World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Amúgy én elleszek az elsõ résszel is, ha ez szar lesz.
Azóta számtalan add-on autót készítettek hozzá, soknak van belsõnézete is. A multi is megy, minden trükk nélkül.
Minden nap délutántól megy pár szerver, és egész jókat szoktunk versenyezni.
Akit esetleg érdekel, keressen meg priviben...
Megkérdeztem a fejlesztõket, hogy lesz-e belsõnézet, mert a képek alapján gyanús volt, hogy nem...
A félelmem beigazolódott sajnos (állítólag túl bonyolult...és különben is a konzolos játékközönség nemtetszését fejezte ki a belsõnézet kapcsán... 😞(( ), de még van egy kis reménysugár, hogy legalább add-on autók esetében lehetõség lesz belsõnézetre, illetve add-on kokpit nézetre a játékban a meglévõ verdákhoz.
Megkérdeztem még, hogy az elsõ rész autói kompatibilisek lesznek-e ezzel, szal, hogy berakhatóak-e...nos erre mai napig nem válaszolt senki...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nagyon szépek
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a NFsel is eztörtént, az is elkonzolosodott és kivették belõle a belsõnézetet😞(
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sikálják a színvonalat....remélem megmarad azért a jó hangulat ami az elözõben volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A hangulatot nem a járókelõk adják...nameg milyen idegesítõ lenne már, ha egy hosszú, majd félórás futam végén azért veszítenénk, mert épp valamelyik hangulatos kis gyalogosod elénk szambázna... 😊))
Amúgy már az egyben is voltak parkoló autók, meg gyalogosok is, de ezek mind animálatlanok voltak...viszont már az is rohadt idegesítõ volt, ha valamelyik marha ellenfél a parkoló autókba becsapódva nemkívánatos tereptárgyakkal szórta tele a pályát...
tiszta DRIV3R fíling😄
de ha nem lesznek járókelõk akkor semmit nemérnek a városok így nem lesz hangulatuk😞
remélem magcsinálják a járókelõket is!
ha megnézed a többi képet is, akkor kiderül, hogy lesz még olasz, és még többféle pálya is...asszem hawaii is pl...
az elsõ részben is volt többféle pálya (pl: Nevada, japán, ausztrál, alpesi...stb.), plusz Forma1-es, meg ovál tesztpálya, miegymás...és ezek hatalmas kiterjedésûek voltak, szal ha valaki úgy döntött, hogy a versenyzés helyett inkább szétnéz, akkor hosszú kilómétereken keresztül tehette azt meg, minden irányban...
mondjuk az #51-ben látható Lupo(?)-n, elég érdekes...már-már karikaturaszerû az a min. 18-as szélesnagydög felni. 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type