World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is, ha valaki Düsseldorfban járna, TDK-s Tom és csapata szívesen lát bárkit, aki ki akarná próbálni a fejlesztés alatt álló játékot! 😊 (én már tervezek egy kis kiruccanást pár haverral...😄)
Egyébiránt meg - szerencsére - nem csak VW-k lesznek a játékban, hanem megannyi más márka megannyi típusai. Miért kéne, hogy az "alapnál" maradjanak?
Szal télleg szuperek a képek, de akkor is maradhatnának az alapnál...
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nos a WR2-ben már merõben más lesz a helyzet:
Nem (csak) a sérülés egész autóra vonatkozó %-os mértéke fog számítani, hanem az (is), hogy az autó mely része sérült, és ennek megfelelõ következmények várhatók.
SCHALTPUNKT = IDEÁLIS FORDULATSZÁM A VÁLTÁSHOZ
WASSERTEMP = HÜTÕVÍZ HÕFOK
KAROSSERIE = KAROSSZÉRIA
BREMSEN = FÉKEK
FAHRWERK = FUTÓMÛ
REIFEN = GUMIABRONCSOK
MOTOR = MOTOR
GETRIEBE = VÁLTÓ
Pl. ha egy frontális sérülés során megsérül a hûtõ, elõfordulhat, hogy megsütjük a motort (vagy csak ha egyszerûen szétpörgetjük, szétnitrózzuk), a versenynek vége lesz számunkra...
Legalábbis errõl szól a fáma jelenleg...
(féklámpát nem tudom, hogy milyen lesz, bár volt már róla szó többször is a SYNETIC fórumon, de nem emlékszem, mert nem szenteltem neki különösebben nagy figyelmet, mert engem annyira nem zavar, hogy az egész lámpatest világít fékezésnél...sõt talán még örülök is neki, mert így jobban kivehetõ nem tiszta idõben, vagy porban, füstben, ha fékez az elõttem haladó)
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Ja pár mai hír:
-úgy tûnik ezúttal nem lesz választható (és változékony) idõjárás, csak "just fine and dry"...(én ennek kevésbé örülök)
-a WR1 pályái nem lesznek változtatás nélkül kompatibilisek a WR2-vel (tehát nem lesznek csak úgy berakhatók, mint a WR1 autói)
-az eddig megszokott "beton" és off-road versenytípusokon kívül lesz rallye mód is (hó viszont nem lesz, s havas pálya sem sajna)
-kissebbek lesznek a pályák a WR1 pályáinál (én spec. szerettem a hosszú akár 20 kilóméteres - nem végtelenített - pályákat)
amugy nem akarlak megbántani, de én örülnék neki, ha nem tudnál vele a bill.-el játszani ... 😄 max vennél egy kormányt, de legalább a game állat lenne 😊
Forza.
Bár a fejlesztõk nagyon állítják, hogy tartani tudják...állításuk szerint jelenleg 85%-os a projekt...
Azért remélem elboldogulok még valahogy a 100% szimulátor mód mellett billentyûzettel...
Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel a SYNETIC fórumán az INTERNATIONAL részlegben, a fejlesztõk (vagy más aki tudja a kérdésekre a választ) elég készségesen válaszolgatnak.
(ha angoltudás híjával vagy, akkor Walaki "angolosítja" neked a kérdéseidet...)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Forza.
"Pagani Zonda Convertible is ready and in the game now...
10 Alfa Romeo cars I just licensed... Great stuff from vontage LM to the newest Brega and Alfa Romeo 157... Ralley and DTM too :=))))
All together we have 16 brands now."
Mindenesetre nagyon üdvözlendõ, hogy a fórumon elég közvetlen a kapcsolat a fejlesztõk és a felhasználók között. A fejlesztõk az összes kérdésre válaszolnak, és szinte egybõl. Ezenkívül még a TDK részérõl is egy Tom nevû emberke meglehetõsen közlékeny, aktív fórumokon.
Legutóbb például elhintette, hogy az ARCADE funkciók (forgalom, nitró, ABS/ASR, stb...) kikapcsolhatóak lesznek, csakúgy mint ezek a nagyon ARCADOS-KONZOLOS virtuális terelõnyilak, illetve helyettük választható lesz az elsõ részben megismert terelõnyíl verzió.
Szal nekem úgy tûnik, hogy mégsem hajlik majd a játék totál ARCADE-ba, hanem inkább az elsõ rész ARCADE-SZIMULÁTOR határai még szélesebbek lesznek, illetve még részletesebben skálázható...legalábbis remélem...az elsõ részben ez nem sikerült maradéktalanul (a szimulátor fanoknak túl árkádos volt, az árkád fanoknak meg túl szimulátoros), bár nekem bejön, hogy minden totál SZIMULÁTOR felé tolva is még el lehet boldogulni billentyûzettel...
Ja, és azért az is brutál lesz, hogy ha kijön a játék az összes eddigi WR1-es addon autót be lehet majd pakolni a WR2-be is...így élbõl többszáz autó közül lehet majd választani...érdekes lesz, majd meglátjuk mi sül ki belõle...
Pl: CLK-GTR, CLK-DTM, C-DTM, SLR...stb...
Ezenkívül ott a tengernyi szupersportcar addon: Ferrarik-Lambok garmadája, megannyi Porsche, stb...nemsokára elkészül Reilsss 400 megás GTR addonja, ami az ígéret szerint a GTR-bõl konvertált autókat fogja tartalmazni...
de ikabb a screenshotok jatekokbol topicba kene ha mar fullba akarod 😊
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425