19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Bence00111
    Kb 3 napja írtam, hogy küldtem neked jelszót, és hogy 2 regedet töröltem mert felesleges. Most töröltem a 3.-at is, regisztrálj újra, ha akkor se jó akkor próbálj meg egy gmail-es címmel.
  • Lovver2010
    Faja 3emaillal regiztem kb 3napja egyikre sem jött meg a jelszó.!
  • Bence00111
    Valószínűleg fel fog kerülni, csak még Norbee nem tudta befejezni asszem.
  • hezi
    A régi swift is felkerül az oldalra?
  • Bence00111
    Akinek valami nem stimmel, az ne csináljon több reget, hanem írjon egy mail-t ide: [email protected], és megcsinálom neki külön.
    Kicseréltem az elöbb a regisztráció és login "oldalakat" talán rendbe jön. Mindíg csinálok egy egy teszt regisztrációt, de gmailra nekem mindíg 1 percen belül küldi. Na mindegy. Talán most jó lesz.
  • hezi
    Amúgy tényleg nem stimmel valami a regisztrációval. 3 címre regeltem (gmail, citromai, freemail), reg mail egyikre se jött. Mindháromra kértem "elfelejtett jelszó"-t, itt már legalább gmailre és freemailre jött valami levél.
  • Bence00111
    Helló!
    Örülök, hogy tetszik. Természetesen fel lesznek rakva a pályáid,a DJ Saman-os, és persze TomAss75 kolléga féle átalakított pályák is. Nemsokára felkerülnek Norbi addon kerekei is.
    Van még feltöltésre váró mod, csak az idő kevés, de remélem nem sokára sikerül felrakni mind :)

• Lovver2010
    3emailra regiztem de egyre sem jött jelszó tök jó:D
  • Mindkillers
    Sziasztok! Nekem gmailos email címre kb 1 perc múlva megjött az email. Az oldal nagyon jó,egyszerű,átlátható,grat hozzá! Ha gondoljátok a pályáimat is feltehetnétek :D

Fantasy Hill,Akina,Accelerama :)

Később remélhetőleg több időm lesz mert van még folyamatban Pikes Peak,Okaru,Akagi,Hungaroring,Pannoniaring pályák készítése.

Üdv.
  • Bence00111
    Na jól van akkor. Tényleg nem az oldallal van baj. Köszönöm a visszejelzésedet, azért kicsit megnyugtató volt :)
  • sovatalevi
    Nekem 3 percen belül jött a jelszó.
  • Bence00111
    Neked valami egész más biztos megjött, ha érted mire gondolok...
    Nálam kiírja hogy regisztráltál, a bence96-hoz tartozó e-mailre pedig kiküldte a jelszavad. Másik 2 reged töröltem. Ha még így se jó, akkor küldök priviben egy jelszót amin be tudsz lépni.
  • Lovver2010
    Ha annyira jó lenne már megjött volna a reg!
  • Bence00111
    Hát sajnikázom.
  • Lovver2010
    2emailra is regiztem 1ikre sem jött meg a vissza igazolás :)
  • Bence00111
    Pedig nem egy bonyolult dolog... másnak sikerült megbírkóznia ezzel a feladattal...
  • Lovver2010
    Nagyon jó az oldal pláne hogy a reges email nem jön meg:D
  • Bence00111
    Ahogy Norbi mondta: megnyílik az oldal :)

Nem 100%-os, de azért ahogy telik az idő, talán tudunk rajta fejleszteni ezt-azt. Leginkább a régi addonok kerültek feltöltésre, de ahogy lesznek újak, akkor azok is felkerülnek.
    Persze jó lenne ha nem csak mi adnánk ki addonokat, hanem Ti is. Erről bővebben a főoldalon olvashattok majd.
    Regisztráció szükséges az oldal megtekintéséhez.
    -HWRMT-
  • Rezs
    Elméletileg a mai napon megnyílik az oldal. Oda feltölthetsz te is bármit, hacsak nem hullott még le a karikagyűrűd.
  • Rezs
    Súlyos $peedbuck-okat:)
  • TomAss75
    Hali! Sajna tudtommal a felniket és a vinyl-eket nem lehet kilock-olni,
    ezkért fizetni kell!
  • Bence00111
    Sajnálom, hogy így érzel.
  • Lovver2010
    Jajj szegények le ne essen a karika gyűrű az ujjadról! xD
  • Bence00111
    Aki nem tett le semmit az asztalra az ne ugasson. Addig senki se vesz komolyan.
    Elnézésedet kérjük, hogy nyáron nem azzal voltunk elfoglalva, hogy moddoljuk a játékot. A moddolás csak HOBBY. Nem kényszerből csináljuk... De ha nem tetszik valami, akkor menj át txpro-ra.
    Friss regisztrációval,és hozzáértés nélkül, nem biztos, hogy olyanoknak kénee hogy beszólj akik évek óta ittvannak, moddolnak, és értenek a játékhoz... Lehet, hogy elveszed a maradék kedvüket attól, hogy befejezzék az oldalt, és kiadják a kocsikat.
  • gabroooka
    oké köszi, de azt tudom :)
    odáig eljutottam csak az összes vinyl meg az összes felni le van zárva
  • Lovver2010
    Valaki komolyan csinál valami akkor az hamar megvan ha szarik bele soha!
    Az oldal ugyan ilyen dolog!
  • Lovver2010
    Ha meg az ember mondja küldjétek el msnen vagy emailon a nem kiadott kocsikat jön a nyávogás rögtön a wip jajj,....
  • Lovver2010
    Mert a nyáron annyira sok kocsit adtatok ki xD 1et?
  • Bence00111
    Ha hetente megkérdezed, attól nem lesz gyorsabban kész. Egyenlőre úgyis csak a régi kocsik kerülnek fel, amiket le tudsz tölteni gr-ről. Nem tudjuk egész nap csinálni, Norbi dolgozik, nekem suli van, meg a f@szom fogja az egész szabadidejét a gép elött tölteni...
  • sovatalevi
    Insert-et nyomsz amikor választod az autót. ;)
  • gabroooka
    lécci segítsetek! hogy lehet pl.joyridemódban elérhetővé tenni a felniket és a matricákat
    előre köszi
  • Lovver2010
    Mikor lesz kész az oldal nem annyira nagy dolog megcsinálni!
  • Bence00111
    Oké, köszi szépen, valamelyik nap legyártom hozzájuk a textúrát, és ha feljössz valamikor msn-re akkor átküldöm őket, hogy nézd meg, hogy milyenek lettek/lesznek. :)
  • Rezs
    Ha jól tudom az állami taxiknak volt TA aztán amikor megjelentek a maszeokok akkor más is került, de az is fekete alapon fehér betű.
    De a texturák közt annak is meg kell lennie
  • Rezs
  • Rezs

Ez a normál autóké
    A taxiké fekete alapon fehér és TA kezdetű
  • Bence00111
    Nem, én konkrétan a dísztárcsára és a tükörre gondoltam :) Najó tényleg a rendszám az... Milyet kell majd a szériára és a taxira tenni?
  • Rezs
    Az h nem gyári a dísztárcsa és nem volt rajta eredetileg jobbos tükör?
    Najó gondolom a rendszámra gondoltál:) Nincs nekem ezzel a rszal bajom csak a széria autónál meg taxinál cserélni kell majd:)
  • Bence00111
    Norbi! Mi a hiba a képen?
  • TomAss75
    Innen tölthető:

UK Roads: http://data.hu/get/4186440/UK_Roads.rar

Loch Rannoch Roads: http://data.hu/get/4186410/Loch_Rannoch_Roads.rar

Traffic: http://data.hu/get/4186545/Snyder_Traffic.rar
    http://data.hu/get/4186561/Volvo480-full-Traffic-Mod.rar

Hogyan szerkeszd a forgalmat(ha akarod):

Az adott pálya .slt fájlját F4-el megnyitod és át kell írni az adott autók nevéta Traffic könyvtárban lévő vmeik autó nevére, vagy hozzáírni a listához.

Pl.:az "mk_wag1" autót kicseréled mondjuk "Golf5"-re. Az a lényeg hogy az addon traffic verda könyvtárnevét írd bele pontosan. Ha pl. rövidebb az új név mint az eredeti és elcsúszik a többihez képest az adott sor akkor ne javíts bele,hagyd úgy!

Ha pluszban teszel bele autót akkor a legfelső számsor harmadik számát át kell írnod.

PL:

25 200 18 220 201 0
    Fontosak a paraméterek 1,3,6 , a 2,4,5 paraméternél midig a standard adatok szerepelnek (200,..,220, 201)
    25: az autók száma melyek megjelenítődnek
    Ésszerü 50-ig, max.99 a performance függvényében.
    18: az autók száma az alábbi lista alapján (minimum:01 autó a listáról, maximális mennyiség a listán) Vigyázz ha az érték nagyobb, mint az autók száma a listán, mert a rendszer leállhat.