19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • [HUN]FaTaL
    Kurva rohadt kibaszott FAQ-t miért nem lehet olvasni? Mindenki megrendelte, héber nyelvű a szoftver.
  • w77d
    Szevasztok! Az összes itt érdekelt emberkéhez szól a kérdés, amiért nem megkövezni szíveskedjék! Mindenki külföldről rendelte meg a játékot vagy van ennek egyébb módja is? Privátban várnám a válaszokat!
    További tisztelettel és oadfigyeléssel: w77d
  • 12346
    mi az, hogy nem illeszkedik a pályához?:)) van rajta aszfalt, az autók meg szépen gurulnak rajta. egyéb problem?^^
  • Mindkillers
    Például:

• Mindkillers
    Szerintem is az átlag utcai autók érdekesebbek mint az autócsodák,és bár nem illeszkedik egyik pályához sem,mégis jó lenne valami keleti hulladékvasakat is látni a játékban,Pl. Lada,persze 1200-es kereklámpás meg ilyenek. vagy nem?...
  • Mindkillers
    Cappy! Ha adsz email címet küldök neked a Volvo Buszhoz olyan Editcar.car fájlt,hogy eldobod az agyad utána, hogy egy kb 18000 kg -os busszal hogy lehet menni lapon (keresztbe) Széttuningolt motorral
  • hykao #4124
    Ford GT by EA games & [TX]Pro Team (TomWin & XDriveR)
  • Vviikkttoorr
    jó tudom!
    De akkor minek van beskálázva?
    még piros közelébe se lehet huzatni!
    Szal elgyorsulni lehetetlenség a kicsikémmel!
    :D
    1-be 25-el megy
    2-be 35-el megy
    3-ba 45-el megy
    4-be 60 al megy
    LOL
    és kb így megy tovább!
  • DJ Bee18
    a buszokat általában nem szokás 6000-ig pörgetni :DDD
  • 12346
    na jó, ez igaz, bele lehet kötni ebbe is:) viszont becsülendő, hogy olyan autókat hegeszt, amik nagy valószínűséggel előferdülnek az utcán is. ha hqtm-ék, vagy leps is ilyeneket csinálna tucatszámra a 10532. bmw helyett, akkor lehet, hogy belekötnék én is^^ így viszont örülök, hogy vki ezekkel is foglalkozik, elfogadható minőségben.
  • hykao #4120
    Hát azért még hozzátenném, hogy némelyik belsőnézet eléggé alacsony textúrázottságú... :(
  • 12346
    ez meg pl engem iszonyatosan hidegen hagy. ha kihagyná a belsőnézetet, az lenne a zavaró^^ de azokra egy rossz szót nem lehet mondani, így a kéz hiánya elhanyagolható bibi:)
  • hykao #4118
    Engem csak egy dolog zavar Gangster munkáiban, de az eléggé nagyon. Szándékosan kihagyja a kezeket...
  • OrioN the S
    CRX !!444 Juhéjj
  • [HUN]FaTaL
    hm zsír thx:)
  • Vviikkttoorr
    na leteszteltem a 4 új járgányt!
    A busz nagyon nem teccet mert csak ien 1600-as fordulatig lehetett pörgetni és alig ment!!!
    Az a 130-as végsebesség nem tom mit takar de nemhiszem hogy elérné így!
  • Vviikkttoorr
    Köszi szépen!
    Én is gyanítottam hogy rosszat töltöttem le!
    De akkor itt a WR 2 topicba miért lehet WR 1-hez letölteni A4-et? (audi)
  • 12346
    ahogy nézegettem, készülget még pár jóság:)

Volkswagen Jetta II
    Volkswagen Scirocco II
    Volkswagen Vento
    Volkswagen Polo (86C)
    Volkswagen Passat Variant (B5.5)
    Audi 80 (B4)
    Audi A4 (B5)
    Mercedes 190E

ezeket meg köszi^^
  • hykao #4112
    BMW 328i, Audi A8, Honda CRX, Volvo 9700 by Gangster aka King6
  • Mindkillers
    Helló Cappy! Akkor te egy MBWR (WR1) -hez készített autót töltöttél le. Olvasd el a "F.A.Q.-t vagy itt lentebb a #4086 számú hozzászólást a megoldáshoz,vagy figyelj oda hogy WR2-höz tölts le autót legközelebb.
  • Vviikkttoorr
    heó4 Azt szeretném megkérdenzi hogy letöltöttem egy autót pl és a rar-ba van egy olyan hogy WR Edit Cars mappa és azon belil egy edit file!
    Azt hova kell rakni??
    Mert nincs olyan WR edit cars mappa a játék mappájába!
    Csiánáltam,akkor se ment!!
    PLS help!
  • hykao #4109
    Mitsubishi Eclipse GT '06 by EA games & TomWin
  • hykao #4108
    Lotus Elise by EA games & TomWin
  • hykao #4107
    Audi A4 by Pedro Boticas
  • Mindkillers
    szinte minden este 9 körül szoktunk multizni. (Andor,Roby,Tihi) a játék neve "power cars racing"
  • OrioN the S
    rég volt már az :)
  • Raho
    Nem szoktatok már egyáltalán multizni?
  • ngcsnet
    Megpróbáltam feltenni 1.3.3-as patch-t, és ezt írja ki a telepítő:
    1628: Failed to complete installation

Tudja valaki mi lehet az oka? Előre is köszi
  • autoszimulator
    ehhez szintén gratulálni tudok csak... az ilyen felfogáshoz... Akkor szenved az addonnal órákat, napokat.. és a végén mikor kész kitesz pár képet a netre, hogy a jónép folyassa rá a nyálát, és odairja h PRIVATE.. hát akko jáccon vele kussban, és ne képeket mutogasson, már ha így megéri neki.. Aki meg valamit feltesz a netre, az ezzel vállalja hogy az el fog terjedni. Mert ez kikerülhetetlen még a játékok, filmek terén is, nemhogy ilyen kisebb konvertek, addonok esetében.. Most az hogy letöltöm és tegyük fel csinálok nekik egy gyüjtőoldalt, ahova feltöltöm, hogy ne kelljen ezer meg egy regisztrációt tenni egy addonért, akkor már azonnal reklamálni kell, holott ettől még a copyright megmarad a benne levő TXT-ben... nah mind1 csak mondom hátha erre van vkinek ésszerű magyarázata :D
  • Mindkillers
    Köszönöm a figyelmeztetést,megfogadom a tanácsodat,inkább linkelek és akkor nem is kell feltöltenem semmit.
  • hykao #4100
    Csak óvatosan a feltöltögetéssel. Örvendetes az igyekezeted, de az addon készítők nagy része nem szereti ha a cuccát feltöltik idegen oldalra - sőt, mi több, kifejezetten ellenzi... Inkább a linkeléses megoldást válaszd, és ne direkt, hanem az oldalukra mutató formában.
    Sok cirkusz volt már ilyen dolgokból, és persze nem csak WR ügyben...de ha már WR, akor többek közt ilyen dolgok miatt döntött Snyder úgy, hogy a továbiakban nem teszi publikussá a munkáit...
  • Mindkillers
    egyébként megpróbálkozok egy oldal készítésével ahol minden megtalálható amit össze lehet szedni a World Racinghoz. A szerkesztő programok már elérhetőek,és egy két dolog amit volt időm feltölteni (felnik,3 extra festék szín,Snyder forgalom) és van egy kis fórumocska a kérdéseknek... A legnagyobb gond az 1,2 giga wr1-2 autó feltöltése az még várat magára.

World of the world racing

persze ez egy hobby szintű amatőr oldal,egyenlőre ennyire van időm.
  • Mindkillers
    Örülök hogy segíthettem!
    Néhány érdekes vas a Wr1-ből:

• hykao #4097
    Nem értem az összefüggést...
  • baggu
    Nekem nincs meg a Wr 1 :(
    Ezért nem fog menni
  • Raho
    Akkor, nekem ez egyszerűbb volt.
  • hykao #4094
    Úgy is? ...nincs két különböző módszer az addonok berakására lol... :)
  • [HUN]FaTaL
    Király;)))
  • 12346
    zsír. újabb átlagautók:)
  • Raho
    Ugy is próbátam még pár hete, de valamiért nem jött össze.