14:59:47 -
Igen ez egy érdekes dolog, a forgalom autók lehetnek instabilak. Akkor végig lehet zongorázni a gépeken és kiderül melyik fagyasztja a játékot?
Vannak azok a nagyon nagy méretű autómodellek: az RX7 meg a GT-R kocsik, elvileg bírja a gépem, de nem forgalomba való, simán be lehetne tenni. Azt vettem észre Fujitsu gépek brutál stabilak. Nekem valami tervezői munkagépem van, német import, annyira összehangolják a gépet az hardver, soft és oprendszerrel hogy sosem melegszik és semmi terhelés nélkül számol ki bármit. A Win7 is speciálisan van rászabva, kiiktattak minden szart ami lassítja. Ez már a második ilyen gépem, Fujitsuval kezdtem a WR2-őt anno, viszont akkor tesztelni kell másnak mert ez még a hibásat is elviszi... :) Ami jó lenne forgalomnak az a Need for Speed kocsik, és igazad van a töréssel meg a kidolgozottsággal kapcsolatban, de engem annyira leterhel figyelem szempontjából hogy hibamentesen végigmenjek 140-el csúcsforgalomban hogy megmaradtam a "fejlesztői kocsiknál", lehet ki is adok párat. Szépek és kis méretűek, cserébe viszont nem annyira terheli a játékot.
Szerintem tölts fel alternatív forgalmat vagy forgalmakat ha van kedved. Lehet ez egy külön fejlesztési szelet már. Javítani javítottam már traffic car modelleket, de építeni még nem építettem, pedig az is fontos része, a Bandai Namco eredeti Wangan Midnight sorozatban sárgák és kis méretűek, olyan bonyolult a játék hogy ha formára szép és élethű: talán már az is megteszi :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.01. 14:51:47 -
TomAss75 #19443 Kipróbáltam azt is ha a te forgalmi file-odból kitörlöm a kocsikat (csak az első típust hagytam benne) de nem nyúltam a forgalom sűrűséghez. Így ugyan olyan kocsiból volt baromi sok de teljesen stabilan futott nem fagyott ki. -
TomAss75 #19442 Nekem a BETA4 is lefagy. A lefagyások nálam teljesen rendszertelenek, néha percekig enged menni, máskor rögtön a kezdés után lefagy és kidob a Windows-ba. Kipróbáltam az Akina pályához használt forgalommal (azt hiszem ez már nem az eredeti vmikor már átvariáltam benne az autókat) azzal tökéletesen fut. Az nem lehet, hogy az egyik forgalmi auto okozza a bajt, amikor azt kezdené begenerálni a forgalomba akkor fagy ki? Ezért lehet hogy néha percekig megy, máskor szinte a kezdés után lefagy? A forgalomsűrűség nekem azért nem gyanús, mert a kezdeti lefagyásnál még szinte nincs forgalom, de az látszik a kistérképen hogy akkor kezd már berakni 1-2 autót, máskor meg enged vezetni a sűrű forgalomban is egy darabig. -
Köszi, lesz vele még munka sok mert gigantikus méretre is és rendkívül összetett. Nekem elkezdett fagyni a forgalom, talán memória miatt, készítettem egy forgalom verziót, ez érdekes tökéletesen fut. Valami memória túltelítettség lehet az oka a fagyásnak, nem melegszik a gép, nem dolgoztatja a procit sem. Meg is van a 2021-es első feltöltés. Alvás meg nem megy mert bekóláztam a pezsgőre... XD Boldog új Évet!! És most már tényleg :)
Letöltés >> BETA V 0.4 - traffic mod
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2021.01.01. 02:26:17 -
TomAss75 #19440 Köszi! Boldog Új Évet Kívánok! -
Hát ez kemény volt: nem működött a 7Z tömörítő, nem indult el a feltöltés, lefagyott az egész játék finisben egy ki...aszott kósza nodpont miatt. Még nem ittam semmit de megvan: 2020 dec 31 este 9 és az első többsávú japán autópálya nyilvános Beta. És megérte szívni? Szerintem igen, ha már kitaláltam az ötletet és megfejtettem a módszert is akkor már legyen fenn idén. Köszönet Annának hogy felvitte a szintet magasabbra így sikerülhetett ez a mod. Na meg a vírus hülyeségnek mert így lett mindenre időm. És persze Krom-nak mert az autópálya tőle származik meg minden szerkesztő program. Nélküle nem lett volna. Boldog Új évet majd mindenkinek!!! Most már iszom valamit én is... :D
Letöltés >> Wangan Midnight mod for WR2 - Beta 0.3 (2020)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.31. 20:54:46 -
#19438 Volt megint egy fagyás, rögtön az elején - mert automatikusan összekötött dolgokat a pályaszerkesztő mikor a mezőre kattintottam véletlenül. Kemény, itt nem lehet hibázni, mert mindent büntet :D Elkezdtem a csomagolását, magyar idő szerint idén még kiadom, nincs halogatás jövő karácsonyra... XD 2020 final YYY >>>
~ . ~ . ~
Addig is egy táncautomata ami leköveti a léptek helyességét. Ez már valami srácok, tánctanulás és felvételt is készít mit teljesítettél. Japánok mindig kitalálnak valamit :D
Aranyos kis kölyök, ügyes!!!
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.31. 17:32:19 -
#19437 És hogy kik aki még aktívak? Adamraga a bloldalon, ő az aki a legtöbb tutorialt készítette a játékhoz, kértem is még tőle egy versenyszerkesztés tanuló videót és egy multizás és szerverindítás hogyan kezdjünk neki tanító videót. Krom akitől a Need For Speed autópálya alapjai vannak, úgy szedte ki az EA Games játékprogram alapkodokból, ilyet max programozó tud. Neki voltak saját játékai is, stratégiai játékokat készítettek, remélem még a forgalomban multizást megoldja, az lenne az igazi: bemész, betölt a játék és a pályán épp aki van az forgalomban csapathatna. Megoldható, sok játéknál megoldották már, reméljük mi is felzárkózunk a félkész kis Németországi játékunkkal. Trabantot tuningol a fél világ... :D Harmadik ez egy fantázia csávó. Adamraga szerint olasz, szerintem valaki készített egy alternatív profilt, olaszok nem ilyen faszariak és sokkal közvetlenebbek. Ha valaki tudja esetleg ki ez az AG csávó: írja meg itt. Olasznak nem olasz az biztos... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.31. 13:25:05 -
#19436 Sikerült az első teljes forgalommal terhelt nehezített "kör", minden kifagyási pontot helyretettem, átmátrixoztam a sávokat. Hihetetlen vazz :D
~ És majdnem 10 perc csak az odaút, és egy verzió a sávválasztási lehetőségekből, vagyis akár 40 perc is lehet ha minden útvonalat érinteni akarok "versenyutvonallal". Nem tudtam baleset nélkül megúszni, 3 balesetem is volt. Ez nagyon kemény így, kifagyásmentesség után derült ki hogy a szembeforgalom bár gyérebb de azok 180 al jönnek szembe plusz az én 160-as tempóm az előzgetések miatt így kiszámíthatatlan mi lesz. Azt kell mondanom megérte szívni vele, épp 2 óra negyven van éjjel de elmondhatom hogy az összes filmes Shuto Kousoku Trial filmsorozat, a Wangan Midnight moziverziók és úgy általában a nagyvárosi előzgetés és száguldás élményt tényleg visszaadja. Az év utolsó napjára bár de ez valóban valami más mint eddig volt, sok japán, sok forgalmi sáv, tele buszokkal, kamionokkal, sportverdák repesztenek 180-al szembe stb. Még egy utolsó szintemelés a konkurenciának, az Assetto Corsa-s fióknak kell még vagy 10 év hogy beérjék amit én 10 éve a touge forgalommal műveltem, aztán jöhet ez... :D Igyekszem becsomagolni, estig biztosan sikerül és a textúrákat is helyretenni picit, bár ez beta és tesztpálya, de azért legyen élvezhető 380-as tempónál is. Boldog új évet urak :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.31. 02:50:16 -
#19435 Lemondtam minden mást, újévig be akarom fejezni a fejlesztéseket meg minden egyebet Wangan Midnight moddal kapcsolatosan. Ha nincs egy csaj, akkor lehet nem is állok neki 7 év után, de most úgy adódott hogy megoldottam mindent ami eddig elakadást jelentette. Egy csajnak köszönhetően minden hibát megoldottam,sőt ki is adom. Hamarabb kellett volna megismernem és akkor már ki tudja hol lennénk WR2-ben is... :)
-
#19434 >Game Done Quick< végigjátsszások mellé dobta be: NIER Automota 2B 'cosplay ~ és egy igazi karakterátültetés az életbe. Ez tényleg hiteles :)
~ ~ ~ Még 2021 és újév előtt kiadom az autópályát, végigjátszás helyett átépítés, mi a másik oldalán voltunk a játékmániának: a gyártás lehetősége csak keveseknek adódik meg... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.28. 21:16:42 -
#19433 Milyen az amikor egy nagy konténerbe van beledobálva és eltelik pár év a válogatásban? Hát meglepett a látvány, nem mondom melyik bevásárlóközpontban de a látvány az kifejezetten múzeális. Elkopott és elporladt a csomagolása a Hot Wheels Bosozoku tuninggépnek... :D Mint valami könyvtári kódex amit a középkor óta lapozgatnak, minden irányból visszakopott egészen a műanyag fedőig. Pont ezt kerestem, de nem így... vagyis hát ha valakik nem teszik így tönkre a manga track első kiadását akkor most nem lenne meg a sorozat. Akárhogy is kiakasztó, 5 éven keresztül dobálták ide-oda míg megtaláltam én akinek pont ez kellett :)
-
#19432 Hát erre nem gondoltam volna, figyelik hogy mikor végzek a pályával. Feltöltést reklamálnak YouTube-n :) Igyekszem de ez egyszerre elvégzendő munka is ami pályaszerkesztést illeti meg fejlesztés is, mert ugye ilyen hogy japán forgalom és autópálya csúcsidő tömegforgalmi szerkesztési lehetőség eddig nem volt. igyekszem srácok, az a pár nap már nem olyan sok ha már idáig eljutottunk :)
-
#19431 Ha van a játékkészítésnek olyan oldala ami elvileg nem lehetséges és fejlesztést igényel, akkor a a játékosok oldalán a Game Done Quick és a végigjátszás versenyek képviselik a csúcsrajáratást. Van olyan játék amit 3 perc alatt végigvisznek. Van itt minden: teleportálás, textúrákon kívül közlekedés, sebességnövelés, feltörik a pályákat, és még sorolhatnám a technikákat. Így lesz a 60 órás játékból 2 óra :D A gyártói oldalon ügyeskedni azért jobb mert annak az eredményét mindenki használhatja. Éljen a japán forgalmi "Map Glitch" fejlesztés, amire még a gyártó sem gondolt, pedig a szerkesztő program az ő fejlesztése... :D
-
#19430 Sikerült a leállósávban az 5 Km/órával "haladó" forgalom... :D Leállósáv helyett leállítósáv lesz. Még gyakorolnom kell a tökéleteshez: a narancs színű most a leálló sebesség, de nagyon rövid lehet csak mert feltorlódik az egész sor. Jó mondjuk életszerű: ha lerobban egy kocsi akkor feltorlódik a sor, de akkor a leállós sáv és a normál sáv fedésben kell legyen és ő dönti el most leáll vagy megy tovább a gyorsszakaszon. Ez tényleg kemény "fejlesztés", csupa olyan ami eddig még nem volt, mindez 2020-ban ^ ^
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.26. 00:42:57 -
#19429 Na ez tényleg megdolgoztatja a gépet. Kellene versenyt csináljunk mi az a legtöbb kocsi amit beenged a játék. Ha egy irányba generálná az összes kocsit akkor egy autófal jönne létre... :D Poén azért: régen a fejlesztőknek volt csak ilyenre lehetősége hogy ő mondja meg mi, mennyi, hogyan viselkedjen és milyen sebességgel haladjon a tetszőleges autópályán. Bárki lehetne fejlesztő egy jobb géppel :)
-
#19428 Ért valaki a forgalom építéshez WR2 szerkesztőben? Lenne egy ötletem: ha a leállósávban volna egy olyan forgalomgenerálás amiben a kocsik nagyon lassan haladnának, mondjuk 1-2 Km/h-val: az olyan volna mintha a leállósáv is tele lenne? Mert ha oda is beállít kocsikat akkor nem lehetne rövidíteni sem csak nagyon ügyesen mert minden használatban volna és változna hogy hová generál "leálló kocsikat". StKit2 szerkesztőben felkínál sebességsávokat, lehet vajon 2 vagy 10 Km/h is? Mert akkor kiszámíthatatlan hogy mi következik, minden versenyen máshol jelenne meg a blokkoló kocsi... :)
-
#19427 Hát ami a tesztelést illeti ott kell az erős gép, a játék készítéshez nem kell annyira penge számítógép. Most feltoltam 70 és 90 közé az egy időben látható kocsik számát, ki lehet tolni a látóhatárt is így egyszerre emelhető a kocsik száma is és a láthatóság távolsága is. Ennél a pályánál kijönnek a mennyiségadatok, olyan mint egy videókártya tesztelő: lehet terhelni mit bír még max kiszámolni a játékgép csúcsforgalomban... :)
Közben találtam egy VolksWagen Nardo V12 kocsit, egy igazi Matchbox ráadásul. Nem is tudtam hogy a WR2 játék reklámarca megjelent Matchboxban is. Egy igazi üvegtetős supercar fejlesztésű "népautó", és a végsebessége meg 360 Km/óra körül volt ami kifejezetten szép. A DVD-borító és a napsárga MB modell: ez az amire nem gondoltam, hogy egyszer egymás mellett fényképezem majd ^ - ^;
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2020.12.25. 22:04:15 -
TomAss75 #19426 Intel Core i5-4670 CPU 3.40GHz 16GB RAM ezen el kellene futnia. Ha valami problémát találok jelzem majd neked. -
#19425 Üdv! Persze: lehet rajta mosó is meg minden ilyesmi. Első alkalommal egy beta verzió lesz, méretre nagyon nagy és a hibákat kell kiküszöbölni. Milyen erős géped van? Lehet azt is mérni kellene, nekem 3,2-es a procim, lehet másnak ugrálni fognak a kocsik ilyen nagy mennyiségben.