World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
<#shakehead><#sir>

hykao
Jelenlegi állás szerint a következõ jármûvek lesznek (illetve már vannak...) a játékban: (a lista még bõvülni fog sztem a megjelenésig...)

Volkswagen:
Golf I GTI
Golf V 2.0
Golf V GTI
Golf IV R32
Golf V R32
Touraeg V10 TDI
Race-Touareg
New Beetle RSI
Nardo
Concept T
Concept R
Jetta FOX 2005

Skoda:
Octavia RS
Fabia RS
Octavia RS

Wiesmann:
Roadster
GT
Race-GT

Westfield:
Megabusa
XTR 4
Eleven

YES!:
Roadster
Clubsport

Rinspeed:
Bedouin
Advantige R one
E-Go Rocket
Mono Ego
Roadster R + SC-R

Noble:
M400
M12 GTO 3-R
M12 GT-C

Pagani:
Zonda
Zonda Roadster

PGO:
180 Cevennes

Mercedes-Benz:
DTM 2005
SL 55 AMG
SLK AMG 2004
M-Klasse AMG 2005
CLS AMG
DTM 2004 Rennversion
Tourensportwagen 300 SL (W198 1954)
Rennsportwagen 300 SLS (W198 1957)
Formel-1-Rennwagen W196 Stromlinie (W196R Sieger Le Mans 1954)
300 SLR (W196S Sieger Mille Miglia 1955)
300 SE Rallyefahrzeug (W111 1963 Heckflosse)
230 SL Rallyefahrzeug (W113 Pagode 1963)
280 E Rallyefahrzeug (W123 1977)
450 SLC 5.0 Rallyefahrzeug (W107 1979)
Gruppe-C-Rennsportwagen C 291 (1991)
AMG Mercedes-Rennsport-Tourenwagen 190 E 2.5-16 Evolution II (W201 1990-93)
AMG Mercedes C-Klasse rennsport-Tourenwagen (W202 1998)
CLK-LM Rennsport-Tourenwagen (1998)
CLK-DTM Rennsport-Tourenwagen (2001)
CLK GTR

Irmscher:
Irmscher 7

Caterham:
Roadsport
Supersport

AC Cobra:
MKIII 427 (7.0l, V8, 400PS)

Alfa Romeo:
33.2 Daytone / 33.2 Stradale
33TT12C
GTV
Nuvola
156
156 Racing
147 GTA
147 GTA Cup
GT
8C Competizione
New GTV/Spider

Lotus:
Exige Mk 2

Morgan:
Morgan Aero 8 GTN
Morgan Aero 8
Morgan Plus 8
Morgan 4/4

Sportwagen Manufaktur:
Apollo
hykao
Olvass kicsit vissza légyszi...már egy párszor ki lett vesézve a téma...
hykao
BBDesign
Ezt most nem értem, hogy végül miért nem lesz belsõ nézet. Nemrég még azt olvastam itt, hogy lesz. Why?

Nem3sis
nah csekkoltam a videjót. szép,de feltünt már 1 korábbi screenshoton is hogy kerekek nem koszolodnak. jelezni kéne nekik nehogy így maradjon.

Minden csak nézőpont kérdése.

hykao
Majdnem... 😊 Amit láttál, az egy PGO Cevennes volt...bár való igaz, hogy kiköpött 356-os... 😊))
Opelfan
Megnéztem én is a videót. Nem rossz, nekem tetszik. Létezhet hogy egy 356-os Porschét láttam benne? Vagy az csak egy hasonló más kocsi volt? Nekem nagyon bejön az, hogy van civil forgalom a játékban. Legalább freeride mód sem lesz uncsi 😊. Mondjuk belsõ nézet nélkül a civil forgalom nem fog semmit se érni (nekem), belsõ nézetbõl frankó kerülgetni õket. 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Hát az eddigiek alapján szerintem nem fogják...az egyetlen negatívum számomra a gyári belsõnézet hiánya (de remélhetõleg ez sem lesz zavaró, ha meghagyják a kiskaput a moddereknek...), egyéb tekintetben csak jobb lesz, mint az elsõ rész volt...s ne feledjük, hogy még közel sincs kész! A SYNETIC fórumon Andreas fel is hívja a figyelmet, hogy mindenki úgy nézze a videót, hogy tudják jól: van még mit fejleszteni...
Ennek ellenére sztem ígéretes lesz a játék, már csak a nyitott addon lehetõség miatt is.
12346
meglestem az új múvit. jónak néz ki, remélem nem kúrják el. kicsit parálok e miatt. de ha legalább olyan lesz, mint az elõzõ csak + sztrítes autókkal, akkor már nem lehet rossz.

hykao
Egy újabb - majd 4 perces - videócska
hykao
Egen, ez tûnik a legvalószínûbbnek! 😊)
Tufa
hááát vagy röhögnek a markukba: "heheheh, jól kiszúrunk a Tufával, nem rakunk be neki Corrado-t. gihihih" <#hehe>

Opelfan
Elvileg ha VW AG kocsijai benne lesznek Golf I-tõl akkor olyan mérföldköveket csak nem hagyhatnak ki a játékból mint pl.: a Sirocco vagy a Corrado. Szerintem csak lesz benne Cori nem kell sírni 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Ej, pedig esküszöm a hozzászólásom végére oda akrtam írni, hogy: "Igen Tufa, még mindig nincs Corrado...😊" ...de aztán kiment a fejembõl... 😊
Tufa
Ez szép kép

Viszont még mindig nincs corrado <#sir>

hykao
Rinspeed Advantige R One:

hykao
Messze, de van is még mit fejleszteni...
grebber
Amég messze van.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Vegyesek a hírek...
A kiadó részérõl Tom állítása szerint június közepére várható az elsõ demó (ezek szerint lesz több is...), a fejlesztõk még nem szólaltak meg ezügyben...(legalábbis angolul...), de a SYNETIC fórumon tobzódó német ajkú közösség állítása szerint meg nem lesz demó a megjelenés elõtt...(azaz szeptember-október jelen állás szerint...ha nem fog késni - szerintem fog...)
Szal...
Tufa
Klasz képek, de még mindig nincs corrado 😞
Demo nem tudni véletlenül hogy mikor jön?

hykao

hykao
Megint pár új képecske...s egy újabb autó a játékban:

hykao
A topikjában válaszolok...
Opelfan
Tisztasor! Kinek a pap kinek a papné 😊. Nekem még Astra GSI kellene nagyon a játékba 😊).

Tufa
végülis szinte ugyanaz a kettõ, csak a calibra hosszabb.
DE NEKEM CORRADO KELL 😊)

Opelfan
Miért nem jó neked inkább a Calibra? <#papakacsint>
Az már van is a wr1-hez és van olyan kocsi mint a Corrado 😊.

Opelfan
Hogyan lehet átkonvertálni az nfs-es kocsikat úgy hogy jó legyen a wr1-be?

Tufa
(Egyszerû, nagyon jól vezethetõ, kényelmes és ha akarom, brutális 😊 )

hykao
Akik addonokat készítenek, azok is csak olyan autókat csinálnak jórészt, amik nekik tetszenek tudod...felvethetném az ötletet nekik, de kötve hiszem, hogy megcsinálnák, ha amúgy nem terveznék...
(mé' vagy amúgy beleesve abba a Corrado-ba...😄DD)
Tufa
neked gondolom van ilyesféle ismeretséged, akik készítenek ilyen jármüveket, nincs kedved megkérdezni hogy nem-e csinálna valaki egyet? 😊
Elkezdtem keresni a corrados addont, de eddig nem találtam.

hykao
Hát az nincs...de az az érzésem, hogy nem is lesz... 😊
De ha találsz Corrado rajongói addont bármelyik NFS játékhoz, akkor te magad is át tudod konvertálni, hogy berakható legyen akár ebbe, akár a WR1-be!
Tufa
és corrado még mindig sehol 😞

Nem3sis
<#eljen>

Minden csak nézőpont kérdése.

hykao
A legújab - ezúttal a rallye móduszra fókuszáló - képek a készülõ játékból:

hykao
Tuti, hogy nem ez a madár beszélt rá téged bármilyen motorra is lol...(ha akarod összehozhatok neked egy találkozót vele, azt majd meglátod...)

Hmm a bal tetkó? Asszem talán 25e volt, de már vagy 5 éve, hogy azt felújíttattam.

De mostmár az ilyeneket tényleg privátba' má'!!!
Tufa16
épp letöltök és mire megnyilna a pm ablak, elaludnék... 😊
Amugy a srác nekem valahonnan nagyon ismerõs, szinte esküdni mernék hogy õ volt az aki rábeszélt egy motorra két évvel ezelött. multkor már láttam de most villant fel 😊 Most ujra megnézve a 3. képen az az ember is ismerõs aki a kapaszkodóra könyökölve néz vissza fele, DE NEM TOM HONNAN :S

ui.: hány pénz egy olyan tetkó mint ami neked van a bal kezeden?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

hykao
nem hinném, hacsaknem ügyesen eltitkolta... (de az ilyet miért nem inkább privátban?)
Tufa16
soha nem is foglalkozott motorokal? (mondjuk tavalyelötti nyáron)

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

hykao
kizárt
Tufa16
hykao a képeid között az utolsó elötti képen, a bal oldali srác nem a babó motoros boltban dolgozik?

hykao
Tudtommal nincs Corrado addon, hogy lesz-e, azt meg ki tudja...
Golf, Jetta van, Santana terv szinten...egyelõre...
DJ Bee18
A Skoda, Audi, Bugatti, Lamborghini is VW konszern, na jó a Merci nem az 😊.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Nem, csak mercik voltak

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Tufa16
ha lesz egy Corrado, akkor már nem is igazán érdekel hogy mi lesz még benne 😊
Az elsõ verzióhoz van/volt cori?

Nem3sis At Work
<#rinya><#rinya>

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

hykao
Lesznek, de üldözni nem fognak jelen állás szerint. Csupán a forgalom részesei lesznek, ugyanúgy, mint az Xbox-os verzióból való in-game videóban a mentõautó.
Nem3sis At Work
jol latom hogy a jobboldali kepen ott 1 rendor kocsi? lesznek hekusok is ?

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

hykao
Ezekszerint nem. Én csak örülök neki, hogy nem csupán VW-k lesznek a játékban, de neked sem kell izgulnod, mert nemiscsak mercik lesznek.
Mellesleg majdnem mindegy, hogy milyen autókat raknak be alapból a készítõk a játékba, lévén, hogy a rajongók által készített autók egybõl berakhatóak lesznek. Ezek száma már most is 170 körül van, és sokuk minõsége túllõ az eddig valaha is játékban látott modelleken! (ugye volt már szó Krom Porsche-jérõl...)
Úgyhogy olyan autókat választasz majd magadnak a játékba, amilyet csak akarsz!!!

Egyébként a fejlesztõk nyitottak a profibb amatõr modellezõk felé, és úgy tûnik, hogy együtt fognak mûködni velük. Pl. a minap elkészült az elsõ "külsõs" modell a játékba, egy tuning IV-es Golf (hogy örûjjé neki...😄DD)

Martin Leps eldõ "hivatalos"-an is támogatott autója a WR2-ben:

Tufa16
mert nem igazán szimpatikus az a dolog hogy ismét merciket látok, egy játék folytatásában, amiben alapból csak mercik voltak. Az Mercedes Benz World Racingnak nevezték, amikor készítették, csak mercis képek voltak. Mostmeg több Mercedeses vagy egyéb márka képviselõjét látom egy olyan játékban, amit VW-s játékként indítottak. Minimum 20 féle VW van, ezek (majdnem)mindegyike rendelkezik kissebb-nagyobb motorral, miért nem ezeket rakják be, és miért nem ezekrõl közlik a képeket? Nem lerágott csont a mercis rész?