19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3970 BMW M3 GTR Street by EA Games & [TX] Pro team
-
baggu #3969 Ez azz!De széép -
#3968 OKÉ Köszi Okosabb lettem:) -
#3967 Mercedes-Benz SLR McLaren by EA Games & [TX] Pro team
-
#3966 A tankolás jele pedig ezúttal a nitró utántöltést jelenti. -
#3965 xD -
#3964 igen, ott a törött kocsi megjavul -
#3963 ez lol -
#3962 ha letöröd azt jelzi 1 letörömméter na azt tudod nullázni -
#3961 Azt szeretném még megkérdezni hogy ebbe a játékba lehet koscit szerelni vagy valami mert a benzinkutaknál ott forog a javítás jele és a tankolásé!
Csak innen veszem!
De ha tévedek akkor javítsatok ki.... -
#3960 :DDD
Bocs! :P -
baggu #3959 Látom jól elbeszélgettél magaddal.Én meg azthittem kijött valami addon -
#3958 jaa...semmi...csak türelmetlen voltam!
:D
A 12. percben továbbment a csík!
Nem kérdeztem semmit...
:)
HALI -
#3957 Na most elindult valami!
:D
De még most se jó!
Elindul az install!
Next.....jó ott végig megy pár csík copying new files és az elején elkezdi de utána megáll!
Márvagy 10 perce várok,de ott van még mindig a csík ! :( -
#3956 Ezt hogy érted?
Nekem most Tök alap a játék!
Feltelepítettem!
És egyből raktam volna az 1.33-at!
PLS HELP! -
#3955 lehet nem 1.0ra tetted fel a peccset? -
#3954 Sziasztok!
Ahogy telepíteném az 1.33-as patch-ot valami error jön ki mikor elkezdené az installt!
valaki nem tudja mi lehet a gond? -
#3953 Nem, de freeride-ban viszont igen... -
Tockos #3952 És ha lesz 100.000 pénzem akkor bármelyik autóval versenyezhetek, bármelyik pályán a karierben? -
#3951 Szerintem még nem fedezte fel a freeride lehetőségeit... -
#3950 Áruld már el mit segítsek?
"profilnévnek kell megadni az alábbiakat"
pl: "AmEx - 100.000 pénz"
ez oly bonyolult hogy onnan másoljam ki neked és irjam ide le? most jobb?.... -
Tockos #3949 Koszonom azt a sok odaadó választ,ilyen sokan nem gondoltam hogy mindjárt a segítségemre siettek.Azt hittem hogy ez a Wr2-es topikja ,de most már láttom hogy hogy ba... le a másikat ha kérdez valamit.Mégegyszer Koszi csak így tovább.... -
#3948 Bazzer sosem értettem, és valószínűleg nem is fogom soha megérteni, hogy mi az isten csudája tetszik az embereknek azon a nyomorult ae86-on...nade a lényeg: a bannerképre kattintva egy ideje már nem csak a WR2 addonjai érhetők el egy .xls listából, hanem a WR1-éi is. Ezen kívül rögtön a kép alatt ott van a WR1 topikjának linkje, így arra kattintva, majd a WR1 topikban alul a keresőbe beírva sokmindent meg lehet találni...(WR1->WR2 vázlato leírás pedig a FAQ-ban)
A másik ügy: nagy nehezen sikerült rájönnöm, hogy Tockos barátunk azon fáradozik fáradhatatlanul, hogy a KARRIER mód versenyszámait varázsütésre egycsapásra megnyissa...nos igen...lehet, hogy még szét sem nézett a menüben rendesen??? :) -
#3947 "Olvastam a Faqot is és a cheatek nem nyissák meg" , fordúlj orvoshoz, ezen mi nemtudunk segíteni -
#3946 Van ae86 trueno és ae86 levin... -
#3945 az ae86 -ot nevezik truenonak? vagy van olyan az ae86 és annak van a trueno és a levin változata? -
Tockos #3944 Szeretném kipróbálni más autókat is és pályákat is de még csak 3%-nál tartok.Olvastam a Faqot is és a cheatek nem nyissák meg a pályákat.Valaki pls.valamilyen unlockert vagy savy-t.Elkuldom a mailemet. -
#3943 Nemtom már régebben valaki adott egy olyan linket ahol egy rakat kocsi van.. Sztem keress rá! Hát ha a truenot ismered, akkor kéne ismerd a levint is meg mind2-nek a változatait... XD -
#3942 igen?! Hol? Amúgy ennyire nem ismerem őket... -
#3941 Az van az elsőhöz... Vagy melyikre gondolsz a truenora vagy a levinre?? Mer trueno van csak, és csak 3 ajtós... Bár 3 ajtós levinnek én is örülnék... -
#3940 Erről van szó!!! mondjuk jó lenne egy ae86 is!
-
#3939 se lada, se e30, e28 bmw :( -
#3938 Audi RS2, Fiat 124ds by Christian Xaver, J -
mo rémálma #3937 A legjobb lenne ha letöltenéd mert ha még warez oldalról is töltöd és nem torent-ről még úgy is olcsóbban jössz ki -
#3936 loál vagy^^ töltenéd le inkább.
szilaj, az imidzs pár mb híján rá se fért a lemezre (itwins). oridzsin, tömörített rilízben hánytam rá:/ -
#3935 Nógrád megye... Több infó csak ha nem a világ másik felén laksz és csak privátba... Jah meg nemtom kiírtam e az image-t
megkell majd nézni... De nem értem mért nem töltöd le... :S -
#3934 hmm.. Már szert tettem egy pár starforce-os gamere és sikerült is elindítani!
#3930- Hova kéne mennem érte? -
#3933 Mert a játék Starfoce védelemmel van ellátva. -
#3932 miért?
-
#3931 Attól még, hogy kiírja neked valaki egyáltalán nem biztos, hogy el is fog indulni nálad a játék.