World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
<#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hykao
hykao
hykao
megoldjuk...
DJ Bee18
Nekem valami gubanc van a CD2-vel. Elõ akartam venni újra de a CD2-nél installálás közben valami errort írt ki és kilépett

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
Jó kérdés...

Amúgy én elleszek az elsõ résszel is, ha ez szar lesz.
Azóta számtalan add-on autót készítettek hozzá, soknak van belsõnézete is. A multi is megy, minden trükk nélkül.
Minden nap délutántól megy pár szerver, és egész jókat szoktunk versenyezni.

Akit esetleg érdekel, keressen meg priviben...
DJ Bee18
Az elsõnél nem volt bonyolult amúgy? Vagy a VW meg az Audi sokkal fejlettebb belülrõl? Ez ismereteim szerint nem igaz..

DJ Bee18
Akkor ássák el magukat jó mélyen. Lehet hogy mégis az Underground 2-nél maradok, mert még egy autós játékot belsõnézet nélkül soha többé.... Csak ennyit akartam.

hykao
Ja, ezzel én is valahogy így vagyok!

Megkérdeztem a fejlesztõket, hogy lesz-e belsõnézet, mert a képek alapján gyanús volt, hogy nem...
A félelmem beigazolódott sajnos (állítólag túl bonyolult...és különben is a konzolos játékközönség nemtetszését fejezte ki a belsõnézet kapcsán... 😞(( ), de még van egy kis reménysugár, hogy legalább add-on autók esetében lehetõség lesz belsõnézetre, illetve add-on kokpit nézetre a játékban a meglévõ verdákhoz.
Megkérdeztem még, hogy az elsõ rész autói kompatibilisek lesznek-e ezzel, szal, hogy berakhatóak-e...nos erre mai napig nem válaszolt senki...
Tomo15
Nem tudom,hogy miert rontanek el minden jatekot azzal hogy kiszedik a belso nezetet én pl ezért nem jatsztok az nfsu sorozattal.Ebbe a játékba a belso nézet szerintem nagyot dobott a feelingen.De ha azt kiszedik akkor sem ér nekem annyit még ha a legszebb grafikája is lesz, hogy megvegyem.
hykao
hykao
hykao
hykao
grebber
Királyos-os.

Next PC upgrade: 2022

hykao
hykao
muszáj vagy sem, egyre rosszabb érzéseim vannak sajna...
KG21
FHM van a szponzorok közt, úgyhogy muszály beletenniük néhány bigét 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

traXion
pedig itt nappal lesz a játék ahogy látom a képek alapján 😄

hykao
Ehh, nagyon kezd engem ez az egész az NFSU-kra emlékeztetni... 😞((

báttyó02
huhh..ezeket a képeket elnézve elcsordult a nyálam.....<#vigyor3>
nagyon szépek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hykao
Na azért van egy-két szép belsõnézetes letölthetõ autó! (Mercedes A500GTR, BMW E30, Alfa Romeo mittoménmicsoda, Ford GT40, Lamborghini Miura, stb...)
Kit--Kat
na azok olyanok is😞((
a NFsel is eztörtént, az is elkonzolosodott és kivették belõle a belsõnézetet😞(

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
bár azt írta a srác, hogy lehet, hogy hozzá lehet majd adni házilagos belsõnézeteket...
b-type
grrrrr. 😞(
sikálják a színvonalat....remélem megmarad azért a jó hangulat ami az elözõben volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hykao
Most kaptam az infót: lehet, hogy nem lesz belsõnézet... 😞((
hykao
ITT található némi infó angolul.
hykao
???
hykao
én is úgy vettem ki
hiba
hagyd ra bolond, tod sok ilyen vane ebben az orszagban - minden buszra jut egy 😊

hiba
jol latom hogy ebban mar lesz forgalom a varosokba?

hykao
hykao
Amúgy tavasszal jön...elméletileg...
hykao
hykao
Mi oly mulatságos?
ChevyG
Kit--Kat
méé Midtown Madnessben is jólmegvoltak a versenyek meg a ygalogosok szal szvsz ez nem jelenteht gondot😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Mi van veled? Ez nem egy GTA-szerû téma! 😊
A hangulatot nem a járókelõk adják...nameg milyen idegesítõ lenne már, ha egy hosszú, majd félórás futam végén azért veszítenénk, mert épp valamelyik hangulatos kis gyalogosod elénk szambázna... 😊))
Amúgy már az egyben is voltak parkoló autók, meg gyalogosok is, de ezek mind animálatlanok voltak...viszont már az is rohadt idegesítõ volt, ha valamelyik marha ellenfél a parkoló autókba becsapódva nemkívánatos tereptárgyakkal szórta tele a pályát...
Kit--Kat

tiszta DRIV3R fíling😄

Kit--Kat
remélem jórészletesen kidolgozzák MIAMI-t😊
de ha nem lesznek járókelõk akkor semmit nemérnek a városok így nem lesz hangulatuk😞
remélem magcsinálják a járókelõket is!

hykao
is.
ha megnézed a többi képet is, akkor kiderül, hogy lesz még olasz, és még többféle pálya is...asszem hawaii is pl...
az elsõ részben is volt többféle pálya (pl: Nevada, japán, ausztrál, alpesi...stb.), plusz Forma1-es, meg ovál tesztpálya, miegymás...és ezek hatalmas kiterjedésûek voltak, szal ha valaki úgy döntött, hogy a versenyzés helyett inkább szétnéz, akkor hosszú kilómétereken keresztül tehette azt meg, minden irányban...
Kit--Kat
nemááááá tényleg Miamiban lesz a játék forgalommal???

hykao
Hehe, én azt hittem az egy 5-ös golf... 😊
Na ennyire követem nyomon az új VW termékeket...
b-type
nagyon jók a képek sztem.
mondjuk az #51-ben látható Lupo(?)-n, elég érdekes...már-már karikaturaszerû az a min. 18-as szélesnagydög felni. 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hykao
hykao
hykao
hykao
hykao
hykao