World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ááá zsííír, ezt kerestem
Hát egy driver, de azt meg tdom csinálni, de egy normális belsõnézet jólenne 😊

Rezs
Nincs befejezve? Mi kell neki matrica?

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

De a Wartburg GT milyen állat lett, és az a te beteg géped 😄 be kéne fejezni 😊

Azoknak akik a Swiftet keresték, letölthetõ itt Anoussa mûve.

Rezs
Nem az enyim Bence csinálta anno, de is töltötte valahonnan.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Norbi! A wareszt Te adtad pityunak? 😄

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

w77d
te atya világ a tesztek milyen szarul vannak megírva. Szóismétlés szóismétlés hátán fél mondatokkal. Komolyan mondom olvashatalan jópár írás, egy cseppet figyeljen már oda a megalkotó!

sovatalevi
Irtam tesztet,gondolom nem gond 😄

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Rezs
Ami miatt a fényszórója is más. Igen ismerem az Astrákat van széria lökösöm is elsõ. A hátsót meg le lehet gyártani.
Az 5ajtósítás keményebb feladat, de az sem kivitelezhetetlen.
Keress meg priviben, ott megbeszélhetjük a többit.

Lehet roszul fogalmaztam.
Egy Astra kit-cart szeretnék,(az n-es gsi befejezése után) amihez utcai lökös kell, a sima ,nem gsié. Elsõt még tudtam szerezni egy modellbõl ami rfbe készült volna de nem lett befeejzve ,ami még néz is ki valahogy, de hátsó lököst nem találtam semmilyen jatékba.

És ha ez meglenne akkor lenne jó az 5 ajtos kupás astra, aminek egyébként a régebbi fajta hütõmaszkja volt.

nagyon jó lenne egy Astra mód rfactorra <#worship>

Rezs
átrakhatom a gsi-rõl ha gondolod, csak el kell kérnem😊

sovatalevi
Koszi

CsuTy89
Street Legal Racing: Redline

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

sovatalevi
Ez melyik game? 😄

Nem, még össze kéne rakosgatni... Ez az egy kép van róla nekem

120as skodárol tudol mutatni képet hátulrol meg belülrõl?

Légbeömlõt akarok levágni. A model nem RBR-es, hanem street legal racing redline-ból szereztem.(hogy honnan van az eredeti modell azt nem tudom...)Ott ahogy néztem kb minden autó darabokban van.

Na ez lemaradt.

Mit akarsz vágni a mocitetõn?

Nincs kedve valakinek legyártani egy szép elsõ és hátsó lököst és elöre rácsot? 😄

Mert ez egy N-es Astra GSI és szertnék A-s kitcart is, meg valahogy kikéne alakitani belõle az 5 ajósat rfactorba asztrakupának.

Az Astra az RBR-es model, érdekelne hol találtad. Csak a Béta lett kiadva én csinálom meg elvileg véglegessé....

Az RBR miatt van darabokva a kocsi...

Majd meglátjuk. Ha a skoda belseje szép, akkor lehet, hogy megcsinálom a kocsit, vagy legalább egy belsõnézetet küldök neked a skodapackodhoz 😊

Rezs
igen és asszem a textúrákkal is lehetnek gondok... de szép model az a lényeg😊

Vannak jó modok ahogy néztem.
Majd megkeresem a linket és elküldöm priviben ha megvan.
Csak utálom, hogy a modelt darabokból kell összerakni.

Rezs
ez a játék még él? mennyit játszottam vele...
hol találtad ezeket?

Rally Opel, de vannak eredeti alkatrészek, csak a motorháztetõn kell majd vágnom picit. csak kormány nincs.
meg találtam egy 120-as skodát, és a belseje is jónak tûnik.

Rezs
kép? vagy a régi gta3-as modell az?

Légzsákos jobblenne ha nem gond 😊 Találtam egy F Astra coupét 😊

Rezs
nincs még szép csak a pinyóban😊 de majd csinálok 1et
légzsákos vagy sima?

Tudsz Küldeni F Astra kormányt?😄

Rezs
pl most😊

Zsír 😄
Mikor tudsz feljönni msn-re? Még mindíg megvan a suzuki amit multkor mutattam😊

Rezs

Rezs
érdekes most nálam sincs mingyárt fellököm vhova

Csak nekem nem jelenik meg a képed?
Lehet, hogy jobb lenne ha csinálnál magadnak valami tárhelyet a képeknek, azzal nem lehet baj 😊 Pl.: mlap.hu ez képeknek jó, és egyszerû.

Oké köszi a választ Bence!😄
Lesz Swift ahogy néztem. Anoussa csinál egyet ha minden igaz.

Aki tud swifet utacit nem rallit az linkelje be pls köszi!
Ez nem magyar készítõ autója, ez egy új swift sport, a készítõ valami Psichti, vagy valami ilyesmi nem tusom pontosan, kaptam kicsit régebben egy linket az oldalra ahonnan letölthetõ ez az autó, de még azóta sem kaptam visszaigazolást. Erre az autüra pályázok már azóta amióta láttam egy youtube-os videóban ahol real Italy-n volt.
Mindkillers
Melyik oldalról nem kaptál visszaigazolást?

Mindkillers
Az elõzõ hsz.-ben már leírta Norbi hogy ki adta ki. A Borg-ra nem kell regisztrálni a letöltéshez. Igaz el van dugva,de van keresõ is az oldalon...

De hogy még egyszerûbb legyen:

http://www.4shared.com/file/6zzOy2rF/Swift_Ralli.html

az a rally swift, nem? amúgy még mindig nem kaptam visszaigazolást arról az oldalról ahonnan le tudtam volna tölteni a swift sportot, sokadszorra kérem hogy valaki küldje el erre az emailcímre: [email protected]
köszönöm
Rezs
Én 1 Swiftet csinálok a régit, annak kell még egy hónap kb. Az új swiftet meg már kiadta valaki talán Szildramor.

Rezs
Esetleg ott a fórumon érdeklõdj, h megvan-e valakinek hátha átküldik. Nálam sajnos nincsenek ilyen autók😞

aerolive
néztem itt is, pont az nincs ami nekem kell.

swiftek kb mikorra várhatók?
Rezs
Borgon vannak fönn xdriver autók a fórumon keresgélve találtam párat. Nézz körül itt.

aerolive
xdriver munkáit honnan lehet beszerezni? a games.reveur is törölte, meg a txpro-n sincs fent.

lexus sc430 és ls 600 kéne

12346
ûû, ez jónak hat<#eljen>