19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4050 Victor Ding kiadta a javított 1.1-es verziójú Cadillac Sixteent -
#4049 Aston Martin DB9 by EA Games & [TX] Pro team
-
#4048 Jöhetnének már igazi drift autók is... :\ Kár h a D1 Fantasy mod pack (vagy mi) már nincs fent sehol.... :( -
#4047 Hali mindenki! Nincs kedvetek nyomni egy kis multit? -
#4046 szomoru :( én beza nem irok neki privit :( -
#4045 Dehogynem, egyre másra csinálja az autókat a forgalom addonjához. Már valami hihetetlen számú forgalmat és egyéb addont hozott össze, viszont jó ideje nem teszi publikussá a munkáját a korábbi modell lopások és egyéb ügyek miatt.
Szóval aki kíváncsi a teljes forgalom addonjára és az egyéb dolgaira, annak privát kell felvennie vele a kapcsolatot (privát üzik a különböző fórumokon, ill. mailezgetések).
Itt az oldala, katt a képre:
-
#4044 Te mekkora egy gyökér vagy! Nem veszed észre, hogy csak leégeted magad és
senki sem kiváncsi itt rád?! -
#4043 Hülye kérdésre hülye válasz plussz még 1 hülye kérdés...
xD -
#4042 Képzeld el hogy tudom!!!
És te tudod hol kell az autóban váltani??
-
#4041 Probálta már valaki a legújabb Alcohol 120%-al kiirni az image-et?? -
#4040 direkt -
#4039 synder nem csinál már modokat?? :( -
Szabi1991 #4038 -
#4037 motor? olyan mint a hayabusha? minek az kocsiba? -
baggu #4036 Viktor ajánlom neked a Need for Speed et.Azzal minden gyökér tud játszani,Te tudod hol van az autóba a motor? -
#4035 omg -
Szabi1991 #4034 2005 Ford Mustang - 3 Car Pack by Stupid Ugly Llama -
#4033 Tudom!!
Én nem is neten akarok jáccani hanem máshogy!!
Ennyit erről!!
Amúgy neten még nem jöttem ráh ogy lehet nyomni!
Tudom vanaz az ikon ami előhozza ami kihozza aservereket de nem hoz kis emmit nálam! -
mo rémálma #4032 Hol lehet leszedni a volvo buszt?mert az 1hez megvolt de a 2höz nem találom -
#4031 amúgy lehet megint kéne multiban játszani...
hónapok óta nem nyomtuk már. -
nekem teccik, pedig nem is állítottam rajta semmit :)
a teteje nem törik, talán jobb is így.érdekesen nézne ki a horpadt panorámatető :D -
#4029 oszt onnan melyik kéne? még1 bmw, vagy még1 lambi..:S
a caddy-t meg ki kéne próbálni^^ htx a linket:) -
#4028 Azért fura, hogy sokan nem jönnek rá, mert az asztalra két ikont rak ki a játék telepítéskor, egyet az egyjátékos módhoz, egyet a multihoz... :O -
#4027 jaja, a netes multihoz az "mp lounge 2.exe" futtatandó -
#4026 Én vágom...hogy te nem vágod... Vajon rájöttél már, hogy ami a menüben van multiplayer az nem az a multiplayer? ... -
#4025 Mert ha nincs kiakasztva a játk akkor nem lehet multiba nyomni??
Vágod már????? -
#4024 Mit, hogy tudnál megoldani? Ha arra gondolsz, hogy reálisabb menetteljesítmény értékeket akarsz, akkor először is tudnod kell, hogy az editcar adatai a full szimuláció módra érvényesek, árkádosabb módokban az értékek értelemszerűen nőnek a játékban...
Amúgy meg az editcarban is azok a dolgok határozzák meg az értékeket, mint kb. a való életben (egy-két tényező persze kimarad a játékban...), pl: súly, motor-váltó adatai, kerékméretek, tengelytávok, futómú, stb. stb...Magyarán szólva ezekhez az értékekhez kell hozzányúlnod, ha változtatni akarsz. -
baggu #4023 Hyako , Lenne egy kérdésem még nagyon régen volt itt linkelve a Volvobus.
Megnéztem az Editcar program ba a top speed je 160 és a gyorsulása 100 ra 33 sec.
Na most a játékba megy 260 al meg gyorsul mint az állat.Ezt hogy tudnám megoldani? -
mo rémálma #4022 Ez a Cadillac nem az én izlésvilágom! de remélem TomWin lassan kiadja az elkészült autóit!Itt lehet megnézni őket KATT -
#4021 Nem az, viszont már el is készült: Cadillac Sixteen by Victor Ding -
#4020 hirtelen azt hittem VW Caddy :DDD -
#4019 ű vazze. teccős. -
#4018 Elég szép munkát végez Victor Ding azzal a prototípus Caddy-vel: KATT -
#4017 Mi a jó franc köze van a 100% mentésnek a multiplayerhez??? :O -
#4016 Hogy tuggyam a multiplayert használni!!!!!! Azért! -
#4015 Igen, ahová oda van írva, annak az autónak van belsőnézete is. -
#4014 dashboardot szerény véleményem szerint, ami a beltérre, belső nézetre vonatkozhat.. legalábbis a jó öreg midtown madness 2-s korszakban igy volt :D
javitsatok ki ha tévedek -
mo rémálma #4013 nézegettem tomwin munkáit borg fórumbvan és ha vmeik mellé azt írja h dash akkor az mit jelent? -
#4012 És ha megvan a 100% mentés, akkor hogyan tovább? Úgy értem miért van rá szükséged? -
#4011 Pfff.....kössz szépen!
Nem tom én hogy nem találtam!
pedig érthetően irtam be a google-be!
Na mind1
Mégeccer thx!