World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Tényleg ne hemzsegd már túl magad!!! Ne OFFolj! Unatkozol, vagy WTF? Menj a gumiba akkor! 😊
Kit--Kat
nem én a hemzsegésre kérdeztem😄DD
Ok akkor nyáron majd összetfutunk😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
me hideg van te tökfejû! 😛P
Kit--Kat
naaaa most mééé?😊

hykao
Ne hemzsegj, most van...majd nyáron...
Kit--Kat
<#ravasz1>😄DDD

hykao
Azért ne feledjük, hogy még nincs kész...én külön örülök, hogy nem írták újra az egészet, így legalább úgy tûnik meglesz a kompatibilitás! 😊
A feliratok, miegymás tõlem maradhat ugyanaz...legalább má megszoktam...viszont azoktól a virtuális neon-szerû terelõnyilaktól feláll a hajam (már amikor van... 😄)
thedriver
Pedig a játék gerince az 1-re épül, még a feliratokat sem szerkesztették át, pl. ugyanaz a fordulatszámmérõ... 😊 Na jó, nem fanyalgok. Azért valami komolyabb karrier módot belerakhatnának. 😊

hykao
Pontos dátum nincs. Jelenleg úgy nyilatkoztak a fejlesztõk, hogy: 2005 õsz...de mivel elég sok változás történt a projektben és remélem még belsõnézetet is fabrikálnak mégiscsak bele...így még lehet belõle tél is...ki tudja...
thedriver
Van már pontos dátum a megjelenésre?

hykao
és még:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
hykao
További új képek:

hykao
Meglehet, de pl. erre való a Krom által készített CarEdit program. Át lehet állítani majd minden értéket vele! A felniket meg le lehet cserélni, már eddig is sokféle felnit készítettek fanok...
Tufa16
elletek túlozva a felni méretek. mellesleg aki ilyen felnit rak be, az nem egy jeep-et akar magának. márpedig az a beetle majdnem az elötte lévõ tuareg hasmagaságában van 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

hykao
Mire gondolsz pontosan?
Tufa16
bár most nézem hogy a mercik felnie is hihetetlenül irreálisra vannak megcsinálva...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
igen

hykao
Arra gondolsz ami a #134-es elsõ képén van? (mondjuk így, hogy végül nem csak VW-k lesznek a 2. részben, illetve az elsõ rész gyári autói és addonjai is bepakolhatók lesznek...az a Kafer legyen a legkevesebb 😄)
Tufa16
az a beetle kicsit karikatura szerü 😊

hykao
További képecskék:

hykao
Aki még reménykedik a belsõnézetben, az ITT a szavazásnál (hogy milyen nézetben játszotta a WR1-et), a Cockpit-ra voksoljon...hátha... 😊
(talán ha döntõ fölényben lesz a cockpit, akkor mégiscsak megcsinálják a WR2-ben is)

Lehet, hogy regelni kell a szavazáshoz...
hykao
Jó hír!!!

A kérdésemre: miszerint a WR1 autói (addonok is!) kompatibilisek lesznek-e a WR2-vel (azaz berakhatóak lesznek-e addonként) Andreas (az egyik fejlesztõ) ezt a választ adta:

"Yes, Mercedes-Benz will add cars to World Racing 2 too, but as not all cars are official signed we are not able to talk about single car types at the moment.

Update: Addon cars should work, the new damage exected. I think we mentioned it anywhere here in the board that we not changed the basics of modeling, so all tools should work or just need minor modifications."
hykao
Két új képecske (kis további remény a kompatibilitásra)

b-type
szerkezd vissza légyszi, vagy rakd át linkbe.
kösz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DJ Bee18
Remélem az új Passat is benne lesz, ami márciusban jelenik meg:

Azért az jó lesz, amikor majd a Passat 1.6 8V-essel(102LE!) nyomulunk majd, az 1.4 (75LE!) Golffal 😊 Lehet hogy ilyen tempóban az életünket is megunjuk 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
Ehh, rájöttem!!! Lelopták a fém VW jelet, és helyére a tulajdonos a szokásos kékes potlómatricát ragasztotta... 😊
Sztem mindenki látott már ilyen matrica jelet... 😊)
hykao
Ajándék lónak ne nézd a fogát! 😊)
arty
bogár lesz vajon ? 😊 (mármint nem az uj...)

Forza.

Tufa16
Scirocco nem kell. Csak Corrado 😊)

hykao
...vagy egy Scirocco-t 😊)
...de ha nem, akkor majd a rajongók csinálnak addonokat...
Tufa16
Azért remélem egy Corrado-t beleraknak a gameba 😊

hykao
Várjuk meg, hogy kijöjjön, azt meglátjuk... 😊)
DJ Bee18
Nem értem, az összes screenshoton kékes színû a VW embléma, pedig a valóságban az autón fém.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
Na, csak kérdezned kellett, és máris itt van 3 új kép: 1. 2. 3.
hykao
Hát, most szabadságon voltak-vannak a fejlesztõk, de azért esetleg ennyi: úgy tûnik, hogy hajlanak rá, hogy kompatibilissé tegyék a WR2-t az elsõ rész addon (és eredeti) autóinak fogadására!
thedriver
Semmi friss hír?

KG21
vótmá kolin1 be is... '98-ban

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

arty
rally masters, 2000 ... és azota nem egy játékban bennevolt már 😊 (lehet elõtte is ...)

Forza.

hykao
lesz...2005...
streeter
Ez már van vagy lesz??? Mikor????

Vége egy játék ahol használat közbe saras vagy poros lesz a kocsi.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

arty
na, most elõször járok e topikba, de itt csak rossz hirek mennek 😞 nagyon félek tõle, hogy még a végén az irányitást is elb*sszák .... 😞

Forza.

grebber
Nagyon jól néz ki szerintem.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Már szedem is.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Na végre, befutott az elsõ videócsak is: katt ide
hykao
Itt van a 996, amirõl beszéltem...

hykao
Hanggal kapcsolatos peccset adtak ki annó...többek közt új motorhangokat is tartalmazott!

Amúgy a motorhangok is lecserélhetõek egy perc alatt, mint ahogy pl. az ADD-ON autók nagy része saját motorhangot is kap... (egyre több ADD-ON autó készül, némelyik nagyon részletes, és igényes, mint pl a 70e poligonból álló 996-os, pár képet beraktam róla a Mercedes Benz World Racing topikba)

Ezenfelül egy Krom névre hallgató orosz srác elég komoly kis szerkesztõprogit készített, amivel bármely autó - tehát az ADDONok és a "gyáriak" is - tulajdonságait módosíthatjuk.
Érdemes megnézni: a váltó áttételeitõl kezdve, a motor nyomatéggörbéjén, futómûvön, tömegen, átvitelen át iszonyat, hogy mi minden állítható (némelyik autóhoz nem is találtam elég adatot a pontos beállításokhoz...)

Már elkezdõdtek az ADDON pályák készítései, konvertálásai is...(NFS-ekbõl)

...és ami hab a tortán: a multi minden trükk nélkül megy tört verziókkal is...szal nekem az elsõ rész még egy év után is érdekes, fõleg, hogy egyre másra készülnek az új verdák... 😊
petesilver
Azért az a hét vicce, hogy a belsõnézet bonyolult!! Ráadásul spórolós is egy belsõ nézet, kevesebb poligon, és nincs nyakonöntve a mostanság divatos environment reflectionnel. De hát õk tudják!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Nem lesz belsö nézet???Geciek társaság.Mondjuk az 1-ben ilyenek voltak h a dizeleknél 8.ig volt számozva a fordulatszámmérö...😊Meg a hang nem igen passzolt a fordulathoz, c 200 kompresszornál jöttem erre rá véglegesen, 1.8 turbo motort szerencsére jol ismerem azért mondom nyugodt szivvel😊
Meg 10 %-os emelkedön a 350 lovas ml merci lassul 3-asban....remélem ilyen dolgok nem lesznek benne.

b-type
ühhh egy Pagini Zonda, wow.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type