World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
akkor menj undergroundozni?😊 mikor jön ki a wr2? 2005 Q4?

http://goo.gl/gd6Zi5

R0sc0
szerintem pedig igen..
legalabbis nekem nagyon bejott.

[Walaki]D`Lair
Hát az 1-ben sincs eltalálva a fizika...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

R0sc0
ét tényleg mikor jön a game?
nagyon szépek a képek, és ha a fizika is el lesz talalva mint az 1ben akkor tényleg utni fog, az igényes jatekot keresoknek, mivel szerintem az NFS széria nem azoknak készult akik valahogy rajonganak az ilyen gammákért hanem azokak, akiknek kell egy kis valtozatosság a CS és az UT mellé.

hykao
...és az elsõ ALFA is megérkezett...

hykao
NAZGUL képei: (amiket valszeg a TDK-nál tett 2. láétogatása során készített)

Opelfan
Én is hallottam már róla 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

BBDesign
Van egy Paris-Dakar Rally.

12346
pl a legváratlanabb helyzetekben átvonulhatnának a placcon a buckalakók, vagy 1-2 terítõsfefejfedõs megkergethetné õket ak-val, teveháton, vagy elállnák az utat a tevékkel stb stb <#idiota>
siker gáma.

hykao
Mé' nem csinálnak Dakaros gémeket? Há' gondolom azé', me' dög unalmas lenne... 😊
grebber
Nagyon szépek a képek.

Kis off:
Ha ebben van ilyesmi rész ilyensivatagszerû,akkor miért nem csinálnak Dakaros gameket??

Next PC upgrade: 2022

Duddits
A Rinspeed az kétéltû kocsikat is gyárt.. Az nem lesz? <#nyes>

hykao
Rinspeed Bedouin:

[Walaki]D`Lair
ehh

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Éppen ideje volt... 😛
[Walaki]D`Lair
Na már betettem a kedvencek közé...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ChevyG
köszi, többet nem fordul elö<#smile>
BBDesign
Ha OFF-olsz, az azt jelenti, hogy eltérsz a topic témájától.

hykao
Westfield & Wiesmann:

ChevyG
hogy offolnék, ha azt se tudom mi az?!<#smile>
hykao
Ja, az NFS4-hez van a sok egyébb...a PU-hoz én sem tudok többet...de tényleg ne OFF-oljunk... 😊
ChevyG
én csak ezt az egy amcsi kocsit találtam, de ha tucc többet akko ide linket pliz!
hykao
Nincs az egyedül, van jópár addon az NFS5-höz is...de ne OFF-oljunk itt kérem szépen! 😊
ChevyG
LOL, ezt pont ma találtam! szegány Camaro egyedül a sok porse között!<#schmoll2>
Opelfan
Hmmm az Iroc-Z-rõl le is maradtam. Pedig kedvenc játékom volt az nfs5 ez meg az egyik kedvenc kocsim 😊, van belsõ nézete is?? Nem tudod mit kellene csinálni, hogy fusson xp alatt?? Tudsz hozzá valami patchet?

ChevyG:Isten õrizzen, hogy rád fogjam, hogy lehúztad a játékokat, nem is tudom neked mi a nicked a HC-n, egy biztos az a deathunter gyerek érdekes dolgokat szokott mondani autósjáték témában anno NFS5-rõl és MBWR-rõl 😊.

Mindenesetre maradjunk abba, hogy az NFS5 igen-igen jó szimuláció volt a maga korában, nembeszélve az MBRW-rõl. Szerintem nem attól lesz jó szimuláció egy játék hogy iszonyú nehéz úton tartani a kocsit, most a sokak által emlegetett Rally trophi-ra (vagy mi is a pontos neve) gondolok 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

ChevyG
én eddig csak egy szimulátort láttam, pedig már joideje jáccok pc-n
hykao
nekem elég lesz asszem... 😊
M@TriX
énsem, csak mondtam, hogy nekem ennyio nem elég. 😊
de mint írtam: "hát legalább ennyi lesz benne az ok"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
mé'? nemszimulátor játékban én még nem találkoztam sokkal jobbal...
(nekem a karosszéria sérülés tetszik leginkább, ahogy a fényezés lekarcolódik pl.)
M@TriX
ezt nevezik enyhén szólva sima scriptelt sérülésmodellnek.
hát legalább ennyi lesz benne az ok, de annyira ezt nem mutattam volna be 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
No itt egy újabb 2 perces videócska TDK-s Tom jóvoltából, melyben egy Irmscher 7-es segítségével szemléltetik (mesterséges hibagenerálással) a WR2 szekcionált sérülésfizikáját!
(ja, és Tom kiemelte, hogy ez a videó még a pár hónappal korábbi állapotát tükrözi a játék motorjának, azóta már fejlesztettek rajta)

KATT IDE
12346
pedig van bele ilyen is😊

hykao
Gyerekek megfeledkeztek pár fontos TÉNYrõl, mint például:

1. Ez még nem a teljes lista, hisz a játék még fejlesztés alatt áll...csak szerencsére a fejlesztõk és a kiadó közlékenyebb a szokásosnál!!!

2. A World Racing 1 összes autója kompatibilis és berakható lesz ebbe a 2. részbe, illetve nyilvánvalóan fog készülni nem egy addon kifejezetten a WR2-höz is, ezek már a megjelenés után nemsokkal várhatóak, hisz a fejlesztõk nagyon nyitottak, és segítõkészek - olyannyira, hogy pár profibb addon gyárossal már most is együttmûködnek a WR2 autólistájának bõvítése érdekében!!!

(az eredeti WR autók száma sem kevés mint ismeretes...de az addonok száma már most is 200 felett van...és szinte minden héten jön ki pár új addon autó...akit bõvebben érdekelnek az addonok, nézzen be a WR1 topikjába, folyamatosan nyomom be az új addonokat oda...ez magyarán azt jelenti, hogy a WR2 megjelenése pillanatában jó 400 autót nyúzhatunk a játékban...amik között pl. olyan profi modellezésû autók is vannak, mint Krom 70000 poligonos Porsche 996-osa...)

@DJ Bee18: le vagy maradva! Tessék sûrûbben látogatni a topikot! 😊) Már nemegyszer leírtam, hogy az alapkoncepció változott (szerintem mindenképp a játék elõnyére...) és NEM CSAK VW AUTÓK LESZNEK!!! (de persze ez nyilvánvaló a jelenleg közreadott autólistából...)
BBDesign
Az autók listája megdöbbentõ az elõzõ részéhez képest. Persze abból is csak a klassz régi autók maradtak ki, amikre számítottam. Az nagyon furcsa, hogy egy modell csak egy motorral szerepel, ez máshogy volt az elõzõben nem? Érdekes, az a tendencia, hogy csak a szuper, meg a sport kerül bele. Szerintem a WR rajongótábora szívesen látná az egyszerû, utcai kocsikat, amik más játékban nincsenek. A ritka sportkocsik is jók, de én várok még szívesen, ha hajlandóak több és más kocsikat is belerakni. Például ott a németek nagy kedvence az Opel Manta, a bogár, GTI (benne lesz), az összes klassz BMW, de maradjunk a teljes Mercedes listánál, vagy legalább a Wolfsburgi remekmûveknél...

Tufa
Concept R az egy sportkocsi, Sõt, tudtomal az r32eseket is concept R-nek hívják.

DJ Bee18
VW:
Concept-t, R
Nardo

Wiesmann:
Roadster
GT
Race-GT

Westfield:
Megabusa
XTR 4
Eleven

YES!:
Roadster
Clubsport

Rinspeed:
Bedouin
Advantige R one
E-Go Rocket
Mono Ego
Roadster R + SC-R

Noble:
M400
M12 GTO 3-R
M12 GT-C

Ezek mik??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Az alfák mi a fenét keresnek a játékban amúgy?

DJ Bee18
Phaeton, Passat?? Audi A3, A4, A6, A8?? Ahhoz képest, hogy VW konszern a játék, csupa ilyen szupersport és szuperritka gépek vannak a listán. Pedig egy 1,2 es Polot, vagy egy 1,4 -es golfot úgy meghajtanék 😄DDD

ChevyG
az NFS5-el nincs semmi bajom (csak kicsit 1hangu, hogy porsche)
Opelfan
Õszintén szólva kicsit csalódtam a kocsi listába. VW lista is kicsit ledöbbentett, remélem bõvülni fog még a sor. Nem sok hétköznapi kocsi lesz benne az bizti. Aminek örülök az a 190-es Merci, ez hiányzott az elsõbõl is (nekem) nagyon, bár ez sem utcai verzió 😊. Szerencsére lesz benne egy Opel származék is 😊.

Opelfan
Ha olyan lesz a Wr2 amilyennek várjuk mi itt mindannyian, akkor Ti a HCgamernél nagyon lefogjátok húzni, úgy mint az elsõ részt vagy mint az NFS5-öt... 😊

hykao
végülis... 😊
ChevyG
a szándék a fontos<#smile>
hykao
Példás az igyekezeted, de az itt található képek mindegyikét már régesrég belinkeltem... 😊))
Az "ütõs kis videót" pedig a #244-es hozzászólásban! 😊))
ChevyG
és itt a shotkukker!
Kit--Kat
Az Alfa az jó jel, de így belsõnézet nélkül kitörölhetik a seggeüket vele a fejlesztõk😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
nem rég nõttem bele 😊
Nem lennék szomorú ha beraknák, de addig marad az élõben használás 😊

Duddits
De rohadt jók!

hykao
Ne sírj! ...majd kinövöd ezt a Corrado dolgot... 😊))